Dan före dan före dan före dan..

Hejje! Har ni hamnat i julstämning än? Jag och Micke shoppade oss i julstämning idag kan jag säga:) Vi köpte en massa god mat, frukt, julöl och grejer till att julbaka på=) Micke är iväg ett ärende, men sen när han kommer ska vi äta en massa gott. Dippa räkor, baguetter med julost och asgod salami från sharken, kroppkaka och julkorv. En salig blandning, men gott ska det bli!! Sen ikväll kommer nog Amanda o Johan över på lite glögg o spel. Trevligt.
 
Annars då? Innan vi handlade så var vi i rällaskogen och promenerade/busade med Loke. Det var så jäkla skönt, åh vad härligt det är att promenera på en stig i skogen, alldeles längs med havet. Oslagbart. Sen råkade vi hamna ute på en golfbana. Där var det riktigt kul att kasta boll med vovven:)
 
Gud vad trött jag blev nu när jag satte mig ner. Och utsvulten. Aja, får väl packa in resten av varorna och börja förbereda för middag. Ha en trevlig helg!

Kvällsjobb

Hellu! Läget?
Jag sitter o väntar på att tiden ska gå så jag kan cykla till praktiken. Är fett osugen, har haft ont i huvudet och mått illa i två dagar nu, vetifasen varför=/. Men men, det e bara att köra på. Har ett förbättringsarbete och en handledning som måste göras denna veckan... blä. Mitt huvud o min kropp har gått på lov redan. Men men, det e ju bara denna veckan ut, sen har jag faktiskt lov i två ( ! ) veckor. Gött mos.
På fredag ska jag på glöggmys tillsammans med några av mina klasskamrater:) Ska bli trevligt. Vi är lite dåliga på att umgås. På lördag hoppas jag att jag o micke ska och se the hobbit! har längtat efter att den ska komma ut=) Längesen man var på bio med. Nahe, o man skulle ta lite kaffe!
 
Ciao!

En bra måndag

Hej everyhopa allibody! Jag kom precis hem från en bra dag på praktiken. Har min uppkörning på torsdag, o det känns faktiskt ganska bra inför den. Alltså jag är väldigt nervös, men jag tror ändå innerst inne att jag e redo och att det kommer gå bra. Idag lade vi också dom första två veckorna på mitt schema! PEPP!:) Ska sätta mig o plugga lite nu tänkte jag. Sedan ska jag gå o möta mamma, så ska vi fika lite. Ska nog bjuda på lussekatterna jag bakade igår;). Tänkte lägga upp lite bilder på den goda maten o baken vi har gjort i helgen:) Kycklingburgare, oxsvansgryta, lussekatter och saffransbröd. Allt blev supergott! :)
 
 
 
 
Nahe. Hade tänkt att träna ikväll, för första gången på typ.. 3 månader. Men jag varken hinner eller orkar=/ Får bli slutet av veckan eller nästa vecka. Känner iaf att kroppen börjar säga ifrån. Hjärnan går på högvarv men kroppen e understimulerad. Behöver sprattla loss lite=) Hade varit perfekt med box ikväll, men.. ingen som kan.. o inte jag heller. Aja!=)
Puss!

Lördagsdepp

Hellu. Jag sitter i soffan och laddar för att gå ner i tvättstugan och slänga in en maskin. Micke är och handlar. Ska jobba dag imorgon, så hela helgen känns bara avhuggen på något sätt. Känns inte alls kul. Men men, det var ju ett eget val antar jag.. Idag har vi varit ute med hunden på en väldigt lång promenad, som fick mig att inse hur jävla dåliga kläder jag har. Höll på att frysa ihjäl. Nej, har haft en riktigt jävla dålig dag idag, mest sura miner, frusen kropp och förväntningar som inte infriades. Hade sett fram emot en dag med bak och julpynt, men det blev inte så av nån anledning? Aja. Micke kommer iaf snart hem med en massa godsaker. Ett fyllt kylskåp gör en alltid lite lyckligare. Jag ska som sagt ladda tvättmaskinen, sedan ska jag sätta igång med kvällsmaten; hemmagjorda kycklingburgare. Hoppas det blir gott=) Ska toppas med ett salladsblad, lite sweet-chilisås och potatismos.
 
Nahe. Tvättstugan, sen spisen. Vilken hemmafru. Tacksam iaf för att Micke tog på sig att åka och handla när jag e trött och apatisk. Hoppas att vi kan få lite trevligt ikväll tack vare nån bra film o goda snax!
 
Puss
 
 
 

RSS 2.0