Finito!

Äntligen är matten klar:) Vi gjorde redovisningen idag, och nu äre slut! Inga fler lektioner eller uppgifter:) Asgutt! Så nu blire full fokus på det kommande teoriprovet! Svårt/tråkigt dock att masa sig ner i hennes källare, när solen skiner så skönt ute.. men men:), har faktiskt lyckats lika ofta som jag velat..

Idag var det som sagt redovisning, o sen stack jag till körskolan o pluggade lite.. Sen blev det bara hem o äta o sen iväg igen, för hade bestämt med Sara, Jennie, Sennita och Thomas att vi skulle en sväng till Växjö o kolla o fika lite. Det var jättetrevligt:) En miniroadtrip (haha) och en glass i solkenet:)..
Det var volleyboll på kvällens schema, men blev så slö! Har lust att komma isäng tidigt ikväll med, är jättetrött, så är väl lika bra.. Fast måste fan masa mig snart, har bara varit med o spelat typ EN gång iår.. För dåligt:)..

Imon vetifasen vad som händer.. Ska ju vara fint, så ute lär man ju vara ett tag iaf.. Sen kommer Henke till nybban på kvällen oxå:) Lovely.. Åker förhoppningsvis med honom tillbaka redan på söndag, för att spela en match.. Måste dock hem igen bara någon dag senare, eftersom jag som sagt har lite att plugga på inför teoriprovet.. Men vill dit, fotboll är ju som en drog:), och jag vill inte missa en enda match till!

haha, shiet vad förvånad jag blev idag på morgonen när alarmet ringde. Var så sjuukt trött o tänkte att det kan inte vara sant att jag ska upp redan. Så ställde fram alarmet en halvtimme. Då ringde hemtelefonen bredvid mig. Oops, det var visst inte alarmet som hade ringt, klockan var typ mitt i natten och det var Henke som hade ringt, som han lovat. Först till min mobil, men det hade jag ju avvisat (trodde jag stängde av alarmet) o sen till hemtelefonen. Han var så duktig som ringde, och lika snäll & förstående när han sa "vi kan prata imon istället om du vill". haha, jag måste ha låtit helt förvirrad o desorienterad(stavas des eller dis?)! Det var jag, visste inte vart jag var, fattade inte varför/att telefonen ringde, o i början heller knappt vad han sa.
Iaf så vi la på, och jag fick dra tillbaka alarmtiden igen, och lägga mig o sova några timmar till. Visste väl att jag inte redan skulle upp:D

Nahepp, nu tror jag att jag ska koka lite te och sätta mig och läsa lite! Japp, har blivit teälskare:) Inte riktigt kanske, men det är ett gott substitut för kaffe, som är ohälsosamt och som jag hade tänkt undvika bli beroende av. Lite mysfaktor över te också! haha:).. men ha det bäst asså!

- pusssa

Mittwoch

Jaha... Vad har jag att berätta?:) I lördags blev det en spontan-utgång med jojjo, för att fira hennes 20 årsdag! Grattis i efterskott, gumman:) hehe, fan vad kul vi hade.. Brukar inte gilla Ernesto (bistrobar), men det blev en riktigt lyckad kväll! Sånna roliga saker brukar dock inte komma utan konsekvenser, och på bussen mot Linköping (08:00) fick jag återigen känna bakfyllans smärtor och.. jobbigheter:D.  usha.. men men, kom igång rätt snart sen, och matchen på kvällen gick rätt bra=) Vi vann mot Ödeshög med 4-1. Gjorde ett mål med.. Så det var roligt.. Ville så sjukt gärna vara med på matchen IKVÄLL, men var tvungen att sticka hem pga matteredovisningen imon på morgonen. Goddamit! skittråkigt, men måste man så måste man. Hoppas iaf att jag slipper missa många fler matcher nu!

Aja, nu är jag iaf hemma som sagt! Har varit så fint väder idag, så har legat ute i solen och haft det härligt! Bäst att passa på, imon är det inte säkert att man får slöa sådär. Först på morgonen blire som sagt matteredovisning, o sen ska jag plugga teori, inte långt kvar till skrivningen jue! haha, sen iofs är det ju inte så mkt mer, så kan ju bli lite solning faktiskt.. Just det, var snack om volleyboll och film imon med kompisarna, och så lovade jag mama att följa med o handla lite till kalaset på lördag. Japp, fyller 20!! Hihi.. Så det blir lite kalas härhemma (no partycrashers tack, haha;P) Ingen stor grejj, bara dom nära o kära, som det ska va=)..
 Sen på kvällen blire nog grillning och partaj med lite kompisar! Nice nice...

Nahe, tror jag ska hoppa in i duschen nu! Blir nog en myskväll ikväll... Själv dock, för Henke är ju såklart kvar i Linköping.. Men han kommer hem för att fira min födelsedag på lördag:D Det är härligt, hihi.. Hur har man då myskväll ensam? Jadu.. Är inte heller särskilt bra på det, men vad göra? Blir nog att pyssla om migsjälv lite, te och kanske en film.. Kanske bada vovven. Yeah, det låter bra... Man får ju försöka så gott man kan.. Tror jag börjar lära mig att göra saker själv, och det kan ju alltid vara nyttigt att kunna antar jag.. Nej, nu blire hejdå som sagt!
 HEJDÅ :)

( hatar att jag åka ifrån dig så ofta och vara utan dig så mycket. jag saknar dig hela tiden.... you're every minute of my every day )

Sista dagen i receptionen?

japp japp, återigen sitter man här en solig lördag, och det är En person i gymmet! hehe, man känner sig lite överflödig... men men, detta kan vara sista dagen jag jobbar på friskis, min 3 månaders långa uppsägningstid är gången.. Hoppas inte att dom vill att jag ska sitta maj ut bara.. särskilt eftersom jag fyller år nästa lördag, o det skulle vara jättetråkigt att sitta här då! Det går bara inte=P... 

Jahopp.. Sen kommer Stina hit så vi kan göra klart matteuppgiften.. & sen ska jag som sagt vara med Jossan.. Fan, har verkligen ingenting att skriva, men har heller ingenting att göra här nu! Skulle tagit med mig träningskläderna.....

Ush, stackars! Enda killen i gymmet kom fram till mig o frågade om jag hade en plastpåse eller något. En fågel hade flygit rakt in i fönstret, INNIFRÅN. Stackars liten, jättesöt, men med bruten nacke. Så vi la fågeln i påsen, och nu ligger den i papperskorgen här inne. Borde iofs ta ut den o slänga den någon annanstans, men vill inte ha den här bredvid mig, mår bara dåligt. läskigt att ta tag i påsen och knyta om den; tänk om den lever..=/.. Undrar som sagt hur den kom in hit...?

Jahååh, tror jag ska gå ut o sätta mig i solen lite, härinne händer det ju ändå ingenting.. Tog med mig en bok faktiskt, så kanske blir lite reading... Får väl se om jag fyller i detta inlägget lite till sen med, inte alls omjöligt...

Ha de! pussssss

[ As soon as my heart stops breaking... Anticipating.. ]



Nej, jag kom inte på något annat att göra! Så får väl sitta här och ord-poopa lite;P.. Finn Jensen kom o snackade lite nu.. Skön e han! haha.. Och nu ser jag nårra här utanför.. Det tar sig, det är hela 5 st i gymmet nu! Tänk om det vänder och blir superstressigt här nu? hehe, mm.. Salen var tydligen bokad för ett extra boxpass idag.., där ser man hur bra informerad man är! Aja, blir säkert inget krångel hoppas vi...

Nu är det lite folk här, så får väl göra mig nyttig! Puss igen.

Åååhhhh!

Finns det något värre än att vara pank? Tror inte det.. fan vad tråkigt det är! Är så sjukt partysugen ikväll, men blir ingen utgång pga pengabrist.. Shiet.. Vet precis vad dom andra gör nu, och jag vill oxå göra det!!! åhhh.. Till råga på allt sitter man ensam här hemma.. Lite tråkigt eller! Blääää... men men, får väl sätta på nån utsliten gammal film, för på TV finns det absolut nada att hämta.

Imon blire först städa, sen friskis och sen leka med Johanna:) Var länge sen, ska bli jättenajs! På kvällen vet jag inte redigt vad som händer, det får vi se.. På söndag sen så blire återigen att hoppa på bussen, match på Lycketorp:)

Nä, nu ska jag fortsätta att ha tråkigt o vara rastlös.. Jag är inte den typen som njuter av ensamma lugna kvällar, vill gärna ha sällskap, och nu är inte ens vovven hemma! Men han o morsan lär väl komma snart..

Aja, outie!

           (inte världens gladaste bild, men det var så ljust ute:P)                                                                                                                                                  

a girl's gotta do what a girl's gotta do

Jaha.. sen natt, tidig morgon. Klockan ringde kvart i sju, och snoozet åkte på direkt.. efter 9 korta minuter ringde den igen. Efter typ 4 omstartningar så vaknade jag av ett sms. Haha, alltid trevligt med ett sms sådär 07.22 på morgonen (nej, det var ingen som känner mig superbra.. uppenbarligen:D). Det fick mig iaf att dra mig själv upp i håret och masa mig till badrummet. Efter en halvtimme var det dags att sticka till mormor och morfar för en frukostfika. Sen bar det av mot trafikskolan.. Satt där ett rättså bra tag idag, men det gick skitdåligt.. Är ju iofs på "mina svåraste frågor" så det kan ju ha med det att göra! men men, nya tag imon..
Därefter gick jag direkt till stan och inhandlade en jätteliten sak som jag behövde, o sen blev det upp till pappa för en stunds avkopplingssolning.. Vaknade av att mobilen ringde och att solariet (sedan länge?) var avstängt. Det var mamma som ville ha pizza. Så vi delade en pizza från Nostalgia (bröd och ost bara typ) och nu sitter jag här. Mätt och go och redo att ta tag i nästa projekt? Ska sticka till syrran och göra matteuppgiften är det tänkt.. Den ska redovisas på torsdag, o sen efter det är det, iaf som jag har uppfattat det KLART med matten. Härligt:) Sen ikväll vet jag inte redigt vad som händer.. kanske blir en promenad med vovven lr något.. förhoppningsvis oxå med en kompis:) We'll see...

nahe.. om man skulle börja dra sig då? Hoppas det blir utgång imon, känner mig riktigt sugen! Får se hur det blir med det though, har inte HELT mkt pengar just nu:P haha.. men men.. nu blire matte som sagt, fan vad gött....

Hoppas på att det blir match i helgen med förresten! Är riktigt sugen:) Nån som såg matchen igår förresten? Helt otroligt, fan vilken match:)!!!

Ha det! Pussss

Uppdatering

Nej, har ju inte skrivit på några dagar nu.. Inte supermånga, men vafasen, kan vara dags för en uppdatering ändå! I fredags blev det fest hos Stina o Fredde sen:) så det var trevligt.. Sen på lördagen var det friskis som vanligt.. hehe, inte mycket att säga om den dagen egentligen.. På söndagen bar det av till Växjö för att kolla på gullet:) Han följde med hem sen, och det var ju underbart=) Han har inte varit hemma sen påsk, så jag var med honom så mycket jag kunde, innan han idag på förmiddagen hoppade på tåget och försvann igen..
Direkt efter att jag vinkat av sötis så cyklade jag till körskolan o satte mig o pluggade. Gick bra, klarade hela 3 tester, alla på första försöket:) Känner mig så laddad nu, har ju till o med bokat tid för teoriprovet. Så nu blire att plugga kontinuerligt. Efter en kort runda med hunden stack jag hem till Stina. Vi lagade lite ris och schnitzel, åt kex och kollade på Tv. (var meningen vi skulle plugga, och vi började faktiskt. Men blev inte mer än så. Max 2 minuters plugg) Men men, vi hinner la:P..
När klockan började närma sig 7 stack jag till friskis för att jympa. Så det blev ett medelpass, sen typ 10 minuter i gymet (:P) och sen ett skönt, avslappnande bastubad innan jag cyklade hem.. Och här sitter jag nu! Känner mig mjuk och härlig i kroppen.. Funderar på ett glas kall jos! mmmm.. :D

Hur e livet annars? Det känns rättså bra måste jag säga! Har varit lite fram o tillbaka i slutet av veckan o i helgen, men nu känns det som om allting har lagt sig till rätta. Vet precis vad jag måste och ska göra, och vad jag vill. Vart jag är påväg. Och det känns jättebra. Så sjukt att trots att man är 100% säker på vad man vill alltid får "second thoughts" när det börjar närma sig. Gör jag rätt? Kommer det funka? Jag ser så sjukt mycket fram emot att flytta till en ny stad, träffa nya människor, dela lägenhet med Henke och allt vad det innebär. Sen samtidigt blir man lite nervös, och hittar massa tvivel i form av: "tänk om jag inte hittar några kompisar", "jag har aldrig gjort något sånthär utan Stina" och "jag kommer sakna alla speciella människor därhemma".  Shiet. Okej, när såna lame-a ursäkter försöker få en att välja den enkla vägen istället för att ta en chans måste man besvara frågorna som får en att tveka. Det är klart jag hittar kompisar! Det är ju det studentlivet går ut på? 2. Det är klart jag klarar en ny skola o stad utan Stina, är ju 20 bast och nångång ska ju vara första gången. 3:an är svårare.. Vet inte alls hur jag ska reda ut den.. Jag får fasen fundera alltså.. Det är ju egentligen den enda anledningen att vara kvar i Nybro, utom dessa personer finns här ju inte helt mycket att hämta.. Ska sova på detta.

Vill bara göra det klart att jag har inga tvivel när det gäller Henke. Mina känslor för honom är glasklara. Det är själva steget. Absolut inte att jag inte vill, för jag vill göra allt med honom!! He's the apple of my eye:)

Aja, nog om detta nu!! Det kommer att lösa sig..................... Ska nog ta detdär glaset jos nu. Det var fasen vad klockan tickade iväg.  Ha det bäst! Pusssss

image120

:-::-:-:

Well if i, had a thing on the side. Made you cry. Would the rules change up, or would they still apply, if i played you like a toy?

You can't be getting mad?, what you mad? Can't handle that!

Would you ask them questions like me, like where you be at? 'Cause I'm out, four in the morning on the corner rolling doing my own thing



(nej, jag strippar inte, jag klättrar:P)

Festsugen..

Men får vänta tills imon.. om det inte blir nått ikväll; ska nog kolla med syrran om inte hon kan fixa lite folk hem till henne o fredde:).. Skulle vara najs..

Har inget speciellt att skriva egentligen.. har precis solat lite här hos pappa.. var skönt.. man får ju fuska lite, nu när solen har valt att gömma sig! Och regnet kom perfekt till när Stina och jag sprang på stan förut oxå.. men men, krävs mer än lite regn to bring me down:).. Nu ska nog jag o farsh ta lite o käka, sen får vi som sagt se vad som händer..

Eftersom jag inte har något att skriva så kan jag ju lägga upp lite bilder:) Så här kommer några från förra besöket hos brorsan i norrköping!

 

hehe, pappas kamera, så fanns bara bilder på just oss tre, så blir tjatigt om jag laddar upp fler:) men så såg det ut när vi sprang runt på stan i norrköping alltså..

Nepp, nu ska jag röra lite på mig.. men ha det bäst! Pussss

( 2 år med älsklingen!!! Ska bli så underbart att flytta ihop i linköping snart!!  Älskar dig, my breath and strength  )

ciaooo

Torsdag

Mmm, då var man hemma i Nybro igen! Har varit i Linköping från i söndags och kom alltså hem nu ikväll.. Besöket i Linköping var som vanligt varit väldigt givande:) Henke och jag firade 2års-dag och jag hann att spela 2 matcher! 2års-dagen firade vi rätt lugnt med smörgåstårta, lite annat gott och mys.. Matcherna gick bra, vi vann första med 5-2 och förlorade andra med 7-4.. gjorde dock två mål i sista matchen, varav ett nickmål!! Så det var kul:) Skulle vunnit den matchen bara, men vafan.. vi kommer igen!

Nu sitter jag alltså här, nyduschad framför datorn... Kan inte låta bli att kolla på "skadorna" från veckan! Nee, jag kan fan ta bort " ", för jag har fan ont:P Båda mina lår och ett knä är helt blåa/blått, så tycker jag kan kalla det skadad (även om själva smärtan med all säkerhet är borta redan imon..). Hade iaf stora problem med att sova inatt pga detta! men men, så äre:)

Maggan skulle ha mött upp mig idag på stationen och så skulle vi stuckit och bokat tid till teoriprovet, men hon ringde och avbokade, så får sticka dit imon och plugga ist, så får vi göra ett nytt försök igen på måndag. Känns skönt att det äntligen går lite framåt med detta, att man kommer nånstans. (även om det är jagsjälv som har dratt ut på det såhär länge liksom) På tal om plugg, henke och jag var på komvux i linköping idag och skrev in oss. Fucked up system som moderaterna har kommit upp med bara; man kan bara läsa upp G:n, vill man ha upp ett VG till ett MVG får man göra ett test typ, för att se om man förtjänar det betyget.. Så då blev det genast krångligare.. Men men, som svar på det valde vi båda tyska steg 1, och det hoppas vi väl kunna fixa=) Hoppas att jag kommer in på universitetet direkt nu på höstterminen, men är superbra att ha en back-up plan, för man vet ju aldrig! Beror jättemkt på hur många som söker hur hög gränsen blir iår.. såklart.

Jaha. Imon blire som sagt körskolan. Sen ska jag nog sticka till pappa och sola lite, o sen en sväng förbi stan.. Tror jag ska träna lite oxå faktiskt, har ju lovat coach att träna lite på egen hand nu när jag e hemma:).. Sen vetifasen vad som händer på kvällen faktiskt. Några av kompisarna ska ut, men jag hoppar nog det faktiskt.. Är ju fest på lördagen i vilket fall, så=)..

Nahe, nu ska jag fasen dra mig åt sängaa, har som sagt inte sovit överdrivet mkt inatt.. Men ha de bäst!
Pussssss



The good life!

Guud vad allting känns mycket lättare när solen skiner! Är så glad! Jag älskar livet, solen, fotboll och allt som har med sommaren att göra!! (utom insekterna) Grillning, volleyboll, sola, bada! Shiet vad gutt.. Nu ska jag ut o sätta mig i solen igen, sen när jag kommer hem blire nog grill med mamma, o sen bär det iväg till en volleybollfest! YEAH. Älskar detta.. haha, som sagt... Ha de bäst!!

pussss

image112 haha, gay sol ;P (och då menar jag ju såklart glad;)

Sony Ericsson W380

Jaha, en latisdag är över! Har haft sånna sömnproblem nu den senaste veckan, så när jag inatt o idag på morgonen äntligen kunde sova ordentligt vägrade jag tydligen lyssna på mitt alarm. Så blev ingen körskola idag, utan en riktig sovmorgon.. Sen var det ut i solen såklart! Solade o slappade lite, och busade lite med vovven. Sen kom pappa och hämtade upp mig, o vi stack in till Siba för att köpa en ny mobil till mig. Vi hittade en nästan direkt. Blev en walkman.. Så gutt med en riktig musikmobil.. Den e cool oxå, lila.. aa, du får se själv på bilden nedan! Du ser hur man kan byta låt och så på framsidan av den, rätt tufft.. En annan cool grejj är att man kan genom att sväva med handen ovanför kameralinsen, tysta inkommande samtal och snooza.. najs:)

image111

Jaha, vad händer ikväll då? Ingenting faktiskt, fast att det är fredag! Ska tvätta lite, kanske läsa lite oxå.. Och så pilla på min nya mobil såklart:P.. Imon däremot blire lite mer händelserikt; först på morgonen blire körskolan (jag lovar!), sen vara ute i solen, sen friskis, och sen volleybollfest! Det ska bli riktigt najs; volleyboll, öl, eftermiddagssol och goda vänner ;)...
Nepp, nu blire... nått annat! Ha de gött! Pussss


Thursday

Jahopp! Har varit en lång, men bra dag idag. Började dock inte jättebra, med nationellt matteprov.. Men kändes helt ok, så det gick säkert bra.. Jobbigt bara att sitta bredvid en som är förkyld! Satt och snörvlade hela provet! Inte bra för mig som så lätt tappar fokus:P..

Efter det stack syrran och jag direkt till Kalmar för lite shopping! Innan vi drog igång gick vi och käkade lite kinabuffé:) Sen blev det som sagt shopping.. hittade inte jättemkt, men fick med mig lite fint hem iaf; ett par shorts, en härlig gul klänning och en läcker bikini=) Så jag är nöjd.. Sen åkte vi vidare till Öland för att köpa vårskor! Blev ett par grymt söta kilklack, röda och vita och sen ett par vita "ballerina".. Fast ändå inte.. Med spänne runt vristen:).. Najs asså, skor är så kul;)..
Har varit en lugn eftermiddag nu, gick ut o satte mig lite i solen. SÅ härligt alltså, hoppas den stannar länge! Kvällen blir oxå rätt lugn tror jag; ska nog koka lite te (rikigt sugen på det!) och sätta mig o läsa lite, eller kanske kolla Tv:n.. Imon blire upp o iväg till körskolan igen.. Hoppas att maggan är där så jag kan boka tid för teoriprovet!, måste göra det snart alltså.
 Sen blire att ligga i solen, för har hört att det ska bli otroligt fint väder imon, så då får jag la inviga min nya bikini på trädgården:P.. Sen när pappa slutar jobbet ska vi till kalmar och köpa en ny mobil till mig, för min gamla e totalpaj.. Mm, ska berätta vad som hände.. klantarschle asså! Hade mobilen på bänken i köket.. och så skulle jag öppna micron, men det var en massa grejjer ivägen på bänken.. så jag puttar upp microluckan (rätt oförsiktigt) och ser (fast kan inte göra nånting, det är försent!) hur mobilen trillar av bänken och rakt ner i hundens vattenskål.. Sen låg den där på bottnen och blinkade.. FAAAN.. Iofs måste jag ju nu får tummen ur och köpa en ny mobil, och det har jag behövt ett tag... så, Gutt antar jag:P haha... Gymet ska det bli imon med fan! Är redigt förslappad just nu känner jag..

aja, på tal om förslappad:P Ska dra o sätta på tevattnet nu, o fundera på i vilken ände av huset jag ska parkera mig ikväll.. Ha de bäst!!

Pussss *

*Just hold me close, inside your arms tonight. Don't be too hard on my emotions! *  

[ -saknar dig, älskling♥- ]


Sliten..

Yea, måndag idag och tillbaka i den härliga hemstaden.. Måste säga att helgen har varit rätt tuff, så är riktigt trött o seg nu efter den långa bussresan.
I fredags var det rätt lugnt, eftersom jag kom hem på kvällen o inte hade några planer. Så det blev lite käk o solning hos pappa bara:). Lördagen vet du ju redan att jag var på 20årsfest, om du har läst;P. Blev inte lika lugnt som jag hade tänkt mig! Gick inte heller hem lika tidigt som planerat! Så sov ungefär 2-3 timmar, o sen var det bara upp igen o packa väskan och hoppa på bussen till Linköping, för att på kvällen spela match. Var lite nervös, eftersom jag kände mig långt ifrån "på topp", men jag gjorde det jag kunde; vilade lite, för att sedan försöka komma igång. Åt en stadig o bra måltid och drack en massa vatten. Började kännas bättre, så nervositeten släppte.
Hade hört innan att laget vi skulle möta inte är det bästa, att de hade förlorat matcher med stora siffror, men sånt ska man ju inte tolka som en given seger! Men det verkade inte vara någon i laget som tänkte så heller, för alla kämpade på som fan. Vi satte hög press direkt, och det dröjde inte länge innan målen började ramla in. 7-0 ledde vi med i halvtid, så då blev vår målsättning att hålla tätt bakåt; Hålla nollan! Det lyckades vi med bra, samtidigt som målen fortsatte att komma. Så slutresultatet blev 11-0. Skitkul med första poängen för säsongen! Och så bra vi gjorde det, fyfan=). Alla jobbade hårt, lade fina passningar och hjälpte varandra. Jättefint spel. Sen eftersom vi ledde med så mkt och hade spelet i stort sett hela tiden så vågade alla ta för sig mer också. Gutt som fan!
Jag gjorde mina första matchmål med, på X antal år! Det var skitkul! 4 st blev det faktiskt:) Alltså är ödmjuk, men samtidigt nöjd med min insats, hehe..Och det får man ju vara tycker jag. Fan vad roligt jag hade!
Två stycken med högerfoten och två med vänsterfoten när jag tänker efter, o det var la jämt o fint!;P

Så, då har jag berättat det:) Vet att det är några som är intresserade av hur den matchen gick iaf=) Till er andra vill jag säga att min blogg inte kommer bli nån slags lame sportblogg nu, absolut inte.. Men detta var så roligt, så det var tvungen att skrivas upp, ner?:)

Nu är jag som sagt Riktigt sliten. Var tungt som attans att gå upp idag på morgonen; eftersom jag hade sömnbrist sedan kvällen innan, och en match i baken, var riktigt sugen på att sova iaf till 11 halv 12! Men som vanligt som när jag är trött är Henke naturligtvis pigg och rastlös.. Shiiet.. Ett kärlekstest, men när jag väl fick upp ögonlocken och munnen så var jag pigg nog att komma ihåg att jag tycker om honom, att han inte bara e jobbig när jag vill sova;). Vi grillade förresten igår när jag kom hem från matchen. Riktigt mysigt o gott med kött, sallad, potatissallad, pommes o allt. Extra mysigt med en såndär "värmelampa" med. Lite småkyligt runt om, utom där vi satt:) Grilla är för jävla härligt alltså! Särskilt med gullet<3

Ska nog göra lite äggröra lr nått annat enkelt, o sen slänga mig framför nått lättsamt animerat eller liknande på tvn... Så mjuk är jag idag alltså:) Ska nog sitta o titta på mitt jättefula blåmärke på knät som jag fick på matchen en stund också. Lagom aktivitet:P.. Var tal om volleyboll ikväll, men får nog skippa det fan! Hade varit kul annars, var längesen man spelade det.. Fuck, fick reda på att vi har nationellt prov på torsdag oxå. So NOT förberedd, och det är typ det viktigaste, "avgörande" provet som jag har fattat det. Så brukar det inte vara med nationella, men det är ju inte samma grejj nu som på gymnasiet.... obviously:). aja, det ska nog gå bra...

Nepp, nu blire hejdå och från en skärm till en annan, som sagt. Mat med.
Ha de bäst!!!!! Pussss

The way we get loose; we move our shouldaz

Sjuuukt festsugen idag eller? Det är inte klokt! Vilken tur då att det blir party:) Tusan bara att det blir lite lugnt pga matchen imon.. Men kommer nog ha asakul även om det bara blir några få glas:). Känns som det, eftersom inställningen är på topp! Var uppe på stan idag och inhandlade lite kul.. Köpte lite basicsmink jag behövde, tights, ett svart festlinne, en vit tröja och ett par knähöga strumpor. Gutt som fan, var längesen jag shoppade nånting över huvudtaget. Och det är ju fan helt galet? Så var det kul:).. Får se vilket av det det blir att ha på sig ikväll, har lite beslutsångest faktiskt!
Visste förresten inte att skulle vara nån motorcykel-cruising-grejj på stan idag, så jag blev överraskad av att det var fullt med folk på torget, o motorcyklar överallt! Men det är väl trevligt att det händer något i nybban, även om cruising o sånt inte redigt är min grejj. Men det var faktiskt skönt ljud när alla motorcyklarna startade o skulle köra iväg, brummade o puttrade härligt!

ojoj, klockan är redan över fyra.. ! It's so sick how da clock goes tic! Då blire snart till att flyga hem o dra på musiken o göra mig i ordning.. Får nog slänga i mig nått att äta också, så man reagerar fint på skumpan ikväll! Som jag har hört att det blir! Najsigt värre:)...

nene, nu ska jag faktiskt dra o göra lite nytta.. haha, mm.. imon blire match, wiiii! :D
ha det bäst! pussss

She's hoooOoOOOot

Yea, hemma i nybban once again. Brukar vara rätt behagligt att åka bussen från Linköping (även om 4 timmar är lite väl bra) men idag var det nästan outhärdligt! Slog en varm vind mot ansiktet på mig direkt jag steg in i bussen. Satte mig ner, o det tog inte lång tid innan jag märkte att det var ohyggligt varmt och dåligt med syre därinne! Sen på raststället så gick chauffören o pillade med bussen, o jag förstod då att air conditionen var trasig! ändå var alla element uppskruvade på max, vilket var jävligt konstigt. Så alla satt o mer eller mindre svettades o kvävdes hela vägen. De lite äldre damerna mådde inte alls bra, så vi fick skjuta upp takluckan ett tag, innan chauffören tyckte att han hade fått igång airen igen (jag tror att han tyckte att det regnade in för mkt). Men fan heller.. aja.. fick sitta o kleta utan syre, och min enda matsäck; en chokladkaka, var ju lagom najs i hettan alltså! men men, here i am, så ska inte klaga... Blir dock inte till att stanna länge hemma; ska åka tillbaka redan på söndag morgon; för att på kvällen spela match igen:). Är ett jäkla farande just nu, kostar mig både flera timmar i bussen och stramar även på min något tajta ekonomi, men det är absolut värt det! Har fått sån jäkla smak på fotbollen nu igen:) Önskar jag kunde stanna o vara med på allt, men tyvärr så kallar ju verkligheten även på mig liksom:P.. Så efter nästa lilla tripp blir det att stanna hemma ett tag.. och ta tag i det jag måste ta tag i för att nånsin komma iväg:).. Ska iaf bli askul att spela en till match, wihii!

Jaha, va händer i helgen då? Imon blire upp tidigt o sticka och städa.. Sen efter det ska jag till banken (hoppas verkligen att dom har öppet iaf på förmiddagen imon??) och därefter blire minishoppingrunda på stan, o sen sticka o träna lite för att få igång kroppen igen.. Sen är det vanliga lördagssysslan; receptionsjobb på friskis. Efter det blir det direkt hem o göra mig i ordning o sticka på 20års fest. Så det är fullt upp:) Men det är härligt med sånna dagar.. Sen blire alltså åter till linköping på söndag morgon..  lalala... hoppas det blir en fungerande buss då!

hopp hopppp... sitter o lyssnar lite skön musik i lurarna nu asså.. gött som fan.. är lite uttråkad, vet inte redigt vad jag ska hitta på.. men tror det blir sängen snart, eftersom det e upp tidigt imon som gäller.. blev la lite dåsig efter bussresan oxå.. haha, nog om det förfaen!! ja, jag ska lägga mig o läsa!! är så sjukt spännande i boken jag håller på med nu. "Invasion" av Dean Koontz. läst den? hehe, det borde du. Du borde oxå läsa hans "Ansiktet", den är riktigt, riktigt bra! Aja, nu har jag hittat nått att sysselsätta mig med för resten av kvällen, så får la köra på det! Ha de bäst, så ses vi!!

ps. What's this feeling taking over me? Baby, that's love and it ain't no stopin it. Pick up the pace and there ain't no droppin it!! Always, 4-ever i'll be by your side, I'm your bonnie you are my Clyde. And that's the way that it's gonna be; I'm in love with you and you in love with me! Asskön text eller?ds.

Älskar dig, henke! <3

RSS 2.0