Min första match!

Mhm, idag var det tisdag. Har varit en rätt lugn dag. Började dock tråkigt, eftersom jag drömde en mardröm precis innan jag vaknade! Men sen blev det frukost, o vi satt lite i solen innan vi stack in till centrum och inhandlade lite grejjer tills ikväll.
Nu sitter jag här i lägenheten o slappar lite medans Henke är iväg och tränar. När han kommer hem blire mys med Champions league, pizza och lite bira:).. Ska bli asgutt!

Måste ju berätta om matchen jag var med o spelade i söndags! Var jättenervös hela dagen och på vägen dit, men när jag väl kom fram, och vi bytte om så försvann faktiskt all nervositet. Det kändes som det brukade göra när man gör sig i ordning för att gå ut och spela en match.
 Det var meningen att jag skulle börja på bänken och efter en stund hoppa in som forward, men ist fick jag börja direkt som högerback. Jag ba "nejnej, asså jag har aldrig nånsin ens provat att spelat back". Så då flyttade dom runt lite folk och jag fick ist gå in som högermittfältare. Det var jag inte redigt beredd på, och inte heller riktigt redo för! Kände mig tung, att jag inte alls hade den konditionen jag skulle behöva för att spela yttermittfältare. Men efter en stund blev jag utbytt, o efter några minuter fick jag komma in igen som forward. Och då gick det bättre! Kom in i flåset och kämpade på..
Vi förlorade tyvärr matchen med 3-0, men jag tycker att vi var det laget som kämpade hårdast, hade mest boll och flest målchanser. Deras första mål var ett straffmål, och billigare straff får man ju leta efter.. Aja.. Men det var askul iaf att spela match! Alla var så taggade och kämpade hårt, och då är det ju jättekul att spela, även om man förlorar matchen. Så längtar verkligen tills nästa match jag kan vara med och spela!
 Skulle varit träning imon egentligen, men den är inställd p.g.a. valborg. Lite synd.. Fast behöver kanske vila upp mig, med tanke på att jag såhär två dagar efter fortfarande är stel som en pinne och öm som attans! Var ju iofs träning igår också, men den var rätt lugn. Hade säkert vart stelare idag om jag inte hade gått dit alls..

Så jaha... Då var det berättat, för alla nyfikna:).. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag. Hoppas att tiden går fort tills han kommer tillbaka, e lite segt att sitta o slöa ensam i en lägenhet. Men det ska jag nog lösa:). Åker hem på torsdag förresten, och är framme i Nybro nångång runt 18:30. Då får vi se vad som händer. Blir nog lite partey till helgen iaf..

Nepp, får la masa mig... Pussss!

I am just a minute away from you

Vilken dag! Jag är så jäklans glad! oj, rim:).. Dagen började tidigt (för tidigt?), med att mamma och kassio klampade in i mitt rum och pratade med mig vs. slickade på mina fötter. Var rätt trött eftersom vi var ute igår, men det fick gå, eftersom ett viktigt uppdrag väntade:P. Jag o mama cyklade ner till salongen o städade. Hennes helgjobb. Just nu vårat. Sen kanske mitt. Behöver milt sagt cash nu alltså:) Att vara mellan två jobb börjar ta ut sin rätt. Särskilt när man just nu "pendlar" mellan nybro o linköping.. Efter ett förvånandsvärt hårt slit stack jag direkt och mötte upp Johanna:) Vi skulle ha gått en promenad, men fastande på stan ett tag o kollade där ist:). Sen var det ba att sticka hem o byta om och dra till friskis. And here i am. Nu tänker du väl "vaddå, din dag låter inte så jäkla bra..?" Vet inte varför den är så bra. Är på ett asgött humör iaf, o det lär ju ha rätt mkt med det o göra:). Sen blev jag jätteglad precis nu, efter att jag pratade lite med micke (coach HBK;) o vi bestämde att jag ska vara med o spela match imon! Är jättenervös, kommer inte ihåg sist jag spelade match, och jag har ju bara tränat med dom två gånger. Men det var ont om folk sa han, o då kan man ju inte svika.. Tillägg: man kan ju knappast  heller tacka nej till att få spela match, samt är det ju en ursäkt till att åka tillbaka till Henke:). Nämen, det ska bli jättekul! Om jag bara kan tygla min nervositet lite! Men den omvandlas förhoppningsvis till ladd o tagg precis innan matchen:) Känns så faktiskt! Eftersom det ska bli så sjukt kul:).. Nae, finns inget eller ingen som skulle kunna paja mitt humör idag!! Tror inte det kommer hända heller, alla verkar vara så jäkla snälla idag alltså. Alla jag har haft kontakt med än så länge iaf:).. nu äre snart dags att dra sig från friskis ser jag=) Har gått snabbt idag! Då blire att sticka hem till daddy o äta pannkakor, mums:). Sen blir det att ta det lugnt o packa lite, o så får vi se om det blir ett sista minuten-tåg ikväll, eller om det blir bussen imon:).. Blire imon så kanske man skulle dra med sig någon upp på stan ikväll o kolla cruisingen.. yeye=)

Det var kul igår förresten! Till Saras ära (20 år igår!) så hade vi hyrt 3 bord på VIP:en på palace:) Det var riktigt najs att sitta däruppe faktiskt.. skönt att kunna dra sig tillbaka dit en stund, när man ville ta en paus från att dansa:).. Har såklart redan grattat sessan, men det tåls att upprepas:)
Grattis Sara!!<3 My dear, old friend.

Nu e det snart dags o gå, så jag ska nog göra en kraftansträngning o resa mig upp o göra lite nytta!

Have a good one! Pussss



Onsdao

Mhm, näst sista matteprovet avklarat. Bara nationella kvar nu. Det roligste skulle man kunna säga.. Gick helt okej idag. Orkar inte ens lägga nån energi på att fundera på det, men hoppas att jag klarade det.

Vet inte ens varför jag började på ett blogginlägg; är sjukt seg och har inte nått att skriva egentligen=).. men men, det får gå.. Har haft jättesvårt att sova på nätterna denna veckan, så är jättetrött.. Men blir nog tidigt i säng, för imon blire som sagt Norrköping. Eller Linköping, är inte riktigt hundra än..!
Ska färga håret nu om en stund oxå:) Ich bin wieder Brunett! Eller aa, rätt mörkt brun, med lite "specialeffekter":P. haha..

Nu funderar jag på att leta lite i skåpen, o sen slänga mig i soffan framför en film! Gud vad skönt.. Sen senare ikväll blire ju Barca! YEAH. det ska bli kul:)

ojoj, givande inlägg.. aja, som förväntat:P. Har liksom inget att berätta.. Min dag: Komvux -> solen->promenad->äta->stan-> now. It's a beautiful life?:)

Ha de bäst! ciao, puss

Smärta

Ja, det är sant! Man kan faktiskt må dåligt en såhär solig dag! Trodde nästan inte heller det var möjligt, men joho! Njuter sjukt mycket av att solen tittar fram, men känner mig inte 100%ig. Har en konstig smärta i nacken som är jättejobbig. Ska boka en tid o kolla upp det, för känns inte som om det är musklerna, utan kotorna, så är nog bäst att checka vad det är för nåt. En hypotes är att det blev en kotförskjutning, när jag fick inte-fjäderlätta henke över mig i en "cykelolycka" för ett tag sen. Men vi får se vad det är, gör som sagt sjukt ont ibland. Är oxå (troligen pga nacksmärtan) spänd i musklerna i nacken och övre ryggen, och till följd av detta spänningshuvudvärk. Shit, du hör ju hur dåligt jag mår?! :) O så ska man ovanpå dethär sitta inne o plugga Matte när solen skiner utanför. Njae, har fuskat REJÄLT med plugget nu, o det kommer väl visa sig på provet imon.. Men jag orkar faktiskt inte bry mig. Kan ta ett IG denna gången om det skulle va så=)...
Aja, nu har jag gnällt av mig lite, det var skönt:).. Förlåt och tack!

Idag har jag alltså pluggat lite (betoning på lite) matte. Sen en liten promenad med vovven, o sen cyklade vi upp till plugget för att få den sista hjälpen innan provet imon. Efter det orkade jag inte lägga ner mer energi på det, så tvättade bort sminket o satte mig ute i solen med vovven ist. Härligt!

Oj, nehe, nu kom mamma hem. Hoppas på en gemensam fika ute i kvällssolen! Ikväll blir det nog rätt lugnt (ja, det är ju tisdag:P), kanske sticker upp till pappa en stund. Eller slår jag bara på tv:n och blir där tills det är dags att sova. Just det, måste svara på sms:et min nya tränare skickade:D  hihi...

Lalala, är ändå på rätt bra humör nu! Fast att jag kom på ytterligare en sak att lägga till på min gnällista. Men jag går inte in på det, sparar allas humör, säger bara ett ord ; Huvudbula. Men det gör inte så ont längre:).
På torsdag blire upp tidigt o åka till Norrköping och hälsa på storebror. Det ska bli najs:) Hade gärna svängt förbi Linköping, men tror inte det blir något med det.. too bad..

Aja, nu fåre va nog! ha de bäst,
Pusssssss

En groda

oops... Man ska inte lägga sig i, eller dra förhastade slutsatser. Så ignorera nedre delen av mitt förra inlägg. Ville bara få igång en rörelse.. Så förlåt om jag drog lite slutsatser som sagt!!  Nu blire tillbaka till daddys soffa=)

Pusssss


Jag såg en Fido & take this, Haters

Sitter på friskis och slöar som vanligt vid denhär tiden:).. Det som gör det lite extra tradigt idag är att solen skiner som attans ute. Då finns det faktiskt lite andra saker som hade varit trevligare än att sitta härinne, med bara ca 4 pers i gymmet.. Men jag hann iaf gå ut o sätta mig lite o vända upp ansiktet mot ljuset och vitaminerna innan jag kom hit:) Vad händer idag då? Jadu... Ska nog handla med mamma. Annars vet jag inte redigt, får se om robban är sugen på en promenad lr nått... Sen kanske det blir att hänga med pappa ikväll. Blir nog rätt lugnt iaf. Igår, direkt när jag kom hem så började det snackas om fest hos stina.. men klockan gick och gick utan att det hände nånting (det var lite strul).. men vid halv tio grabbade jag tag i en flaska vin och cyklade dit.. Och det var trevligt, spontana fester brukar alltid bli bra av nån anledning. Det blev pyttelite hockey och sen singstar. Så det var najs:) Kul att träffa lite nytt folk..
Och imon blire plugg.. attans rumpa.. Inte kul.. men så äre..

Såg en brun storpudel gå förbi här utanför nyss. För er som inte vet hade vi en sån innan, som hette Fido. Gud vad alla i familjen älskade den hunden! Blir sorgsen när jag tänker på det.. Tror verkligen att jag aldrig kommer tycka om en hund lika mycket som jag tyckte om Fido. Svårt som fan att förklara, men sjukt vilken underbar och känslosam hund. Kommer aldrig att glömma honom<3.

Shiet vad jag är trött på alla barnsligheter alltså!! Nej, jag tänker inte skriva en massa grejjer som kommer göra folk upprörda, gud förbjude. För jag orkar faktiskt inte.. För säger man något stötande blir man ju aldrig förlåten!! Åhh, är så arg, men jag SKA inte skriva. Nu vill jag bara åka härifrån. Till Linköping och mitt nya liv. Hade det gått hade jag åkt idag, och bara sagt hejdå till fåtalet. De flesta ska ju iväg också, eller är det redan. Sen kan ju dom som orkar stanna kvar och fortsätta med denhär skiten år ut och år in. Jag tycker det börjar kännas gammalt. Förstår inte hur man kan vara för mesig för att vara en bra vän. Sluta skriva, Elin.. Så jävla skönt bara att vissa kan vara starka, o inte ta åt sig för mkt, utan ta situationen för vad den är och ta sig vidare därifrån. Skulle bara vilja se det hända dig, hur stark du hade varit.
lalala, det får fan räcka.. Ska skaka av mig detta nu. Tack gode gud för att vissa personer finns.

yepp yepp, nu blire snart att stänga ner friskislokalen för idag, sen hem o få i sig lite fast föda.. har druckit typ 3 liter.. dryckenskap bla bla dryckenskap.. haha, har glömt mellanordet. Men man blir törstig av att ha druckit ska det menas! yesyes, snart ut i solen igen:) Längtar tills jag ska träffa jossan nästa helg förresten, har inte varit med henne på sjukt länge! :)

Have a good one! pusss


Leaving Linköping

Jahopp, imon bär det av hemåt igen! En vecka går otroligt fort här i Linköping, hos Henke. Har endel att ta hand om hemma, men känner mig inte ett dugg taggad måste jag säga, vill stanna här o ha det bra. Kollade ialla fall lite på matten idag, men gick sådär... är lite frusen och har huvudvärk me, så hoppas inte att det är nån sjuka på g! Skulle vara tråkigt. Vad har jag då fått ut av denna trippen? Mycket såklart, etersom det har varit helt underbart att få umgås med min älskling en hel vecka. Men vi har väl inte hittat på nåt särskilt egentligen. Lite matlagning och filmmys o så:). Sen har vi varit lite inne i centrum också.. Just det, vi har varit och kollat på en match med HBK. Hemgårdarnas BK, mitt nya lag!! Har haft lite telefonkontakt med deras tränare, och vi sa att vi skulle höras nästa gång jag var i Linköping. Så denna gången tog jag med mig träningsgrejjer och tränade med dom både i måndags och igår. Det var askul att träna fotboll för första gången på så länge! Ska bli så kul att flytta hit och börja spela fotboll igen. Friskis i all ära, men fotboll är ju en av mina passioner=). Var jättenervös för hur min "debutträning" skulle bli, men jag kände mig faktiskt rätt nöjd. Märker dock att vissa saker hänger i mer än andra, så det får nog bli lite löpträning innan jag vågar mig på en matchdebut:P:). Iaf, så nu finns det inga tvivel längre, det är klart att jag ska börja spela där; fick direkt efter träningen igår klottra ner personuppgifter och prova kläder, och idag bestämde vi hur vi skulle göra med spelarlicens och sånt.. Shiet vad kul dethär kommer bli;). Laget verkar vara ett gutt gäng också. Dom är lite yngre än mig, men jag märkte att jag inte brydde mig om det. Det verkar vara lite skillnad på dessa ungdomar och på dom i nybban alltså;P. Finns ett par stycken som jag redan nu tycker är asschyssta, och jag lär ju finna fler. Som sagt, de flesta verkar sköna.
AOOH, säger det igen; FAN va kul detta kommer bli!!

Så nu har en liten del av det planerade livet i Linköping fallit på plats. 3 to go... Allt kommer att lösa sig! :)

ojoj, nu ska jag kolla på tv!! hehe... ska göra lite nudlar också tror jag, är lite hangrii.. Vad mer tänkte jag säga? Just det, kommer hem klockan 18 imon, o då får vi se om det blir lite fest med syrran, eller bara ta det lugnt. På lördag är det iaf fest för Jennie!

Ska bli astråkigt att åka ifrån älskling nu. Så tungt... Men att ha varit här med dig har påminnt mig om att vi verkligen är värda att kämpa för. Att det är lönt att stå ut med att vara ifrån varandra så mkt, eftersom allt kommer bli så bra om ett par månader. Så jag kommer definitivt hålla ut! Även om detta verkligen är förjävligt..
Älskar dig, Henke. More than you'll ever know. More than my heart could ever show.

Out!


Linköping!

Japp, då sitter man äntligen hos henke i Linköping igen! Skulle inte åkt föräns på söndag egentligen, men kunde inte vänta så länge (och detta passade mig bättre). Så nu ska jag vara här en hel vecka:) Helt underbart.. Just nu sitter jag, som man kanske kunde gissa, o väntar på att han ska masa sig hem från träningen! Imon är han iaf hel-ledig, så då kan vi umgås hela dagen. Är ju lite tråkigt att sitta o dega i flera timmar medans han tränar, men vad gör man inte?:) Men imon är han som sagt ledig, så då blir det nog en tripp till centrum o kolla lite=). Bananpaj att man inte har några pengar att shoppa för bara! Annars vet jag inte vad vi ska hitta på i veckan, har inte planerat så mkt. När man träffas så sällan som vi gör nu så behöver man inte värsta aktiviteterna, det är skönt att bara umgås.

yaoyaoo.. har väl egentligen inte så mkt mer att skriva än att jag är här! Är lite uttråkad dock, så knapprar ner lite till.

Henkes kusin är hemma nu några dar oxå, så förhoppningsvis går ju hans träningar lite snabbare med sällskap, men känner henne inte så bra, så just nu är vi lite var för sig.. =)...

Fick ett samtal idag som gjorde mig både glad och nervös. Men efter imon så hoppas jag rett ut känslorna. Berättar om det senare:) (nej, inget trick för att du ska fortsätta läsa min blogg) Men vill inte skriva om det innan något har hänt liksom.

Nu ska jag nog fräscha upp mig lite, har varit uppe sen sex, rest i några timmar o råkade sen somna en stund på soffan här, så kan behövas piffas upp;). Men ee.. ha det så bra, hemma i nybban eller vart du nu är=)
- Pussss

Montag

Jahopp, nu närmar sig ännu ett matteprov:P big deal? är bara så jäävlans tråkigt att sitta så länge o knöla med det. Är sista dagen imon innan provet med, så lär ju bli en stund om man ska kunna få in det.. men men, får väl hitta på nått gött på morgonen o kvällen, så man får en lite bättre känsla i kroppen.
Idag har jag vart en stund på komvux. Sedan gick jag och vovven ut o satte oss lite i solen med en kopp kaffe o ett kex med lite mögelost på:D det var mysigt, solen var jättehärlig sådär i lä.. Sen satte jag igång med matteplugget, men är absolut inget intressant med det, så utelämnar detaljerna om det:P. Räcker med ordet kaffe..
När jag hade tröttnat (låångt efter:P) mötte jag Stina på kvantum, o vi inhandlade lite gott o stack sen hem till henne. Checkade lite jim carrey och dr phil.. bra smak?:P Soft ju...
Imon blire spinning ju! har missat susannes pass nu dom senaste gångerna, men imon jaeklar! Är sugen:).. Är lite sugen på att träna på förmiddagen med, men blir nog inget med det anar jag:P..

yeye, vad annars? Vene.. helgen var rätt lugn.. I fredags var det bara att chilla med en film i fint sällskap. I lördags var det fest. enough about that. Sen på söndagen blev det fotbollskväll hemma hos daddy:) Så rätt lugnt, men det var precis vad jag behövde och ville ha. Har varit rätt mkt fest nu ett tag, o känns som om jag behöver komma i balans på något sätt. Fråga mig inte vad jag menar=), men det är så det känns, och man måste ju lita på känslan,hehe...

Attans, madickens matte&husse kommer hem imon! Måste fan komma på en bra plan, så jag slipper lämna ifrån mig henne! Hon är ju min bästis OCH bebis nu:D haha.. nästan iaf... aja, det löser sig! Originalet (Kassio) kommer väl hit snart, o då är hon nästan glömd:) han e bäst egentligen! lite mer Hund. my dawg:P..

Aja, funderar allvarligt på bingen nu. Är seg, och imon blir en tung o tråkig dag.. blää.. aja, ha det bäst!! Förresten; lördags: Jag är så glad att ni är okej, S&S!





   I'm bad!

Pusss / Elin

I can't wait, som akon & t-pain säger

Då sitter man på friskis igen. Känns som om jag har varit här jätteofta på sista tiden.. Det har jag ju med förresten! Har ju tagit två extratider denna veckan.. Sen har det ju vart träning med, så det känns väl som lite oftare. yeye.. Inatt, äntligen fick jag sova! Var så otroligt skönt:) Somnade rätt sent, men jag somnade ju iaf=) och fortsatte sova.. Ända till klockan halv sju, då busvovven hoppade upp i min säng och slickade mig i ansiktet. Jag jämför det inte med att få en morgonpuss av henke, men det är ju härligt att vakna så ändå:D; någon som visar att det är kul att se mig, haha. Det hade dock varit mysigare om hon hade velat fortsätta sova, men hon var ju busig. Så dröjde inte så länge innan hon tyckte jag var tråkig och skuttade iväg, och jag kunde fortsätta sova:)..

Så nu sitter jag som sagt på friskis. Good old friskhouset. Tog med mig matteboken, och har faktiskt pluggat lite! Men nu är det barn i lekrummet, och att koncentrera mig samtidigt som dom leker högljutt är omöjligt för mig. Har rätt svårt att koncentrera mig överhuvudtaget! Särskilt om det är nått så tråkigt som matte. Då krävs min djupaste koncentration, och här hör jag barnen som sagt och skrammel & musik från gymmet. Så hmm.. Tog en paus; får se om jag hittar fokus igen, eller om det får vänta tills jag kommer hem.. whatever..

Jaha, hur gåre med Linköpingsplanerna då? Ja, ska på möte med en syo på måndag, som ska hjälpa mig att söka till universitetet (kan inte göra det sj, pga matten).. Så det är ju ett steg på vägen iaf! Sen är det lite annat folk man ska ta kontakt med i Linköping oxå, men inget akut direkt. Men om allt går som planerat så sticker jag dit i början av juni, när matten och friskis är avslutat.. Så det är långt kvar, men man märker att veckorna rullar på som fan nu, så kanske inte är så farligt. Det är ju ändå vår liksom. Allt känns mkt lättare när solen börjar skina.. Är ungefär 9 veckor kvar räknade jag ut nu. Exakt 8 veckor till min födelsedag.. wihii, hehe.. Sen kommer livet leka! Vi kommer ha så kul:)..

yeye... en timme kvar på friskis nu då! Vad göra? Barnen har ju gått, men musiken är fortfarande igång. Kan inte plugga till aqua:P.. får bli hemma sen, efter en tacorulle:).. Sen ikväll blire fest! Det ska bli kul.. Fast jag kommer kanske få det lite kämpigt; ska nämnligen inte ta en enda partycigg till biran. Det är man van att göra, men har bestämt mig för att det är slut med det nu! Iaf på ett tag. Henke förstod att det skulle bli tufft för mig, så han gav mig en morot:) Så nu är jag fast besluten på att stå emot. Det ska nog gå bra=) som sagt, bara priset är rätt så kan man alltid kämpa.

men men.. nu ska jag städa lite in das play-ge-room, sen kommer folket som ska spinna snart oxå, för mig att betjäna. Ha det bäst!! Pussss*

seeeg

Nu får det vara slut på min sömnlöshet, har ju ett liv jag måste ta tag i! är jättesvårt att gå upp i tid och plugga o så, när man bara har sovit 2-3 timmar på morgonen. Ikväll ska jag göra allt för att kunna sova; ska gå o lägga mig i tid, läsa en bok, ha en värmedyna, dricka lite varm mjölk. Vad finns det mer? Ska iaf göra allt jag kommer på som sagt, för jag är så trött på dethär nu. Hela dagen blir förstörd, pallar inte ta tag i nånting! grr..
Men men, nu ska jag sminka mig lite, och verkligen försöka göra nått vettigt med denhär dagen.


trött trött trött trött trött



Sömnlös

Mmm, precis.. var lögn i fan att sova inatt oxå! Är så otroligt jobbigt när man ligger i sängen och vill sova, men en massa tankar far runt i huvudet på en. Sånt som gör en orolig, nervös. Sånt som inte går att sluta tänka på. Och lyckas man med det kommer man genast på en annan sak som är jobbig, som man kan ligga och tänka på istället för att sova. Så höll det på för mig inatt, från 0:00 till 07:00 ungefär. Så att gå upp vid halv tio tio som var planerat gick i stöpet. Hade nämnligen tänkt att sticka till körskolan en stund, innan jag tog tag i den ständigt uppskjutna matteläxan. Men jag var tvungen att sova istället. Nu har jag ju iaf gjort matteläxan, å det är ju skönt ialla fall. Har också vart uppe på stan och köpt en tårta till pappa, som fyller år idag. lilla Aprilskämtet:).. Så vi ska till honom ikväll o kalasa lite:).
Annars har jag la inte så mkt att komma med känns det som. Mitt liv är liksom vardagarna: körskolan, träning, matte, och helgerna : fest.. Rätt fint liv egentligen, fast det går lite trögt ibland. Lite stänk av henke både på vardagen och helg hade piffat upp tillvaron mycket:) Men det är ju inte så lång tid kvar (intalar jag mig;P), tills vi får det kanonish! Så jag ska väl kunna stå ut..

Här kommer lite bilder från en av helgens festligheter och några på lilla madicken som vi är hundvakt åt:) enjoy..

   
fett kul fest alltså:) tack för den, Sara o Jennie:).
  visst är ho' söt?

Nepp, nu blire lite fix 'n trix innan jag sticker upp till pappa. Ha det bäst!! Push

RSS 2.0