Vilken vecka!:)

Har varit ledig fredag till onsdag. Ja, egentligen hade jag en föreläsning igår/tisdag, men den skippade jag.. Kanske lite dumt, men.. Imon är det basgruppsmöte och sen föreläsning om njurarna. Sen på kvällen blire fotbollsträning, o sen till Tünde Mako och spela guitar hero/singstar. Efter det blir det ut till Flamman med Danielle, och förhoppningsvis resten av tjejgänget som skulle träffas. Ska bli jättetrevligt:)
På fredag blir det troligen en tripp in till Norrköping för att gå på sexfest! (inte så farligt som det låter har jag hört:P). Är en i klassen som håller i det, och själva sex-grejen är att det ska komma en tjej som säljer sexleksaker och liknande. Men det ska bli kul, har hört att det e många i klassen som ska dit, och kanske även lite andra ssk:are och medbjudna.
På lördagen sen blir det avslutning med fotbollslaget! Ska bli hur kul som helst. Först bowling och sen äta på Ming Palace.

Söndagen blir förhoppningsvis lugn, men det jag vet nu är att fotboll och lussemys med gamla basgruppen står på schemat! härligt:)

Oj, dethär blev lite av en redogörelse för vad som händer till helgen, men aa.. Vet inte vad annars jag ska skriva, har ju som sagt bara varit hemma och slöat senaste dagarna. 

Var ju hemma i Nybro på 20års kalas i helgen med! Emil och Markus hade fyllt:) Så det var först kalas, o så hem o byta om för att sen festa i qvarnaslätt:) Najsigt värre..

Igår... CSN.. Fyfan, som jag har längtat:P haha.. Gick faktiskt och köpte det jag ska ha på mig på nyårsafton! Klänning, smycken och allting.. Känns hur bra som helst att slippa den hetsen sen när det börjar närma sig. Och på tal om nyår, den ska firas med Johanna, Martin mfl. i växjö! Ska bli hur kul som helst, särskilt att äntligen få festa med Jossan igen<3 :)

Nahe, nu ska jag gå o hjälpa henke med vår hemgjorda pizza.. Haha, om han inte hunnit klart den dvs. Sen måste jag verkligen sätta mig med plugget.. Lycka till till mig!

Pussss

Måndag

Sorry att jag är så tråkig.. Skriver knappt, o inte om nått kul:P Men det är mycket i plugget nu, så jag hinner varken ha roligt eller blogga.. Hoppas att nästa vecka blir lite lugnare..

Haha, suttit o funderat en stund nu, men jag har fan inget alls att skriva! Ända höjdpunkterna just nu är fotbollen, sambon och färdighetsträningarna. Tur att dom finns, annars hade jag dött av boredom och stress! Mycket skojj händer inom fotbollen just nu, bland annat är det inomhuscup på g! Ska bli hur kul som helst, var längesen man spelade en sån:) Men mer om det när det närmar sig.

Just det, innan färdighetsträningen idag (som var Matning) så var vi på sjukhuset och tog vaccin. Aj aj, ingen ömhänt sköterska.. Eller, var väl egentligen nålens fel kanske:P Men hon stack konstigt, så fick en stor bubbla på huden där nålen hade gått in.. Den andra sprutan vi tog var längre bak på axeln så såg inte när hon tog. Blev förvånad över att det faktiskt gjorde ganska ont, och flämtade till. Då trodde ena sköterskan att jag skulle svimma.. nehedu:) Men men, attityden verkar vara att vi knappt får vara rädda för sprutor, eftersom vi ska bli sköterskor. Men hur mysigt är det då?

Ae, nu ska jag ta en kopp te och ta det lugnt en stund.. Funderar på ett eget litet träningspass senare, har vart lite tunnt med träning ett tag nu.

Men du, jag får återkomma när det händer mig nånting kul:) Pussss


Avslutar med en bild på mig o carca!

Vi måste ses snart jue (:

Tbaka!

Japp, då var man tillbaka i Linköping igen då, efter en helgsvisit i good old Nybro. Som vanligt hann man inte med lika mycket som man hade tänkt. Särskilt inte när det gäller plugg! Hade tagit med mig nästan alla böcker jag har, för att jag visste att jag egentligen behövde plugga. Men det blev inget gjort såklart. Men satt iaf några timmar idag o var duktig! Sen imon blir det till att sitta hela dan, har hur mkt som helst att göra! men äntligen lite roligare saker än jäkla "lärandeplan". Nu blire lite muskler, respirationssystem och energiomsättning! kul kul:)
Nått som inte är lika kul är att det känns som att jag tog med mig lite sjuka med hit! Syrran o fredde hade legat sjuka, och nu har jag hosta, huvudvärk och känner mig lite varm. Men ska ta en tablett och hoppas att jag slipper det. Har inte redigt tid med att vara sjuk, även om det skulle va jäkligt skönt att bara få ligga o ta det lugnt o tycka synd om migsjälv istället för att plugga;P. Men men! Vad gjorde jag då i Nybro? Nja, inget jättestort direkt, hälsade på alla, festade hos syrran, och firade fars dag! lite så:).. Alltid mysigt att få komma hem.

Igår när henke och jag kom hem bestämde vi oss för att ha lite myskväll! Så vi bakade lite pizza och drack lite vin o sådär:) Jättemysigt..
Nu blire fasen inget mer plugg ikväll! Har till och med diskat o vart duktig på så vis, så nån måtta får det va;).

Nehe, nu ska jag.. göra nått annat. Ha det bäst!

Pussss

Halloweenhelgen!

På fredagen festade jag och henke med lite nybrofolk i en lägenhet här i Ryd! Det var mkt trevligt:) Sen blev vi dock lurade till HG, där det inte var något folk.. O precis när vi hade ställt oss i baren för första drinken ringer dom vi kom dit med (kom ifrån varandra) och säger att dom ska sticka till stan ist. OK! Men vi stannade och drack, dansade och spelade lite black jack:) Var en supertrevlig kväll överlag!
På lördagen laddade vi batterierna o sen var det på att igen! Denna gången fixade jag halloweensmink:) Skulle åkt till Norrköping, men blev ändrat. Stack ist till en som heter Ante, och förfestade! Sen HG igen:) Denna gången NÅGOT mkt mer folk. Vi fick stå i kö och vänta på att folk skulle gå ut så vi fick komma in. Sen dansade vi och hade kul! Ungefär så gick det till;P..

Hade inga batterier kvar på kameran, men tog lite kort på min utstyrsel innan vi stack:) Såhär såg jag ut:






Don't mess with this kittie;P 

Nehe, orkar inte, måste plugga! ush ush! Pusssss 





RSS 2.0