test

funkar det?

The arm..

Här har ni bilder på krigsskadan:). Lite ljusa bilder, så man ser inte det blåa o röda lika tydligt som i verkligheten, men. Känns bättre idag iaf, även om det gör lite ont till o från. Blä, riktigt fult e det. Så jävla onödigt, hann ju inte rädda bollen heller:P
.
Jajajaja. Annars då? Har varit en ganska bra dag i plugget idag. Sen blev det oxå en sväng till maxi med Camilla. Köpte lite mat, för det var nästan tomt här i skåpen. Sen stod jag i 20 minuter på min crosstrainer för att mjuka upp den stela kroppen lite. Nu sitter jag bara här o slappar! Ska nog gå o lägga mig hyfsat tidigt ikväll, trots att jag e ledig imon. Ska kanske tvätta o plugga lite imon då. Aja. Känner mig jättetråkig, för jag e egentligen för slö för att blogga just nu. hehe.
Puss!

Hur bloggar man med mobilen?

Hej! Ligger i soffan och kollar på en blade-film och testar att blogga från min nya telefon:) verkar ju funka! Min dator e ju som bekant lite halvtrasig, så ville slippa blogga på den. Helgen har varit super! I fredags kom Johanna, Stina, Fredde och Kim till mig och förfestade innan det bar av mot ombyggda, fräscha o'learys. Hade jättekul! Johanna övernattade hos mig och på lördagen hyrde vi en cool film (splice), gick på giraffen och käkade pizza med ett par av Johannas kompisar. Sen åkte hon hem, och jag bar mig av hem till Amanda och sen vidare till en förfesten hos en klasskamrat. Jag festade inte, utan ville bara träffa lite folk från klassen. Innan vi gick hem tog vi en öl på o'learys. Idag har jag spelat min första match för Kalmar södra!:) riktigt kul var det och vi vann med 3-2. Ush, är helt slut nu, var ju högre tempo än vad jag e van vid. Men det gick hyfsat bra ändå. Har skadat armen bara! Slängde mig och skulle rädda bollen innan den rann utanför kortlinjen och landade då på och skrapade då armen. Ser riktigt fult ut, supersvullet, blodsprängt och redan blått. Ska lägga upp en bild på min stackars arm imon, så ni får se hur det ser ut så ni kan tycka synd om mig:) ser nog värre ut än vad det är, men den värker faktiskt. Jaja, där fick ni iaf en rapport:) lite tråkigt att läsa en radda av grejer jag gjort i helgen men så blir det tyvärr eftersom jag har haft för kul för att blogga:) imon är det iaf tillbaka till verkligheten igen, med föreläsningar till klockan 3. Gutt att jag gjorde lite extra potatis och purjolöksoppa till kvällsmat så det blev en matlåda oxå:) nejd, blir en stunds blade nu, sen sängen! Så får vi se imon hur detta inlägget ser ut. Lite dålig översikt på iPhonen. En jävla tid tog det oxå. Kram på er!<3

Zzz

Har varit trött hela dagen idag. Morgonen började med en försovning, men vaknade som tur var tillräckligt tidigt för att hinna till skolan. Sen satt jag o nickade till på en föreläsning på eftermiddagen. Till mitt försvar så var föreläsningen fruktansvärt tråkig:) Nu e jag iaf hemma från skolan o ligger o myser i soffan. Blev så himla godissugen, så gick o köpte en stor påse lösgodis. Så har det riktigt fint nu med lite grannfejden o candy! Hehe, låter riktigt lat men vet inte varför jag e så seg idag. Ska iaf snart försöka få tummen ur och ställa mig lite på min crosstrainer:) Nahe, har ingenting o skriva egentligen...
Puss!

Bad boys bad boys

Ahh, sitter nedsjunken i soffan o kollar på cops. Har en filt över mig. Just nu känns det tungt att byta om och ut o träna i 12 minusgrader. Särskilt eftersom det är tisdag = löpning innan träningen. Men men, bara att bita ihop. Blir ju skoj iaf.. Idag har jag grejat lite hemma, ätit lunch med Stina och spenderat ett par timmar i Nybro. Har även hämtat ut min iPhone 4! Yaaay. Måste dock ringa och reda ut lite grejer, innan jag börjar använda den. Men förhoppningsvis e den i bruk imon:)
Imon är det föreläsningar mellan 9-14.30. Lagom dag:) Blir nog lite plugg på egen hand på eftermiddagen.
Nehe, jag måste fasen lyfta på rumpen nu, så jag kommer iväg om 20 minuter!
Peace!

Quack

Jahaaaaa, måndagskväll. Soft. Idag har vi haft kursstart. "Det vårdande mötet" heter kursen. Var på en föreläsning efter lunch, o sen har jag ääntligen fått det städat i min lägenhet. Har sett lite smått förjäkligt ut härinne, eftersom jag har varit sjuk o sen tentapluggat. Så diskade o städade. Så himla skönt. Trivs inte i stök. Har oxå hunnit med att fika lite med favvo-johanna och även tränat lite Zumba framför tv:n:) Nu sitter jag bekvämt i soffan och funderar på att röra mig mot sängen. Imon kommer Stina på lunch o sen ska vi ta sällis till Nybro, där jag ska hämta min telefon o lite så. Finally:) Sen blir det fotbollsträning:) Ja just det, vi hade jättekul på lagfesten i lördags förresten. Vin, pizza och lite lekar. Sen mellanfest i nån källare o tillslut vallen:) Mkt bra. Söndagen var tung, men jag blev uppassad av johanna, som fixade pizza o cola till oss:) Lyx.
Nehe, nu ska jag dra mig mot tandborsten:) Puss!

Fri!

Nu är tentan skriven. Så jävla skönt. Gick sådär! Ganska dåligt kanske, men. Skitsamma:)
Nu ska jag duscha, sen blir det grogg & musik medans jag sminkar mig. Ska bli så jävla skönt att få bli lite fin igen. Har ju bara suttit inne på röven den senaste veckan o inte brytt mig om att fixa mig. Så nu e det all in, platta håret, måla naglarna, smink och ny festtopp på!:D Gött. Sen ska jag bort till Lisa och förfesta lite innan vi ansluter oss till resten av laget för pizza o fest! Ska bli så jävla kul=)
Pusss!

Fredag?

Jahopp.. Kortslutning i huvet. System overload. Skulle behöva plugga nån timma till, men måste ha en paus först. Äta något gott, se nått skit på tv. Det är ju faktiskt fredag! Imon ska iaf tentan skrivas, o sen är det gjort! O det ska fan firas rejält. Är så gudförbannat trött på medicin-kurserna alltså. Jäkligt schysst att vi ska behöva skriva utbildningens fetaste tentor direkt efter varandra. Lite jävla andrum vore skönt. Det är så sjukt mkt att få in i huvet, förstår seriöst inte hur dom kan tro att det ska vara möjligt. Undrar om 93% kuggar denna oxå? Det vore ju skrattretande. Tror dock att lite fler klarar den, men.
Jag är smått hoppfull inför imon, o hoppas iaf på att det går bra! Känns som om det kan bli jävligt tufft att klara den, but as long as there's life, there's hope! Nehe, mat tv o sen en snabbgenomgång. Sen får det va.
Jag o Amanda repade lite i bibblan idag. Kändes skönt att få snacka o reda ut lite, ist för att bara stirra ner i en bok. Jaja!
Pussss

Jo, jag pluggar!

Men hinner med en liten uppdatering till:) Allt går emot mig idag! Katten, telefonen... plugget! O nu när jag skulle till affären för att köpa kaffemjölk o en bulle hittade jag inte mina nycklar. Letade IHJÄL mig. Efter 20 minuter blev jag helt galen (nämnde jag att d e första dagen på mensen oxå?), men hittade tillslut nycklarna i en låda i köket!! :S What the hell? Aja, nu har jag mitt kaffe o min bulle iaf, o ska sätta igång o repa lite hormoner:) Kanske inte måste skriva minsta lilla sak som händer här i bloggen?
Aja. Får se om det blir träning ikväll som sagt. Beror på hur det går idag. Ska försöka koppla bort alla störmoment iaf, o ba köra på. Längtar till denna jäkla tentan e skriven, så jag kan leka med jojjo och gå på lagfest! Men men, belöningen kommer ju kan man se det som. Back to work!
Puss!

Förresten!

Så har min iPhone kommit med! Dumt som fan bara att dom har skickat den till Nybro. Hinner ju inte hämta den förrän nästa vecka. Men men, har jag levt med en trasig mobil i ett år nu kan jag väl klara ett par dagar till:)
NU är det tillbaka till böckerna! Saft och banan med:)
Pusss

Kattjävel..

Grrrr! Här sitter man med böckerna o ska försöka tentaplugga, o så har kattfan damp. Var samma sak igår, ska hålla på o dumma sig. Tillexempel att lägga sig under soffan o kloa, där jag inte kommer åt honom! o klättra på väggarna och dra i gardinerna. Lätt att koncentrera sig? Så jag blev arg; drog fram honom i svansen (fick dåligt samvete, för han pep så hjärtskärande!) och satte för gallret, så jag e instängd i vardagsrummet o han i resten av lgh.
Efter en stund tyckte jag synd om honom, så jag släpper in honom igen. Det första han gör är att krypa in under soffan o kloa igen! DAMP. Så jag tog honom till köket o klippte hans klor, o sen stängde jag ut honom igen. Han hade sånthär damp igår med, så tog med honom ut i trädgården lite för att rasta honom. Det funkade, för sen låg han o tvättade sig o sov resten av dagen. Men idag tänker jag inte ge efter. Hinner inte. Blir det någon paus idag så blir det för att träna fotboll.
Ja, det var min lilla anekdot för idag;P E så jävla svårt att va arg på sötisen, men sen e jag ju rädd om min nya soffa med!
Uppdatering: Här är en bild på dampbarnet. Han brottas med och springer runt med min vante i munnen:D Dåliga bilder, men ändå.
Ciao!

Ready or not, here i come.

Hejhej! Tar en liten paus i plugget, eftersom jag precis har klarat av en del. Puh! Hard work äre. Tror jag ska ta en liten fika.. Har lagt upp ett mat, plugg & träningsschema inför veckan, så jag har koll på allt. Hur många timmar jag pluggar, vad jag ska äta osv. Så var och handlade lite förut. Gutt. Till lunch förut åt jag en pastawok med vitlök, chilifrukt och räkor. Tänkte fräsa bort förkylningen lite.
Nehe, ska som sagt fika lite och kolla på simpsons en stund innan jag fortsätter med plugget. Sen blir det käk igen o fotbollsträning! Ska bli kul. Löpning idag med. Hoppas bara att kroppen är redo. Det får den fasen va!
Puss!

Chåcklit

Åhh, separationsångest! Hehe. Kom tillbaka Henke=/..
Iaf, sitter i soffan och slökollar på How i met ur mother. Har precis ätit lite kvelsmaat. Idag har jag som sagt plöggat! Har oxå varit duktig o kört på min crosstrainer. Var rätt skönt att komma igång lite, har inte vågat träna fotboll på länge pga min envisa förkylning. Imonkväll hoppas jag dock på ett pass! Bara det inte snöar...
Jaha, hade väl egentligen inte så mkt att skriva. Tror faktiskt jag ska ett varmt bad, o sen lägga mig i sängen och läsa lite i anatomiboken och småkolla på någon film eller serie. Är rätt trött faktiskt och ska upp ganska tidigt imon o stenplugga. Sov ganska dåligt inatt med. Det blir bra. Mysigt! Inte lika mysigt som om Henke vore här, men ändå. Det är bara att bita ihop! Fick såhär fina chokladpraliner av Henke i morse:) mumz
Puss

Jahapp! Henke har varit här i helgen:) Var o vinkade av honom på stationen för drygt en timma sen. Tråkigt att bli lämnad på alla hjärtans dag, men vi har haft en supermysig helg. Och idag på morgonen åt vi iaf en mysig alla hjärtansdag-frukost:) Tråkigt som fan att han åker, men ändå rätt bra, eftersom jag måste tentaplugga hela veckan. På lördag e det nämnligen dags för nästa tenta. Känner mig halvpeppad faktiskt. Har precis druckit lite kaffe och börjat nöta gastrointestinalkanalen! Är väl lika bra att jag fortsätter när jag har ångan uppe:) Skulle bara önska alla (eller de få som läser min blogg;) en glad alla hjärtans dag!

Får jag sova nu?

Fan, ingen mat och inget gott.. Orkar inte gå ut i kylan/mörkret o handla heller. Vill bara gå o lägga mig så det kan bli imon. För då ska jag till bibblan o senare möta upp H på stationen. Fan, får väl göra lite äggröra och steka ett par sparris eller nått. Smaskigt.
Idag har jag iaf städat trapphuset och pluggat. Steena skulle ha kommit bort en stund med, men d blev inget..
Bläää. Får väl sitta framför tv:n ett par timmar o sen gå o lägga mig. Antar att jag e rastlös för att henke kommer IMON. Då ska tiden gå extra långsamt. Aja..
Ciao..

Soooool

i Kalmar idag! Nu är den ju typ på väg ner, men förut:) Gick en långpromenad med Camilla. Hur skönt som helst att få lite sol i ansiktet, röra på sig lite och byta luft i lungorna. Gick även förbi apoteket och köpte Otrivin comp, så nu kan jag andas igen! Helt underbart. Firade med att laga mat med musik på högsta volym. Kände hur kroppen riktigt vaknade till. Var längesen jag öste på och skuttade runt o sjöng härinne, har nog legat lite som i en dvala på sista tiden (läs halvåret). Hoppas att detta var det stora uppvaknandet, för jag vill vara pigg, peppad och göra saker! Inte ligga trött och förkyld o inte orka. Den långa vintern kan dra åt skogen, för nu e fan våren här!! Snön börjar smälta, solen skiner. Snart kan man ut o springa i skogen igen. Åh, måste fixa min cykel, så man kan cykla till träning o skola.
.
Och om två dagar kommer Henke hit! Ska bli helt fantastiskt underbart. Har inte träffats sen nyår:S. Vi har väl inga direkta planer, men det blir nog en lugn helg. Träffa lite folk, o bara umgås. Jag har iaf hittat ett supersmarrigt recept på en vegetarisk (?) lasagne jag tänkte att vi ska laga tillsammans någon kväll!
Iaf, eftersom Hanky kommer i helgen så gäller det att jag grejar lite med plugget nu innan. Så. Får väl göra det då. Synd att det är så tråkigt! Sabbar mitt fina vårhumör lite;D
Puss

8/2

Heyye! Idag mår jag ännu bättre, härligt va? Är dock fortfarande väldigt förkyld, med snuva och en jäkla hosta, men det går la över. Har iaf varit ute idag!! Alltså längre bort än soptunnan:) Gick till bibblan o skrev ut en jäkla massa föreläsningspapper & instuderingsfrågor, så nu jäklar är det uppladdat för tentaplugg igen! Asbra att ha allt utskrivet, eftersom min dator e trasig. För dom som inte vet så kan jag inte öppna skärmen helt, för då slocknar ljuset på den. Cp. Så om jag ska ta bilder  med min webcam o lägga upp blir de såhär:
Hehe, alternativt att sitta på golvet.
Jaja, imon då. Ja, då är det som sagt dags för tentaplugg till max! Har föreläsning imon på förmiddagen. Får se om jag orkar det. Aa, det var väl planen i stort. Måste sticka rill affären med, har verkligen ingenting att äta! Fick käka gröt till lunch idag (oops). Lika bra att köpa på sig lite mat med, eftersom Henke kommer till helgen:) wohoo! Fan, måste köpa nässpray med, får panik av att inte kunna andas!
Nehe, tv, te och sen sängen!
Puss

Sikk

Hej! Ja, förlåt att det dröjt. Men har legat helt utslagen hela helgen. Feber, hosta och huvudvärk. Har knappt kunnat röra mig. Idag känner jag mig dock lite bättre, så förhoppningsvis har det vänt nu! Mhm, vad ska man skriva när det inte har hänt något? Jo, innan jag blev sjuk så har Kassio bott här ett par dagar:) Det var mysigt. Var även en sväng på IKEA med bästa svärmor. Köpte en läslampa, sängkläder och förvaringsboxar=) Gött. Nehe, ska se om jag kan pilla i mig lite käk nu. Har i stort sett levt på glass, banan, tabletter och hostmedicin. Här e iaf lite bilder jag tagit med mobilen de senaste dagarna. Och dom blir väl som vanligt felvända.
.
Jag & Mamma trimmade bort halva vovven:)
Helgens diet
Ett städat vardagsrum
Lillrumpan på de nya sängkläderna
.
Poss!

RSS 2.0