sommarpics

Hej!
Äääntligen är det fint väder. Så jäkla naajs! Igår var jag, Johanna och Martin i Isgärde på Öland o solade o badade:) Första doppet för iår! (om man bortser från ett nattbad vid fängelset). Det var iaf hur gött som helst.
När vi kom hem så grillade vi och drack en öl. En tvättäkta sommardag helt enkelt:)
Idag har jag tagit det lugnt. Legat nån timma på trädgården o solat och nu ska jag snart möta upp min jobbarkompis Mursal för ett dopp vid långviken. Tur man har nära till havet:)
.
Här kommer pics från igår:)
.
.
8 dagar kvar, sen kommer min älskling heeem.
Ciao!

I guess that fools never learn how to fall out of love.

Tjipp!
Jag har jobbat kväll ikväll. Sitter nu och varvar ner med en godispåse och en av scorpion king-filmerna. Det har varit en trevlig kväll på jobbet, trots att jag var ute en sväng med kollegorna igår. Det var askul! Vi fick ihop ett bra gäng:) Och Darin var på krögers, haha. Vi dansade iaf loss och pratade skit. Najs=)
Ska upp och jobba imon med, så ska snart gå o lägga mig, men det funkar lixom inte att komma direkt från jobbet o ner i sängen. Vad e det för liv?=)
.
Här är en bild som Mike skickade till mig för ett par dagar sedan.
En 7-månaderspresent från New Mexicos vita öken.
fint va? Syns inte så bra, men sanden ska vara vit som snö.
.
Nahe, sängen kallar.
Ciao!

Gårdagen

Hej! Vad göres? Jag sitter och väntar på att mina ägg ska koka klart. Orkar inte laga någon kvällsmat så får bli ett par smaskiga ägg- och sillmackor ist:) Sen har jag köpt vattenmelon och nektariner till efterätt! Mums mums.
.
Igår var iaf jag hemma i Nybro hos mamma och åt kräftor och grillade. Det var hur mysigt som helst och maten var svingod! Fick med mig en matlåda hem som jag ska smaska på imon på jobbet. Det tackar vi för:)
fick visst ingen bild på mamma. Aja, nästa gång:)
Idag på förmiddagen så var jag & Stina och handlade på kvantum o sen åkte jag med henne in till Kalmar. Så nu har jag lite mat i kylen o frysen igen. Härligt:)
.
Håller på o grejar lite härhemma. Funderar på om jag ska till stan en sväng sen o kolla FF. Lite tråkigt att va inne nästan hela dagen. Man vill ju belöna sig lite när man har varit duktig. Men hmm, får fundera på det ett tag.
.
Hoppas ni har haft en bra helg!
Puss

Marknad

Hej! Vad görs?
Jag sitter i min nyinköpta bikini, och har precis trippat fram o tillbaka framför speglarna:) Var på stan & marknaden med Johanna förut, o hittade en jättefin bikini inne på stadium. Hittade även ett par snygga shorts på marknaden, men ska nog gå upp igen imon o se om jag får byta dom mot en storlek större. Dom passade, men var väldigt tajta och korta. Vet inte om jag skulle våga gå ut med dom;).
När jag o Johanna gått ett par timmar på stan blev jag sjukt hunrig och riktigt sugen på Sushi. Så det åt jag, medan Johanna satt och drack te:) Mums mums.
Var kul att gå en sväng på stan, det var längesen jag gjorde det. Sen är det ju lite roligt med marknad också, massor med folk, kanderade äpplen och karuseller. Ska nog som sagt dit en sväng imon också.
Ringde min frisör nu och skulle se om man kunde få en tid på förmiddagen imon eller nått, men dom svarar inte. Får väl vänta en vecka till då ungefär, eftersom jag jobbar rätt mycket nästa vecka. Vet iaf vilken färg jag ska ha, så jag e sjukt sugen:)
Jaja, fasen vad jag babblar.
Nu ska jag iaf köra en stund på min crosstrainer (den har fan samlat damm ett halvår) och sedan ska jag antingen till Johanna o Martin o kolla film eller till stan för AW med mina jobbarkompisar. Det lutar nog åt det första alternativet:)
Här kommer en bild på bikinin. Jag tycker jättemkt om den redan:) Det är så skarpa färger och söta volanger på den, så man ser ut som en godisbit:)
Jag ser lite knubbig ut på bilden men det var den bilden som någolunda fångade bikinins form o färg, så det får va.
Nahe, dags att träna för första gången sedan i..... mars! Med undantag för typ 3 löprundor. Men ändå, helt jävla sjukt. Ush!
Puss

Gnällig

Åh, vad jag är peppad på att jobba inatt igen. Not. Det gick rätt ok inatt faktiskt, men det är trist att sova bort hela dagen o sen gå dit igen o va vaken hela natten. Tycker det är lite jobbigt oxå, därför att på natten är det perfekt tid (vad gäller timezones) att messa med micke, och på natten är man ju lite lagom sårbar.
Pratade med honom nyss, och som vanligt var det bitter sweet. Väldigt sweet, men man känner sig lite tom efteråt.
Nej, jag ska inte hålla på o tjata mer, men tror ni kan tänka er hur en månad utan den ni tycker om och har runt er hela tiden skulle kännas.
Efter inatt är jag iaf ledig resten av veckan. Det ska bli härligt! Såja Elin, ingen tycker det är roligt när du bara gnäller.
Har fått lite tvätt gjort, samt disk. Så nu ska jag plocka och greja lite innan det är dags att dra till worket.
.
i morse var det sjukt skönt att krypa ner i sängen:) Det är det enda positiva med att jobba natt; sängen är aldrig så inbjudande som när man kommer hem!

Summer is here, i'm learning to fly. I'm finding my way back to your heart.

Äntligen har sommaren kommit till Kalmar:) Det är knappt att man vågar säga det högt, för då försvinner den väl igen.
Jag sitter iaf inne i min lägenhet o har precis druckit en kopp kaffe. Gud vad jag skulle vilja ha en balkong. Jag ska bara vika ihop tvätten jag tvättade igår, sen ska jag sätta mig ute i solen ett tag. Ska jobba natt idag, så är ju ledig fram till halv tio. Då får man passa på att njuta av vädret. Synd bara att ingen annan är ledig, så man kunde åka till beachen.
Här kommer lite fina sommarbilder från midsommar och den senaste veckan:)
.
Saknar mitt ♥ så mycket:( "bara" tre veckor kvar innan han kommer hem.
Stina, aka goddess Venus, i Vita sand.
Systrarna Cool.
papa bjöd på god mat:)
.
Nahe. Dags att ta tag i livet, så man får lapa lite sol sedan. Älskar sommaren! <3
Puss

Ring the alarm

Haaj!
Väldigt längesen jag bloggade nu. Har inte haft tid eller lust helt enkelt. Vad har hänt sen sist?
Jag har börjat jobba på riktigt. Och väldigt mycket. Men nu är värsta veckan gjord och jag har lite fler lediga dagar framför mig. Något mer som har hänt är att Micke har åkt till US & A nu. Det suger. Han åkte i fredags, så har ju gått ett par dagar nu. Har faktiskt gått helt ok, men e rädd att det kommer bli jobbigt nu när jag e ledig lite mer. Oh well. Med dagens teknik är det ju lätt att hålla kontakten, hehe.
Imon är iaf planen att jag och Stina ska o sola & bada, för första gången denna sommaren. Ska bli AWESOME.
Nu ikv ska jag diska o röja lite, sen försöka gå o lägga mig i tid. Är sjukt trött.
Förresten, kissen har ju njutit av att jag är hemma så mycket nu kan jag säga! Han har legat hos mig hela nätterna. Myspys.
Ush, sitter och lyssnar på musik. Får passa mig så jag inte hamnar i en ond cirkel o lyssnar på fina låtar och blir kärlekskrank. Haha. Tur att jag har lite glass i frysen;D Ska aktivera mig o städa istället som sagt!
Peace!
.
Hehe, inte världens finaste bild, men. Är nog den nyaste jag har på datorn som jag inte lagt upp innan. Här är vi ju rätt lika tycker jag. På tal om det, guud vad jag har fått förklara mig på sjukhuset i sommar.
- Heej, är du här nu och jobbar?
- Nej, du tror nog att jag e Stina va...?
Eller när man lämnar en patient på Stinas avdelning;
- Heej, ska du jobba natt?
- Nej alltså, jag är Stinas syster...
- Oj, förlåt. Guuud vad lika.
Hehe, det var längesen man fick så mycket uppmärksamhet för att man är tvilling. Var lite skoj i början, men nu börjar det bli tröttsamt, hehe. Så ibland spelar jag bara med. Men det var kul att skicka en patient och be honom jävlas med Stina, och att han verkligen gjorde det med.
.
.
-How can you look at me and not see all the things, that i kept only just for you? Why would you risk it baby, is that the price that i'll pay?
But this is my show and i won't let you go. It's all payed for and it's MINE.

RSS 2.0