Return to sender

Hej bloggen! ;)
 
Sitter och sminkar ögat lite. Äntligen är det fredag! Så skönt. Trodde jag skulle ha en omtenta på söndag, men den var visst på tisdag. Så gutt, slipper jag plugga i helgen (förutom lite idag då).
Helgens planer är rätt öppna faktiskt. Idag blir det lugnt, vi ska nog bara äta middag, antingen hemma eller på stensö.. Imon ska vi på julmarknad på slottet med M's familj och sedan på kvällen blir det antingen 40-årsfest eller häng med Stina och Fredrik:)
 
Igår var jag i Nybbet och hängde med Stina. Asgutt. Vi var ute med Meija i svartbäcksmåla o promenerade, gick på Öb o på stan, fikade hos mamma och slappade lite. Skönt att bara umgås lite. Haha, när vi var i svartbäcksmåla och gick så kom vi till en del av slingan där de håller på att.. ja, jag vet inte, men det var lerigt som fasen iaf. Så slurp sa det, så sjönk stina ner i gyttjan och satt fast! haha. Hon drog upp foten, men skon hade fastnat i leran. Hon drog i skosnörena, men skon hade fyllts med lera och sjönk. Tillslut fick hon upp den iaf och då såg den ut såhär, haha:
 
Här är en annan bild, innan Stina sjönk:)
 
Över till något annat. Valpförberedelserna är i full gång och man börjar längta rejält. Stina och jag shoppade lite hundgodis, en pläd och en häftig tröja igår. Haha, dethär med hundkläderna har inte gått över styr, men vi såg denna o den var för billig o cool för att inte köpa. Dock kommer den ju bara passa när han är liten. sebbe fick agera mannekäng:
Fräck va?=) När valpen växt ur den kanske kissen vill ha den? Iaf efter att vi har rakat av honom pälsen:)
Nahe, nu ska jag sminka klart mig, sedan diska o plugga.
Just det, rubriken. Hade skickat efter en vinterjacka. Hur fin som helst och helt luddig o skön innuti. Tyvärr var den för stor, så ska byta den. Känns sjukt bra att skicka efter en XS;) Lite jobbigt bara att skicka tillbaka den, men men.
Ha en fin helg!
Puss

Vi väntar smått

Jajjamän! Nu är det spikat; det blir en liten vovve. Eller, liten o liten;) Men det känns nästan som om man väntar barn (kanske är därför mina bröst är så ömma? HAHA, skojar!). Man är spänd och lycklig.
Idag har vi varit och tittat på hundsäng, halsband, koppel, leksaker osv. Det enda vi fick med oss hem var dock en liten jacka! Lite töntigt tänker ni kanske, men valpen kommer ju hem i december, så risken finns ju att vädret inte är så trevligt. O det är en korthårig liten sak, så det känns vettigt att skydda lite mot kylan/regnet/snön.
70% rea oxå, så vi slog till:)
 
Jag sitter i soffan (eller, egentligen på golvet framför soffan, som vanligt) och kollar på face off (make-uptävlingen, inte filmen) och surfar runt mellan svensk kennelklubbs valptips och olika hundtillbehör-shopar. 20 dagar känns plötsligt som en väldigt lång tid. Men jag har bestämt att jag ska passa på o få så mycket som möjligt gjort (plugg & träning) innan valpen kommer, för då blir det fullt upp. Är även endel vi måste planera, tex hur vi ska valpsäkra (läs kiss-och bajsskydda) lägenheten.
 
Nahe, nu ska jag gå ut i köket och hämta några ballerina kladdkaka vanilj (favie) och ett glas mjölk. Fyfän vad gott! Här är vovvis jacka och troooligtvis den vovvisen som vi ska köpa. (Skitsvårt att välja eftersom alla valparna är så otroligt fina, men till 99% så blir det denna:)) Namntips mottages gärna!
 
Puss
 

Friday

Hej ya'll!
Jag sitter fortfarande i morgonrock. Batteriet i mobilen (=väckarklockan) tog slut, så vaknade senare än vad jag hade tänkt. Har varit så himla trött senaste tiden. Ska jag gå upp vid åtta så känns det som mitt i natten.
Inatt har jag sovit dåligt också. Har vaknat med jämna mellanrum och drömt mardrömmar. Inte så konstigt kanske. Farmor dog igår... Ne, vill inte skriva om det.
 
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska ringa. Hon ska plocka upp mig på vägen hem från Öland, så åker vi till Nybro. Bara ett par timmar. Ska låna mammas bil så tar den hem sen.
Planerna för helgen är rätt diffusa. Har pratat med Johanna & Stina om att gå o kolla St: Sigfridscupen imon. Vore kul:) Sedan efter det kanske åka o titta på valparna igen. Vi får se.
Micke är ju som sagt var i Ronnebybrunn. Han kommer hem nångång i eftermiddag.
 
Jaojao. Nu måste jag klä på mig o fixa till fejset lite:)
Visst måste ett så behagligt och stabilt par kunna fostra en hund?:)
Nae, vi kan ju faktiskt vara normala, från o till.
Puss

Dawg eller inte dawg?

Tjipp! (vet att du gillar det uttrycket S)
 
Sitter i soffan och väntar på att M ska bli klar vid datorn o komma o hjälpa mig att byta sand i kattlådan. Glamouröst va?:) Idag har varit en lugn dag. Vi är inte 100%iga alltså, M har ont i magen och jag har ont i huvet + UVI. Inte något vidare kul kan jag tala om. Men men, d är påväg bort.
 
I söndags var vi som bekant hos Petra och kollade på puppisar. Inte helt oväntat blev suget efter en hund 1000 gånger starkare. Jag vet att jag i senaste inlägget skrev att vi inte ska ha någon än, men. Det är ett så bra tillfälle! Vovven i fråga är superfin (fin stamtavla med), billig och från en skittrevlig kennel. Sen att jag/vi är hemma mycket just nu gör det extra lämpligt. En boxer var första-handsvalet, men vi har läst på lite och jämfört och egentligen passar denna hunden oss bättre, då den inte är like hyperaktiv (=krävande) som en boxer.
I vilket fall, Micke är inte alls lika spontan som jag, så vi har pratat väldigt mycket och fram och tillbaka. Vi håller till och med på med en +/- lista. Jag kan säga att för min del så känns det som ett lätt beslut (nu, efter noga övervägande), så det är lite M det hänger på. Om vi nu ska äga den tillsammans dvs. Det låter så fruktansvärt mysigt att en liten plutt kunde flytta in hos oss redan om 3 veckor. Är det ens möjligt att säga nej till det? I think not:) Det känns som en stor chans - alla förutsättningarna, och jag tror inte vi hamnar i denna sitsen än på länge. Det känns rätt i hjärtat!
Här kommer bilder på plutt och hans syskon, som är ca 5 veckor gammla.
 
Stina har lagt upp lite fler bilder om ni vill se: schtiina.blogg.se (varsågod Stina, 4000 läsare;))
Nä, men även om jag är lite kär i tanken på en vovvsing nu så är det faktiskt inget spontanköp vi talar om. Vi har diskuterat allt som går att diskutera. Ett slutgiltig beslut ska nog tas i helgen.
Sen har vi blivit lovade att komma o titta fler gånger:)
 
Nu ska vi fixa katt-toan, sen ska jag springa ner o lämna tillbaka försenade böcker till UB (oops).
Blir man-fri torsdag-fredag. Måste hitta på nått skoj. Kanske fika med Amanda & Maja imon? Vi får se.
 
Puss!

I wanna love you the right way

Hej!
Vad görs? Jag sitter i soffan o fördriver tiden framför datorn. Har inte fått ett skit gjort idag. Är så trött och seg (hej hösten). Men så är det och det är ingen panik. Har sån sjuk träningsvärk i magen från i förrgår. Då var jag ute o sprang en sväng med Amanda o sen körde jag ett jävla styrkepass hemma. Najs najs. Snart ska jag o min älskling ut en sväng i mörkret och springa. Känns skönt att det blir ett par gånger i veckan. Sen imon ska jag till Nybro och köra skivstång kondition. Ska tydligen vara rätt tufft - I can't wait! Saknar att träna.. Även om jag är ute o springer med jämna mellanrum så får man inte dendär kicken och känslan av total muskelutmattning som man får vid riktig styrketräning eller gruppträning. Har ju alltid älskat friskis. Måste ta tag i att skaffa kort här på actic med, så jag kan komma iväg på lite olika sorters träning tillsammans med Johanna och Micke.
 
Jaha, det var träningen det;) Annars då? För er som har missat mitt gnäll om det så har jag flera skärsår precis under rumpan! Blev tappad rakt över ett glasbord på krogen i lördags, som gick i tusen bitar. Resultatet blev ett par sönderskurna byxor och ett par rejäla snitt på baken. Men vakten var väldigt försiktig när han, haha, letade efter glasskärvor i skinnet på mig.
 
Imon ska jag, förutom att träna med lilla Stina, även en sväng till Helena. Cellprovskontroll o lite så. Är så jävla nervös, har byggt upp nån irrationell rädsla för just denna undersökning. Ska fan bedöva mig med en värktablett innan. 
Annars, helgen är rätt öppen. Vi är bjudna på en fest på lördag, men vi får väl se. Någon gång i helgen ska vi iaf till Nybro och klappa hundvalpar! hihih. Så jäkla mysigt. Men nej, vi ska inte ha nån... än ^^
 
Avslutar med festbilder från... den senaste tiden:) Fina Mandy och älskling, Jag gry och anders, samt jojjo o martin <3 haha, som om det inte var någon som ville ställa upp på bild med mig, så jag var tvugen att posa med en affish! haha.
Har en bild på mitt sönderskurna as också, men tänkte att det kanske inte lämpar sig här, hehe.
Nahe, nu ska jag gå o buffa på M och se om det är löpdags snart. 
Puss

I had a dream...

in which i swim with dolphins. Nannanana..
'zup?  Jag ska snart blåsa håret. Ska ut på stan och ta en öl med Amanda. Vi har haft lite oflyt senaste tiden båda två, så vi tyckte vi förtjänade det! En bärs eller två o en massa skitsnack. Blir inte så långvarigt dock, för vid kvart i nio spelar barcelona mot celtic i champions league! nån som såg Zlatans match igår? vilken show:)
Det blir kul med barca ikväll iaf.
.
Annars då? Not much goin on right now, hänger i lite i luften känns det som. Imorgon blir det dock nedslag som sagt, efter att jag har träffat skolan o pratat. Då vet jag vad som händer.
 
Yäyä. Sitter iaf nyduschad o nysminkad, så tänkte jag skulle ta en bild och lägga upp. Men det är så svårt att ta en fin bild rakt framifrån och se seriös ut. När jag försöker ser jag bara så jäkla sur ut. Ungefär såhär:
 
Den kanske var extrem, men ändå. Mycket lättare att ta sånnahär bilder:
Men det börjar kännas tjatigt. O blir inte särskilt fint heller.. Men men. Lösningen är väl att ta mer matnyttiga bilder;)
 
Nog med skitsnack från mig. Dags att fixa håret o sen ut i mörkret o kylan=/
Puss

Random

Haj! Sitter framför tv:n o kollar på ett gammalt scrubs-avsnitt. Man har ju sett dom hundra gånger, men ändå...
Jag orkar inte skriva mer om skolan nu, förutom att på torsdag ska jag på möte, så får vi se vad som händer.
 
Sitter o väntar på att M ska komma hem. Vi ska äta och ut o springa. Jag har bakat neg...chokladbollar till honom, hoppas han blir glad;) 
 
Här är lite bilder från helgen. Familjemiddag o bullbak. Den sista bilden är två veckor gammal, men:) <3
 
Inspirerande blogginlägg. Nja. På torsdag är det möte med skolan som sagt, sen på fredag ska jag jobba på törnvägen i Nybro. Det var längesen, så är lite spänd. Men det blir roligt. Sen efter jobbet ska jag träffa Sennita! Det var sjukt längesen:)
 
Nahe. Ciao!

I got f*cked in the ass

Hej! Läget?
Det är halvbra med mig. Har blivit huggen i ryggen av mina nya gruppkamrater. Helt jävla sinnessjukt är det. Och jag som hade sett fram emot att jobba med S för att ta reda på exakt hur många personlighetsstörningar och bokstavskombinationer hon har. Jag har varit så arg och ledsen idag, men nu får det räcka. Jag får skriva c-uppsatsen själv. På den dryga månaden som återstår. Det är bara att kämpa på. Det är bara så stört att ha att göra med en människa som.. ja, jag vet inte vad jag ska säga. Hon är otroligt jävla speciell kan jag väl säga. Ändå så får hon/dem det till att det är jag som är problemet. Så nu tittar min kursledare på mig och undrar varför jag inte kan samarbeta. Men det kan jag, men dom allra allra flesta. Men det är omöjligt att samarbete med någon som är störd och sysslar med mobbning. Hon har ägnat de fyra dagarna av vårat samarbete med att stöta ut mig. Genom att inte varken titta på eller prata med mig, öppnar dörren åt vår andra gruppdeltagare och klämmer sig in framför mig och släpper dörren. Hon säger hejdå till alla runt om, men inte till mig, hon bara går. Hon pratar med mig som om jag vore nån jävla idiot o ger spydiga kommentarer. Helt sjukt. När de sa till mig att jag fick vara med dem så var hon så jävla snäll, förstående och gullig. Sen första dagen med uppsatsen så började mobbningen. Sen har hon mage att säga till kursledaren att jag inte funkar i gruppen. Och det finns ingen i hela klassen förutom E som kan med henne. Mig hälsar alla ialla fall på och pratar lite med. Det är inte jag som har problem, det är hon. Och det vet jag. Men jag hatar att hon fick mig att tvivla på migsjälv och kursledaren också. Blir helt mörkrädd över att en sådan människa, som förövrigt jobbar som väktare utanför klubbar (bara det säger nått om personligheten?) och tränar thaiboxning på fritiden (och säger att hon inte tävlar, hon utnyttjar det i jobbet), ska jobba inom vården. My fucking god. Skulle kunna spy galla över denna människan hur länge som helst, men det finns lixom ingen mening med det. Hon är hemsk. Så mycket kan jag säga. Den värsta människan du nånsin kan tänka dig.
Nu lämnar vi det.
 
Jag sitter i soffan o väntar på att Amanda ska höra av sig. Hon kommer hit för att äta lite med mig, sedan kommer Micke och Christos hem, o då ska vi ta ett glas vin och titta på lite USA-bilder. Det blir ett trevligt avbrott i denna helvetes-dag/vecka.
 
Ciao

RSS 2.0