Sommar!

Ja, eller hur, det har dröjt ett tag sen jag skrev sist, men vafasen! Det finns många saker jag hellre gör när solen skiner underbart än att sitta framför min dator. Blixten slog iofs ner i vårt modem oxå, så hade väl kanske kunnat skriva någon rad annars:). jaojao.. Vad har då hänt?? Jag har köpt mig en Mac book dator! haha, sen är det väl mest de vanliga sommarsakerna; solat, festat och slappat. Har dock inte badat i havet EN ENDA GÅNG, vilket ju fan är en skandal.. hehe, eller jo, en dag i Vita Sand gick Johanna och jag i till midjan, räknade till tre, doppade oss upp till halsen och gick sen upp! Men det var faktiskt precis i början av det fina vädret, och vattnet hade inte hunnit bli uppvärmt.
 Men imon börjar pappas semester, så då sticker vi till stugan i Sandvik och solar o badar hela dagen.. Asgutt!, hoppas vädret håller i sig, så vi kan göra så hela veckan!:D.. Svenne som man är så vill man ju suga i sig varenda solstråle, innan den långa, kalla, mörka vintern.

I fredags var Stina och jag i emmaboda och umgicks med Lina och Ida. Alltid lika roligt:)!! Sen Igår jobbade jag, Stina och mamma på ett bröllop, som servitriser! Det var roligt, men väldigt mycket jobb! Var supertrött i fötterna och i huvudet när jag kom hem, så när Johanna ringde och ville till Vallen så var jag tveksam.. Men efter att ha letat lite i garderoben och faktiskt hittat nått att ha på mig så tänkte jag vafan, klart jag ska med! =) Ska ju flytta snart, så man får man en chans att festa med Johanna o Amanda så får man ju ta den:). Det var en rätt lyckad kväll i början, men sedan framåt natten var det så sjukt mycket folk där, så det blev rätt trångt o så:P.. Gillar mkt folk, men fullsmockat kan va lite jobbigt. Men men, jag hade roligt, ångar verkligen inte att jag hängde på.

Jaha, nehe.. Ska väl äta nu. Sitter hemma hos pappa, som sagt så är ju vårt internet hemma obefintligt.. Vi ska äta rökt lax, färska räkor, potatis och romsås! Ska bli jättegott:). Slaggar nog här inatt, så vi kommer iväg till beachen i tid imon med:).
Vi hörs, så snart jag hittar ett plejs med trådlöst internet igen;).

- 5 Dagar kvar till flytten!

Pussss


Rubrikslöst inlägg ;)

Jahopp.. Då var det nårra dagar sedan man skrev. Har en enkel förklaring: Henke är ju hemma på sitt uppehåll. Så har varit rätt mycket med honom. Nu ikväll har jag dock fått ha lite alone-time, för han skulle iväg o spela poker.

Jag gör inte så mycket, sitter o lyssnar på lite musik, har plattat håret, och nu tänkte jag sätta mig nånstans o läsa lite. Har tränat idag oxå! Känns som om det var hur längesen som helst! Vi stack dit när det var stängt mitt på dagen, så vi hade hela gymmet för oss själva. Gillar det. Blir nog inte så många fler sånna besök tyvärr, eftersom mitt kort tydligen ska "tas bort". Har ju ett gratis träningskort som jag kan låsa upp dörrarna med, för jag har varit värd på friskis. När man slutar som värd brukar man få behålla sitt kort tills det går ut, men så var det tydligen inte nu längre. Det tycker jag är lite löjligt; jag har ändå jobbat där ända sedan dom flyttade till dom nya lokalerna o så ska man behöva köpa ett nytt kort direkt man slutat. Vad gör det om man visar lite uppskattning liksom? Kostar ju inte dom helt mycket pengar om jag skulle träna där gratis ett tag. Särskilt inte eftersom jag ska flytta om nårra veckor! hehe.. Men men, hoppas jag får behålla det lite till. Måste ju riktigt ta tag i träningen, så man kan komma tillbaka till fotbollen efter uppehållet o känna att man är i Bättre form än innan! Tror det blir en löprunda imon med henke. Sen på eftermiddagen ska vi åka ut och umgås med hans far och syster. Ska bli trevligt:).
På fredag blire kalmar o äta -> bio -> kanske kolla läget på vallen. Så du vet.. haha.. Ska bli kul, hoppas det blir vallen. Har inte varit där iår faktiskt, o dit ska man väl sticka minst en gång på sommaren tycker jag! Sjukt synd bara att dom slösar bort sitt underbara ute-dansgolv på typ schlagermusik!!! Shiet, hur tänker man? :P.  Men men, med en drink eller två i kroppen brukar man kunna härda;P.
Nu blev jag på lite bättre humör! Lite halvuttråkad annars.. Just det, skulle ju sätta mig o läsa.. Får la göra det. Men först - Tekokning! höhö... mys mys.
Ha det! Pussss

- Nu är allt jag behöver lite solsken och bra besked från universitetet! Sen är jag rätt nöjd.. =)

Seegis ;P

Mhm, igår var det meningen att vi skulle dra nårra stycken till Vita Sand på eftermiddagen o grilla o öla i solen, men det var inga som kunde typ. Det blev istället att jag, Johanna och Danne grillade och ölade hemma hos mig:) ASNICE vare, fick igång lite musik med tillslut och vi satt ute o snackade o drack ända till strax efter 2. Rätt kallt ute då!, fick dra ut en filt:)

Som vanligt när jag har druckit så vaknade jag tidigt på morgonen, idag runt sex. Hade sån sjuuk huvudvärk som gjorde det nästan omöjligt att somna om. Att telefonen ringde typ nonstop från klockan 8 och framåt gjorde det ju inte lättare för mig att hitta ro o sova. Vägrade svara, tänkte att ingen normal funtad person ringer någon klockan åtta på en lördag. Men den ringde många signaler och la på o ringde sen efter fem minuter igen. Tredje gången blev jag sur o gick upp o skulle svara, men då hann jag inte.. grr.. Visade sig att det var kära mormor eller morfar som hade ringt. Ante mig, dom tycker ju inte att lördag är en ursäkt för att sova längre än till 7-8:).

Så idag har jag helt enkelt bara legat o slöat! Måste få i mig nått o äta nu känner jag, drack bara lite fil till frukost. Ska väl försöka komma igång snart, för sen blire dusch o fix och ner till parken för lite grill/volleyboll/fest! Ska bli kul:).

Pusssss!

Torsdag

Jahopp! Har varit en lugn, men bra dag idag. Mitt uppvaknande kunde dock varit bättre. Visste ju att snickaren skulle komma, men inte att dom skulle hamra o borra o knacka från klockan sju och ända fram till halv fyra på eftermiddagen. Men men, när jag väl gick upp så tänkte jag inte på det, låg i trädgården o solade o hade det gutt med Johanna en stund:). Very nice.. Oj, är klockan åtta!, då ska jag pallra mig till Tv:n en stund tänkte jag. Sätter mig alltid här vid "bra tv-tider" som åtta och nio, då allting börjar.. Sen blire att jag skiter i det för att jag missat början! Men ska pallra mig nu då! Blir lite kvällsfika o lite simpsons o family guy. Har bara tatt det lugnt idag för övrigt, njutit av solen! Ha det bäst!!
 en Puss


The good life (:

Sommar!

Ääääntligen är solen tillbaka! Guud vad man njuter asså! För första gången iår låg jag på playan. Johanna kom och hämtade upp mig efter min körlektion, o så stack vi till Vita sand. Asskönt, vi solade, "badade" och åt Burrito a' la Kicki;). Tack joss för en trevlig utflykt:D. Hoppas att vädret håller i sig nu, så det blir många fler strandbesök asså. Älskar det!!




Efter att ha sagt hejdå till jojjo var det bara in å byta om, för 20 min efter satt jag i bilen påväg mot Kosta outlet med daddy! Han skulle shoppa kläder och ville ha mig som sällskap/smakråd. Tänkte dethär går aldrig utan att jag kommer hem med tre egna kassar.. JOHO! Måste hålla lite hårt i mina slantar nu, eftersom det kan vara bra med en extra krona nu till flytten o det. Iaf så fick jag med mig en sjal, 2 par solbrillor och en hudlotion hem! Fantastiskt underbart, eftersom jag faktiskt är i behov av alla tre grejjerna! Har lyckats ta sönder alla mina 3 solbrillor och bränt mig lite i solen.. haha, så bra inköp:) Det ena paret brillor var söta, dom var rosa ovanpå bågen, och på sidorna finns små rosa hjärtan. Låter lite löjligt, men dom var faktiskt coola. Tro't eller ej:)
Hehe, pappa och jag gick också förbi en karamellaffär! Vad göra liksom? Vi kom ut med lite brända mandlar (tack joss, det var du som introducerade dom för mig!;)), polkagrisar och "mormors sidenkuddar". Sånt liksom klassiskt godis kan vara så gott! Så det blir nog lite smask ikväll;P..



Så ser paret med hjärtan ut:) Och så mumsiga godiset. haha, äkta paparazzi idag?:)

Nu ska jag göra en macka o lite te, har lite ont i magen; dåliga mattider tror jag.. Så måste ha nått riktigt i magen innan jag ens tänker tanken på att öppna en polkagris eller nått;)..

Tänkte träna imon på förmiddagen, men snickaren skulle komma, så vet inte om jag kommer iväg.. Vi får se. Annars inga planer för imon! Är det sol ska jag bara ligga o glassa. Kanske börja på den smått ångestladdade boken jag skrivit om innan. Blir dock i trädgården, för vad jag vet är ingen ledig o vill sticka till playan med mig:) Men men..
Nu blire te som sagt. Säkert lite TV med:) Ha de bäst! Pusssss

RSS 2.0