Pluggfri dag.

Japp, det har jag haft idag. Gick verkligen inte att öppna böckerna! Istället har jag städat, damsugit, dammat, diskat, grejat kattlådan, skurat toan och badkaret, bytt lakan, hängt gardiner osv. Så fint är det som tusan härinne nu:) Är rätt skönt, tycker det är lättare att koncentrera sig om det är prydligt omkring mig. Borde kanske ha pluggat, men jag gjorde iaf något konstruktivt ist för att bara slösa bort dagen, och som iofs ändå behövde göras.
Nu sitter jag o slappar framför paradise hotel och väntar på att älsklingen ska komma med tåget:) Han är här runt tio.
Ush, känner att det kommer bli lite svårt att kanske hitta motivationen att sitta och läsa i helgen. Henke är hemma och det är halloween(fest). Men jag får visa lite diciplin:) Henke har ju iofs ett nyopererat knä, så det gör kanske inte så mkt att jag sitter o pluggar framför tv:n.
Nehe, nu ska jag ta ett glas av mormors vinbärssaft:) mumz.. Såhär ska jag se ut på halloween på lördag förresten. Outfit lånad av Johanna:)

8

Hej!! Sitter framför eftermiddagstv:n och försöker hitta kraft till att öppna böckerna. Är så sjukt trött på denna tråkiga kursen.. Nu är iaf alla studieuppgifter och liknande i princip klart. Så nu bir det förhoppningsvis lite mer fokus på själva tentan! Ush.. nej, jag måste fasen sätta mig med det nu. Ska använda kaffe och lite mörk choklad som inspiration tänkte jag:)
Pusss

Måste citera detta..

"I känsligheten blottar sig nakenheten, en nakenhet som ligger i öppen dager. Naknare än den hud av form och skönhet som inspirerar bildkonstnärerna. Hudens nakenhet öppnar sig för kontakt, för smekningarna som alltid, till och med i vällusten - på ett tvetydigt sätt är ett lidande för den Andres lidande."
.
Ur boken sensibilitet och reflektion. Visst var det vackert? Att älska är att lida och vi är öppna att beröras (ej fysiskt) av varandra.
.
Nu ska jag läsa vidare..

Nu...

är kaffe, frukt och nudlar inhandlade. Så nu blir det en heldag med tentaplugget (o även lite uppgifter). Synd som fasen bara att det ska va så himla fint väder ute. Soligt o klart. Man skulle egentligen ta en promenad vid havet med Camilla. Men det kanske behövs en break för det senare. Men nu; Sensibilitet och reflektion och min största kaffekopp!
.
Jag & Camilla under nollningen:)

Söndag.

Hejje! Här sitter jag och har typisk söndagskväll framför Tv:n.. Det som skiljer är väl att jag precis har blivit övergiven av Henke, som har åkt hemåt Norrköping efter en helg i Nybban. Men det har varit en mysig helg och vi har hunnit umgås trots att jag har jobbat.
Vad händer i veckan? Jo, det ska jag fasen tala om. TENTAPLUGG. Har inte riktigt kommit igång med det, och nu börjar ångesten komma. Så det är bara att gräva ner sig i böckerna. Inte ikväll dock, nu ska jag kolla beck, duscha o sen sova. Men imon är det föreläsning, arbete med studiegruppen och sen tentaplögg! Ush ush.. Måste göra klart lite uppgifter med. Ångest som sagt. Men det kommer bli bra:) Gäller bara att bunkra upp med kaffe och snacks så kommer nog motivationen:)
Pussss!

15

Hellu! Här sitter jag och väntar på Amanda:) Vi ska ut och springa lite. Blev ju inget igår som sagt. Och nära inte idag heller, eftersom det var så regnigt o jäkligt. Men nu har det mojnat. Eller vad man säger:)
Rätt skönt att träna ganska sent på kvällen, då sover man gott sen. Hade dock egentligen behövt sätta mig lite med den gemensamma delen till arbetet, men det kanske jag kan göra i sägen sen..
Nu har jag iaf precis varit med Camilla ett tag. Riktigt härligt med lite tjejsnack! Seriöst och mindre seriöst snack;) Alltid trevligt..
Nehe, ska nog titta på tv nu en stund innan jag drar på mig mitt nya snygga löpar... fodral? hehe, nejmen dress? Köpte ett par svarta löparbyxor förra veckan, och en lila jacka till. Ser faktiskt nästan proffsig ut:)
Pussz!

18/10

Hejhejhejhej! Sitter o slappar i soffan. Har precis smaskat i mig lite revben och sparris. Mummz! Idag har varit en lång dag. Eller aa, det känns så iaf. Föreläsning mellan 9 o 12, sen vid 13 var jag hos min mentor till strax efter 15. Sen dess har jag pluggat litegrann o sen som sagt ätit o nu ere en stunds chill. Om en liten stund ska jag o Amanda återigen ut i skogen o springa lite. Ska bli riktigt gutt faktiskt. Känner mig lite slö.. Helgen bjöd på jobb fre-sön, kanske e därför jag e trött. Ingen återhämtning där inte.. Imon får jag iaf lite sovmorgon:) iaf till ungefär nio. Sen blir det en promenad med Camilla och vid 13 ska jag träffa studiegruppen för att jobba lite med den gemensamma eximinationsuppgiften. Efter det är det dags att ta tag i tentaplugg, studieuppgift 3 (som innefattar 4 olika delar) och förbereda för den muntliga eximinationen. Nu är vi igång på riktigt! Lite kul ändå:) Synd bara att kursen är lite tråkig. Men nästa blir bättre! Medicinsk vetenskap. Låter mycket roligare än Vetenskapsteoretiska och idéhistoriska grunder för vårdandet, eller hur?
Nehe, nu ställde Amanda in löpningen. Neeeej. Fast vi tar det imon ist. Men är sugen på att komma ut en stund nu. Vi skulle höras om en timma, så får vi se om det iaf blir en liten promenad:)
Nu, lite te och försök att komma igång med plugget igen. Blärkk:)
Posss!

Hej! Aah, har precis varit ute o sprungit en sväng med Amanda i skogen. Härligt, känns att det går lättare o lättare för varje gång nu:) Snart kanske det är dags att ta sig an den lite längre slingan.
Sitter här med en skål mannagrynsgröt (fick sånt sug efter det!) och väntar på att bonde söker fru ska börja. Vill se speed-dejtingen:), annars vet jag inte om det är nått program för mig direkt.
Imon har vi reflektionsseminarie på förmiddagen, o sen ska vi redovisa vårat grupparbete på eftermiddagen. Får se om jag kommer upp till seminariet; har haft sån jäkla huvudvärk dom senaste dagarna. + värk i axlar o nacke. Har fått numret till en sjukgymnast, så kanske jag kan få reda på om det är nått som går att fixa. Är sjukt jobbigt att gå runt o va spänd o ha ont.
Jaja, nog med elände fasen. Till helgen bär det av mot nybro för jobb fre-sön. Ska bli ganska kul faktiskt:) Hoppas oxå på lite lugn o ro med kurslitteraturen. Det är inget jag direkt vill, men tentan närmar sig med stormsteg. Usha.
Nehe! Tv nu o sen lite plugg...
.
Pusss

Kväller

Jahopp, då blev man lämnad ensam:) Nä, men har varit en trevlig eftermiddag o kväll. Har varit ute o sprungit med Kaukua, sen kom daddy o hjälpte mig hänga upp en spegel. Efter det kom Stina o hälsade på:) Vi gick en sväng längs med havet o sen fikade vi o kollade lite på TV. Men nu är jag som sagt ensam igen. Är glad för lite sällskap, men hade nog egentligen behövt lite tid till att plugga. Men jag får väl göra det nu en stund innan jag går o lägger mig om jag pallar. Städat o fint är det iaf i lägenheten..
Imon är det skola hela dagen; jobb med grupparbetet och ett seminarie. Halvnajs.. På kvällen blir det nog iaf att hänga lite med Camilla..
Nehe..
Poss!

:)

Sådär, nu har man tränat, badat och ätit:) Riktigt gött. Har verkligen saknat att ha badkar. Är så skönt efter en lång dag, o särskilt nu när det börjar bli kallt ute.
Just nu sitter jag o gnager på en morot samtidigt som jag tittar på en film. Handlar om 10 dödsfångar som sätts på en ö så ska dom slå ihjäl varandra. Den sista kvar blir fri. Det e inte så bra, mest brutal.. men men..
jaja, har egentligen inte så mkt att skriva, blev mest rastlös eftersom det inte e något vidare på tv. Får väl gå o lägga mig istället:P
Nehe! Haj haj
bad-tjejen

⡦⡧⡨⡩⡪⡫⡬⡭

Heee! Sitter i soffan med en skål nudlar o en smörgås. Det var det jag orkade med ungefär.. Om 30 minuter ska jag o Amanda ut och springa en sväng. Alternativet är en långpromenad med henne OCH Camilla, men jag är faktiskt lite sugen på en joggingrunda. Måste väl komma över tröskeln nångång, så det börjar kännas lättare o roligt.
Ush, har haft en riktig pissdag. Eller, egentligen inte, men har suttit i bibblan mellan 2 och halv 6 o försökt få ihop vårat grupparbete. Tar så lång tid o är så omständigt när man e så många. Så är väldigt trött i huvet nu. Därför, ikväll efter rundan i skogen blir det nog bara ett varmt bad, tv och sen sängen.
Imon har jag självstudiedag, men det blir nog ändå fullt upp. Massor av plugg, städ och sen löprunda med Kaukua:) Känns som att det är viktigt att komma igång med träningen nu, eftersom plugget verkar öka i intensitet och jag blir så mycket piggare när jag tränar. Ush, vad mycket plugg jag har framför mig.. hehe, aja.
Puss sålänge!

Ett snabbt inlägg..

Yes, får bli ett litet, för jag tänkte faktiskt sova nu så jag kommer upp i bra tid imon! Idag har varit en bra dag. Har promenerat o fikat med min lilla tant, pluggat o vart o handlat på Maxi med Camilla:) Skämde bort migsjälv med lite smålyxiga hårprodukter! Följde min frisörs råd, så nu ska mitt hår bli välvårdat och så småningom lite längre:)
Imon ska jag plugga på förmiddagen, sen träffa studiegruppen för lite grupparbete och sedan blir det förhoppningsvis en joggingtur med Amanda:)
Nepp, nu ska jag sova. Skriver mer imon!
Puszsz

God morgon!

Jag sitter här och gäspar och väntar på att äggen ska bli klara:) Detta hade vart en lagom tid att gå upp, om inte katten hade bråkat med mig från klockan 4 och framåt. Men men. Om en dryg timme blir det ut i skogen och löpa med Johanna K. JAg hoppas inte hon är förjäkla vältränad, för det e inte jag, hehe.
Sen kommer mamma och hämtar mig, o det bär av till Nybro. 17.15 ska jag o Stina iväg o köra ett boxpass. Ska bli riktigt kul:) Två träningspass på en dag. Hurtigt! Behövs väl iofs, eftersom jag inte har tränat kontinuerligt förrän i våras. Iaf.
Imon (lör) så fyller kära mamma 50år. Vem kunde tro att hon är så "gammal"? Iaf blir det stort kalas=) Men innan kalaset smyger jag o mina syskon iväg en sväng. hehehe.
Nehe, nu ska jag äta en stor frukost, så jag orkar med dagen. Eller just det! måste ju berätta om igår. Först stack jag o klippte mig. Väldigt trevlig salong o personal. O inte nog med det. Visst är det skönaste med ett frisörbesök när dom tvättar håret? Tänk dig då att du samtidigt sitter i en massagefotölj! Haha, riktigt skönt var det:)
Klippningen blev ju som vanligt för kort, men det kändes skönt att bli av med det slitna. Köpte ett värmeskydd oxå, eftersom jag plattar håret så ofta. Så blir det lättare att spara lite på längden.
Sen mötte jag upp bästis på stan för en shoppingrunda. Har inte shoppat på hur länge som helst så det var riktigt härligt.
Jag köpte en festklänning, 2 tröjor, en skjorta, en halsduk, ett skärp och ett par supersnygga partyskor:) Kanske lägger upp en bild senare.
Och ikväll kommer Henkeeeeee!:)
Oj, vad klockan tickar! Vi höres. Tack för igår Jojjo♡
Puss!

RSS 2.0