Cupen

Igårkväll spelade vi som sagt inomhuscup i Söderköping. Vi hade med oss två lag dit, HBK1 och HBK2. Jag var med i HBK 2, som blev utplockade som ett toppat lag.
Vi kom fram till söderköping ungefär en kvart innan vår första match, så det var jäkligt stressigt i omklädningsrummet, o uppvärmningen var nästan lika med noll. Men efter 3 minuter hade vi gjort 3 mål, och vann med hela 7-1!!! Kändes så jävla härligt med en sån start.
Andra matchen gjorde vi oxå första målet, men tappade sen och förlorade med 1-2. Det var tråkigt, med tanke på att bara ettorna och bästa tvåan gick vidare.
Sista matchen var vi tvugna att vinna med 3 mål, för att kunna gå vidare. Så vi drämde till med 5-0!! haha, riktigt jävla kul var det! Så vi vann gruppen, tack vare alla målen vi gjort! Det var så jäkla härligt att få vinna, och på ett sånt sätt! Man riktigt kände hur lagmoralen steg och steg i vårt lilla lag, och efter sista matchen kändes det riktigt sammansvetsat, o alla var riktigt jäkla glada över vinsten. Precis så som det alltid borde vara.

Slutspel blir det på söndag, vilket är lite sådär, eftersom jag ska till norrköping o festa ikväll. Funderade på att sms:a runt o säga att jag inte kommer, men fan! Nu har jag ju sagt att jag ska det, o festsugen är jag ju faktiskt:D. Men får väl försöka hålla igen lite, för på söndag gäller det!

Ja, det var cupen det! Så jääkla kul som sagt. Nu ska jag äta frukost, göra mig lite i ordning o sen det förbjudna: tvätta min overall. Nä, jag vet, men vad ska jag göra när det är en okänd tjej som har klottrat fult över hela då? haha, skit oxå..


Här är lite folk jag hoppas se på trappan ikväll=)


Ha en bra lördag, Pussar!

HBK HBK HBK ;)


Fotboll o fest..

Det är precis vad helgen bjuder på! Imon bär det av till Söderköping för inomhuscup.. Ska bli jättekul, men är lite nervös som vanligt!
Får cykla fort som attans direkt från bussen till skägget, så får väl ladda lite i bilen med en pastasallad. Lite dåligt att lägga den på en fredag, men.. Blir iaf inte lika lång dag imon; en inställd och en framflyttad föreläsning, så går bara 11-15! Det är ju skönt..

På lördag blir det vinterkravall i Norrköping! Jag, Ida, Carro och Oskar letar dock fortfarande efter förfest! Vet du nån?;P


Såklart är det inte allt jag ska göra i helgen, så lätt kommer man inte undan; måste tvätta, städa och plugga också, men det låtsas jag inte om nu!

+= the perfect weekend ;)

Kläder

Idag har jag vart i skolan för ett obligatoriskt moment: Litteratursökning. Guud vad tråkigt! Två timmar till att bara lyssna på en som maler o maler, o en timme till att öva på att söka böcker och artiklar. Visst, vissa saker kommer man ha stor nytta av, men dom kunde ju dragit allt detdär i första terminen, när vi också hade en liknande lektion, och eftersom vi har hållt på och söka artiklar sen dess.

På tal om annat:
Denna tröjan köpte jag idag! Vet inte vad ni tycker, men jag tycker den är cool, och färgerna är jättefina. Blir fint till våren, lite hiphopig nästan..=) 



Den köpte jag på chicy.se Var på rea oxå=)

När vi ändå snackar kläder;) På min kommande shoppingrunda ska jag försöka få tag på
• Ett par svarta eller gråa, randiga, smått genomskinliga bomullsstrumpbyxor
• Minst en lång basic topp/tröja (att ha under liksom)
• En lång cardigan, ingen aning vilken färg, troligtvis svart;P
• Ett par partypumps! (är i desperat behov av ett par söta festskor)
• Något snyggt partyplagg; top alternativt klänning!
hmm, vad var det mer? får se vad jag hittar! =) Behöver lite av varje iaf, och pengatillskottet har gjort mig shoppingk*t, haha.

Puss!

Shoppingsugen!!

Vart på stan med Danielle idag, precis som jag sa att jag skulle. Kollade dock bara på klänningar till henne och finsittningen hon ska på på fredag. Blev också en himmelsk mocha latte på.. coffee house? Tror det blev där tillslut:)

Men iaf, faan vad shoppingsugen jag blev! Kan inte komma ihåg sist jag shoppade. Var nog när jag köpte grejjer till nyår. Min garderob skriker om nya kläder, och så fort jag har skrivit tentan kommer det bli en heldag på stan, det är garanterat! Ska bara kolla med csn när jag får resten av pengarna dom är skyldig mig;).

Nu ska jag äntligen(?) sätta mig ner med plugget! Vet att jag har skrivit hundra gånger på bloggen om att jag måste plugga, men än har det inte blivit mkt av det, men idag måste jag faktiskt passa på. Har iaf fått reda på att jag for sure ska skriva min tenta den 4:e. Puhh..

Får se om jag skriver något roligare senare idag, men nu måste jag vara tråkig några timmar!

Ciaoo

Vardagstjafs;)

Idag har det varit en halvgivande dag. Har vart på basgrupp, men vår lärare var "sjuk", så vi fick ha på egen hand. Alltså blev det inte särskilt mycket seriöst pluggande. Helt okej för mig. Vi slutade iaf en timme tidigare, så jag var i linkan redan vid 4. Tog svägen förbi hemköp och handlade en massa mat (för nu har man faktiskt råd med det;P). 
Och nu sitter jag här o väntar på att henke ska komma hem. Som alltid, hehe. Det blir långa dagar utan honom nu när han har börjat plugga i motala. Är borta mellan kvart i sju på morgonen till 8, halv 9 på kvällen varje måndag-onsdag. Segt, men bra för honom att det gick att lösa på det viset:). Han är ju hemma ganska mycket dom andra dagarna som tur är.

Imon är jag ledig! Eller ledig och ledig, ska ju såklart tentaplugga. Först blir det nog en sväng på stan med Danielle o leta festkläder o fika. Ska bli trevligt, men måste påminna migsjälv om att det är på mina lediga dagar jag måste passa på o plugga!! Men det löser sig;). En stressig, men kul vecka denna! Fredagen blir särskilt stressig och rolig, Då blir det heldag i plugget med en massa, förhoppningsvis, intressanta föreläsningar, och sedan skynda skynda direkt från bussen till skäggetorp och möta upp laget, för att åka o spela årets sista inomhuscup. Det ska bli aaasakul=). Måste komma ihåg att göra både lunch- och middagslåda att ta med.

Sen på lördag blire kaaanske vinterkravall i norrköping! Är inte hundra än, men lite sugen är jag allt! Var för längesen man festade nu! Hoppas att Ida fortsätter att tjata, så hänger jag säkert på;) hihi.. Måste bara pimpa overallen lite först! Ska du på vinterkravallen, carca?!:) ↓↓


(Vi försöker lyfta på ena ögonbrynet btw;))


Nu ska jag se klart handbollen (swe-svk) och se vad jag kan sno ihop för käk! O nu ringde mamma oxå.. 

Puss!



Hjälp?

Jag ska ju skriva min tenta den 4:e eller 5:e februari. Trodde jag?! Fick ett mail igår där det stod att jag ska skriva den 30:onde, alltså nu på fredag! Fyra eller fem dagar tidigare.. Hurfan ska jag hinna plugga in allt på 3 dagar ist för 7-8?! Men mailade till Ulla, o hon skrev att jag visst skulle skriva den 4:e o att hon skulle lägga ut det schemat idag. Men jag tror inte på det föräns jag ser det, för jag fick ju ett automatiserat mail där det stod nu på fredag! Sjukt, jag hoppas verkligen att det inte blir så, då är jag körd.

Nu ska jag sminka mig lite, o sen blire lite plugg och lunch innan det är dags att åka in till Norrköping för basgruppsmöte.

Püsspüss!

Jag har injecerat!

Jaha, idag är det måndag.. Har haft en lång dag, men ändå ganska kort.. hmm.. Gick upp vid sex och åt och gjorde mig i ordning. MISSADE tio över sju-bussen, och därmed en obligatorisk introföreläsning. (gutt med skicka-runt-närvarolistor dock, så officiellt var jag där) Så då var det bara för mig att gå hem igen. Hade en föreläsning klockan 9, men den struntade jag i, eftersom jag efter den skulle ha ett femtimmars hål innan nästa lektion. Så gick hem och la mig igen, och åt o pluggade innan det var dags att åka in till Norpan. Där hade vi färdighetsträning, injektion! Det var jättekul.. Lite klurigt hur man skulle sticka och med vilken sorts kanyl, men dedär lär man sig ju så småningom.. Känns kul att göra lite SSK-stuff, att känna vart man är påväg, ist för att bara sitta och läsa hela tiden.
Jag slutade iaf vid fem, så var hemma strax innan halv sju. Och nu sitter jag här! Har tagit fram lärandeplanen, som ska skickas in ikväll, men är inte ett dugg jäkla sugen på att sätta mig och plugga nu. Måste ta det lite lugnt först, så blir nog lite tv, te och en macka. Älsklingen stack redan vid halv sju idag, och kommer inte hem föräns runt åtta, halv nio=(..

Jobbigt att det är så mkt annat i plugget nu, när jag borde sätta igång med tentaplugget.. Jag har ju som sagt inget gratis, eftersom jag inte gjorde den eller pluggade till den första gången. Långa dagar, och en massa uppgifter, och så fotboll.. Hur ska man hinna med tentaplugg?? Eller orka framförallt. Aja, idag blir det inget iaf, det hinner jag inte.. Imon har jag basgrupp mellan 13 o 16. Vilket blir 12 till 17 med buss. Jo, men det orkar jag nog, måste nu...

Nehepp, nu blire som sagt MackaTvTe. 

Inte världens roligaste inlägg kanske, men.. Det reflekterar faktiskt mitt liv denna måndagen.

Puss!

Lördakväll

Blir handboll, fotboll, sova. Helt enkelt. Henke ska kolla fotboll klockan halv tre inatt, men det vetifan om jag ställer upp på!

Inte mkt att säga om träningsmatchen, förutom att jag gick därifrån ursinnig. FÖR dåligt. Då förstår ni tillräckligt mkt av hur det gick. Det är vid sådana tillfällen man funderar på om man har hittat rätt, eller om man borde titta runt lite.. Får se vad som händer framöver.. Tappade lite suget efter dagens svaga inställning och insats måste jag säga..

Sitter och kollar på handbollen nu, Sverige blir totalt överkörda av Frankrike. Synd..

Ähh, har inte så mkt att skriva egentligen, men handbollen är på ljudlös och henke sitter bredvid och snackar (gapar:P) med sin pappa i tele. Lite frustrerande att bara sitta o lyssna på, så då får man la passa på att blogga;).

Nu funderar jag på att ta några öl.. Så man blir lite full och glad, efter dagens stora besvikelse;P.. Ciaoo:) 

Puss!

Freitag!

Ja, gud vad härligt!! :D Skulle egentligen vart i plugget till klockan 5 = hemma klockan sex, men vem orkar så länge på en fredag? Inte jag iaf..=) Man blev ju inte särskilt taggad heller efter första föreläsningen. Deskriptiv statistik hette den. Ja, du hör ju.. Det var så sjukt tråkigt. Jag, Ida och Oskar satt och ritade hela föreläsningen. Världens tråkigaste ämne, med en lärare som Dan så bra uttryckte som "flummig, men torr". Stämmer in precis. Men men, den var ju obligatorisk, o nu har man genomlidit den.

På vägen till bussen gick jag förbi bankomaten och tog ett kontoutdrag, och NEJ, jag hade fortfarande inte fått något från csn. Och när jag kom hem o loggade in stod det FORTFARANDE "Vi granskar dina studieresultat" Vilket det har gjort i typ en vecka. Då var fick jag nog, ringde till dom IGEN och frågade vad som händer med min ansökan. Blev kopplad, och fick till slut prata med en Staffan! Han sa att eftersom det bara är andra terminen jag söker så behöver dom inte granska mina studieresultat för att ge mig bidrag (Nehe!?). Men han fixade det direkt, och sa att jag bara skulle logga in igen och lämna studieförsäkran, så skulle jag fått mina pengar på tisdag. Lovely!! Sen efter att vi lagt på ringde han upp igen. Vilken ängel. Han hade då sett att jag inte hade fått några pengar i december heller, och sa att han skulle fixa så jag fick dom oxå på tisdag (det tog jag för givet att jag skulle). Så nu är allt klart, tack vare EN duktig person som gör sitt jobb bra. Har väntat så länge på ett beslut, och eftersom jag inte fick i december heller så har jag fått ta mina sparpengar till hyran, mat osv. Men nu börjar det bli knapert, 200 spänn kvar, och snart dags för hyrbetalning igen, så TACK STAFFAN! haha=) vad skönt.. Men jag förstår verkligen inte varför dom andra har krånglat med det så länge. Och varför jag inte fick i december.. Men nu släpper jag det, allt är löst:) Nu får jag ju lite extra pengar, och då ska jag fan shoppa, iaf för så mkt jag fick i julklapp, men som fick gå till tråkiga, nyttiga saker ;P

Imon blire träningsmatch på konstgräs mot rydslaget Karle. Det ska bli skitkul=) Var längesen man spelade på gräs. Sen på söndag har vi oxå träning. Annars vetifasen vad som händer denna helgen! Blir kanske kanske lite tentaplugg oxå, vi får se. Festande blire inte föräns nästa helg;)

Ikväll blire nog bara nått gott att äta och film.. är ganska trött:) Nu ska jag kolla lite på Gordon Ramsay, och så kommer väl Henken snart:) 

PUSSS

Let's get it started

Jaha, tisdag idag. Vilket betyder min första dag i skolan på ett tag. Inatt hade jag lite smått börja-skolan-ångest, och var klarvaken vid halv sju, så har inte sovit mycket inatt. 

Först hade vi kursinfo. Till skillnad från första terminen så fick vi väldigt mycket information om vad som skulle hända, även om jag tycker det är lite tidigt att gå in på hur tentan vecka 18 kommer se ut. Hellre för mycket info än för lite iofs. Lät som om det var väldigt mycket som skulle göras, och ganska snart! Blev lite trött, men också ganska taggad! Önskar bara att jag inte hade en omtenta att fundera på oxå..

Sen blev vi indelade i nya basgrupper. Jag hamnade med Ida igen, vilket var väldigt trevligt=) Dom andra är oxå schyssta och jag är jättenöjd med min grupp. Det var ju tur det, annars hade jag nog inte varit lika positiv inför allt som komma skall.

Efter lunch hade vi en kort genomgång om hur man lägger trycklindning på ben. Inte jättekul, var ju bara lite som vi behöver inför färdighetsträningen som kommer längre fram. Sen hade vi en föreläsning om hygien och smittospridning, men det var väldigt bekant och självklart, så jag smet ut efter en kvart för att hinna med bussen tjugo över 3. Ganska skönt att komma hem vid fyra istället för fem faktiskt. 
En väldigt trevlig överraskning är att jag är ledig imon! Var helt inställd på ännu en heldag, men nehe. Då har jag ju faktiskt perfekt läge till att börja tentaplugga! Kanske hinner med en fika med Danielle oxå:)..

Nehe, nu ska jag faktiskt hälla upp ett varmt bad och ligga o bara ha det skönt!! Gud vad härligt! Är lite rörig i huvudet efter allt nytt idag, så behöver losen up lite;)
Sen kommer Henke hem, och då blire panerade hajmalsfiléer med potatis lr pommes, broccoli och en god sås. Det ni!


nyduschad och glad igår! 
Förlåt, mkt bilder på mig senaste tiden, men har ju vart ledig hela veckan, och inte haft så mkt mer att ta kort på, haha.. Och lite tråkigt utan nån bild alls.... Kan jag tycka;)

PUSS

Du har hört den förut...

I'm not loving you, the way i wanted to
I've met no one new, I got no one new
Know I said I'm thru, but got love for you
But I'm not loving you, the way I wanted to
Gotta keep it going, keep the love going
Keep it on a roll, only god knows
If i be with you, baby i'm confused.
you choose, you choose
I'm not loving you, the way i wanted to
Where i wanna go, I don't need you
I've been down this road, too many times before
I'm not loving you, the way i wanted to

So keep ya love locked down, ya love locked down
Keeping ya love locked down, ya love locked down
Now keep ya love locked down, ya love locked down
Keep ya love locked down, you lose



"Söndag"

Nepp, det är faktiskt måndag idag, men det känns verkligen som söndag, eftersom jag har ledig dag idag. Så det blev lång sovmorgon, och nu slappar vi fortfarande i sängen. Lite dåligt såhär klockan ett på en måndag, men henke ligger och läser slutet på en bra bok, och jag sitter på datorn och kollar runt lite. Vad händer idag då? Joo, tanken är ju att jag ska börja tentaplugga! Har inte riktigt kommit igång med det än, och nu är det faktiskt dags. Sen sticker Henke och tränar.. Det lär väl iofs bli då som jag kan sätta igång med plugget.. lär väl bli lunch och grejjer innan han åker. 

Helgen har varit bra. Men efter alla veckans träningar behöver jag ta det lugnt. Har en illröd blåsa på sidan av foten som gör så ont, och stör min sömn på nätterna. Sen känns det i benhinnorna att mina "löparskor" inte har tillräcklig dämpning för att springa på asfalt med! Men men, jag ska smörja och vila, så lär jag väl läka snart;P.

Imon börjar plugget! Har kännts som om jag har varit ledig hur länge som helst. Så är det säkert bara jag som känner, eftersom jag inte spenderade julen med böckerna, som jag borde. Men jag känner mig ändå inte riktigt redo att börja, för det verkar köra igång i så högt tempo redan. Det blir långa dagar, och sen vid sidan om tentaplugg då som sagt. Känns lite jobbigt att gå från noll till hundra. Men men, man får väl ta tag i sitt liv. Hade jag varit ledig en vecka till skulle jag blitt försoffad och så småningom rastlös och frustrerad, så man får la va glad att man har nått meningsfullt att lägga sin energi på.

Nehe, nu känner jag att jag borde hoppa ur pyamasen och in i duschen! SEN får det bli en ledig måndag, istället för en extrasöndag. Det finns ju trots allt alltid något nyttigt att göra. Tex laga lunchlådor till veckan...

PUSS!

Because I'm happy to be sad, i want it all i want it bad

Äshfan, jag bloggar väl..

Uuuttråkad.. O då är det ju bra att man har en blogg;P. 

Har precis suttit och skickat in lite små (alltså löjligt små) kompletteringar på gamla uppgifter till min lärare. Detta eftersom dom har betygskonferenser nu, då dom bestämmer vilka som får fortsätta upp i kurs 2. Då skulle alla kompletteringar vara klara idag tydligen. KLAR nu iaf. Så nu kan man inrikta sig på det viktiga: Omtentan. Fast jag vet inte om jag orkar sätta mig med det nu.. Nu är det ju helg? ;P

Jaha, vad göra?!!  Sen när man sitter såhär ensam hemma blir man så jäkla lat också! Bekväm..

Cissi ställde tyvärr in vår lilla spa- kväll igår med, så har inga fina bilder att presentera.. Lite tråkigt.

Är på lite konstigt humör också. Av lite olika anledningar. Sov lite för länge idag tror jag. Och en såndär förvirrande dröm, som när man letar efter någon i ett virrvarr av människor. Jag kommer inte ihåg så mycket av den, men den lämnade mig med en konstig känsla.

Ligger på sängen och lyssnar på lite musik nu. Musiken skiftar lika mycket som humöret, festlåtar blandat med sorgligt.. Kan inte riktigt bestämma mig.

Ush, fan vad kallt det är här inne! Ska ta på mig tossorna, sen vetifasen om jag inte ska ställa mig och diska. Det vore ju något nyttigare än att sitta här och skriva om ingenting.. Dröjer väl en timme tills henke kommer hem ungefär..

Aja, bye bye! Pusssis


Slänger in en bild på mig och Älskling ♥




I can see your face still shining thru the window on the other side.


:)

Jahapp! Nu sitter man här framför Tv:n.. Barcelona-Atletico Madrid. Gött mos.. Är dock lite för trött för att engagera mig mer än att ha det som bakgrund till detta blogginlägget. Har haft en ganska lång och rolig dag. Den började dock inte alltför kul, fick åka till Norrköping bara för att lämna in ett jäkla papper. Men nu ska det iaf vara grönt för kurs 2 för mig, och det är ju bra. Haha. Var ett intyg från VFU:n som jag missat lämna in btw.
När jag kommit hem och fått i mig lite middag kom Cissi på besök! Det var trevligt, vi bakade scones och drack te=) Ska träffa henne imon också för lite mys; ansiktsmasker, frukt och kanske lite vin. Var längesen jag fick bruda loss;) Nämen, ska bli asnajs, Cissi's my girl.

Henke och jag funderade på att dra till simhallen imon på förmiddagen.. Bara för att få plaska lite, och bada bubbelpool och basta! Aslängesen jag bastade, o det är verkligen så himla skönt. Ganska dyrt att gå till simhallen här i Linköping, men då ingår iofs allt det jag sa nu. Bad och relaxavdelningen. Då får man alltså basta tillsammans, o det är ju trevligt! Får se om vi pallrar oss dit eller om vi väljer sovmorgon ist;).

Jaa, shiet, börjar bli riktigt trött alltså! Inte konstigt iofs, efter cissis besök stack henke och jag ut och joggade. 7 km! Shiet, we so duktiga. Var jätteskönt, men är ganska seg i benen nu. Vi försöker som ni kanske har förstått komma igång bra nu innan säsongerna drar igång. Plus att det är härligt med träning, och något kul att göra tillsammans.=)

Nää, nu blire sista minuterna fotboll och sen sängen! Förhoppningsvis har jag några härliga spa-bilder på mig och C-C att lägga upp imon:)
Ha det bäst! Puss o Kram till alla hemma i Nybro!♥

Henke säger Blood sugar : "blud shaggur"   hahah=)  puss på dig oxå, älskling..

Måndag!

Vanligen en halvhat-dag, men inte idag. Är som sagt Ledig! Men då blir man uttråkad istället! Sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra med migsjälv. Nu är det ialla fall snart dags att sätta igång med middagen, så där har man ju något att göra iaf.. Sen när Henke har stuckit till träningen ska jag äntligen ta tag i lite saker. Ska skicka ett mail till min handledare, och komplettera en gammal uppgift. Hade tänkt att börja tentaplugga oxå, och det hinner jag säkert, ifall motivationen finns.

Igår, någon timme innan den efterlängtade inomhusträningen ringde coach och ställde in den. Jättetråkigt, men jag och henke var så duktiga att vi stack ut och sprang istället. Hela 4 km, det du! Känner mig nöjd=). Har börjat känna mig så slapp, nu efter julen, och i brist på träning.. Och håller inte jag igång, så blir mitt huvud också lite degigare! Allt hänger ju ihop liksom:) Så jag/vi försöker hålla igång! Tråkigt med både en degig kropp och huvud liksom;P..

Nehe, nu ska jag se om jag hinner med en dusch + hårinpackning innan käket.. Vet inte vad det blir riktigt, är lite sugen på ärtsoppa! (Joo, det är gott!) Sen blir det nog lite städning oxå tror jag. Är ganska fint, men det behövs damsugas, och egentligen pantas, efter festen i fredags:)

Ciaoooo



Ledig!

Ja, då var det dags för lite uppdatering! Orkar inte återberätta allt som har hänt, men jag kan ju iaf säga att nyårsfirandet blev bra!:) Inte många (ingen:)) man kände, men det var ett trevligt folk iaf! Så det var kul..=)

Vad händer här i Linkan då? Ja, just nu är det ganska lugnt, jag sitter här och knapprar och killen spelar på datorn..
Helgen har vart bra iaf! I fredags så hade jag och Henke lite förfest här med Cissi och hennes vänner, innan det bar av till Hg=) Hade askul! Sen igår på förmiddagen stack jag och Henke ner till hangaren, eftersom jag skulle vara assisterande tränare till ett flicklag i HBK i DM. Det var roligt=) Synd bara att de inte gick vidare.. Sen är vi alltså framme på dagen idag. Hmm.. Inget bestämt, förutom att jag har träning ikväll, så får se vad vi hittar på.. Jag borde ju faktiskt plugga lite, eftersom jag får skriva omtenta snart. Men jag är faktiskt ledig hela nästa vecka (!), och då är det väl tänkt att jag ska hugga i ordentligt.. Sen måste jag ta tag i några saker som hänger över mig, som CSN- och bankkrabbet! Hoppas det löser sig snart, är ganska trist att helt plötsligt inte få några pengar! Hade ju tänkt att shoppa lite för mina julklappspengar, inte betala räkningar=/.


Är hur kass som helst på att komma ihåg att fota, men här kommer faktiskt några få bilder från i fredags!




Det var två killar till, men dom verkar inte ha blitt med ! Sen skulle Markus ha kommit, med ett litet gäng, men det blev tydligen inte så.. Men det var var najs ändå, vi var ju runt 10 st nånting:)

ASKUL och ganska hård kväll:) Så efter att ha gått upp vid 10 och tillbringat hela dagen på en fotbollscup var vi ganska trötta! Så såhär såg min utsikt ut, framåt klockan 8, 9 igårkväll. Tacos, ett glas vin, chips och La liga.


Shit, bloggjäkel, fatta lång tid det tog att ladda upp bilderna eller! Fick starta om datorn och vänta någon timme å allt mjöligt.. Skrev egentligen dethär inlägget klockan 12! Men det var värt allt slit? haha

Nehepp, nu tror jag att jag ska göra mig i ordning lite, för sen blir det nog till affären för att inhandla mat till veckan.. Skulle nog behöva tvätta håret oxå, men det tar vi efter träningen ikväll:) Två timmar, inomhus, askul! Mm, jag är verkligen taggad just nu när det gäller fotbollen! Vissa verkar dock inte se det. Men det är en annan historia! :)

Ciaoo, puss!

RSS 2.0