12/6

Hej homies!
Jag sitter och häckar framför Grekland- Tjeckien. Har precis tagit ett varm och skönt bad.
Vi har haft utbildningsdagar idag och igår på jobbet, så man e helt slut i huvudet. Det är mycket att lära sig, innan man ska stå där själv med ansvaret. Det gör man ju inte riktigt, men. Man förväntas kunna.
Imon jobbar jag ett dagpass. Sen på eftermiddagen ska jag skriva och skicka in en komplettering på en hemtenta.
På tal om plugg så fick jag veta idag att jag är godkänd på tentan i professionskunskap. Den jag inte visste vad jag skulle plugga till och därför inte pluggade så mkt. Trodde inte jag skulle klara den faktiskt, så det var roligt:)
.
Annars då? Fullt upp på jobbet. Jobbar många pass nu under introduktionen. Enda dagen jag är ledig denna veckan är torsdag. Sen efter det kör jag fre-mån. Spass.
Ikväll ska jag iaf mysa med lite jordgubbar till Ryssland- Polen. Lär bli en jävligt het match! Hoppas att Mikaldo hör av sig så att vi kan se den tillsammans. Han åker ju snart till USA en månad=/. Fyfan, kommer dö. Hehe.
Nahe, nu får jag nog ta ett par kvällsmackor. Är fett hungrig.
Puss!

Inget fredagsmys för mig

Hej,
Sitter och käkar frukost och kollar på Miami Ink. Jobbade första natten på IVA inatt, så kröp isäng vid 08:00 i morse. Det gick bra, men det var så lugnt, så natten gick ganska långsamt. Fasen så skönt det var att slinka ner under täcket efter 10 (!) timmars nattjobb.
Nu är jag iaf pigg och vaken. Ska dricka upp mitt kaffe och sen hoppa in i duschen.
Blir nattjobb idag oxå=/. Så drygt, när man vet att nästan alla andra är lediga och har fredagsmys eller partaj på G. Men men, det e bara att bita i det sura.
Trevlig helg!
Puss

Manodepressiv & ADHD

Det är de diagnoser jag spontant skulle sätta på migsjälv just nu. Och jag vet att båda har med stress och trötthet att göra. Denna terminen, eller egentligen detta året, har kört slut på mig. Så mkt i plugget och privat att jag inte har vetat vilket ben jag ska stå på. Och detta har i sin tur lett till en omotivation. Och det är inte så att jag inte klarar av studierna på det viset att jag e dum i huvet. Min omotivation handlar oxå om den otroligt dåliga organisation som nyblivna LNU och våran institution har. Allt är skit!! Jag går enligt den nya kursplanen = försökskanin. På alla deras dåliga ideér och experiment. Vem orkar, efter en lång, mörk vinter, köra 3 kurser parallellt tillsammans med 15veckors praktik, varav 5 på annan ort? Och mitt i detta ha seminarier och hemtentor.
.
Jag har lixom kommit i otakt. Jag vill kräkas på min utbildning. Hoppa av och aldrig komma tillbaka. Problemet är att jag faktiskt vill bli sjuksköterska, så jag måste ju. Men man kan väl säga att ett sommarlov aldrig har varit så välkommet. Jag hoppas och tror att jag kommer trivas sjukt bra på mitt sommarjobb, så att sommaren kan ge mig lite ny energi och motivation. Ett brejk. Jag tänker att jag ska få ett par veckor att andas ut, få en spännande start på jobbet, en FRI fritid och så småningom kommer intresset komma tillbaka.
Jag har förresten oxå kommit i otakt med mina klasskamrater. Mina 3 studievänner har tagit studieuppehåll = ingen draghjälp. Vi har hela terminen varit utspridda i och med praktiken, så jag har inte träffat någon knappt. O när jag väl har försökt träffa dom så har det blivit pannkaka av allt. Så vem ska jag skriva C-uppsats med? Någon annan mobbad stackars sate. Usch, vad tråkigt att det har blivit såhär.
.
Fotbollen har också bara runnit ut i sanden. Efter mitt benbrott var jag så sjuuukt taggad på att komma tillbaka. Älskar ju fotboll. Men i och med tidsbristen som har varit under våren så har jag varken hunnit eller orkat. Jag som älskar att träna över huvudtaget har inte tränat sedan i februari. Hur sjukt?
.
Ja, nu blev detta ett fett jäkla klagobrev, men jag var tvungen att få ur mig det. Är så trött på allt nu. Men nu är det ju snart slut för sommaren iofs, så man får väl försöka se ljuset i tunneln.
Detta inlägget tror jag är en direkt effekt av att jag pratade med mamma för en stund sedan. Hon, pappa, Stina och Fredde ska grilla på pappas nya uteplats. Jag hade så jäkla gärna velat vara med. Jag kände när dom var i Kalmar i torsdags att jag har saknat dom så mkt! För mitt i allt dethär så har vi lixom inte haft tid att träffas, typ ALLS. Och det är nog precis vad jag hade behövt. Men jag har väl ist grävt ner mig och inte haft tid.
Iaf så kände jag att jag ville komma hem, grilla och ha det roligt tillsammans med dem. Men precis när jag bestämt mig för det så visade det sig att det var nästintill omöjligt för mig att ta mig dit. Tåg och bussar hade åt helvete fel tidtabeller. Och jag ska upp o jobba första passet tidigt imorgon. (just det, måste springa bort dit o hämta kläder nu)
-Nepp, enough. Jag ska nog sätta på lite musik, pyssla lite i lägenheten och sedan förhoppningsvis leka med mitt hjärta. Försöka skaka av mig känslan av saknad och hopplöshet, för det blir ju faktiskt bättre nu!! Försöker inte fiska efter sympati eller få det att låta som om jag är olycklig. För så är det egentligen inte. Det är som sagt bara att jag behöver ett brejk. Lite sol och lek. Don't worry 'bout me. pms + stress = käz. men sommarlov+mer tid för mina kära = glad Elin.
Trevlig Helg!

Haha, detdär var ju roligt!

.
Kunde inte motstå att leka lite till med camen:) Är väl antagligen för att jag är fett trött på att plugga. Har suttit inne ensam hela dagen o pluggat. Välbehövligt, men nu börjar man bli rastlös och sällskapssjuk. Men men:) Ska poppa lite popcorn och köra på ett tag till tänkte jag. Sent ikv kommer väl mannen o e pratglad troligtvis.
Take it easy!

Födelsedagsfirande & plugg

Hej y'all!
Jag sitter ensam hemma hos Micke och tentapluggar sista rycket inför imon. Kan inte svara riktigt på hur det känns, men jag ska sitta hela kvällen idag iaf. Sen börjar ju tentan inte förrän 14:30, så jag hinner ju repetera lite imorgon oxå faktiskt.
Igår fyllde jag 24. Äntligen! Hehe, nevars. Men jag hade en mysig födelsedag iaf. Den började hemma, med plugg. Sedan hade vi fika hos Micke med mamma och pappa. Drack kaffe, skumpa och åt tårta. Jättemysigt=) Känns som om jag inte har träffat mamma och pappa (särskilt pappa) ordentligt på skitlänge, så det var supernajs att dom kom. Lilla mormor skulle ha följt med oxå, men jag träffade henne en snabbis idag ist och fick ett fång rosor:)
Sen stack jag och Micke in till stan och tog en drink eller två. Stötte på ett par grabbar där som joinade oss.
Fick ett presentkort av fina Micke, så om ett par dagar ska jag shoppa loss lite! Han hade uppfattat mitt gnäll om att jag inte har några fina sommarkläder:). Duktigt va? Det ska bli roligt i vilket fall.
.
Imorgon har jag som sagt fetingtenta, sedan börjar jag jobba på söndag. Ska bli väldigt spännande! Hade varit skönt med ett par dagar ledigt innan jobbet börjar, men. Jag jobbar ju inte precis jämt och sen får jag ju ledigt i slutet på sommaren oxå=)
.
Nahe, om man skulle ta en liten bit pizza till och köra på med plugget igen. Saknar min fina Mikaldo! Hans elever tar examen idag, så han är i Nybro hela dagen och kvällen. Bra för mina studier, men sämre för mitt hjärta:)
Oh well.
Förresten, känner mig inte riktigt lika ful längre:D Det är konstigt att hormoner kan få en att känna att man ser ut såhär:
När man egentligen nästan är såhär gullig ;) :
PUSS på er!

RSS 2.0