Fool's ball

Haj! Jag kom precis hem från ett pas på friskis med Camilla:) Träffade även på Johanna K och Lara. Trevligt:) Även om Kaukua knuffade kull mig när jag utmanade henne under löpningsdelen.. Vekt.. haha, nädå. Trillade på en svettfläck:S:) Passet var hyfsat, men jag var inte precis slutkörd. Det tar väl en gång oxå, innan man kommer in i en för mig ny ledares rörelser, så man kan ta ut dom fullt:) Men det var skönt iaf att vi tog tag i det. Nu ska jag bara skaffa ett kort med.
Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt, för sen ska jag till Jocke och kolla el clásicoooo! Riktigt gutt:) Blir varsin pizza till, för vet ni? Jag vann två pizzor på Pizza palatset! Skrev upp mitt telefonnr när jag var där sist o deltog i tävlingen. Hade ingen som helst förhoppning att jag skulle vinna, eftersom jag aldrig vinner någonting, men i morse fick jag ett sms där det stod att två gratispizzor var mina. GUTT:D Så det blir ju perfekt till fotbollskvällen. Bara Barca vinner nu. Orkar inte lyssna på alla jävla real-fans gapa annars. Barca e ju bäst, så äre bara:)
Nehe, måste sätta fart. Man måste ju höra försnacket o komma i stämning! Puss

I keep dancing on my own

Nu är det fredagkväll, och jag sitter här ensam i min lägenhet o smuttar på en öl. Henke åkte hem idag, vilket såklart känns lite sorgligt. Att sitta ensam på en fredagskväll, efter att han har varit här i flera veckor. Var snack om att festa lite med Stina och gänget, men det blev inget. Osis. Men men, får väl glo på tv och sen gå o lägga mig helt enkelt:) No biggie. Imon kommer nog mamma och hämtar mig, så åker vi till mormor o morfar o hjälper dom med utegranen:) Det börjar verkligen dra ihop sig till jul. Helt sjukt. Jag har inte riktigt hittat stämningen än, men tycker iofs det är lite för tidigt för det. Svårt att hålla uppe julkänslan en hel månad.
Annars då? Ja, den senaste tiden har varit bra, föreläsningar & labbar varvat med Henkes sällskap. Så kan inte klaga:) Dock är det lite bra att han åkt, eftersom fetingtentan Hubert närmar sig med stormsteg och att det troligtvis blir lättare att hitta tid o motivation till att läsa om jag är här ensam. Men men..
Ska se om jag kan hitta lite chips till biran. Ska jag sitta här kan jag ju lika väl göra det lite mysigt för mig:)
Kram på er!

Nailed it!

Yes, den skriftliga tentan är Godkänd! Känns så himla härligt:) Har ju tagit dom två veckor att rätta, så tvivlen hade hunnit hopa sig. Från att tänka "jo, men detdär gick nog hyfsat" till att drömma mardrömmar om att knappt fått ihop några poäng alls och att tänka "jag tror fan inte jag klarade det, blir omtenta för mig". Men nepp, den blev godkänd och en stor sten har lättat från bröstet! Det var inte så långt till Vg heller faktiskt, men ett G i denna kursen räckte gott o väl så det spelar ingen roll:) Iaf, både jag, Amanda och Camilla fixade det, så det blir till att gå ut o ta ett glas o fira ikväll!:D Har ju faktiskt haft en vit helg oxå, så det skadar inte så mkt.
Idag har vi haft föreläsning i mikrobiologi och sen har jag och henke varit ute i regnet på en långpromenad:) Nu ska jag hämta tvätten i tumlaren och sen blir det lite mat innan det blir att träffa tjejerna! Åh, jag är så glaaad. Ingenting efter eller över mig, utan det är bara att fokusera på det vi håller på med nu (vilket verkligen är tillräckligt:)) Hade varit en riktigt tung tenta att ha efter sig, men jag är FRIII!:)
Puss!

17/11

Hejhej:) Har precis slurpat i mig lite gulaschsoppa:) Nu sitter jag här o bläddrar lite i Haug. Vi håller på med cellbiologi & nervsystemet just nu. Intressant, trots att det är lite repetition. Såntdär glömmer man ju bort lite med, men skönt med lite grundkunskaper iaf:)
Om en stund kommer Amanda o Camilla hit o pluggar lite instuderingsfrågor! Sen kommer henke oxå. Vi ska antingen åka till Nybro o kolla fotbollen, kolla hockey eller stanna i Kalmar och göra något helt annat. HMM! (har inte 10:an, där fotbollen går). Så vi får se hur kvällen blir helt enkelt. Man kanske skulle käka o ta en öl på olearys o kolla Sverigematchen? Camilla ville träna oxå, det är ju ett annat alternativ. Annars ska jag köra ett medelpass med Kaukua imon, då jag äntligen ska köpa friskiskort här i Kalmar=) Ska bli gutt att komma igång lite.
I måndags var förresten jag, henke och Chricke och shoppade en sväng! Jag köpte lite grejer till lägenheten, bla en matta, en klocka, kuddar och en lampa:) Gutt! Kul o greja lite.. Nu är jag på jakt efter en soffa! Har hittat en perfekt på blocket. Dock så vet jag inte om killen som säljer den e seriös, eller om han driver med mig.? Alltså, såhär var det:
Han hade två soffor han ville sälja. Jag ringde o sa vilken jag var intresserad av. Han sa att jag kunde komma imon (idag) o kolla på den. Sen när vi lagt på så skickar han ett sms där det står "alltså, jag säljer sofforna tillsammans, förlåt om jag var otydlig". Jaha, okej.. "Men jag vill ju bara ha en, går det att lösa på nått sätt?" skriver jag. Då skriver han "Det är min tjejs soffor och är ett sentimentalt bakom dom. Det är om du vill ha båda till ett lägre pris?" Jag ba men vafan.. Det är ju inte priset det handlar om lixom, det är ju att jag bara vill ha en soffa. Då skriver jag "Jo, men det handlar isf mer om att jag nog inte får plats med båda. Är det att du vill att dom ska stå tillsammans eller vadå?" Och så var det ju. Löjligt tänkte jag. Men nu när jag har funderat lite på det så tror jag fasen bara han sa så för att han ville bli av med båda? Okej om man säljer två katter, o vill att dom ska va ihop, men soffor? Sentimentalt för det var hans tjejs? Jag tror nog bara han vill lura på mig båda två. För han sa att han skulle flytta om ungefär 2 veckor, o lycka till att hitta en köpare som vill ha båda två sofforna tills dess? Nej, men jag ska sticka o titta på den ikväll tänkte jag, o se om jag kan bara få den ena ialla fall.
Hehe, lång historia det blev, men tyckte det var så konstigt!
Nehe, nu ska jag diska upp lite innan brudarna kommer. Sen fortsätta bläddra i älskade Haug! Pusss

Lejsi dej

Jag o Henke har haft en riktigt bakisdag idag. Väldigt mysigt. Igår festade vi med Amanda och Camilla. Först förfest här, sen stack vi till Harrys! Vääldigt kul kväll=)
Idag har vi som sagt bara segat oss. Har gjort pizza (med hjälp av Sarah lee's färdigbakade deg. Var helt ok) och tittat på tv. Kvällen lär bli ungefär lika aktiv, med film och lite chips o dip:) Imon däremot, då blir det massor med plugg (cellbiologi!) och träning. Härligt. Ska försöka köra lite grann på crossen ikväll med, men vi få se.
På lördag ska vi nog umgås med Stina o Fredde. Det har pratats om spelkväll:) Trevligt.
Nehe.. Intressant inlägg. Fram med chips o dip nu!!

My new toy

Hajj! Lägish? Jag är tröött.. Jäkla skola:) Man har ju vant sig nu vid bara ett par föreläsningar i veckan, o sen helt plötsligt kör vi heldagar nästan varje dag.. Men men, man kommer väl snart in i det:) Är egentligen bättre att ha lite mer på schemat, annars blir man så slö. Särskilt i detta äckliga väder.
Nu har iaf pappa precis lämnat mig, efter att ha hjälpt mig att lägga tillbaka madrasserna (som kattj*vln hade använt som toalett medans jag var i norrköping) och hämtat en grej jag köpt på blocket! Nyfikna?:)
Såhär ser den ut:
(kan ej vända mobilbilder.. Don't ask why)
Hehe, ser ut lite som en stor syrsa, eller hur? Men det är en crosstrainer! Det är tänkt att den ska hjälpa till med träningen nu under den kalla vintern:) Fick idén lite spontant sådär igår, o hittade direkt denna. Ett riktigt klipp; bara 400 spänn! Dom andra kostade ungefär 1200 och uppåt. Den är diskret och tar inte mkt plats heller, så den är perfekt. Nu gäller det bara att det blir av att man tränar på den oxå! Tänkte mig iofs den mer som ett komplement till vanlig träning, eller till dom kalla dagarna man inte vill ge sig ut. Både kul och nyttigt spontanköp, hur ofta händer det?=) Ska faktiskt inviga den nu efter att jag har bäddat sängen.
Ja, var ju då förresten i Norpan ett tag i helgen. Var mysigt; jag o Henke åt på fin resturang, gick på shoppingrunda och småpartajade lite:) Hann dock inte träffa några andra=/ Men Carco, snaaart♥
Nu är Henke påväg hit, för ett par veckors semester. Gutt:)
Nehe, bädda vare. Sen sticker jag över till Camilla o kollar skräckis med henne o Amanda:) Najs bajs.
Peace out!

Spänningshuvudvärk

Jahapp! Då var första delen av tentan avklarad; nämnligen den muntliga examinationen. Det gick bra! Var lite nervös eftersom vi var först ut som respondenter, men det gick helt okej ändå. Opponentskapet sen gick nog bättre, och jag tolkar det att allt som allt så blev vi godkända. Läraren sa iaf det precis när vi var klara, så det hoppas jag verkligen=) Nu är det "bara" den skriftliga delen kvar imon. Fyfan. Är så jävla nervös. Vet precis vad det är jag behöver plugga in idag, men.. Är lite svårt att istället för att vara nöjd med att ha klarat av denna delen så ska man återigen gräva ner sig i böckerna o ha ångest. Men men. Kaffet e på, och jag köpte ett wienerbröd till, för att höja motivationen lite:) Får nog ta en huvudvärkstablett till oxå. Ni vet dendär huvudvärken som kommer när all nervositet försvinner och man kan slappna av. Ush. Men nu är jag ju iofs nervös igen, så huvudvärken borde släppa av sig självt?;) Nehe.. Ska se klart på supernanny (?) o sen... sen jävlar..
Puss

Snurrrrrr...

...rrrrig i huvudet. Jäkla plugg! Imon är första tentan, i form av en muntlig examination. Den orkar jag inte vara särskilt nervös över, eftersom vi "bara" ska opponera och respondera. Lätt att säga nu iofs, kommer nog bli nervös lagom till man ska lägga sig o sova.
Men redan nu är jag iaf nervös för på torsdag.. Brr. Då har vi den skriftliga tentan. Såklart känns det som om jag inte kan nånting. Har pluggat i princip hela dagen, så nu har det verkligen tagit stopp. Det snurrar i huvet, och jag kan inte hålla isär de enklaste grejerna. Men men, har ju imorgon eftermiddag på mig att få in det sista. Är så nervös bara! Vet inte hur mkt jag kan, hur mkt man ska kunna, eller om jag har pluggat på rätt saker. Men så är det la alltid antar jag. Men bläää. Vill bara ha det gjort nu!
Men men, som sagt, inget mer ikväll. Nu ska jag kolla på ett simpsons och sen krypa ner i badkaret med ett Mentalist-avsnitt och försöka glömma ångesten en stund. Fattar inte varför man stressar upp sig så. Det går som det går ändå lixom. Nepp! Hakuna matata!:) Ska bli skönt att slappa ett par timmar nu o sen krypa ner i sängen!
Henke åkte tillbaka till Norpan i morse, men kommer troligtvis tillbaka redan på tisdag! Härligt att han får vara lite ledig och tillgänglig ett par veckor:) Synd bara att nästa kurs drar igång direkt, så vi inte hinner med dendär efterlängtade solresan vi har pratat om.. Men men, vi får väl hitta på nått annat trevligt=)
.
På tal om något annat; fan vad jag saknar mitt långa hår när jag ser denhär bilden!:
Här är det iofs permanentat (och lite rufsigt) men ändå:) Men men, it'll grow back!
Nu: tokslappaaa..
Puss

RSS 2.0