Puss från oss

Åh, kolla myset på andra bilden:)
.
Har lite fler bilder jag ska lägga upp, men det gör jag nog på tisdag, eftersom helgen inte är slut än:) Imorgon blir det lite Valborgsfirande. Troligtvis börjar vi i Nybro hos min fina (gravida!) syssling Lina. Skulle även komma lite fler sysslingar, vilket aldrig e fel:D Sen har Mickes kompis Johan bokat bord på nya Stars & Stripes, till United- City matchen. Så får vi ihop det hinner vi till båda ställena:)
Nahe, nu får jag skynda mig. Blir upplockad snart, för lite filmkväll:)
Puss

Tvätt-, städ- och pluggdag!

Haj! Vad gör du?
Jag själv gör precis vad rubriken antyder:) Well, pluggar inte än, men. Skönt att få ett par maskiner tvättade o damsuget och så. Måste även städa i garderoben. Är ledig ända fram tills på tisdag, så har ju faktiskt lite tid att riktigt vårstäda. Gött gött.
Jaha, vet inte riktigt vad jag ska skriva honestly. Helgen var ju nästan en vecka sedan nu, men vi var iaf på inflyttningsfest hos Johanna och Martin. Riktigt kul, trots att det kanske gick lite väl vilt till;)
För ett par dagar sen var jag o Micke ute och sprang för andra gången. Gick riktigt jävla bra. Är nog fit(t)are än vad jag trodde. Sprang från esplanaden ner förbi kalmarsundsparken och hem till mig, sen till Johanna och Martin vid folkets park. Sedan därifrån i ett jäkla tempo till stationen, där vi skulle plocka upp min cykel. Lyckades bryta av nyckeln i låset. Så vi stod där som ett par riktiga tjuvar och försökte slå upp låset med en gatsten. Haha. Så måste se till att få den uppsågad på något vis. Trist.
Champions League-finalen blev ju inte ett El Clasico tyvärr, men som tur var gick inte Real heller vidare;) Väldigt välförtjänst seger av Bayern M tycker jag. :)
Just det, det var det jag skulle skriva förut, på tal om att jag är fit, hehe. Vi gjorde ju en hälsokontroll på varandra i skolan. Hb, konditionstest, U-sticka osv. Allt var bra, men det jag blev extra lycklig över var att jag låg på en hög konditionsnivå! Riktigt fint. Det trodde jag inte, med tanke på hur minimalt jag har tränat senaste 4 månaderna. Skryt skryt:)
Idag ska jag köra en innedag med min älskade kattbebis! Ska gosa med honom mellan städ o tvättvarven. Har saknat honom, då jag har varit rätt så mycket hemifrån sista tiden. Men det ska bli ändring på det. Får jag bara lite ordning på min tillvaro här hemma så kommer vi vara här mycket mer:)
Nahe, nu ska jag fortsätta innan man slöar till.
.
Kyss!

So crazy, my baby. I'm not myself, baby I'm foolish

When you leave I'm begging you not to go. Call your name 2, 3 times in a row.

Hälsomottagningen inspirerar

Hallao!
Ligger i soffan o kollar på how i met your mother. Är trött efter en heldag i skolan. Dock har det varit en väldigt bra dag. Intressant föreläsning om motiverande samtal, sen har vi promenerat med stavar och haft avslappning. Igår hade vi föreläsning om nutrition.
Precis som titeln säger så känner jag mig inspirerad! Inspirerad att ta tag i träning o kost. Har lixom inte tränat på 12veckor. Mer än det. Helt sjukt. Och det blir lite väl god mat nere på esplanaden. Men imorgon ska jag äntligen träna fotboll igen. Och ikväll, innan Barcelona-Chelsea ska faktiskt jag och italiano jogga en sväng! Mina klasskompisar är också taggade, o vi har bestämt att vi ska ha frukt på fikarasterna och gå stavgång på lunchen. Haha, vi får väl se hur länge detta håller i sig. Men det är ju faktiskt snart sommar och det räcker ju med att bara blek, och inte blek-fet.
Imorgon ska vi öva på motiverande samtal. Är faktiskt lite nervös, eftersom det blir som en liten redovisning två och två inför vår lärare o klasskamrater. Men jag var faktiskt på bibl på lunchen o lånade ett par böcker, så ska se till att vara lite påläst. Är lite nervöst också att sedan ha patienter, som kanske ställer frågor o som man ska förklara saker för. Tänk om dom frågar något man inte vet? Aja, det går säkert bra.
Blir nog trots allt en kul period. Ser fram emot nästa vecka, då vi ska få lära oss handmassage och göra fystest (inte för att man ser fram emot att se hur många %'s fett man har på kroppen, eller BMI, men.:)
Nahe, nu ska jag packa lite grejer och sedan göra mig redo för träning.
Glöm inte kolla på CL-semin mellan BARCELONA- Chelsea ikv:)
Poss poss!

Här får ni:)

Hej!:) Tänkte att nu när jag sitter ensam såhär en lördagskväll kan jag ju faktiskt lägga ner lite tid och energi på ett schysst blogginlägg:) dvs, MED BILDER. Det var ett tag sen.
Iaf.. Igår var jag på klassfest. Det var rätt roligt, förutom att vissa var lite övertända och blev lite jobbiga. hehe, men så kan det va. Sen stack vi in till O'learys. Där var det väl inte skitkul kanske. Men men, en rätt okej festkväll iaf. Kunde varit bättre:)
Imon är sista dagen med hemtentan jag håller på o skriva, så då får man hugga i. Men i em/kv har jag inte gjort många knop på den. Har varit för trött. Men det får man ju ta igen imon.. kul.
Sista veckan på praktiken på sjukhuset ärförövrigt KLAR! Fick bra omdömen också, så är nöjd. Men från och med nu på måndag är det alltså skolans hälsomottagning som gäller. Är faktiskt lite nervös. Vet lixom inte riktigt vad det är vi ska göra egentligen. Men det visar sig ju. Lite skönt med vanliga arbetstider igen ialla fall, slippa blanda dag- och kvällsturer.
.
Lika bra vi kör på; här kommer en salig blandning bilder, från ungefär februari till april.
Fint va? Haha, fan vad jobbigt det var. Tog skitlång tid. Men vad gör man inte?:) Lite bildbeskrivningar:
Vår i Kalmar. Fina djur, som ibland förstör saker hemma. Miffo;). Tjuvnyp. Nurse. Aboda klint. KFF-AIK på guldfågeln. :) Det var väl typ det. Har varit en bra start på året tycker jag. Lite för lite tid med ett par favorittjejer bara, men det rätar förhoppningsvis till sig när det lugnar ner sig lite i skolan.
Nahe, jag funderar fasen på att gå o lägga mig, här blir inga barn gjorda. Inte för att det blir det i sängen ikv heller, men. haha.
Ska nog lägga mig och titta på nån serie ialla fall. Mysa lite med kissekatten. Önskar jag kunde vara på ett annat ställe just nu egentligen, men det är inte fy skam i min fina etta heller.
Hoppas ni uppskattade mitt inlägg, ska försöka skärpa till mig. Får inte tappa mina sista tappra följare oxå;). PUSS!

Krasslig

Tjipp!
Jag ligger på soffan och kollar simpsons. Har haft praktik och redovisning idag, så är helt slut. På toppen av det så är jag förkyld också=/ inte snuvig, men ont i halsen, huvudet o lite småfebrig. Sucks! Funderade på att gå hem på förmiddagen från praktiken, men jag måste få ihop mina timmar, så jag fick härda ut.
Redovisningen gick bra också, vilket var bra. Har varit lite nervös för den, pga våran elaka lärare.
Imon går jag kvällspass. Riktigt skönt med sovmorgon, men jag missar ju halva returmötet Barca-Milan!!:( oh well..
Nahe. Ska se om man kanske skulle mysa till det med en film o soffhäng, nu när man e lite sjukling.
.
Bjuder inte på så mkt bilder nu för tiden, men har helt enkelt inte hänt så mkt värt att fotografera. Skulle iofs kunna vara vår utflykt till Aboda Klint, eller lite festbilder. Men dom har jag ju på iPhonen = jobbigt att lägga över. Aja.
.
Puss

RSS 2.0