Humor?

-Åhh, gud, det var en knepig snorkråka! Ahh, sådär! (äter upp snoret)
-Maggan, kommer du?
- Tyst, jag sitter o äter!
haha, vad har hänt med barnprogrammen! hahah, tyckte iaf det var riktigt roligt!

åhåjaja!

Nu är jag äntligen i min lägenhet i Linköping! Dagen har varit otroooligt lång. Klockan ringde vid fem. Sen väntade ett par timmars bilresa till Norrköping. Där har vi nu bärt upp Martins möbler och grejjer till hans lägenhet på 4:e våningen, utan hiss! Benen var som gelé redan efter första rundan! Iaf, nu är det klart.. Har vart ett jäkla stress hit o dit. (När vi kom fram till Martins ställe så var det inte städat eller nånting, så vi har krånglat med städfirma o skit oxå, men orkar inte skriva om det)
Iaf, nu är jag ensam i våran lägenhet med katten. Tanken är att jag ska packa ner mina kläder och grejer i lådor. Men jag måste faktiskt ha en paus. Är helt genomfrusen i kroppen, så tänkte faktiskt krypa ner i ett varmt bad med en bok och lite vindruvor en liten stund innan jag tar tag i något. Ska bli hur skönt som helst:)
Till kvällen kommer henke hem, o då blir det nog något gott att äta. Imon blir det upp med tuppen igen, för lägenheten ska tapetseras, o möbler ska in i släpet. Ja gud vilket slit det är att flytta=) Det var lite rapport:D Nu får jag skynda mig om jag ska hinna ta det lugnt (haha) en stund.
Kram på er!!
Ps. Träffade Carca inne i stan för en snabb kram. Helt underbart!:) Ds.

Smink

I hur många år har man varje morgon ställt sig vid spegeln o sminkat sig? Kommer ihåg när man var liten o började sminka sig med glitter. Sen oxå mascara. Sen blev det foundation och rouge oxå. Sen hittade man en kajalpenna. Tror jag har sminkat mig mer eller mindre varje dag sen jag gick i 6:an? Därför, precis som denna morgonen, är man ibland så sjukt trött på det. Stå o pilla med mascaran och eyelinenern tills man ser ut ungefär som dagen innan. Ush vad tråkigt det kan vara! Sminkfria dagar är ibland det bästa som finns. Slippa denna träliga rutin. Och det värsta är, som idag. När man går igenom hela proceduren för att man ska ut på stan o träffa folk, o så blir det inställt! haha, antar att det är anledningen till detta hatinlägg om smink.
Men jag gillar faktiskt smink egentligen. Finns inget bättre än att pumpa igång lite hög musik samtidigt som man gör sig fin. Tror iofs det måste vara musiken som man tycker är rolig, för sminkningen har man ju gjort en miljon ggr? Antar att jag tycker om att se i ordning ut, snarare än att jag gillar att sminka mig. Aja, whatever, dethär inlägget har för längesen tappat den lilla tråden det hade:D
Slutsats: Smink är fint, men fan vad tråkigt det är ibland att stå o tråka med det i onödaaan! (dyrt är det ju oxå;))
Här har vi dagens waste of effort and makeup!
Aja, nu ska bitter-Elin städa lite, och se om hon hittar lite kläder som behöver tvättas. Imon klockan 5 på morgonen bär det av upp till Linköping för att packa, flytta och tapetsera i lägenheten! Snacka om bitter-sweet att återse sin kära lgh bara för att ta sina grejer o dra=/
Kram på er! ♥

Tjipp!

:) Kom precis hem från syrran! Vi har ätit lite baconsallad, o sen stack vi med mamma o tränade på friskis! Riktigt skönt att få släppa loss lite endorfiner, trots att jag egentligen inte tycker att medelpasset är särskilt tufft! Men tänkte iaf komma igång riktigt med träningen nu när snälla mamma köpte ett träningskort till mig. Ett par pass i veckan ska det bli:) Det har jag tid med, hihi..
Iaf, nu sitter jag hemma och har precis kollat klart på paradise hotel. Kan nog inte sova än på ett tag, så funderar på att sätta på en film. Lånade 3 st av Stina:) The ring II, Blade III och Blades of glory. Är lite sugen på the ring faktiskt, men vet inte om jag vågar se den själv. Joo, det tror jag:)
Imon skulle jag ha träffat pulle, och stuckit o bowlat o kollat Avatar, men han var tvungen att ställa in:/ Väldigt tråkigt. Men istället blir det en dag med Stina! Vi ska sticka en sväng till stan o lite så:) Blir kul det oxå!
Nehe, nu blir det frukt o en film! Kram♥
fina syster och jag i midsomras:)

Heeyaa!

Heliluu:) Lägish? Jag sitter här o kollar på lite eftermiddagstv.. Snart blir det en långpromenad med vovven:)
 Jaha, vad har hänt sen sist? Inte mkt skulle jag vilja säga. Bor tillfälligt hemma hos mamma i nybban. Är vikarie på mitt sommarjobb, men får inte jobba så mkt, så ska söka nått mer. Till hösten blir det till att hoppa på plugget igen, troligen i kalmar eller växjö! Sååå, där fick ni lite update om hur jag har det:)
Haha, fick totalt hjärnsläpp nu! vafasen ska jag skriva om?=) Har ju inte gjort nått speciellt idag, o har nog inget speciellt planerat för imon..
I helgen iaf kommer henke hem o hälsar på (han har skrivit på för sleipner, bor i vår lägenhet men ska snart flytta in i en egen i norrköping!) och då blir det förhoppningsvis mys och lite fest!!
Nehe, det går inget bra dethär! Har helt kommit ur det. Får försöka igen senare eller imon:D
Kram på er ♥

I'm back!

Hej:) Det var ett bra tag sen man var här o skrev! Ska försöka ta upp det igen tänkte jag:) Med början imon, jag är för trött ikväll. Ville bara varna(?) er:) 
Kram!
(8) Before you know it i'll be back (8)

RSS 2.0