Måndag

Min första lediga dag sedan i onsdags. En jäkla dag att vara ledig på. Hade hellre varit ledig fredag, lördag eller söndag=) men men.. Rätt bra iofs, att det e sånhär tråkig dag, eftersom jag ändå måste plugga. Så nu e kaffet på, och tre godisbitar ligger framme (haha, hade inte fler tyvärr). Jag är en sån som måste sitta och tugga på något samtidigt som jag pluggar, så tyckte inte att dessa tre godisbitar räckte. Fick lön idag, iofs inte alls mkt över, eftersom det bara var lönen för dom få dagarna jag jobbade i juni, o hyran ju ska betalas oxå, men lite grann blev det över iaf. Ialla fall så hjälper inte det mig idag, eftersom jag varken har någon bil eller cykel hemma. Så är fast här, ensam i huset med plugget. Värsta perfekt egentligen, jag kan inte komma undan:)
Gick ut med vovven i trädgården, o fick syn på mammas körsbärsträd. Det var helt smockfullt av mogna bär, så jag plockade mig en hel skål, som jag ska sitta o snaska på till Haug (SSK-studerandes bibel, till er utomstående;)) GÖTT, så nu är upplägget klart, bara att slå sig ner o plugga. O det ska jag faktiskt göra:)


Om det fortfarande är nån som bryr sig, så är köpenhamnsbilderna fortfarande på g, man får liksom ta ett par i taget. Vi får se när ni får ta del av dom:)

Å på fredag blire partaj! Äntligen:D

PUSS

Slurp

Hej:) Nu sitter jag här med en jättegod smoothie, innehållande blåbär, hallon och banan. Mumsigt.. Försökte igen att ladda upp bilderna från köpenhamn, men bloggen ville inte idag heller.. Grrr.. 

Har jobbat idag, mellan 8.14. En jäkligt bra tid, eftersom man har halva dagen kvar då. Fast vad gör det när jag är så jäkla trött? Vet inte om det är vädret eller något annat som gör att jag känner mig så sliten och slö. Usha.

Eftersom jag måste börja sätta igång med tentaplugget nu så har jag faktiskt varit så duktig att jag har satt igång med träningen oxå! Får att få igång hjärnan måste man oxå ha igång kroppen=) Så igår tränade jag, för första gången på 5 (!) veckor. Joggade hem från madesjö, o sen var det lite styrketräning. Jag tänkte faktiskt göra lite nytta idag oxå, o gå en långpromenad med hunden, innan jag sätter mig med plugget. Gud så duktig jag är=) I teorin iaf.

Jag längtar hem till min lägenhet! Trodde aldrig nånsin jag skulle säga detta, men jag vill diska, städa, laga mat och göra fint. Mitt hem! Jag trivs jättebra hos mamma här i sommar, men snart vill jag hem till mitt eget! Och det ska jag väl få:)

Nahe, får väl hälla i mig min smoothie nu, o sen dra iväg med jycken:) kanske blire en sväng förbi morm. o morf.?

Ciaoo...


Update!

Ja, det var attans ett bra tag sedan jag skrev. Men men, är det sommarlov så äre:P. Jag jobbar, men har varit ganska mkt ledig nu på sista tiden (det kommer jag få sota för i slutet av sommaren, när jag ska betala tillbaka tjänsten). Så, vad har hänt? Inget speciellt. Har passat på att träffa lite folk, festa och till och med en liten resa. Har till o med färgat håret:P titta! 

Faan oxå, nu krånglar bloggen! Får inte upp bilderna från malmö och köpenhamn. Ah well, får prova igen imon:) Attans, nu när jag faktiskt var sugen på ett riktigt blogginlägg med massa bilder o så. Aja, inget att göra åt.

Även ifall skolstarten medför lite ångest för mig, så saknar jag.. Saknar Linköping, Norrköping och klasskamraterna! Saknar SSKadat, trots att vi inte riktigt har kommit igång. Mest av allt är det nog carcoo som saknas:/ Men, Öland ska det bli tillsammans, förr eller senare denna sommaren:) 
Saknar att träna fotboll. Idag åkte även Henke hem till Linköping, så nu saknar jag honom oxå!
Men men, jag trivs ändå bra där jag är, vilket ju då är en himla tur.

Nej, nu ska jag sura lite, sen blir det nog en sväng o hälsa på Pulle:) Lovar ett fint inlägg imon om resan, innan jag packar mig iväg till jobbet för första gången på hela fyra dagar..

Puss på er!



RSS 2.0