För slapp nu!

Okej, imon sätter jag mig ner och tar tag i det, goddamit! Sticker nog ner en sväng till bibblan, är lättare där än hemma:). Imon är schemafritt, men är verkligen inte ledig.. Är dags för mig att komma in i studietempot nu känner jag! Nu jäklar. Kommer aldrig hinna med allt annars. Så, done deal med migsjälv:)

Dagen har varit lugn, åkte in till norrkan på morgonen för att öva förflyttningsteknik! Var jättekul:D.. Därefter åkte jag hem, mötte upp Henke och gick en sväng på stan! Sen var vi så lata att vi lade oss och nap-ade.. Föör länge! Så nu sitter vi båda och pluggar det vi skulle gjort i eftermiddags (eller, jag pluggar ju uppenbarligen inte, men jag ska ju börja göra det, från och med IMON!) .. Snart blire kvällsmat och lite pirates tror jag:) Mysigt!

Hehe, kände under förflyttningsövningarna följderna av gårdagens gristräning! Två tuffa timmar med löp, löp, löp och diverse styrkeövningar! Askul, men svinjobbigt, gräser var jätteblött, så det sög ordentligt i benen:) Var längesen man tränade ordentligt kände jag, och känns jättebra att komma igång med det! 

I lördags var det sjukHUsfesten!! Skulle förfestat med linköpings sjuksköterskor oxå, men fastnade hos sjukgymnasterna:) Väldigt trevligt.. Sen stack vi då såklart vidare till sjukHUsfesten, o där var det oxå askul:) Mycket folk! Jag minglade runt lite bland de jag faktiskt känner från Linköping (pluggar ju faktiskt i norrköping, för de som ej vet;)). Spass!

Haha, tog med kameran, men är så kass på att ta fram den, så blev tyvärr bara dessa bilder från kvällen! Men håll till godo;)

Elin gör sig i ordning
 Schyssta sjukgymnaster

Markus på utgång:D

Jag och Annie!

Filip och Björn!

Nehe, nu blire inget mer datanördande! Över till Tv:n! ;)

Puss puss

Jag

Såhär ungefär blev håret, syrran:)




Lite sådär karamellfärgat typ! ljusbrunt:) haha, sista bilden e inte vacker I know, men blev "verkligt" ljus på håret:D.. Lite ljusare i dagsljus såklart. haha, oj, färgen ser annorlunda ut på alla 3 bilderna.. men jaa.. man fattar ju att det är mörkare än innan iaf, men fortfarande ganska ljust!

Ikväll blire sjukhusfesten som sagt! Innan blire troligen förfest med sjukgymnaster och sen förfest en gång till, med linkans syrror! Så ska väl se till o få i mig lite käk, innan det blir fix o iväg:)

Ha en bra lördag! Pusssss

Fredag!

Jaha, då var det fredag igen:) Sköönt! Dagen började tidigt, gick upp redan vid kvart i sex eftersom jag hade föreläsning i Norrköping klockan 8. Handlade om celler! Väldigt intressant faktiskt:). Efter det stack jag och söta carca till stan för att skaffa halloween-outfits och äta lunch! Blev asnöjda med våra grejjor=)=). Men tänker inte berätta än vad vi ska va för nått, det får ni se senare..

Jaha, vad ska man göra en fredaskväll som denna? Carca började snacka om utgång och då blev jag väldigt sugen, även om sjukhusfesten står på schemat imon! Får se om jag får med mig nån utan tvång, annars får jag väl bärga mig då! hehe..

Nahe, har inte helt mycket att skriva egentligen! Borde plugga egentligen, men har lite svårt att ta tag i det känner jag.. Tungt oxå att jag måste slänga ut närmare två tusen på böcker denna månaden! ajj ajj.. Så får spara in på det roliga=/ Behöver egentligen till frisören! Men stack och köpte hårfärg ist, så ska nog fixa det nu ikväll! I'ma do it myself liksom;).

Nahe, nu blire nog lite te och godis innan jag grejjar håret:) Blire inte party ikväll så blir det skräckfilm fan:) hehe..

Ha det bäst! Pusssssss

i Nybro!

Jaa, då var man hemma och hälsa på för första gången på två månader! Härligt:) Kom till Kalmar med bussen (tåget inställt, grr) igår kväll runt 23-tiden.. Mamma väntade på mig i bilen, och så åkte vi hem. Hemma såg det lite annorlunda ut än det gjorde när jag åkte. Både staden (alla jäkla grävningar och byggen överallt börjar faktiskt äntligen likna vägar igen) och hemma. Mamma hade slitit bort köksön och mitt rum hade blivit hennes. Hehe, lite ovant, men det känns faktiskt helt okej.

Idag har jag varit hos pappa och solat, ätit middag hos mormor och morfar, och nu ska jag snart ner en vända till systemet och lindex för lite partymaterial;P. Vet dock inte riktigt hur det blir med partajj, har lite olika alternativ, och lite svårt att välja. Eller, egentligen inte, men hoppas att inget krockar! Senare idag blire Ölands köpstad, för att införskaffa lite höst/vinterskor, och sedan blir det käk hemma hos daddy-o! 

Just nu sitter jag och väntar på att vovven ska komma! Har faktiskt saknat honom, även om det inte är vår hund:D Hoppas jag hinner med en liten promenad oxå, innan solen går ner.

Åhh, det är så kul att vara hemma! 90% av den känslan är p.g.a. min familj och vänner, är så kul att träffa dom!! De andra 10%:en är väl helt enkelt att jag är lite hemkär, gillar lilla Nybban:).

Just det, tentan är gjord!! SÅ skönt.. Har dock ingen aning om hur det gick, det går inte att gissa. Men det kändes inte helt förjävligt iaf, så det kan ha gått vägen;), vi får se. Så nu känns det lugnt och skönt, att inte behöva ägna en enda tanke åt någon läxa eller så på hela helgen! Det var längesen?:).

Nehe, hade tänkt att hoppa in i duschen innan vovven och stan, så får la lägga på ett kol! Ha det bäst!
Pussis

  
Får mig att tänka på gamla tider! :)

Helg!

Usha, här sitter jag en fredagkväll och vad gör jag? Pluggar.. fyfasen alltså! Men så äre, tentan närmar sig och jag har pluggat skrämmande lite. Har haft så mkt andra uppgifter att göra, man har ju inte hunnit! Men men, får kämpa på. Annars; "Våga tenta om" som dom säger:). Imon kommer Henkes mamma och hennes sambo och hälsar på. Jag ska spela cup på dagen, och sen blir det väl att fira Christin på kvällen sen:). Är bjuden på fest hos Cissi oxå, men vi får se vad som hinns med! 

Känns som om jag inte kommer ha något liv dom kommande dagarna, blää.. Men kommer bli skönt som fan sen när tentan väl är skriven. Hoppas bara att jag får ta tag i en biljett till tentakravallen, så man kan fira friheten riktigt ordentligt!

Nehe, nu får det vara nog! Nu ska jag och henke slänga oss i soffan och ta det lugnt. Har ju knappt hunnit umgås på sista tiden känns det som=/. Men nu blire chips och cola, perfekt uppladdning inför imon! hehe..

Ha det bäst, peace!



heavy homework och shopping!

Ush ja, har haft jättesvårt med en läxa! Det är konstigt, för den var egentligen inte särskilt annorlunda mot de uppgifter vi haft innan, men jag hade en konstig spärr. Satt i flera timmar, men kom ingenstans alls! Var ensam hemma också, så framåt 23 kom ångesten och förtvivlan. Men nu är den klar ialla fall, o det känns jätteskönt. Brukar inte ha ångest över något som plugg liksom, men det kändes som om det bara var jag som hade svårt med den, o det kändes sådär. Men men, nu går livet vidare=) Är ledig imon, så då blire tentaplugg igen! Äntligen får man lite tid till det. Eller ja, men du fattar vad jag menar;). Hoppas att det blir lite träning oxå! Gärna en löprunda, är så jättehärligt väder just nu.

Idag har det som sagt varit en hel del plugg, sen stack jag och Henke till Tornby och tog en sväng förbi hälsokostbutiken och Gina. Har inte shoppat på hur länge som helst, så kunde inte motstå shoppingsuget. Blev en festklänning/top, en lång t-shirt och en svart tröja att ha över:).


Så ungefär=) Fast lite snyggare IRL.

Nu blire snart matmys och film med Henken:)<3  See ya! Pusss

So sick how tha clock go tick!

Jaafan, redan HELG igen! :) Tiden går verkligen fort. Det hade inte gjort mig något, om det inte oxå hade betytt att redovisning och TENTA närmar sig. Har legat hela förmiddagen och pluggat, och nu blir det snart dags igen. Tar bara en liten laga-matpaus med Henke innan han ska iväg:) Grönsakssoppa blire, mums!

Jahopp, vad händer i helgen då? Har inte bestämt mig riktigt för hur jag ska göra ikväll. Antingen ska jag på förfest hos Frida och sen till studentstället Flamman. Eller ska jag stanna hemma och plugga och städa. Vilket låter roligast, och mest troligt att jag gör? haha.. nämen, känner verkligen att jag måste göra det sistnämda, så frågan är om det inte blir så. Får se hur det känns framåt kvällen;). Just det, sen om nårra timmar ska jag åka in till Norrköping och hämta min overall! jihoo.. För sen imon blire overallivigning:D Sen är det efterföljande kravall på Trappan, men eftersom jag redan hade planer så blir det hem hit och förfesta med basgruppen och sedan sticka till HG:). Blir kul, får lite av båda=) För overallinvigningen vill jag verkligen inte missa, men inte heller att fira kanelbullens dag med min kära grupp 1c, hehe..

hepp hepp, nu ska jag kolla till soppan! En liten tanke till kära syster som sitter och skriver Sin första tenta. Best of luck!:)

Ha de bäst, Pusss

( hehe, shiet vad festsugen jag blev nu! gaaah :D)

RSS 2.0