Blää

Yes sir, jag är sjuk. Underbart.
Nu blir det inte mer skrivet. Tänkte bara så att jag håller mitt löfte om att börja uppdatera mera!;) Nu ska jag ta ett par tabletter, nässpray och krypa ner i sängen och gny lite tills jag somnar.
Kram på er!

Skit.

Är jag sjuk nu? Känns så.. Ska vila lite nu, så får vi se om jag kan jobba imon. Tveksamt. Ont i huvud, bihålor och tjock i halsen. Förmodligen lite feber oxå.. Aja, så är det. Vi hörs sen/en annan dag
Kram!

Jobbbbbbb

Ush ush, mycket nu de tre sista veckorna. Nu jobbar jag tex från idag (tis) ända fram till söndag. Och endast långa pass. Sen bara en dag ledigt. Så har inte mycket till liv just nu känns det som! Men men, det ska väl gå fort.. O sen är det inte långt kvar tills plugget börjar! Just det, det kanske inte alla vet, kom in på Linnéuniversitetet, så i slutet av augusti börjar jag på ssk-linjen i Kalmar! Ska bli superkul:) Inspark o det med. Pepp! Sen har jag även fått en lägenhet på Stensö, av min syssling Manne. Så jäkla perfeeekt. Den får jag dock inte förrän 1 nov, men det gör inte så mkt:) Ska förhoppningsvis dit o kolla på den på söndag. E pepp på att köpa grejer o inreda o allt! wohoo.. Så nu efter sommaren kommer livet flyta på fint. Härligt:)
Nehe, nu ska jag gå o lägga mig. Jobb imon vid 07:30-16:00. Wiho! 
.
Puss!

Nämen heeej!:)

Ujujuj, vad längesen det var man bloggade! Men tack för edert tålamod:) Hade tänkt att ta upp det igen nu. Ja, för nu e ju det fina vädret puts väck, så nu har man tid. Hittills i sommar har jag solat & badat, jobbat, vart i Turkiet med Johanna (!) och jobbat lite till. Så det har lixom inte riktigt funnits någon motivation till att sitta vid datorn och skriva. Men nu känner jag suget:) Förstår inte varför just ikväll egentligen, eftersom det är sent och henke nyss har begett sig till Norrköping, efter en vecka på Rhodos (utan mig!) och sedan 12 timmar hos mig. Det är för lite. Kanske bloggar lite för att tysta känslan av ensamhet som följer varje gång han åker härifrån. Förhoppningsvis träffas vi dock redan till helgen. Jag hoppas verkligen det:).
Lite turkiet-bilder utlovas (Johanna, ska skicka dom till dig, jag lovar!), samt tätare uppdateringar.
Men nu ska jag nog borsta tänderna, lägga mig i sängen och supersnarka. Imon är det jobb som gäller, 14-21:30. Får se om jag vaknar i tid, så jag hinner ta en joggingrunda innan. Visst låter det bra?
.
Blond är jag nu btw! Så ni vet:)
Kram, o peace out!

RSS 2.0