All i want for christmas

Heey kompisar! Då var även denna julen över. Härligt. Har haft en ganska bra jul, med lite firande här o var:) Fick även ett par bra julklappar; som tex en ny gutjärnsgryta, ljuslyktor och ett par fina prydnadsgrejer från glasbruket:) Najs..
Nu sitter jag åter ensam i min fina lilla lägenhet, dricker en kopp kaffe och slökollar på tv. Rätt skönt att allt är som vanligt igen, iaf för ett par dagar innan det är dags för nyårsfirande. Tänkte vara lite duktig idag o greja lite härhemma (rensa garderoben), plugga o sen träna. Kanske skulle ut o springa en sväng, det var längesen:) Ska se om jag får med mig någon på det. Man känner sig ju inte riktigt fit nu efter ett par dagars svullande;). Men imon drar fotbollen igång igen, o sen veckan efter nyår så är det inomhusturnering igen. Så nu gäller det att köra på lite:)
Nahe, får väl sätta igång!
.
Glad tjej dagen innan julafton!
.
He said he liked my style, i said i liked his lips. He took my hand in his hand and he told me this!

Lugn fredag

Tjipp!
Sitter hemma och har slappfredag. Kollar på "Om en pojke". Så jäkla bra film!
Var en sväng på bibl på förmiddagen, o sen dess har jag ba tatt det lugnt; diskat, lagat mat och bakat. Gött!
.
Jag och Amanda hade en galet kul utekväll i onsdags! Bästa på längeee:)
Hmm.
Har inget att skriva egentligen. Onödigt!
Later!

Watch out, Kalmar!

Coz here we gooooooooooooo!

I miss him

Late night. Sen tisdagskväll. Såklart slutade min och Amandas lilla återförening i en utgång. Vad trodde vi skulle hända efter två flaskor vin, skitsnack och bra musik? Men vad är öppet efer tolv i Kalmar en tisdagskväll? jo, molly's! Vi stack dit, det var lite halvdött. Men sammanfattningsvis ändå bra. Lite gratis shots, dart, ett fyllesvin och en skotte. Jovars.
Men... När jag kommer hem från krogen är jag van vid att möta en yrvaken, sällskapssjuk liten kille. Var är du nu? Just det, hemma hos mamma. Där har du det bra, din lille gris. Men jag saknar dig. Jag gör så, jag ägnar ett inlägg åt en liten kissekatt. För du är ändå min bebis, min skatt. En liten mammagris som kommer på morgonen och lägger dig antingen typ som i sked, eller mitt på mitt bröst och spinner, slickar och somnar hos mig. Du finns alltid här, överlycklig att se mig, stryker dig mot mig (även när det inte är matdags) och slickar mig på hakan.
Du är den mjukaste, trognaste och finaste killen som finns.
I love my kitty-cat

She shuts the room down. The way she walks in causes a fuss. The baddest in town, she's flawless like some uncut ice

Tjipp!
Är åter i min lya i Kalmar efter ett par dagar i Nybro. Cupen gick ganska dåligt, men det var kul ändå.. Barca vann ju såklart el clasico, så det blev en väldigt bra lördag med trevligt umgänge o ett par kalla.
Nu sitter jag o väntar på att Amanda ska sluta jobbet och komma hit o ta ett glas vin med mig:) På en tisdag tänker ni? Men hon har varit bortrest o vi har inte setts på över en vecka. O eftersom vi e lediga imon så tänkte vi festa till det med lite vin.
Jag hade förresten tagit ut ledigheten i förskott, såg på schemat nu att vi visst har ett till seminarie på torsdag innan vi kan ta lov. Så får väl checka det imon. No problemo:)
Usch, cyklade till systemet förut. Riktigt snuskigt väder ute. Blåsigt, regnigt och grått (nu svart). Tur (och synd!) att det inte är onsdag idag, så jag o Amanda kunde gå ut på stan en sväng. Men nu vetifasen om jag går ut mer idag. Regnet piskar mot fönstret. Blärk. Men jag halvligger på soffan under en filt, med tända ljus på bordet och en kopp kaffe i handen. Och en lussekatt som jag, mamma o Stina bakade i söndags:) Rätt gutt.
Nahe, ska fylla på koppen o slappa tio minuter till innan det är dags att snygga till sig inför Amanda;D
.
Ciao!

Twins

Hemma i Stinas soffa igår lekte vi med min webcam. Snyggt va?

Idol

Blä. Vad utdraget det är! Stör mig oxå på att lilla fjanten Amanda blir tokhyllad, o Robin som är en så sjukt mycket bättre sångare får bara skit. Uppgjort förfan, dom kan lika gärna kora Amanda vinnare direkt. Inte för att jag bryr mig:D men tycker synd om duktiga Robin. Hoppas han vinner.
Ha, det var väl bara det jag ville skriva:) Eftersom jag sitter ensam och tittar så har jag ingen att snacka skit med, hehe.
Oooh, börjar bli nervös inför cupen.. Har lovat att göra minst 5 mål. Känns kanske lite väl optimistiskt.
Här är en bild på när jag o Meija gosar:)
Blev gosesugen, ska gå o hämta katten. Kanske borsta honom lite:)
Puss!

Hälj

Hejje! Har haft en riktigt skön slappdag idag. Den enda utflykten jag gjorde var att sticka o köpa lite fika inför imon. Åh, har sett fram emot morgondagen hela veckan känns det som; först cupen, o sen EL CLASICÓ hos pappa. Kommer bli riktigt festligt! Så jävla viktigt nu med (tror real har 6 poäng på barca?). aja, kul som fan ska det bli iaf.
Vi har ju nästan samma färger som barca i Kalmar Södra:) Vi får väl se om våra resultat speglar varandra imon. Hehe. Nja, näästan samma färger iaf. (Lina på bilden)
Nu har jag iaf precis käkat lite (ja,pasta) och ska snart röja här lite, innan det blir ett bad o sedan Idol. Mysig fredag. Ja, lite sällskap hade ju vart trevligt, men ändå:)
Ciao
El capitán, el corazón de Barcelona:)
Puss

Godkväll!

Jag har precis hoppat ut ur duschen o käkat lite gröt såhär efter kvällens träning. Det var så jäävla kul och skönt o lira lite fotboll ikväll! Känner mig grymt taggad till cupen i övermorgon!
Hade lite träningsvärk efter gårdagens core-spinnpass, men det kändes bra idag, förutom på fysen. Den var lite tung. Sen spelade vi ihop oss lite, det laget som ska spela på lördag. Bra tempo, bra spel, så hoppas att det går bra! Woho.
Anyhow.. Har väl inte så mkt mer o komma med. Är på riktigt bra humör nu, träning is the shit! Ska försöka tagga ner lite o komma isäng i tid, så man kommer upp på lördag. Vi åker från kalmar redan vid 8 på morgonen, o det var en vecka sedan ungefär som jag var vaken vid den tiden (förutom för transport vid sex i morse).
Mkt fotbollssnack ikv, för er som inte är intresserade. Yäyä.
.
Jag, igår. Skaplig poser!
Puss på er!

Ons

What up y'all?
Jag sitter o väntar på bilen till Nybro:) Blir ett pass på friskis ikväll! Ska bli kul, var längesen jag var där.
Såå skönt att vara lite ledig från skolan förövrigt, har haft sovmorgon hela veckan.
Vaknade idag av att solens sken i mitt ansikte. Fint. Fortfarande ingen snö i Kalmar förresten! Grr. Hellre snöfritt och soligt dock, än snö o grå himmel.
.
Imon blir det en tur till plugget för artikelseminarium. Kollade igenom uppgiften för en stund sen, o den var så tråkig att jag nästan dog. Analysera metod och urval osv i två artiklar. Men jag får väl sätta mig med den ikv och imon på förmiddagen. Seminariet är på eftermiddagen nämnligen.
Nahe, ska packa ihop lite träningsgrejer så jag är redo när syrran slutat jobbet! Ciao!

Hearts get broken all the time


But the trouble is; This time it's mine.

This time my heart's breaking
This time my love's failing
I'm trying hard not to be bitter now
(You think it's love, but it never really is!)
.
Nu byter vi låt. Vänder blad. Ska träna och frigöra lite endorfiner.
Puss

Innedag

Yes. Idag har jag varit inne hela dagen (om man bortser från en liten tripp till ica). Lite synd egentligen, eftersom solen har skinit. Men skönt.
Har mest såsat runt och njutit av att vara ledig. Har diskat o plockat lite. Sen bestämde jag mig för att baka lite:) Kärleksmums blev det. Eller mockarutor som vi kallar dom hemma.
Fina va?
Goda var dom oxå:) Har varit runt hos alla grannarna o bjudit, så att jag slipper äta hela plåten själv. Haha, var kul när jag skulle bjuda en, hade med mig en tallrik med 5st på o tänkte gå runt till ett par grannar. Men han tackade och tog hela tallriken. Aja:D Det gjorde inget, det är en massa över ändå.
Nu inväntar jag "Den som dräper". Imon blir det lite plugg o tvätt.
Förresten, hur kan det vara snö i Nybro men inte i Kalmar? Blev lyckligt överraskad när Stina ringde i morse o sa att det snöade. Sen tittar man ut; Nehepp. O inte har det kommit nått på hela dagen. Yäyä, kommer väl.
Nu har jag det roligaste kvar: att städa upp efter baket..
Tchüss!

Upp with the tupp!

God morgon! Äntligen lördag.
Jag sitter o gör mig lite i ordning, ska snart iväg o skriva tenta. Gick upp vid sex i morse (!) för att repetera det sista, men nu känner jag att det räcker, så har lite tid över. Det känns bra inför tentan, bara han inte skojar till det o tar med en massa konstigt:)
Vad ska man hitta på sen idag då? Känns som om alla i klassen åker hemhem eller ska jobba. Skulle ju kunna åka till Nybro o gå på 25årsfest, men det blir lite omständigt eftersom träningen e redan vid 1 imon. Aja, vi får se.
Nahe.. kanske kunde smeta på lite mascara nu när jag hinner!
Här är söt-Stina;D
Puss

RSS 2.0