I want it all, i want it bad

Hej=) Fasen, desto mer sugen jag blir på att åka till Östergötland, desto mer rastlös blir jag här! Vill bara komma iväg nu:) Men men, är ju inte många dagar kvar, och nu har vi ju påsken att se framemot. Ska jobba långfredagen, men annars blir det väl firande med påskmat, godis och kanske lite fest=).
Jag kom precis hem från min runda med hunden, och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Tror jag ska göra mig i ordning lite, så jag kan åka med mamma och påskmatshandla i eftermiddag. Sen är jag grymt sugen på att ut o springa ikväll oxå. Det ska bli härligt. Det är en sak jag saknar med att inte träna fotboll längre, löpningen. Visst, jag håller mig ju någolunda fit med jympa o så, men det är ändå en helt annan sak att ut o springa. Plus att jag ju säkerligen kommer passa på att träna lite fotboll när jag är i Linköping, så kan va bra att kolla så man fortfarande vet hur man springer;). Laget spelar match på måndag oxå, men den får jag säkert inte vara med på. Darn it, hehe..
.
Träningen igår gick bra förövrigt! Vågade väl inte riktigt ta i fullt just på den specifika övningen som skadade mig, men annars så höll jag inte igen! Älskar core:en, är ett skitbra och tufft pass=)
.
Just jävlar, måste betala lite räkningar idag. Yäyä, nu ska jag fixa lite här! Kram på er!

Tis

Nu vare ett par dagar sedan man bloggade. Har väl inte riktigt kännt för det! Helgen har ju som sagt bjudit på partaj o shopping, och igår vare städning o träning som gällde. Så, vips så har jag uppdaterat:)
Idag är det strålande sol i lilla nybban=) Riktigt fint! Funderar på att sätta mig ute i trädgården med en kopp kaffe o djuren, innan solen går ner.
Annars händer det inget speciellt idag, träning vid kvart i fem. Känns lite läskigt, eftersom det är det passet som sist jag var där skickade mig till sjukhuset! Men det ska nog gå bra:) Vet vilken övning jag kommer hålla igen på iaf, hehe.
Vad händer annars? Jag är grymt sugen på att åka till Östergötland o hälsa på vänner i Norrköping och Linköping. Dock så kommer brorsan hem på torsdag, då vi ska fira daddys födelsedag. MEN, sen helgen efter, om två veckor alltså, så ska vi åka till Norrköping och fira storebrors födelsedag! Så jag kommer till norpan nångång runt 9-10 april. Då skulle jag ju kanske kunna stanna ett par dagar, o hälsa på lite kära, saknade vänner?
t.ex.
MFL såklart=) Skulle va sjukt kul:) Trappan o HG! Hihi, vill åka nuu.. Men får vänta, ialla fall tills i helgen.
Nehe, nu måste jag gå ut!
KRAM ♥

Let's do it!

Yää, fixar o peppar till lite skön musik här nu! Avslutar dagen på bästa sätt, med fest o kaaanske utgång! På förmiddagen stack jag o Jennie till kalmar o shoppade loss lite! Helt underbart härligt. Ganska mkt fick följa med hem, o ikväll är jag sprillans ny från topp till tå. I like:D
Kram!

Because I'm worth it..

Vad göres? Jag sitter här och känner mig superfräsh:) Inte mkt slår att vara nyduschad.
I eftermiddags, efter min o mamas promenad så kom Stina och Lara på lite fika. Väldigt trevligt:) Dom är hemma hos Stina nu, å jag sitter och väntar på min inbjudan. Dom har nämnligen bakat cheese cake, och jag är hyfsat sugen:D Får se om dom vill ha lite sällskap eller ej, hihi.
Vad ska jag annars hitta på? Tror jag ska sätta på en kopp te och sätta mig vid Tv:n en stund. Kanske borde torka håret oxå. Var ju o köpte en hårinpackning till risbusken! Det är lite blött, men det känns lent o luktar supergott. Så den kan jag rekommendera!
Är Evital från L'oréal Paris:) Hehe, försökte ta lite såna riktiga reklamfoton först, men detta kändes mer som mig! Plus att så mkt har inte mina läsarsiffror gått upp, att jag får betalt för att göra reklam:) Tyvärr!
- Imon blir nog en riktig kanondag! Först ska nog Sara komma hit, så våra katter får träffa varandra, o alltså vänja sig vid andra katter.
Sen på eftermiddagen kommer Stina o så ska vi baka bullar och göra våfflor. MUMS:) hihi. Mycket äta nuförtiden, haha! Tror jag ska försöka hinna med en långpromenad med hunden innan Sessan kommer:) Får se när jag kommer upp dock, har lyckats vända lite på dygnet nu när jag har varit sjuk=/ Aja!
Nu blire te, tv och måla naglarna:)
.
Puss!

De e väl inge å lipa föö?

TJIPP! Va händish? Jag har för första gången på ett par dagar sminkat mig, klätt på mig anständiga kläder och fixat håret. Nä, inte fixat håret, satt upp det i en knut för att man inte ska se hur smutsigt det är:) Tänkte nämnligen sticka upp till stan senare, o köpa en hårinpackning, innan jag duschar det ikväll:) Behövs verkligen, mitt hår är som en risbuske just nu! Tror jag ska köpa lite gröna oliver med, dom är slut.. Hehe, på tal om något helt annat.
Yää, jag är fortfarande förkyld o huvudvärkig, men orkar inte gnälla mer nu! Jag ska fan masa mig upp o ut, o försöka bli frisk! Inte för att jag har strävat efter att vara sjuk innan, men nu tänker jag inte ge efter mer för denna jävla förkylningen. Jag ska käka tabletter och C-vitamin, o fan vara frisk imon=) Psykets kraft över kroppen! Får se om det funkar.
Annars då? Fick se vad jag ska få i lön denna månaden. Jag är faktiskt glatt överraskad:) Jobbade inte så mkt förra månaden, men lyckades ändå få en skaplig lön. En stor del av den var från extraknäcket i kalmar. Känns skönt att det har lönat sig, eftersom det var så jobbigt, haha hihi=). Vad gäller jobb förresten så har jag inte blivit erbjuden fler dagar, sedan jag var tvungen att tack nej när jag låg på sjukhuset, o sedan när min förkylning var som värst. Det är ju tråkigt om dom slutar ringa, bara för att man säger nej 2 gånger! Men så är det säkert inte=) Är glad att jag får bli 100%-ig igen innan jag går tillbaka till de gamla!
Ojoj, vad detta blev babbligt.. Snart kommer iaf mamma hem, då blir det en sväng med hunden, o sen får vi se.
.
Puss!

Skitdag

Blää.. Regn o rusk.. Blåsigt o kallt. Förkyld och huvudvärk. Nepp, nu ska jag förflytta mig från sägen till tv:n, o kolla på lite skit. Ska oxå sätta på ännu en kopp te, o se om jag hittar något mumsigt i skafferiet. Gud vad jag e trött på att vara förkyld nu!
Det enda positiva med denna dagen är la att regnet tar bort snön. Inte mkt kvar nu:) Tankarna går till Henke, som befinner sig i ett soligt Turkiet. Vissa har det bra! Someone take me away:)
På bilden är vi förövrigt påväg till Tunisien! Fan, är så sjukt sugen på att åka nånstans.. Sitter o kollar resor hela tiden. Har säkert ändå inte råd. Men guuud vad det skulle sitta fint!
.
Åh, vad sugen jag blev på jordnötsringar nu!! Det har jag inga... Vi hörs en annan dag!
.
Every night i go looking for ya! Everyone in the world adores ya..

Min helg...

..får sammanfattas lite i bilder.
Fredag: Förfestade hos Stina -> Olearys


Lördag: Var ute i trädgården med djuren
 Förfestade med Johanna
Freakade loss hemma hos Sebbe :D
.
Söndag: Inga bilder, men hade en skitbra bakisdag med Johanna, innehållande godis, chips, läsk och film=) 
.
Det var min helg det! Skitkul=) Har dock fått betala priset för det.. Min förkylning har blivit värre, och min röst försvann nästan helt i lördags.. Men men, jag är på bättringsvägen!
Nu ska jag nog slappa lite, sen sovis! Puss
(ps. snodde en bild av dig jojjo, säg gärna till om du vill sno en av mig;))
Püss!

Freeeeiitaag

Hellu:) Nu är jag precis hemkommen från kosta boda! Har varit där med mamma o pappa o kollat lite. Shit vad mkt fina kläder det fanns, blev helt sjukt sugen på att shoppa loss! Kunde inte låta bli att prova två jättefina klänningar, men som tur var så var dom inte lika toppen på! En jättesöt marinblå o en blandfärgad, hehe:) Iaf, planerar ett besök på outleten snarast mjöligt efter löning! Då jäklar:)
Nu ska jag äta o fixa mig lite, för ikväll ska jag hem till Stina o hänga lite:). Är dunderförkyld, men tycker det är sjukt svårt att sitta hemma o glo för länge..
Nu ska jag lyssna på lite gammal härlig festmusik o komma lite i stämning! Men först ska jag proppa i mig lite tabletter o spaghetti och köttfärssås:)
.
Kramis!!
.
ps. Haha, mamma! Måste skriva ett citat som hände för bara ett par minuter sen. Ni vet bumbibjörnarnas sång. Hipp hurraaa, för här kommer bumbibjörnarnaa. 
Aja, iaf, mamma började sjunga på den. Det blev typ såhär:
"Hipp hurraaa, för här kommer.. djungelboken?.. Neej, bumbibjörnarna menar jag."       HAHAHA=)
 
Du är för rolig♥ Inte lätt att hålla isär alla barnprogram.

Keeping myself busy!

Mm, nu har jag tvättat bort ansiktsmasken. Men innan jag gjorde det var jag tvungen att sätta ihop en liten geishadans till er!
Hehe, jag lovar att detta faktiskt inte tog mig mer än 5 minuter att sätta ihop. Fin geishadans? Tappade dock lite fokus framåt slutet. Hehe, ni kanske inte tyckte detta var roligt alls, men det uppehöll mig en liten stund o fick mig att koppla bort lite bekymmer. Mer trams åt folket! :)
PUSS!

Sjukmat

Denna torsdag spenderar jag i soffan! Har fortfarande huvudvärk och är lite förkyld. Mami skämde bort mig idag, o körde förbi ica på vägen hem från jobbet och köpte en massa gott till mig. Det är det mysigaste med att vara sjuk. Man får ligga o slappa och äta sjukmat som nyponsoppa, yoggi, te, vindruvor, glass osv. Hihi:)
Skulle ha jobbat imon morgon, men fick ställa in eftersom jag inte mår så mkt bättre som jag hade hoppats! Blir skönt med en till återhämtningsdag, men hoppas att jag är piggare tomorooo.
.
Ååå vad jag längtar tills löning! Är så shoppingsugen så att jag håller på att döö. Måste köpa lite småsaker som nagellack, hårinpackning och en ögonskugga, men oxå lite vardagströjor och festkläder:) Men men, har ingen aning om hur mkt jag kommer få i lön, så ska väl inte tro att jag kan köpa hur mkt som helst! Men lite grann iaf;) Är lite sugen på att fixa sånna naglar som jag hade för ett par veckor sedan oxå! Lite knepigt nu när jag jobbar lite oftare dock.. aja!
.
Jaha, nehe! Nu ska jag nog koka lite nyponsoppa och titta på lite serier.. Men först ska jag nog tvätta bort sminket. Känns som lite överkurs idag. Ska nog lägga en ansiktsmask oxå, som kompensation för att jag inte kunde tvätta ansiktet ordentligt på sjukhuset^^
Sen ikväll går Troja på tv. Kommer inte ihåg om den e bra, men Orlando Bloom och Brad Pitt är ju med i den, så det kanske inte spelar så stor roll;)
Puss Puss
- And I'd give up forever to touch you. Coz i know that you feel me somehow.

En natt på sjukhuset..

Ja, huvudvärken igår blev bara värre o värre. Jag satt o läste lite om "huvudvärk vid kraftig fysisk ansträning". O det var ju precis det jag hade fått. Det hade ett namn och kunde uppstå utan någon egentlig förklaring, men kunde resultera i en hjärnblödning. Så efter ett samtal med en läkare, som rekommenderade akuten så åkte vi in dit. Så började den långa natten med blodprov, oändliga blodtryckskontroller, röntgen på skallen och till sist ett ryggmärgsprov. Det var det värsta, fysiska, jag nånsin varit med om. Ryggmärgsprovet alltså. Är svårt att förklara känslan, men gjorde riktigt ont och kändes jätteskumt. Nålen kändes jättetjock,  o som om den var tre mil in i min kropp o rotade runt så det kändes ända upp i nacken o ner i fötterna. For skitilla av det, satt o höll andan, men tillslut hade dom fyllt sina rör iaf. Så nu har jag ett plåster på ryggen!
Nu gick jag visst händelserna lite i förväg, ryggmärgsprovet gjorde jag först idag. Jag fick först sova mellan 2 och halv 5 på natten, innan det var dags för blodtryckscheck igen. Efter att dom hade gjort det, så sa dom att doktorn skulle komma nångång snart o ta rmprovet. Då vaknade jag till lite, o blev orolig. Jättenervös för provet och kände mig ensam och ynklig. Jag har aldrig varit på sjukhus så länge, inte för något så allvarligt heller, o absolut aldrig stannat över natten. Jag har ju suttit vak hos personer som varit oroliga om natten. Nu kan jag verkligen se det från deras perspektiv. Var hemskt att helt plötsligt vara den som låg i sängen. Å helt plötsligt var jag inte Elin, utan en patient. Märkte att ssk:orna såg mig annorlunda, än vad de hade gjort om jag hade varit på besök hos någon. Jag var en av de sjuka, o de tittade lite på avstånd hur jag betedde mig. Det var dock inte det som störde mig mest. Det jobbigaste var känslan av att vara helt ensam, i en annan säng, inte veta vad som har hänt med mig, eller vad som kommer hända. Jag kunde inte ligga kvar, utan fick gå ut o sätta mig i korridoren. Som tur var så jobbade en ängel den natten, så vi pratade lite o sen fixade hon en tidning o satte mig framför tv:n. Då kändes det mkt bättre. Ush, på natten och när man inte mår bra är man inte så stor!
På förmiddagen kom Stina!, o vi skulle vänta på det förbannade ryggmärgsprovet, sedan resultatet, o sedan förhoppningsvis åka hem. Såklart går det inte så smidigt på våra sjukhus, utan vi kom inte därifrån förrän klockan 17. Var en riktigt sen väntan, som hade blivit olidlig utan sällskap. Dock så är jag överlycklig att kunna säga att dom inte hittade någonting i huvudet. Å det var ju en förbannad tur! Nu har jag proppat i mig lite tabletter, å även om jag är väldigt trött så mår jag mycket bättre. Känns skönt att vara hemma.
Så, där har ni min rapport från sjukhuset. Så alla oroliga och engagerade vänner o familjemedlemmar kan andas ut:) Tack för att ni finns!!
Slänger in två bilder från dagen för att lätta på stämningen lite??
Tack snälla syster för att du satt med mig hela dagen o väntade:)♥
Imon ska jag bara ligga hemma o ta det lugnt.. Hoppas att jag kan bli kvitt huvudvärken. PUSS

Pop goes the brain

Aoooo, mitt huvuuuuud. Var på core:en med Stina. Gör en övning som är skitjobbig! Tar i allt vad jag har. Precis innan övningen är slut, o jag precis ska slappna av så är det något som smäller till i skallen. Jag blir helt yr i huvudet, och får sån jävla huvudvärk. Ställer mig mot väggen och vilar en stund. Fortfarande yr och riktigt ont i huvudet. Fick gå ut o ifrån en stund. Sen kommer jag tillbaka, o försöker halvhjärtat fortsätta jympa lite lätt. Men när pulsen stiger igen så känner jag pulsen i huvudet och det gör så ont.
Okej, så nu vill jag veta, vad hände? Vet att jag har ett par stycken läsare som är ssk-studerande=) Se mig som i ett scenario, haha. Ni är lite dåliga på att kommentera, men någon kan väl ge det ett försök?:)
-Kan jag ha sprängt ett blodkärl i huvudet?(!)
-Kan det ha något med min gamla hjärnskakning att göra?
-Kan det har varit en muskelspänning?
-Är alla mina alternativ åt helsike fel?
.
Aja, nu sitter jag hemma i soffan med min huvudvärk. Känner mig helt matt. Mamma var snäll o masserade min nacke o axlar, o det hjälpte faktiskt lite tillfälligt mot huvudvärken. Har vart så stel o öm i min nacke på senaste tiden, längtar efter besöket hos sjukgymnasten, så jag får se om det är någon kotförskjutning eller vad det är frågan om..
.
Fan vilket wajnigt inlägg det blev, men jag tycker fan synd om mig! Var riktigt otäckt. Kändes som att något gick sönder i huvudet.. Kanske tappade en skruv? haha..
Nu ska jag iaf titta på åttondelsfinalen i cl mellan chelsea och inter! spännande:) Ska se om jag hittar något gott att mysa med till. Blev sugen på nyponsoppa! haha, bara för att jag fick en liten känsla av att jag är "sjuk". Så blev sugen på sjuk-mat:)
KRAM!!

Solish!

Ja, solen skiner fortfarande. Helt underbart! Har som sagt varit hos mormor o morfar med Siss o vovvzen. Medan vi satt o njöt i solen lagade mormor våfflor! Muuums:) Sen bar vi in lite ved åt dom, o sen traskade vi hem igen.
Nu blir det till att slappa lite, innan det är dags för det fruktade, men älskade, corepasset!
Här kommer lite bilder:) Mina mobilbilder vrider sig dock (som sagt!) lite hur dom vill, men e dålig på att ta med min riktiga kamera, så då får det bli såhär:) 
.
Vi satt vid garageporten o solade! Var över 20 grader i solen där:) Vi försökte låtsas att vi var på gran canaria, o att trafiken bakom var havet som susade, hehe..
.
Nahe, nu ska jag nog ta nått litet att äta! Just det, mormor skickade med en liten toblerone hem oxå, å den får ju inte gå o blir för gammal! hehe..
Hade ett jätteroligt citat från mormor med, men det har jag såklart glömt bort nu! Kommer ihåg ett iaf:)
Stina: "Ush, här underst bland veden är det en massa äckliga kryp. Getingar och tvestjärtar.
Mormor: "Ja, men domdär gråa tycker jag är värst. Vad heter det? Flatlöss heter dom inte... Gråsuggor!"
.
Haha=) Puss puss

Hey

How you doin? how YOU doin? Sitter framför tv:n, ungefär som vanligt vid denna tiden. Är dock bara skit på tyvärr. Tittar på en film på ettan om en tant som tvingas sitta i ett rum på en strippklubb, med hål i väggen och tillfredsställa män, för att kunna betala en operation till sitt barnbarn eller något sånt. Något udda film måste jag säga, så ska nog byta kanal! Verkar inte hända så mkt mer än just själva hålet i väggen.. Usha!!
Idag har varit en bra dag=) Har varit ute och gått med Sara, o sen fick vi tillskott i form av en Johanna:) Sen bar det av till jobbet i en o en halv timma. Väldigt trevligt, trots att jag var aningen överflödig. Sen var jag med Johanna en stund igen, innan hon skulle dra sig mot Växjö! Men förhoppningsvis syns vi "redan" till helgen igen;D Vill festa med min bejb! hehe.
Imon är jag ledig, o då blir det en promenad på förmiddagen, tillsammans med Stina o Meija, till mormor o morfar på lite fika. Sen på eftermiddagen blir det Core på frikis:) Låter väl som en bra dag? Det tycker jag iaf:D
.
Ne gud vilken lång tid det har tagit för mig att skriva en massa ingenting:) Sitter fortfarande o kollar på snuskfilmen, men den har faktiskt visat sig vara ganska bra! Rättså djup. Snart kommer säkert nått hemskt att hända. Ja, titta nu följer hennes son efter henne till strippklubben för att se vart hon jobbar.. fan.. AJA!
Snart blir det iaf sängen, ska hämta Stina redan vid tio imon! haha.. 
.
PUZZ

Liloliololo

Nu sitter jag o kollar på Wallander.. Tror inte jag har sett denna innan? 
Efter jobbet vilade jag en stund, sen stack jag till pappa och kollade på Barcelona-Valencia.. Vilken match!! BARCAAAAA, MESSIII♥ Var längesen jag såg en match nu, så det var jättekul. Hade inte pappa slängt ut mig hade jag kollat real madrid oxå!;)
Vad händer imon?? Ingenting hoppas jag. Ska bli skönt att riktigt sova ut, o sen ta en slappdag. Ska jobba mellan 18-20, men det räknas ju knappt.
Nee, fy fasen vad trött jag är! Funderar på att gå o lägga mig. Somnade ganska sent inatt, sen ringer en viss person vid 3, o sen igen strax innan halv 4! hum hum, gör inte om det;) Sen vid kvart i sex var det bara att stiga upp, rasta lillvovven och sen traska till jobbet. Så visst, kanske inte e så konstigt att jag är trött:) Men jag har svårt att gå o lägga mig tidigt på kvällarna. Kan inte komma ihåg sist jag gick o la mig innan 12! Tycker om att sitta uppe lite.
Men men, nu ska jag nog ta ett par rutor choklad o lite gröna oliver innan jag bestämmer mig huruvida jag ska sitta vid tv:n eller ligga i sängen=)
.
Tchüss!

Lödaah

Hejsi! Nu sitter jag här efter en lång arbetsdag framför tv:n, med lite cola o popcorn. Så jäkla härligt!!=) Det har jag fasen förtjänat. 
Igår var det fest hos Patrik. Önskar jag kunde säga att jag hade roligt, men det är nog att överdriva. Tyvärr... Bättre lycka nästa gång eller nått:P
Sitter o kollar bruce almighty.. Var längesen jag såg den, rätt bra:) Är svintrött, eftersom jag jobbade istället för att ha "bakis-dag", men det är svårt att komma hem o lägga sig direkt efter jobbet, måste varva ner lite först. Imon blire upp med tuppen oxå, för ytterligare jobb.. känns som om jag bara skriver om jobbet hela tiden, men det är mest det jag gör just nu om dagarna typ.. Sorree;)
.
blablablabla.. KRAM
.
I'll never let you sweep me off my feet

Håret

Här är lite bilder på håret! Såg att i dagsljus så var det visst mycket rött kvar! Syns inte så bra på bilderna, men håret skiftar i brunt o rött. Speciellt rött verkar det vara i underhåret. Är ganska nöjd, tycker det var fint med lite mörkare hår.
.
Jaha, annars då? Har som sagt jobbat ikväll. Väldigt trevligt! Trivs så bra på mitt jobb.
Innan idag, precis efter att jag hade lovat att jobba ikväll ringde dom från kalmar o frågade om jag kunde komma inatt. Men att jobba 15 timmar i rad lät lite väl bra, så var tvungen att tacka nej.
Imon är jag iaf ledig, o då blir det till att umgås med Stina, o vovvarna. Sen på kvällen är det fest hos Pulle, o innan dess blir det ev. fix o förkrök med Sara o Jennie:)
Nahe, nu ropar sängen på mig! Är inte jättetrött, men är skönt o komma i säng i hyfsad tid:)
.
Haha, förresten, Update på vad jag sa till mamma i sömnen idag på morgonen:
Tydligen så låg jag o pratade redan innan hon kom in. Sen sa jag tydligen någonting om en halsduk som jag skulle lämna tillbaka..? När mamma frågade vad jag menade så sa jag "Jag pratar med Stina"
haha, oook. Vad längesen (vad jag vet!) jag pratade i sömnen, men det förvånar mig inte idag eftersom jag var så trött, och drömde en massa olika saker idag på morgonen. Kommer dock inte ihåg att någon dröm innehöll en halsduk, men men:D
Godnatt nu! ♥

Good morning!

Yes, först för en stund sen klev jag upp.. Var så himla trött. Ialla fall, det blev bara jobb tills halv ett inatt, sen fick jag åka hem! Rätt skönt det, eftersom jag varken var beredd eller sugen på att jobba natt..Sen ringde dom för en stund sen från mitt ordinarie jobb o ville att jag skulle jobba ikväll, så det var ju bra att jag kunde..
Nehe, nu väntar en god frukost, o senare en promenad med Sara:)
- Jag är förresten brunett igen! Detni:) Håret hade blivit lite väl urtvättat, så det var för ljust rött.. Ville gå över till nått lite mer diskret, och jag tycker färgen blev jättefin! Lite mörkare än vad jag tänkt, men det är säkert bara nu i början. Önskar att lite mer rött hade stannat kvar oxå, men det skiftar iaf lite! Bild kommer, tänker fasen inte ta en som jag ser ut nu;) Nyvaken o rufsig!
.
Haha, drömde förresten om Robert Downey Jr's "brorson" inatt. Han såg precis likadan ut! Rätt coolt:D Måste ringa o fråga mamma oxå vadfasen jag sa till henne när hon kom in till mig vid sex på morgonen. Pratade i sömnen som fasen, haha.
Pusss

You really got me high

Mhm, då sticker jag snart till Syrran för lite mat o färgning av hår! Så kan det va.. Sen ringde dom från kalmar nyss, så åker in o jobbar inatt! Gött, även om jag inte var speciellt sugen.. Men men..

Gammal bild ^^
Pussszszsxsxsz

Onsdag

Tjohoo! Wassup? Jag sitter här o försöker ta mig i kragen för att gå ut med vovven. Borde inte vara så svårt egentligen, eftersom solen skiner, men jag känner mig lite lat idag!
Igår var en jättebra dag! Jag o Johanna gick ut en långpromenad med hunden o snackade lite skit (inte om folk alltså!;P). Sen satt vi i solen på altanen o drack lite kaffe och åt, innan vi stack o tränade Core med Stina:) Riktigt skön träning, som känns i magen o vaderna idag. Sen stack jag o Jojjo hem till henne o lade ansiktsmask, badade fotbad och kollade på film. Riktigt mysigt:)
Idag blir det nog rätt lugnt.. Ska på ett möte med jobbet vid halv tre, o sen skjutsa mormor till någon.. Annars inga planer:)
Nehe, får väl klä på mig ett par strumpor nu, o gå ut med grisen! Kanske skriver lite senare..
-Puss
Här är en bild från födelsedagsfesten i fredags. HELT GALEN!! Hade jättekul:)
Mina bodyguards/toyboys ?

Müde!

Guten abend! Wie geht's? Jag är fortfarande uppe! Har haft en jättebra dag idag, som började tidigt med jobb, som följdes av ett besök hos sessan:) Sen har jag vart o tränat med Stina, mamma och Johanna! Riktigt härligt, känns som om det var längesen sist, men det var det väl kanske inte egentligen. Men skönt äre:) Ska försöka träna iaf 4 dagar denna veckan. Det kan vara ambitionen iaf!
Sen fortsatte jag och johanna hem till henne, för lite film och mys:) Gotta love that girl! Jag hoppas att vi ses imon oxå, innan hon åker hem till Calmare igen^^. 
 
.
Har förövrigt jobbat fyra dagar i rad nu. Göttigt! Dock har dom sista två dagarna varit morgonpass, så ni som känner mig förstår att jag är trött nu:) Gå upp tidigt på morgonen är inget vidare.. Men men:)
.
Vad händer imon? Ja, förutom sovmorgon så är schemat rätt öppet. Förhoppningsvis blir det nog en långpromenad med vovven och Johanna:) Sen blir det nog ett core-pass på friskis. Likey likey.
.
-Jaha, nehe! Måste verkligen sova nu.. Ska inte göra om gårdagens misstag, o ligga o kolla halva natten på roliga klipp där folk snubblar och gör bort sig i frågeprogram!
Puss på er!

What uuuuuup?

Vad gör ni? Jag sitter framför tv:n och slöar. Har lite tråkigt! Lite segt att jag sov så länge på eftermiddagen, nu kommer jag säkert inte kunna sova inatt.. Känner mig inte ett dugg trött iaf. Dock lite huvudvärk. Men vafasen ska man hitta på om nätterna? Går ju fan ingenting på tv.. 
Jo, nu vet jag faktiskt precis vad jag måste göra. Fixa en ny bok att läsa! Igår på jobbet läste jag äntligen (har läst i perioder) ut Falskt minne. Behöver en ny bok för kvällar som denna, och den igår. Vet preciiis vilken bok jag ska köpa=) Ska köpa den tredje boken om Odd Thomas. Älskar dom böckerna. Dom är lite speciella, lite annorlunda. Odd-böckerna kan dock vara lite tunga, så funderar på om man skulle köpa en lättsam tjejbok oxå:) Nån som har något förslag på en bra bok överhuvudtaget? Jag är öppen:D Ingen L. Marklund eller S. Larsson bara:)
.
Haha, kollade Sveriges sämsta bilförare idag. Syrran och jag skrattade så vi höll på att dö.. Gud vad rolig han från dalarna var! Visst, dom överdriver ju o så, men programmet var fruktansvärt roligt. Och Adam alsing bara stod o garvade åt dom, haha.
- Älg!
Och såg ni hur arg han såg ut när han fick en stöt? "Det gjorde ju fan vont!"
.
.
Jahopp, imon är det jobb 15.30-21.30 som gäller. Känner mig halvpepp nu, eftersom jag är så seg. Hade varit skönt att vara ledig. Men jag är nog pigg på att imon! Jobba är kul^^
Fasen, är inga pass på friskis mitt på dagen. Får se om jag orkar med en riktig långpromenad med vovven istället kanske! Inte lika kul, men.. Är sugen på simhallen som fasen, men inte så kul att dra dit själv, o syrran e i plugget imon. Aja, nu tänker jag ju bara högt:)
.
Ska nog stänga av Tv:n nu iaf, o bege mig mot badrummet. Kan ju lägga en skön ansiktsmask o grejja lite, istället för att titta på en repris. :)
Gonatt, buddies ;)♥
PUSSS
hehe, äckel-Elin ;P

God morgon!

Öaaaa, känner mig helt död, precis som vanligt när jag jobbat natt.. hehe. Kan iofs bero på att jag inte har ätit något på nästan ett dygn! Har dukat fram en sjuhelsikes frukost här nu, så det ska bli otroligt gott=) Världens godaste bröd, med ost, groddar, gurka, skinka, och så oboy och havrekuddar med fil. mums! Har inte ätit på så länge därför att jag åt vid sex på kvällen, innan jag stack in till kalmar o jobbade. Sen på hela natten (liten missmedömning!) så hade jag bara med mig en banan o lite kex. Sen har jag ju sovit sen i morse. Så hungry hungry!
Vad händer idag? Träning? Orkar inte tänka på det nu, mat först!:) Imon ska jag iaf jobba i madesjö. Wihoo!
Pussss

Jag kände det på mig

Ikväll tänkte jag att jag skulle sticka o handla, simma med syrran, o sen ha lite myskväll. Men så ringde dom från kalmar o ville att jag ska jobba inatt. Hallelujah! Så nu blir det istället till att vila en timma, sen äta och tillslut åka in till Kalmar. Härligt att dom ringde, vill jobba! Är dock lite nervös, eftersom jag inatt ska hålla ögonen på två personer. Men det ska nog gå bra.
Förut idag åkte jag och mamma ner till mormor o morfar och satt vid deras garageport o solade. Så himla underbart! Jag satt typ och småsnarkade hela tiden. haha, men det blir ju så när man har det så varmt o gutt i solen. haha. Hoppas att solen skiner i ett par veckor till. Man känner verkligen att kroppen vaknar till liv när det är ljust, o himlen är blå. Man har helt plötsligt lust att vara ute, till skillnad från föregående veckor då man typ inte vill lämna sängen ens.
Nehe, får väl ta o vila lite, även om jag inte känner mig så trött. 
Kram! :)

Die Sonne scheint!!

Åhh vad härligt! Är precis hemkommen från en långrunda med Kassio. Gick hem till mormor o morfar i hanemåla, sen satte jag mig på trappan en stund och vände upp ansiktet mot solen. Gud så underbart att solen är framme, och himmelen är helt blå! Tittar man tillräckligt högt upp, så man inte ser snön, så får man riktig sommarkänsla! Dock så var vinden ganska kall, men när man gick på en gata i lä, o solen på näsan så var det jättehärligt.

Jaha, så vad händer nu då? Ska rensa i kattlådan iaf (fyfasen vad bajs!:P) Och sen hoppas jag på att mamma fortfarande är sugen på ett core-pass på friskis. För det är jag, tuff träning och sen lite bastu på det! Sen får vi se vad som händer ikväll!
- Just det, dom ringde från bemanningsenheten idag med, så mer jobb är inplanerat! Nästa pass är på fredag. Gött. Hoppas på samtal från Kalmar med, så man får jobba lite där med. Vore gutt! Men vi får se om det blir nått=).
Nä, nu ska jag göra mig i ordning lite, o prata med mamma som precis kom hem!
Kram!

Holá!

What up? Jag sitter o kollar på American idol.. hehe, känns dom jag alltid gör det när jag bloggar..? Aja.. Idag har jag o syrran gått en långpromenad med vovvarna, o sen har jag jobbat till halv tio:) Så är ganska slapp nu. O mina fötter är halvdöa, ush! Har varit mkt stå o gå känns det.. Men men, jag är lycklig! Att jobba är härligt för själen:)

Just det, igår stack jag o pulle lite spontant och såg Shutter Island på bio:) Väldigt trevligt. Det var en film som jag verkligen inte ville missa på bio, som jag gjort med avatar! Den var jäkligt cool tyckte jag. Shutter Island alltså. Ska inte skriva nått om handlingen, för ni borde se den;) Originell film! Tydligen baserad på en bok som heter Patient 67. Go see it:)
-Jaha, vad göra imon då? Ska ta tag i träningen, som jag verkligen har försummat nu när jag har fått jobba lite. Blir ett core-pass, o så får vi se om det finns något mer roligt!

Nehe, är lite för trött för att skriva egentligen, bättre vi hörs imon.. Ska bara äta upp min kiwi o se klart på idol, sen blir det sängen:D
Kram på er!

RSS 2.0