ZZzz

Hej vänner!
Jag sitter i soffan och kollar på family guy. Har precis käkat en lätt kvällsmat. M är på födelsedagsmiddag, så jag chillar ensam. Idag har varit första dagen på biblioteket med nya studiegruppen. Det gick ok, förutom en liten incident... men den är glömd imorgon hoppas jag. Borde egentligen bläddra lite i böckerna, men jag är så jäklans trött så vet inte om jag orkar. Var ändå på biblan från 9-16:30. Var längesen man var det. Får väl snabbkolla på det i sängen sen.
 
Det blir biblioteket imorgon också. Känns faktiskt rätt skönt att få lite rutin. En vettig tid att stiga upp och köra på med plugget. Så känner jag nu iaf, det förändras säkert när vi på riktigt känner stressen med uppsatsen, tröttheten kommer och jag saknar att sitta i soffan o plugga medans micke sitter vid skrivbordet o jobbar.
Oh well.
 
Nahe, jag är så trött. Later!

Sanndrömmare

Hej!
Jag sitter på en pall i köket och tittar när micke diskar. Jag har precis satt in klyftpotatisen i ugnen. Samlar lite kraft för att börja städa lite i sovrummet. Det blir oxkött, klyftpotatis, rödvinsås och sallad till kvällsmat förövrigt. MUMS!
 
Idag hände det något sjukt. Jag gick in i klassrummet för dagens första föreläsning. Då kommer min klasskamrat Evin och sätter sig bredvid mig. Sen tittar hon upp på mig med en lite förvånad min och säger "Elin, jag drömde om dig inatt!" Oj. Så pekar hon på min vitprickiga tröja och säger "Du hade en vitprickig klänning, precis som den du har nu, fast den var grå!" Vidare berättar hon att jag dansade i drömmen. Jag var jätteglad och stod och dansade för mig själv. Fräckt tänkte jag. Härligt att hon drömde så om mig:) Sen iaf, när jag kommer tillbaka till skolan efter lunchen så stöter jag på Evin igen (och Sandra) utanför klassrummet. Dom har bestämt sig för att inte gå på andra delen av föreläsningen för att dom ville skriva på sin c-uppsats. Och så frågade Evin hur det går mig och min "kompis" med skrivandet. Jag berättar med en liten tår i ögat att det inte går så bra, att vi inte kommer någonstans, hon är kass och oengagerad, samt att jag känner mig så ensam o lämnad åt mitt öde; att behöva skriva en uppsats med henne. Vi pratar i en timma och vi kommer fram till att dethär funkar ju inte; jag måste gå till kursansvarige och berätta om min situation. Det är min framtid det handlar om. Så jag springer bort till hennes rum och berättar för henne att jag har försökt, men detta går inte. Hon var väldigt förstående och snäll. Hon har stött på Z's typ förut. Vi kommer iaf fram till att jag antingen får skriva själv (om det skulle gå att trolla fram en handledare och examinator, vilket inte var så troligt, trolla går ju inte, höhö) eller att jag skulle få hoppa in i en annan grupp, trots att 3 veckor redan har gått. Jag går bort till biblioteket och pratar med Evin och Sandra, o dom underbara änglarna låter mig vara med i deras grupp. De var i min situation för ett par veckor sedan och vet hur jobbigt det är. Så nu är allt löst!!!! Jag har en duktig grupp att skriva i! När jag gått hem, med en pärm full av catchin-up-läsning ringer Evin och säger: "Jag sa ju att jag är en sanndrömmare! Jag fick dig att bli glad och dansa, i en vitprickig klänning!"
Hur sjukt? Rös när hon sa det.
 
Det var iaf ett sjukt tungt ok som lyftes från mina axlar. Jag är inte ensam med en omöjlig uppgift längre. Dethär kommer bli skitbra:)
 
Nahe, nu blir det lite städning, o sedan god mat och ett glas vin. Jag är helt slut psykiskt, men så sjukt lättad och glad.
 
Over and out! Kärlek till alla underbara, snälla människor! Puss

You'll never find, as long as you live...

..someone who loves you, tender like i do!
Har den på hjärnan, hehe.
Fredagen är här, vänner, och lönen också. Fedt. Jag har precis skickat in en inlämningsuppgift o sitter nu o letar bland artiklar. Om en stund blir det lunch, löprunda och sedan fredagsfix! Vi ska på AW i saluhallen med Johanna och Martin (ev. ett par st till). Blir supernajs. Jag är nog den enda som inte har varit därinne?
 
Det känns verkligen att det är fredag. Det är svårt att ha tålamod att sitta med plugget ett par timmar till, när allt jag vill är att vräka på skön musik på högsta volym, hoppa in i duschen o sen trippa mellan garderoben och spegeln och göra mig fredagsfin, med ett glas rött i handen. Livsnjutare, hell yes. Men tyvärr får det nog bli lite plugg i helgen oxå, det behövs inför kommande vecka. It ain't all roses and wine.
 
Nahe. MAT.
Puss

Jag är så arg...

.. att jag tror jag exploderar. Kärringen har iallafall fått ett låångt mail som utförligt beskriver hur orättvist jag blivit behandlad. Ush. Ska inte vara mystisk, det handlar om skolan såklart. Ett, enligt mig, väldigt orättvist betyg i en examination. Ska bli spännande att läsa svaret på mailet imorgon, o se om jag har sån dålig självinsikt, eller vad hon nu kan ange för grunder till betyget. Blä. Nog om det, har redan beklagat mig inför syrran o M så det räcker. Hoppas att jag satte henne lite på plats med mitt mail nu bara.
 
Annars har jag suttit o pluggat hela dagen. Filat på vårat syfte och sökt på, samt läst, vetenskapliga artiklar. Det går i maklig takt, men lite händer ju iaf.
 
Micke ska iväg o äta pizza med sin familj nu snart, så jag får en stund för mig själv. Kanske behövs, känner mig inte så älskvärd just nu, med detta humöret. Vi har precis haft en "trevlig" diskussion gällande svenska kungahuset. Stämningen är inte på topp, haha. Men det går över:)
Jag ska iaf inte vara sämre, utan värma en Ristorante-pizza. Ska nog kolla på svenska project runway på tv3play oxå. Det är faktiskt rätt bra!:) Ett annat tips, om ni inte har något att titta på, är att kolla in project accessory som oxå finns på tv3play. I brist på nya project runway-avsnitt lixom;)
 
Senare ikväll ska vi nog ut och springa. Om vi pallar. Jag är ju lite förkyld oxå, men förutom hostan så verkar det inte bli nått mer, så det är nog lugnt att träna?
 
I helgen blir det nog fullt upp har jag en känsla av. Fredagsplanerna är lite oklara än, men det finns två alternativ (jag vet vilket jag hoppas på). På lördagen är vi (egentligen micke) bjudna på en 30-årsfest. Innan dess ska mickes pappa o syster firas.
Så så blir det.
 
Nahe. Avslutar med en bild på mina guldklimpar:)
Kram
 

Onsdag

Hej vänner!
Läget? Tycker alltid det är svårt att börja ett blogginlägg..? Oh well.
Jag kom för en liten stund sedan hem från en promenad med min lilla Johanna:) En dryg timma blev det, med en massa snack om det ena o det andra. Välbehövligt, det måste bli lite oftare.
Micke är på gymmet, så jag passar på att slänga iväg ett litet inlägg. Ska snart börja laga kvällsmaten. Blir en tunnskivad oxfilé med vitlökssmör o en sallad. Mums!
Ska förövrigt oxå köpa gymkort denna månaden, så man kommer igång på riktigt. Actic blir bra, då både jojjo o micke har där. Då blir det varierad träning med gym, gruppträning o sim. Fett:)
Nahe, jag har egentligen ingenting att skriva om. C-uppsats är det skolan handlar om just nu. Och det känns inte alls bra måste jag säga. Skriver med en kass och frånvarande klasskompis. Börjar få panik, eftersom tiden springer iväg o det inte är jättemånga veckor kvar nu. Ush, ångeeeest. Vet inte hur jag någonsin ska få ihop ett arbete med henne. Jag känner att jag kommer få göra det själv. Men so be it. Ska gå upp i tid imon och på riktigt söka o skriva, så det känns som om vi kommer framåt. Sen får jag väl bara skicka utkast till henne med jämna mellanrum som hon får godkänna. Ser inte hur vi ska kunna få ihop något tillsammans eftersom hon inte verkar ha någon aning om hur man skriver en uppsats eller läser vetenskapliga artiklar på engelska. O henne ska jag sitta tillsammans med på en opponering. USH. ÅNGEST. Aja, får försöka kämpa på ensam o ta hjälp av min handledare....
 
Har även suttit o kollat på vovvar på internet idag. Är så äckligt sugen på en boxer. Sen gick tankarna även till en italiensk mastiff, då mammas arbetskompis precis fått valpar. Vi ska nog dit om två veckor o kolla på dom, inte för att vi ska köpa en, utan bara för att det är mysigt med valpar. Omöjligt säger ni? Nej, jag är 100% säker på att jag vill ha en boxer, så någon mastiff blir det inte. Men hundsuget kommer nog inte bli sämre av att gosa med valparna. Det finns en boxerkull på g, som föds i mitten på november.... leveransklara i början på december. Just sayin'..... :) 
 
Nahe, kom hem nu micket. Jag är hungrig!
Puss

Oktober-bilder

 
Fest, vardag, katt, frilla, utstädad lägenhet, fejkkantarell. :) Lite blandade bilder från månaden so far alltså. Mina älsklingsgrabbar och fina vänner. Plus några ego-bilder. Det får ni ta:)
 
Annars då? Mår halvdassigt idag. Har typ bara legat i sängen o halvslumrat. Har hostat mycket inatt. Ush, tror det är något på G alltså, peppar peppar. Min älskling är på gymmet o tränar, så duktig! Jag är oxå träningssugen men jag vågar o pallar inte. Funderar på om jag ska ta tag i o baka lite bullar. Vore fint.
Förutom en förkylning är allt bra. Jag stormtrivs som sambo på esplanaden. Vi börjar även få till lite schyssta vanor. I fredags var vi med Johanna o Martin på AW-buffé och quiz på O'learys. Det var trevligt:) Resten av helgen blev rätt lugn. Igår var vi ute i skogen en sväng, storhandlade och åt middag hos M's föräldrar. Good stuff. Nahe, nu kommer nog italiano snart, o då ska vi äta.
Puss!

Gud i himmelen...

..vad fin hon är! Jag viiiilll haaaa henneeee. Bra pris, otroligt fin och.. underbar.
Jag har så svårt att motstå impulsen att köpa henne. Ville ha katt länge, men redan dagen efter jag fick syn på Sebbe på blocket så var jag och hämtade honom i Enköping. Så för mig att vara förnuftig och ha tålamod är fruktansvärt svårt, Särskilt när man blir blixtförälskad. Alla djurälskare vet. Visst är hon helt underbar? 
Aj, mitt hjärta. Men det får vänta. Det kommer. Vid ett lämpligare tillfälle i livet i guess.
 
På tal om nått annat så ska jag blogga lite bättre framöver. Har lite bilder att lägga upp osv. Tackar i vilket fall min fina syster och mina vänner för att de kom på vår lilla "inflyttningsfest" i lördags. Hade superroligt:)
Nu ska jag sminka mig lite, sen ska vi gå o handla. Ikväll blir det Sverige vs Tyskland. Hoppas på inte alltför pinsamt resultat! Vi ska iaf gotta till det lite med tacos till matchen. Det är mysigt att vara sambo! Särskilt med en kille som M:) Och vi har ju lilla Sebbe att gosa o busa med, så egentligen går det väl ingen nöd på oss på djurfronten. Nej, inte glida tillbaka till det ämnet nu, Elin. Eller jo, det är väl bra att jag försöker rationalisera iofs. Vi behöver bo tillsammans en stund först och ha chans att resa ihop innan vi binder upp oss med ännu en ängel.
Tjipp!

Lördag

Tjipp! Vad görs?
Jag har varit o skrivit tenta och nu tagit en lång dusch. Tentan kändes rätt bra, men upptäckte nu i efterhand ett par slarvfel. Förhoppningsvis går det vägen ändå, men det känns inte alls lika bra längre:(
Oh well, kan iaf bocka av tenta 2 av 3 denna helgen och det känns skönt!:)
Nu ska vi ta och äta lite och sen blir det till att ge sig på nummer 3. Ska nog sticka till stan snart och köpa en öl inför kvällen. Kan jag tycka att vi har förtjänat. Annars vet jag inte riktigt vad som händer, beror lite på hur långt jag kommer med hemtentan. Amanda kommer hem från Kroatien ikväll iaf, så hoppas man får se henne en liten stund:)
Nahe! Magen kurrar.
Puss!

Oops

Haha, rubriken till förra inlägget skrev jag bara sålänge, var meningen jag skulle ändra den innan jag publicerade. Det glömde jag. Men den får stå, det är ju typ så mitt liv ser ut idag? :P

Plugga. Pausa. Plugga. Bajsa.

Hellu. Long time no bloggin'. IGEN. Till mitt försvar så har jag faktiskt haft det fullt upp, med plugg och flytt. Men nu är allt klart; lägenheten är flyttstädad och nycklarna är överlämnade. Så nu har jag inget back-up-hem längre, nu bor jag här på heltid;). Det enda som är kvar att göra är en sopsäck med kläder som jag inte har sorterat i garderob o lådor än, men det är ju fort gjort. Sen håller vi på och möblerar lite härinne också. Två hyllor är inköpta och monterade, o snart (förhoppningsvis) ska vi hämta en tredje. Men fint blire:) Längtar till vi känner oss lite "klara" så man bjuda in nära o kära så de får ta en titt.
 
Plugg, ja. I morse klarade jag av den 1:a av helgens 3 tentor. Helt sjukt vad kul jag har det. Imorgon är det iaf dags för en farmakologitenta (omtenta) och därefter ska en skriftlig rapport skrivas, baserad på dagens examination. Så jag har att göra i helgen. Den viktigaste är dock imon. Farmakologiiii. Känns rätt så bra vågar jag säga, även om jag har rätt många timmars nötande kvar innan jag är helt nöjd. Tycker det är rätt spännande ämne faktiskt, men den tråkiga biten är ju just att nöta. Läsa skiten om o om igen tills man spyr på den. Tänk om man hade fotografiskt minne. Vad mycket tid man skulle ha över till annat. Då hade man kanske kunnat göra något roligt i helgen.
Mitt mål är iaf att imorgon efter salstentan försöka ge mig på den hemtentan direkt, så kanske man iaf får lördag kväll och en del av söndagen fri? Yäyä.
Nu förhalar jag bara.... måste återgå till meducinärna.
Sitter och hoppas på att Micke köper med sig mjölk hem, så att jag kan sätta på en baota-kanna med kaffe. Har lite femminuterskola oxå, som ska hjälpa mig igenom alla verkningsmekanismer och biverkningar;) Solen skiner iaf i kalmar idag och jag är såhär tuff-snygg:
Not. Sitter med mjukisar, tofflor och spretigt hår. höhö.
Tjo.

RSS 2.0