Sömn!!

Äntligen har jag fått sova ut:) Har som sagt gått upp tidigt o isäng sent alla dagar denna veckan, men idag på morgonen blev det äntligen annorlunda! Skulle ha gått upp vid halv sex, men kunde inte! Satte på datorn för att kolla när campusbussen gick, men kunde inte hålla ögonen öppna, o somnade typ där jag satt. Så skickade ett sms till Ingrid, och blev glad att höra att hon oxå tänkte skippa föreläsningen idag. Så låg kvar hos älskling ända till tolv! Sjukt skönt att få sova ut. När vi väl kom upp tog vi en långpromenad till Tornby, för att inhandla lite gott på "gröna faran", som Jojjo kallar det:) Sen var det snabbt iväg på träning för gullet. Så nu sitter jag här o slappar. Skulle på pyjamasparty ikväll, men jag var för seg för att göra mig i ordning o hoppa på bussen.. Känns rätt skönt att bara ligga här på soffan, totalt osocial:P.

Imon är det FINSITTNING! Kvällen vi nollor blir ettor! Det ska bli jättekul=)

Just det, igår var vi på pubrunda i Norrköping! Det var askul! På varje pub vi gick till satt ett programs festeri och väntade på oss med olika tävlingar och sånt. Sen fick vi även spexa och fjäska efter poäng. Vårt lag var skitbra, och jag hade jättekul med dom.. Men jag måste säga fasen att sjuksyrror är mkt bättre på att festa än vad lärare är! (om det nu överraskar nån:P). 

Nahe, funderar på att hoppa in i duschen! Låter lite jobbigt, men hygienen först! Sen kommer la Henke hem, o då blir det käk. Vi funderade på att laga lite fisk idag faktiskt, men får se om det kanske inte bara blir en pizza:) Har äntligen fått CSN, så nu har jag faktiskt råd att dagen-efter-äta.

Oki, så blire inget mer:) Puss puss


  trött-Elin

Blött!!

Ussa, vad det regnar! Var fint i norrköping idag, men när vi åkte hemåt mot linkan så mötte vi regnet. Det avtog dock, bara för att sätta igång igen lagom till min fotbollsträning! Men det gjorde ingenting, jag gillar att träna och springa i regnet, men hemvägen var lite tråkig.. man ser liksom ingenting när man cyklar fort. Var skitnajs att äntligen få spela lite fotboll, har inte haft chansen till att varken träna eller spela på typ två veckor! Och det är tråkigt. Fast nu hoppas jag kunna få lite mer tid till det, eftersom nolle-p börjar lida mot sitt slut. Inte för att jag är glad för det egentligen, har haft jättekul!

Nu har då alltså plugget kört igång! Upprop i måndags, o sen dess har vi börjat lite smått (tisdag-torsdag plugg från 08:15 till 16:00. vilket innebär att jag har varit tvungen att gå upp vid halv sex för att hinna traska bort till bussen som går vid tio över sju) Så jag är fett trött. Imon blir det ännu tuffare, för då är det samma schema, och sen hem o vända, o sen pubrunda på kvällen! Ska bli skitkul att se vad det finns för fler ställen att gå till än trappan;).
Sen på måndag börjar vi med en kurs som heter HEL 1. Hälsa, Etik och Lärande (har jag för mig:P). Och då ska vi plugga  i grupper med sjuksköterskestuderande, läkare, arbetsterapeuter och.. umm.. iaf, och min grupp är i Linköping, så i 7 veckor ska jag tillbringa mkt tid i Linköping. O det känns ju bra, med tanke på Henke och fotbollen och allt:). 

Nehe, jag måste fan duscha av mig och hänga upp mina droppande kläder innan jag möglar:P. Har iofs bara suttit här i en kvart, men ändå. Sen tänkte jag laga lite köttfärsås, lite att äta nu, o lite att frysa in. Just det, matsäck tills imon med. Hehe, ursäkta att jag typ "tänker högt".
Aja, ska slita mig från datorn och X-men:P Henke kommer väl snart med! <3

  haha, hey hey, i wanna be a rockstar!!!

Pusss

Bilder från raggarsittningen!









hehe, oj, väldigt konstig ordning på bilderna:D!! men orkar inte fixa det, du kan säkert lista ut hur det ska va.

Puss

Lite allmänt "hänt i veckan"

Vår allra första föreläsning: en gasque-föreläsning, där vi fick veta hur en sittning går till.
Här är vår klassmaskot: Klas-göran. Han är lite rasta mann

Här är klassen! (fattas typ 55 pers eller så;P)

Det var vi som vann fångarna på campus! Wohoo. 



Igår hade vi fusksittning! Det var jävligt roligt, med en massa sånger, skålar och spex! Bilder därifrån kommer nog upp senare.
 Ser väldigt mycket fram emåt vår finsittning:). Idag har vi en aktivitetsfri dag, och det känns faktiskt helt ok;). Henke är iväg och spelar match, o kommer inte föränns senare ikväll, så är liksom helt ensam och fri.. höhö.. Ska passa på o ta det lugnt, men kanske oxå lite nytta! ifall jag orkar:P. Nu ska jag ta en mugg te och titta på ett avsnitt av Hell's kitchen. Ha de bäst!
Pussss

Nolle-p :)

Hehe, japp, nu är nollningen i full gång! Två veckor av fest och roliga aktiviteter! Hade tänkt att jag skulle blogga lite oftare o berätta om allt som vi hittar på, men det har verkligen varit fullt upp, så har inte hunnit med det! Och det är väldigt svårt att berätta såhär i efterhand, så jag skippar nog det. I korta drag så kan man säga att vi har lekt lekar, Festat, sjungit och fått en massa info. Än så länge har jag haft skitkul, och då väntar ändå en massa av de roligaste sakerna, som tex fusksittning, pubrunda och pizzabak:). Har träffat en mängd med Skitsköna människor redan, o klassen e asbra!

Här kommer lite bilder:D
Dessa är faktiskt från IDAG, när vi var i parken med festeriet SSKadat, där vi lekte lekar och grillade korv:).



Övriga bilder;)


Skönt gäng va? Just det, måste ju berätta om igår:) Igår var det München hoben! Och för alla er därhemma som inte vet vad det är: Det är en skitstor utefest, för 5200 pers!! Kommer inte ihåg vad München hoben är för något, men såklart när det e nått med Tyskland så handlar det ju om öl! Så när man kom in, efter att ha köat i minst 2 timmar, så fick vi köpa en-liters ölglas och springa runt med:) haha, alla hade typ ont i handlederna idag, efter att ha hållt domdär tunga glasen. Men det var askul iaf, mkt folk som sagt. Sen var Millencolin där och spelade live! Jättebra var dom. Är inget stort fan egentligen, men dom spelade EN låt som jag faktiskt hade hört! Jag hade jätteroligt! 

Nehe, nu ska jag byta om till riktiga myskläder, för snart kommer älskling hem, o då blir det mat och kanske en film. Man blir ju lite sliten, så man får passa på när man har chansen att ta det lugnt. Imon är det "fångarna på campus". hehe, det låter spännande. Oömma kläder skulle man ha, så det kan nog bli riktigt kul:P.

Ha det bäst! Pussa



Äntligen här!

Japp, nu har jag flyttat! Igår packade jag och pappa bilen Full och åkte upp. Han åkte precis hem igen, men vi har hunnit med o greja lite och kolla runt lite på stan. Så nu sitter jag här. Med en massa grejjer som ska packas upp och in skåp och garderober. Men ska bli kul! Har redan gjort i ordning och ställt fram mina grejjer i badrummet. Henke är och spelar match, så jag får en liten stund för migsjälv att småplocka och ta det lugnt o så. Blir perfekt och sitta och grejja till OS nu:). Hehe, måste dammsuga med, vi har inte haft en dammsugare på två veckor, så det är rättså smutsigt på golvet:P.

Är lite pirrig idag med, för imon kör Nolle-p igång! (insparken typ). Så åker in till norrköping och blir uppmött av en fadder:). Hittar ju inte i norrköping jue... Har ingen aning om hur det kommer bli, men i mitt schema står det iaf att vi ska få träffa våran klass, våra faddrar och leka "livliga teambuilding-lekar". Sen skulle vi också få göra våra nollehättor (en klassisk sjuksköterskehatt, som ska visa vilken utbildning vi tillhör och vårat namn) haha, låter skoj! Har ingen aning om hur länge detta håller på, men jag får nog smita iväg tidigare så jag kommer hem till matchen vårat HBK ska spela på kvällen. Blir kanske lite stressigt, men jag måste vara med på båda, så det får gå. Vi får väl förbereda en pastasallad eller något att ta med imon, så man får i sig lite innan matchen:).

Nu ska jag grejja lite, och kanske om jag är snäll fixa så maten är klar tills henke kommer hem;P. Sen blir det ett varmt bad, och när henke kommer; lite champagne för att fira mitt körkort och att jag har flyttat in:) Ska bli najsigt!

En ros till Johanna, som jag har haft så kul med nu de senaste veckorna:) Hon är en så bra vän och visar alltid att hon bryr sig. Tex så tog vi en frukostfika på morgonen då jag skulle åka. Kändes bra att en av mina vänner inte var helt uppe i sitt eget, och kunde säga hejdå på ett bra sätt. Kommer sakna dig<3
Det sagt:)

Ha det bäst!! Puss

hahahaha

tjena! Elin & johanna här! på fylllan. som faaan.. hmm.. shottade nyss motvilligt kuluha, eller hurfan det nu staaad.. haha, ska stå stavas... klockan är över fyra, och vi har inte druckit upp än! 

Haha, dagens citat: - älskar dig gumman. haha, ofta; hon menar Hora!! hahahaha...

En av dagens sanningar: Elin är täppt i näsan
Två: Johanna är besatt av Elins sexiga kortlek.
Tre: Johanna har rökt för första gången på två komma fem år, och ett halv. (aaaahhhh / Johanna)




Ta inget av det som skrivits på allvar, det gör inte vi! Fyllegrejj, give us a break!

Ha det bäst! (Johanna är snyggast/Elin) Pusssssss
psss. Ölin är snyggare :P

Uppkörning & flytt

Jaha.. Vaknade idag MÅTTLIGT nervös. Uppkörning. Har kännts så långt bort, men plötsligt var det idag liksom. Kände mig lite osäker på yttre o inre kontrollerna, så övade lite på dom, sen satt jag bara o väntade på att klockan skulle bli ett. Eller, kunde inte sitta o vänta, så var ute med hunden, hängde tvätt o grejjade, bara för att inte sitta o fundera o låta nervositeten växa. Tillslut blev ju iaf klockan ett, och jag stack dit. Det visade sig att jag inte behövde göra någon grundlig kontroll, utan jag fick bara sparka o klämma på däcken, sen for vi iväg. Ska inte göra detta långdraget o berätta om allt vi gjorde, det orkar jag inte:) Men när vi stannade igen utanför sibylla sa han...
- Jaha, Elin. Då får jag gratulera dig till ditt körkort.
Wohooooooo.. Så jääävla guutt! hihi.. Så jag tog maggans bil (nerkabbad vettu;)) och körde ner till henne och berättade. Sen dess har jag bara kört runt i hela stan och njutit av att slippa skylten och nån bredvid. Kändes så skönt.
Stack upp till Johannas jobb med o snackade lite med henne, och japp, det blir att festa ikväll=)! asgutt. Så raka vägen till systemet blev det sen.
Nu sitter jag hos pappa och slappar. Ensam dock, Stina, fredde o daddy drog ner till stugan. Sugen på att hänga med, men har lite andra planer ju:). Ska se om det blir nått med robban idag, sen måste jag tvätta o packa lite till.

För nu till helgen så blir det flytt! Nu har jag ingenting (beror på hur man räknar) som håller mig kvar här längre, och jag längtar verkligen till att få flytta in i vår fina lägenhet:). Så idag o imon blire packning, o så åker jag o pappa upp på fredag morgon.

Oj, nu blev det brottom helt plötsligt, måste hämta mamma! vafan skulle jag ha körkort om?;)..

Får skriva mer en annan dag. Ha de bäst! Pusssssss

 Såhär glad är lilla jag idag;P!

Måndag

Jahopp! Då sitter man hos pappa efter en körlektion. Gick helt okej.. Ush, uppkörningen närmar sig med Stora steg, o mina nerver håller på o överge mig! Är hur nervös som helst.. Ska försöka att ta det lugnt, hehe..

Mhm, vad hände i helgen då? Fredags skulle bli en lugn filmkväll med joss, för ingen av oss hade pengar eller lust att ut o festa. - Vi bjuder, sa Sara o Jennie.. HUMM.. Det slutade med en asrolig utekväll med Okej, en öl för mkt:p. Vaddå, inte så noga, hade jättekul! Träffade lite folk man inte har sett sen studenten!
Haha, tur att jag hade så kul iaf, för bakfyllan dagen efter var nog den värsta jag varit med om. brukar aldrig må särskilt illa dagen efter, men på lördagen lämnade jag knappt huset/sängen:P. Igår, söndag tvättade och packade jag hela dagen. Det är sjukt vad grejjer man har egentligen. Sen stack jag till daddy en stund, och sen kom joss o hämtade upp mig och vi stack till Sess o Jensan för att se en film.

Ikväll blire lite övningskörning och sen relax med Johanna=) Ska bli riktigt najsigt, och jag ska faktiskt unna mig lite candy! Har inte ätit godis på en vecka eller nått, o det är mkt när det gäller mig, det ska du veta:D. Var som vanligt supersugen på det i lördags, när jag bara låg hemma o flämtade.. Men då regnade det, var mörkt och jag hade ingen cykel, så näää..

haha, ååååhh vad jag saknar internet alltså! Hoppas att vi får igång det nu innan jag flyttar.

Just det, hade lovat lite bilder på lägenheten! Here it goes:)


 Där ser ni lägenheten utanför, vardagsrummet, hallen, gäst-toan, badrummet, sovrummsgardinerna:P och vårt lilla köksbord. Saknas bilder från andra vinklar av köket och hallen, men dom kan ni få se när det är klart:) Är ju som sagt tapetbyte på g! Speglar o stuff ska upp oxå:).

Nahe, nu ska jag väl hitta på nått annat.. Du orkar väl inte läsa mkt mer iaf:) Tror jag ska hem o ut o gå med vovven snart, regnmolnen försvann helt plötsligt och himlen är helt blå! Schizo-väder som Stina säger. Hoppas att det blir beachen på torsdag innan jag flyttar! 

Ha det bäst!! Pussa



And if you feel alright; then we can be lovers. Coz i see that starlight look in your eyes.

:)

Jaha, nu var det ett tag sen man skrev igen. Internet har fortfarande inte kommit igång hemma, och jag far runt och har inte riktigt haft tid med lilla bloggen:).

Vi flyttade in förra helgen! I en jättestor och fin lägenhet i Ryd:) Så vi är jättenöjda och glada. Många möbler är redan uppe, men såklart så fattas det lite småsaker. Nu väntar vi bara på målaren som ska komma och tapetsera om hallen, sovrum 1, vardagsrummet och sovrum 2. (Förra ägaren hade en tydlig förkärlek till terracotta-röd). Det är visserligen en helt ok färg, men inte i alla rummen;P.
Badkar har vi förresten, och det är ju underbart härligt! Inte just nu kanske, men till den råa vintern:)

Längtar tills jag ska flytta upp till vår fina lägenhet på riktigt. Fick lite försmak förra helgen, men var ju tvungen att åka tillbaka till Nybro för att köra upp. Brr, det börjar närma sig nu, är lite nervös.
 
Vad mer är nytt? Just det! Jag har kommit in på universitetet i Norrköping! wohooo! Mitt första val var ju Linköping, men det var för många som sökte där, så kom inte in. Det gör inget, Norrköping blir toppen. Går ju täta förbindelser emellan där har jag hört. Sen får vi se om det kanske funkar att gå i Linköping nästa termin eller nått, det får jag kolla upp.

Igår och idag har jag löst saker som lite har hängt över mig. Så det tillsammans med en tid bokad hos frissan och att skolan o allt löser sig får mig att må toppen! Då o då ska väl saker faktiskt gå min väg oxå;).

Nu ska jag och pappa snart äta pannkakor:) Sen på vägen hem ska jag förbi o handla lite, o sen blire övningsköra och va med Johanna som gäller:) Blir ingen riks-fm festival för mig idag, har inte budget till det just nu:P! Det e dyrt o flytta fan, hihi. Men jozz och jag hittar med all säkerhet på nåt najs o göra:) Nahe, nu blire pannkakor och lite fotboll! Ha det gött!
Puss

RSS 2.0