Lazy days...

Hajj!:) Jag sitter här i soffan och funderar på att sätta på en film. Har varit en riktigt lat dag idag, med sovmorgon o sen bara slappande. Men det behövde jag verkligen, efter ett par dagar med jobb varvat med partajande:) Henke har åkt tillbaka till Norrköping, och imon är det jobb igen som vanligt. Men nu är det ju bara denna veckan kvar! Efter det en veckas ledighet, o seeen börjar plugget lite smått med inspark o grejjer! Ska bli grymt kul:) Men men, det är ju ett par veckor kvar dit. Nu denna veckan kan jag se fram emot en tripp till Göteborg och Liseberg med kul sällskap:) Kul att komma iväg litegrann o åka karusell ju!
Nahe.. Om man skulle sätta på nått! Att titta på dåraaa.. Tar nog en glass med!:) Inte på tal om det, men måste försöka komma igång med träningen igen. Har varit förkyld ett par veckor nu, och inte kunnat träna. Men nu får det vara nog, man blir så slö av att inte röra på sig tillräckligt.
Blir förhoppningsvis antingen en långpromenad eller en springtur innan jobbet imon. bra!
Hepp, vi höres!

Måndag.

Åhåhååhåh, nu vill jag tillbaka till jobbet. Jävla förkylning man åkte på då! Inte nog med att man har huvet fullt med snor, jag är hes som en jäkel med.
Nu vill jag som sagt bara bli frisk och tillbaka o jobba dom sista två veckorna som e kvar. Börjar bli segt att ligga/gå hemma. Idag var jag iaf lite driftig och tog tag i lite smutstvätt som låg o skräpade. Duktigt va?:) yes... E jag hemma imon oxå så kunde jag ju kanske ta tag i att fixa med csn o lite sånt! Bra. För är jag lika hes o snorig imon går det inte jobba. Peppar peppar. JAJA! Nu ska jag iaf sova.
Godnatt på er:)
.
Saknar dig Carca! ❤

RSS 2.0