Tröstshopping & Flytt

Jaha! :) Har varit en kort, men ändå lång dag..? Följde med Henke till stationen idag på morgonen och vinkade av honom, sen gick jag hem o snoozade ett tag till en film. Har inte hänt så mycket mer, gick en sväng med vovven, och sen cyklade jag upp till stan en sväng. Var lite deppig och behövde muntras upp, o då kan alltid lite nya inköp hjälpa! Gick runt ett tag på stan och hittade ett par tre-kvartsbyxor, en stickad röd mini-bolero och en bok. Vet inte om jag vill läsa den dock!!! Det är min fjärde bok av samma författare, hehe älskar honom. Men just denna är också en uppföljare på den senaste jag läste. Anledningen till att jag inte vet om jag vill läsa vidare är att jag tyckte den andra avslutades på ett så bra sätt, så jag vet inte om jag vill läsa vidare om samma person, eller om jag vill att det ska stanna där förra boken slutade. Men jag kunde inte motstå, och jag har ingen bok att läsa just nu, så köpte den iaf! Får se när jag har tid och lust att läsa den, för nu kommer jag inte åka lika ofta till Linköping! Jag har uppehåll med fotbollen, och om en vecka börjar även henkes uppehåll, så då tänkte vi hålla oss i nybban, jag i 3 veckor och henke i ungefär 2. Sen blir det ju att flytta!
Vi fick reda på idag att vi fått en lägenhet som vi sökt! UNDERBART:D! Har hållt på ett tag nu, men idag fick vi alltså äntligen napp. En trea på andra våningen är det. Vi hade gärna nöjt oss med en tvåa, men dom är i princip omöjliga att få tag i! Men en trea blir ju utmärkt:). Kontraktet skrivs på fredag, och Inflytt blir den 1 augusti! Ska bli jättekul, men ändå på något vis lite nervöst:).

:D Nu ska jag koka lite te och kolla om det finns nån glasspinne, sen ska jag va med Jossan lite ikväll:) Det är kul att både hon och jag e i nybban nu ett par veckor, så man kan träffa henne lite igen:) särskilt innan man flyttar..
Imon tänkte jag sticka o träna lite på förmiddan, o sen blir det körlektion och därefter kalas för Fredde hemma hos Stina och honom.

Neppnepp! ha det bäst, ciaooo, pussis

Uttråkad!

Usha, vad tråkigt det kan vara att sitta ensam i en lägenhet alltså! Nångång då o då är inga problem, då kan man alltid underhålla sig med något, men just idag känns det som om det inte finns Nånting att göra! Ja, henke är såklart iväg och tränar, och här sitter lilla jag:).. Har redan ätit o så, vad nu liksom? haha.. Får väl sätta på en film eller nått sånt.. Hmm, kanske koka lite te? Ja, det låter ju gott, o det uppehåller mig ju i typ hela 3 minuter!

Fanfanfanfan att Turkiet föll mot Tyskland förresten! Höll så fett på dom.. Synd bara att man inte fick se hela matchen för alla störningar!:P.. Men men, Turkiet kan vara nöjda, dom har varit asbra. Frågan är vilka man håller på i den andra kvartsfinalen? Spanien e ju goare, men ryssarna har ju imponerat.. Ähhfan, lätt Spanien!

Neppnepp, nu ska jag koka lite te och pumpa igång lite musik. Det brukar rensa skallen. Är så förvirrad just nu, alla tankar bara virvlar runt i huvet.. Har ingen aning om vad jag ska göra med vissa saker! bläääää.

Bokade uppkörning idag förresten!  tihi. Är rätt lång tid kvar, men det är skönt att ha det bokat iaf. Ska på körlektion på tisdag oxå. Första på huur länge som helst! lite pinigt, men vafan; bättre sent än aldrig:). Har ju kört liksom, men inte med henne, å hennes nya bil är ju något känsligare än vår gamla golf:).. Det ska nog gå bra..

Ae, nu ska jag faktiskt dra!  Pussis

HBK!!

Tjenis:) Då är man återigen tillbaka i Linköping. Sitter just nu och väntar på att henke ska komma hem från träningen! Vi åkte hit tillsammans igår, efter att ha firat midsommar och hälsat på lite hemma. Midsommar blev tillsammans med min bror och hans flickvän i farfars sommarstuga. Vi hade väldigt trevligt:D. Kan dock inte rekommendera svart vinbärs-snaps! inte ens till sillen:P.

mm, yeah! Har inte så mycket att skriva egentligen:P.. Jo, spelade match igår! Mot Vadstena. Andra gången vi möter dom, och jag hade hört att första gången fick vi storstryk. Denna gången var det hemmamatch, och jag ville att vi iaf skulle göra en bra match, eftersom de har dubbelt med poäng jämfört med oss och vi var lite "underdogs". Återigen visade det sig att vårt lag kan göra vadsomhelst när vi kämpar tillsammans! Det var så jäkla roligt att VINNA över Vadstena. Vi hade 3-0 i halvtid (lr var det 3-1?:P). Vi snackade lite, och gav oss fan på att vi inte skulle tappa (vilket ju lätt kan hända). De kom upp till 3-2, men inte längre! Tycker inte det var dåligt av oss att "släppa" dom dit, för det var ett bra lag. Men som sagt så kämpade ALLA hårt, och därför vann vi en så SJUKT härlig seger! En rolig match överhuvudtaget; båda lagen fick, men missade varsin straff. Vi hade ett stabilt försvarsspel och ett härligt anfallsspel! Så jättekul att Corren var där just den dagen (en östergötländsk tidning) och tog lite kort och intervjuade. Blev haffad att journalisten på vägen till cykeln och fick prata lite. Hehe, det var häftig, har inte blivit "intervjuad" jättemånga gånger i mitt liv:) Ska bli kul o läsa tidningen sen, o se vad det står, och vilka bilder dom tar med:).
Japp, det var om matchen! kommer leva på glädjen av vinsten i en vecka typ:) Det var jättehärligt att få ett slut på min "måltorka" också. Kändes jätteskönt att få trycka in 2 mål. Särskilt i den matchen!

yeye, dethär var sista matchen innan uppehållet och på onsdag blire lite avslutning:) Nu ska jag duscha lite innan henke kommer, då ska vi laga lite käk. Försöker komma på vad vi ska äta. Antingen blir det Lammgryta (om det e extrapris på lamm typ:P) eller kanske lite nudelwok-mix?

ha det bäst!! Pusssss


Suck..

Fan att saker aldrig kan fungera!! Tror blixten har slagit ner i vår raouter (?), och internet funkar inte IGEN. Så jäkla tråkigt.. Är inte värsta beroende (fast lite erkänner jag), men jag behöver faktiskt datorn just nu och fixa en massa grejjer på!  Betalningar och sånna grejer.. Men men, man får väl ha tålamod. Försöker man laga det så blir man bara asirriterad. Mm, blir så sjukt sur när saker inte funkar! Aja, får la passa på att knappra lite nu när jag sitter hos pappa o väntar på middag, och så klart SVERIGE-Rysslandmatchen:D! Blir nog en rysare:P...Stina o fredde kommer nog oxå, å det är ju roligare o titta lite fler:)

Jaha, vad händer annars? Igår skrev jag teoriprovet. Det gick jättebra, hade faktiskt bara ett fel:) Så jag var superglad igår, som innan provet inte hade varit världens bästa dag precis. Men nu är det klarttt, inget mer plugg!, hoppas bara på att få en uppkörningstid så snart som möjligt nu:).

Imon kommer henke hem oxå och firar midsommar med mig. Vi har varit dåliga med planeringen iår, så det är faktiskt inte riktigt 100 vart vi ska vara än:P hehe.. alla andra planerar sånt i tid, men sånt tänker inte vi på? Hehe, o då blir det såhär.. Men jag tror det kommer lösa sig fint:)
En plan var att fira tillsammans med Sennita o Simon på revsudden, men det kunde inte bli så tyvärr.. Hade varit supernajs!

Aja, nu ska jag... whatvever:) Ha de gutt!  pussssssss

- there will Always be a song about you.


Hej:)

Då har man vart hos frisören och snyggat te sig lite då:) Sen stack jag till maggan, men hon hade visst stängt. Så blev en promenad med vovven, o nu snart lite fika med syrran och mamma. Sen i eftermiddag blire tåget till alvesta o därifrån mot linköping:)

Här kommer lite bilder på nya frillan:) Lite snelugg sådär! Det har jag ju haft ett tag, fast lång. Klippte av mig en bra bit idag, men jag är nöjd:)



hehe, mm, jag gillar att goofa mig framför kameran:) Var rädd att jag skulle bli för lik Stina eftersom hon har lugg, men tycker inte det blev så farligt (haha, inte taskigt menat). Tycker det ser rätt annorlunda ut om man jämför med hennes frisyr iaf:)
Nepp, nu blire fika!   Puss puss*


Seeg

Mhm, torsdag då. Har haft en riktigt tråkig och dålig dag idag! Skulle ha stuckit upp till körskolan o på stan o lite så, men jag var så fruktansvärt trött idag på förmiddagen. Så bestämde mig för att vila lite o sen sitta o plugga hemma istället. Gick sådär, var fortfarande tung o seg som fan. Tror det är åskvädret som gör mig låg. Jag går på solenergi liksom. Så slängde ögat på boken, men blev inte mer än så, för hittade inte fokus nog att ens sitta där ensam i köket och läsa dendär skiten. Inte bra alls, med tanke på att tiden börjar rinna ut nu! Men får ta igen det imon eller nått helt enkelt..
Så förutom min lilla promenad med hunden har jag inte lyft ett finger idag! Ändå är jag jättetrött..

Och imon är fredagen den trettonde! hehe.. Hoppas ju ändå att den dagen kommer bli bättre! Inget får gå fel imon, inte på körskolan, inte hos frisören och inte på tågresan! Det orkar man ju inte med:) Hoppas också intensivt på att slippa vakna imorron Sjuk. peppar peppar.
Mamma och syrran är sjuka nämnligen. Att vara sjuk nu passar inte alls in i mitt schema! Men jag slipper det säkert:)

Nahe, nu funderar jag på en liten snabbdusch, o sen kanske kvällspromenaden med vovven. Måste ju röra på fläsket lite, så man kan somna ikväll. Har tid hos frissan redan vid 08:30.. "Ooouhh... you saw?, i almost fainted, but then i didn't!" Nämen, är ju inte aptidigt, men har haft lite svårt o sova, o därigenom lite svårt för att komma upp.

hehe, ursäkta mitt superneggiga inlägg, men vissa dagar e bara sånna! hoppas att jag vaknar på min lite trevligare sida imon:) Ha det bäst!
Pussaaa

 

Hej

Jaha, då sitter man här igen.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Är mkt trafikskola nu, eftersom uppskrivningen närmar sig! Är nervös, men det känns jättebra att förhoppningsvis snart ha det lilla rosa:). Annars flyter allt på som vanligt; var hos Henke i helgen och firade hans födelsedag o så:) Spelade även match, men den vill jag inte prata om. Jävla skit:P..

Fan vad kul det är att EM är igång förresten! Mkt roligt:) Och matchen igår satt ju som ett smäck alltså; 2-0 mot Grekland! Hehe, lea namn hade dom med; Pelagonius;) Nämen, får hoppas det går lika bra på lördag.

hehe, har som sagt inte så mkt att skriva; har liksom lite glömt bort hur man gör? Men eftersom jag nu är hemma och internet e back on track igen så kommer jag nog snart igång igen.
Bokade förresten tid hos frissan tills på fredag! Måste ju vara snygg när jag ska ta bilden till körkortet;). Kul oxå, e så trött på min frisyr..

Idag har jag då som sagt vart nere hos maggan, och nu blire snart käk härhemma. Efter det har jag bestämt mig för att träna, men vet inte hur än! Är ju ingen som vill hänga med på varken jympa eller gym, så hum.. Funderar på att springa en runda bara. Måste träna kondition, och tycker det är härligt när det stormar lite:) (vart tog solen vägen förresten?)

Yeye.. Avslutar dagens inlägg med lite bilder från fredagskvällen hos Henke:)


Älskar oss! <3 (hehe, jag ser ledsnare ut än jag var:P)

Torsdag

Vilken trevlig dag idag, även om jag hade lite ångest när jag vaknade, över allt jag hade att göra. Men det löste sig fint och allt har blivit gjort. Förutom träningen. Alltid den som blir lidande! fan.. hehe, men men:P. Först blev det en tripp till komvuxet för sista gången, o hämta betyget. Efter det blev det en snabbvisit hos mormor o morfar. Sen blev det stan, och även en liten fika med Kronis:). Stack hem och åt, fick reda på att maggan hade stängt idag, så där slapp jag ett måste:P. Sen blev det upp på stan igen och ännu en fika, denna gången med Brown sugar:) Väldigt trevligt.. och rob bjöd på oss kaffe efter glassen:). Vi tog sedan en promenad, och jag gjorde äntligen min systemet-debut! Så då var det gjort:P. Vad finns det kvar att göra för första gången? Eller är man vuxen nu?:) Aa, det skulle väl va o skaffa barn o hela det köret, men det får dröja:).. X antal år.. haha, finns såklart en miljon grejjer kvar att göra för första gången, men som har åldersgräns o så menar jag.

Hela stan var förresten helt full av studenter idag! shit, känns inte som ett år sedan det var man själv som åkte runt o sjöng! Blandade känslor; lite sådär "palla" samtidigt som man blir glad, men ändå lite nedstämd, fan vad roligt vi hade! Men jag har ändå haft min student, så är inte avundssjuk:), men det är kul o se andra ha kul på samma sätt.

yeye.. imon bäre som sagt av till Linköping igen. Brorsan hämtar upp mig vid nio, och så åker vi. Är dock framme långt innan Henke kommer hem från sin match, så ska hänga lite med Martin innan jag tar tåget från Norrköping. Vi snackade om att bara sola i en park eller sticka o bada kanske.. softish..
Köpte ett par vita knälånga "basketshorts" idag förresten. tycker sånna är balla;)

Nahe, om man skulle ta o hoppa in i duschen! Sen blire o packa sin gulliga nya lilarosa resväska som jag fick av mamma:)  Farbror Barbro; "Kraaaam påre!"

20 år!

Ojoj, nu var det ett tag sen man skrev här igen. Men det har helt enkelt varit för att jag har haft för mkt kul för mig (och att datorn hemma e paj;P). För er som inte visste så är det nu 4 dagar sedan som jag fyllde 20:) Det var jättetrevligt; kalas och fick jättemånga fina presenter och så=).. hehe, är så svårt att skriva om sånna saker så långt i efterhand! Men var iaf först kalas hos pappa, sen hos mamma och sen lite grillfest/mys på kvällen. Så det var en jättebra födelsedag. Kunde inte vart bättre.

Vad har hänt mer? Jag har varit i linköping o spelat fotboll (jo, jag lovar!). Vi mötte serieledarna.. Gick helt okej, men vi förlorade med 6-3. Det var skitvarmt ute och det fanns inte en centimeter skugga på planen. Sen hoppade jag upp o nickade en hård boll, o blev yr i skallen som fasen. Senare på kvällen hade jag jätteont i huvet o kände mig inte alls well. Sen dess har jag mått sådär, tror till o med jag har haft lite feber.. fast idag börjar det bli bättre, så imon blire upp i igång igen.. Har lite saker att ta tag i innan jag åker tillbaka till linköping på fredag. Ska fira älskling som fyller 21 idag!! , grattis sötis! Ska även spela match. Coach har sagt att det är en derbymatch och "är det någon match vi bara måste vinna iår så är det denna". Det låter viktigt.. Så jag är superpeppad:) Blir förresten inte tåg eller buss, utan åker med brorsan, som ska hem till Norrköping:).. Mycket trevligare;P..

Imon blire att sticka till komvux o hämta betyget. Sen blire upp på stan en sväng -> körskolan och sedan hoppas jag att jag är frisk nog att palla träna. Känner att jag skulle behöva det. Om jag bara blir av med denhär otroligt jobbiga smärtan i armen. Orkar inte berätta om det. Det gör jätteont utan förklaring iaf..

Nepp, nu ska jag dra hem till mamma igen. Sitter hos pappa nu.. Jag lovar att man faktiskt blir lite smått handikappad när man har varit utan internet i några dagar! Det blir förhoppningsvis lagat imon iaf...

Nahe, dra som sagt! ha det bäst! ska försöka uppdatera lite oftare, så slipper det bara bli en sånhär rapport :) Pussssss

ps. ingen systemet-debut än faktistk. FÖR DÅLIGT. men lär ju bli snart;) måste ju bara dricka upp skumpan o detandra jag fick när jag fyllde. ;) ds.


RSS 2.0