Fan

Jag vill också ha lördag och ha roligt som alla andra! Är så sjukt trött på att sitta med näsan i böckerna hela jävla tiden. Men men, examination imorgon, så det är väl bara att köra sista racet. Antar jag.. Ska ialla fall gå en lång promenad sen, i det sköna höstvädret! Jaja. Njut av er lördag..
.
If i could get a final glance, a final walk, a  final dance with him, I'd play a song that would never ever ever end. Oh how i'd love love love, to dance with my father again <3

Amma pro

Heey! Gissa vem som köpte en ny dator igår då? Så jävla fin är den! En macBook pro. Så satt igårkväll o pillade med den; laddade hem lite program o grejade med inställningarna. SÅ kul när man får hem en ny leksak att grejja med. Märkte också att mitt mobila bredband funkar alldeles utmärkt till den nya datorn! Skönt, slipper man ringa och skälla på 3. Nu sitter jag ialla fall i mamis kök o pluggar. Tenta på söndag (igen). Känns som om tentapluggar är allt jag gör just nu.
Nahe, får väl sätta lite fart, mycket att hinna igenom. Ska se om jag får till det med en löptur ikväll också. Grejen med det "mysiga" höstvädret är ju bara att när det väl har blivit mörkt (och blött?) så vill man stanna inne. Får väl i vilket fall bli en lunchpromenad med Meija snart, som är här o myser med mig o bebbis! Världens största tuggben har hon också, som hon då och då (hela tiden) släpper i golvet med en duns. Men jag kan fokusera mig skapligt ändå. Blire för tyst så går man vilse i sitt eget huvud:D
Här är odjuren. "han bryr sig inte om ditt jävla ben, meiji!" haha
.
Puss

Comeback?

Jaa, det ryktas om det!;) Anledningen till att jag inte har bloggat på så länge är främst att min dator och mitt bredband krånglat. Hehe, inte lätt att blogga då, eller hur? Men nu e jag på jakt efter en ny dator, så snart hoppas jag att det poppar upp ett par inlägg här. Om intresset fortfarande finns, dvs.:) Yäyä Denna bilden tog ps mamma förra helgen:)

RSS 2.0