Sonntag.

Hiya! Nu sitter jag med morsan och kollar på nån serie om en modern sherlock holmes. Rätt bra faktiskt!:) Hela dagen har förövrigt varit bra, bästa söndagen på länge! Har varit ute o shoppat med Stina på modehuset och umgåtts med mamma och friserat hunden:) Har inte shoppat på huur länge som helst, så det var asgutt! Köpte lite smått & gott; en maskara, ett nagellack, lite underkläder, en hoodtröja, en t-shirt och 2 par jeansleggins (svarta & marinblå). Nu blir det magert resten av månaden, men det var de värt:)
Imon vet jag inte riktigt vad som händer, men jag e ledig iaf, så tänkte nog stanna hemma i nybban. Bli sv med förkylningen.
Blir nog en långpromenad med vovven iaf.. Aja.
G'natt!

Who's got the greatest mum in the world?

I do! My mum is number one in my heart, it's true!
Mamma vet hur man pysslar om en verkligen. Hon kom in nu på förmiddagen med en massa gott. Frallor, ost, frukt, choklad, yoggi, juice, halstabletter, treo, alvedon. Så nu efter en mumsig frukost, lite tabletter och en kort promenad så känner jag mig iaf lite mer redo inför dagens tentaplugg. Förhoppningarna på att klara tentan e väl kanske inte jättehöga, men jag e iaf peppad att göra mitt bästa. Nehe, är väl dags att köra igång då kanske!
Poss!

Mitt i eländet..

Fick ett sms av min tränare: "Vill gärna att du skriver på för oss..." Yaay! Så jävla kul=) Vi skulle ta ett snack på tisdag. Men det känns ju hur kul som helst att man duger iaf;) Vi spelar i div 5 & 3.
.
.
Fler bilder från tiden i HBK. Skrev ett mail till Emma för nån dag sen, saknar 'na! Kul att behålla kontakten med folk man tycker om.=) Det är viktigt.
.
Nu är det dags för mat, och ytterligare en ipren! Kräks på min feber o tentaplugg... Yep, i'mma keep on whining!

Som jag trodde..

Jaha, då sitter man här med feber. I fucking knew it. Gör så gott jag kan med plugget iaf! Kaffe och ipren ftw!
Glömde skriva förresten att jag fick högsta betyg (vg) på min hemtenta! Det kan jag ju inte missa att skryta om i bloggen:) Är kanon-nöjd, ingenting att komplettera. Så slet jag som fan med den tentan med. Det är ju skönt när det lönar sig!
Nehe, nu är det dags för lunch. Ska se vad jag kan svänga ihop. Ska iaf klä av mig, sitter o svettas.. USH! Är helt mosig i huvet, o så mikrobiologi på det. Ja, förlåt, men jag var fasen tvungen att gnälla av mig lite!
.
Kram på er! Skänker en extra tanke till Johanna som opereras idag <3

Godnatt.

Huvudväärk o så jävla trött. Jävla vinterförkylning som ligger o gnager men aldrig riktigt bryter ut. Idag har det dock varit värre än tidigare. Totalt orkeslös o en jäkla huvudvärk. Tur att jojjo kom en stund o kollade på lite film iaf.
Nu ska jag sova. Imon är det äckelplugg igen. Fett taggad...? Jag vill bara sovaaaa, och ha min henke häär=/
.
.
Godnatt!

Zzzzzzz

Okej, ska fasen gå o lägga mig nu o försöka somna i tid, för imon blir det upp tidigt o plugga RÖV. Inte så lång tid kvar till tentan nu, och som vanligt har man inte pluggat tillräckligt. Men det är bara att köra så det ryker hela veckan:) Vet inte varför jag skrev en smajlis där, är egentligen sjukt opepp. Men är mer opepp på att göra tentan igen, så..
Jag har varit hemma i Nybban i helgen. Härligt=) I fredags blev det lite fest i fantastiskt sällskap, igår blev det myskväll med mamma och dagen har bjudit på middag hemma hos mamma, mikroplugg och nu ikväll ett tufft träningspass med Södra! Fys och inomhusspel. Gutt.
Nehe, sova var det! Är fasen rätt trött.
Fan, förutom plugg imon har jag ett stort diskberg som väntar på mig! Stina o jag åkte till Nybro efter att vi hade käkat tacos härhemma, så fasen vad skålar o skedar det e att diska nu;) Ah well, får väl ta det som pluggpaus imon.. haha, kul.
.
.
Natti! Puss

Två investeringar

Soffa! Jättefin tycker jag, o passade perfekt i hörnet:) (bilderna från mobilen blir alltid felvridna.)
.
.
Frisörbesök! Jag är jättenöjd:) Assymetriska röda slingor! Är mkt rött precis vid ansiktet, men vid sidorna syns det mest när man lyfter eller rör vid håret, och i nacken sticker de röda slingorna i underhåret fram. Länkarna krånglade, but you get the idea! Tyckte det blev fräscht. Skarp röd färg är det, men det har jag ju haft förr;)
Köpte även ett puder till håret, o fick ett schmapoo o balsam på köpet. Trevligt:)
Nehe, nu ska jag äta o plugga innan kvällens träning.
Puss!

Bläää...

....snart kräks jag på denna jäkla omtenta. Så jävla tråkigt börjar det bli, o då har jag inte ens hunnit igenom allt. USH. Blev så jävla trött nu när jag satte mig i soffan oxå. Sitter bara o gäspar. Men kaffet e på och den mörka chokladen ligger på bordet bland böckerna. Bara att bita ihop antar jag!? Men tror faktiskt jag ska dammsuga lite först. Mama & papa kommer ju med soffan idag = den gamla soffan ska ut = allt damm bakom får se dagens ljus. Kanske kommer igång efter en sväng med dammsugaren & lite hög musik? Det är värt ett försök, för tröttare än såhär kan jag ju omöjligt bli. Då gick jag ändå inte upp så tidigt.. blablabla. Träningen igår var iaf skitkul!! Det kändes så jävla bra med, så nu e jag peppad till tusen och tänker slåss om en plats i lirarnas lag; Kalmar södra:) Johanna, en tjej som oxå är ny i laget, sa igår att jag kunde åka med hennes skjuts till träningen. Schysst! Kul då att det var Nathalie och Lisa som oxå satt i bilen:D Ba heej. Så det var kul med, nu känner man ju ett par stycken i laget med, så då e det inte lika otäck att komma dit som ny. Nehe, nu får det räcka, måste fan få lite gjort.. buhuhu, jag vill inteeeeeee. Powernap?
Puss

Yaaay!:D

Ikväll blir det fotbollsträning (!!!!) , imon kommer soffan och på torsdag ska jag till frissan! Wihoo:D Synd att man måste fylla de övriga dygnets timmar med tentaplugg, annars hade det varit en supervecka. Men men:) Var bara det, blev lycklig! Det gäller att glädjas åt det lilla.
Fan, plugga nu Elin. Tror jag ska läsa om reproduktionen lite. Glans penis osv... :P
.
Här trivs jag;)
Puss!

Paperwork

Hej! Idag har jag haft halvdag i skolan, med en superintressant föreläsning om cirkulation och blodtryck. Är nog den bästa föreläsningen, eller iaf föreläsaren som vi har haft hittills i utbildningen. Väldigt pedagogisk, tydlig och intresserad. Kul! Sen käkade jag lunch med Stina och några av hennes klasskamrater..=)
Nu sitter jag hemma och har äntligen fått tummen ur o fått lite viktigt paperwork gjort. Har t.ex folkbokfört mig här i Kalmar och skaffat en hemförsäkring (seent, jag vet) Så det känns skönt. Har också suttit o letat på internet vad som kan vara felet på mitt avlopp, men jag har fan ingen aning. En massa snack om vattenlåset o så, men jag trodde jag hade fixat det? Aja, får se imon när pappa kommer om han vet! Han kommer också med min soffaaaa! Så jäkla gutt. Har köpt en ny soffa; en svart "skinn"-soffa. 3-sits hörnsoffa. Kommer bli skitbra.=)
Ikväll hoppas jag att det blir fotbollsträning! Fram tills dess blir det tentaplugg:/. Imon ska jag, Amanda och Camilla köra en heldag i bibblan. Perfekt. Ska försöka skriva ut så mkt pluggmaterial jag kan, eftersom det bara e en tidsfråga innan min dator ger upp helt. Skärmen slocknar och e allmännt cp. Asbra precis nu, när jag verkligen inte kan vara utan datorn, pga de kommande tentorna. Men ska ringa till de som ska få laga den o se hur länge jag får vara utan o hur mkt det kommer kosta.
Fan, jag skriver så jäkla snabbt. Allt bara forsar fram, utan ordning eller sammanhang. Känner mig stressad, har nog druckit för mkt kaffe! Ska byta till te en liten stund nu, o ta en ruta mörk choklad och försöka komma in i plugget igen!
aaaaah.
Puss

Storstädning.

Yes, det är vad första delen av denna dagen kommer bjuda på. Diska, damsuga, damma hyllor, byta sand i kattlådan osv. Sen måste jag ta reda på vad det är som luktar??? kände när jag kom in igårkväll efter att ha handlat att det luktade lite skumt. Kan kanske va broccolisoppan vi lagade, men jag misstänker att det är något med avloppet. Men men, vi får se. Får väl ta hit nån som kan sånt, ifall det nu skulle vara det.
Efter stöket ska jag fortsätta med plugget, som går sakta men säkert framåt. Ikväll vetifan vad som händer? Kanske inget. Känner mig fortfarande inte 100%-ig, men något kanske man skulle hitta på.
.
Nehe, nu e det dags att köra igång!
Såhär såg det ut sist jag grejade med avloppet.
Puss

Jag klev i en bajskorv.. Barfota.

God förmiddag! Nu sitter jag här med min älskade Haug-bok igen! Så himla underbart. Håller just nu på med blod & immunologi! Kaffe har jag kokat så det ska räcka hela dan, o maten e bara att värma, så nu kör vi:)
Vet inte vad jag skulle skriva i bloggen, men behövde nog en stärkande 3-minuterspaus. Idag blir det som sagt plugg hela dagen, med korta undantag innehållande födointag. Sen, när jag känner mig nöjd för dagen ska jag ialla fall sticka och köpa en kebab på pizza-palatset! Tycker jag är en bra belöning när jag har suttit och pluggat helt ensam en hel fredag. Får väl se om det går något bra på tv med, eller om det bara e töntiga let's dance (som förövrigt håller på i 2 1/2 timma! galet)
Jaja, här får jag inget gjort. Just det, rubriken undrar ni säkert över. Ja, det var det första som hände mig idag. På vägen till köket klev jag rakt i en kattbajskorv. Den låg utanför hans lilla skrubb där kattlådan finns, så han hade nog lyckats dra med sig den ut (det händer då o då). Var iaf inget vidare kul att torka bort stinket på foten det första man gör på morronen.. hehe, men men. Som pappa säger "Hade det varit min katt hade han varit död för längesen". Då syftar han dock på att vi fick tapetsera om halva lägenheten i linköping pga honom när han var liten. Jag kan oxå tänka så ibland "kattjääääveel". Men då kommer han och hoppar upp med frambenen på mina ben o tittar med stora ögon rakt in i mina. Haha. Så jävla manipulativ. Och söt:)
.
PLUGG! jag menar, Puss!

Okej...

... det blev väl inte lika mycket plugg gjort idag som jag hade tänkt! Vaknade med huvudvärk, halsont och en väldig trötthet. Blev dock lite bättre allteftersom dagen gick. Iaf har Johanna varit här idag o muntrat upp mig! Var supermysigt. Vi har lagat broccolisoppa, banan/hallon-smoothie och chillat. Aaasnajs:)
Johanna köpte med sig ett packe ipren oxå, så blir till att kurera sig nu så man inte blir sjuk lagom till kursstarten och omtentan. Har bunkrat upp med C-vitamin oxå.
Imon blir det iaf plugg för hela slanten. Hela helgen egentligen. Har lagt upp en planering för morgondagen, med plugg och matschema. Tycker det e bra att göra så, då har man en plan att följa o det blir lättare att hålla sig till det. Ska oxå testa att göra en mangosmoothie imon! Hehe, i ❤my x-mas gift stavmixern!
.
Nu ska jag kolla handbolls-VM! Yaaay.. Dom står o sjunger nationalsången nu, grabbarna! Själv sitter jag med ett glas mjölk och lite mintchoklad. Mmmm, bra skit.
Älskar denna bilden! ❤
Jag & Jojjo i Turkiet i somras!

Tlööt

Hallå där! Just nu sitter jag i soffan och slappar med en björnbärs-smoothie.. Gott! Var så sugen på nått:)
Idag har jag varit i skolan mellan 11-16 och haft muntlig examination. Det gick skitbra för oss, både med situationsspelet och diskussionen, så det var skönt. Trodde dock jag skulle dö av frustration och uttråkning vid halv fyra, när vår lärare vägrade stänga käften och låta nån annan prata. Hon kan verkligen vara långdragen alltså. Men men. Now that's over-with och jag sitter lagom trött i huvet och kollar på detdär nya matlagningsprogrammet.
Fan också, imon är det slutlekt för min del. Då jävlar e det dags att på allvar komma igång med tentaplugget! Blir till att råplugga de 2 1/2 veckorna som e kvar. Vill verkligen klara denna tentan, så då e det fan bara att hugga i! Som pluggpaus imon blir det en liten träff med Johanna, och sen på kvällen förhoppningsvis en träning. Det gick bra igår förresten:) Var jävligt halt på konstgräset med två centimeter snö på, och is hela vägen runt, men det var ju likadant för alla. Hoppas att det töar tills imon iaf.
Nehe, nu ska jag slappa o greja lite innan det blir sängen, för imon blir det upp med tuppen (typ!) och fram med böckerna, på med kaffet och...och.. plugga aschlet av mig!
Innan sängen ska jag kolla det andra avsnittet av serien apparitions! Är rätt bra, handlar om en präst som är exorcist, om djävulen, demoner osv. Pretty cool:) Lite otäckt bara, är typ en thriller-serie.
Yahh!
Pusss

Nu drar jag mig...

..snart mot Frida, och sen mot träningen! PEPP!
.
Hahah, när man tar kort med webbkameran inser man rätt snart att man får inkludera katten, för han dyker alltid upp i bild ändå. På mittenbilden härmar jag honom, haha. Tyckte jag var kul..
Wish me luck!
Puss!

Till mina trogna:)

Hej! nu var det förjäkla längesen jag skrev här. Ber om ursäkt för det. Ser att iaf några har hållt hoppet uppe, haha:)
Finns ingen anledning att rabbla upp allt som har hänt den senaste månaden, utan vi tar det härifrån! Just nu är jag mitt uppe i tentaplugg. Har en medicinsk omtenta om ungefär tre veckor. Imon har jag en muntlig tenta, men den känns inte så tung; vi ska ba visa upp ett situationsspel.
Är lite spänd idag, för ikväll ska jag göra min andra träning (men första utomhus!) med kalmar södra! Ska bli jättekul, men som sagt lite pirrigt. Men ska gå dit med Frida från klassen, så känns inte så farligt otäckt. Tränade en inomhusträning med dom innan jul, och det var superkul. E ju en annan sak utomhus dock, och man vill ju göra bra ifrån sig. AJA, det kommer nog gå bra..
Nu ska jag fixa nånting att äta o sen sätta mig o plugga lite. Tog lite kaffe nyss, o det hjälpte faktiskt mot huvudvärken jag har haft sen i morse!
Ska se sen om jag har några bilder att lägga upp, e lite dålig på det. Men nu ska jag iaf skriva lite oftare:)
.
Kram på er!

RSS 2.0