It's all about us

I'm lost without you tonight. Have you no heart? Where are we?

Uäähh..

Har haft sån huvudvärk hela dan:( Så har bara legat i sängen typ. fyfasen.. Har legat o tittat på hundar. Haha, är så sjukt sugen på att skaffa en vovve! O har man väl börjar leta så är det svårt att motstå. Har legat halva dagen o tittat på olika kennel-sidor.
 Men jag kan ju inte ha en hund just nu. Iaf inte en boxer, som kräver så mkt tid och motion. Så jag får drömma ett tag till=/ Men det blir tufft. Kanske kunde skaffa en brorsa till Sebbiz sålänge? Haha, nää nu får jag ge mig:) Måste försöka tänka på annat.
Tror jag ska ta mig lite o äta, lite varmt te, o sen lägga mig o titta lite nya avsnitt av south park:) Låter roligt. Det är segt att ligga inne en hel dag, men med min huvudvärk har jag inte kunnat göra så mkt annat. Dom ringde inte från jobbet idag "som tur var".. Så nästa planerade jobb-dag är på måndag. Skönt med ledigt över helgen:).
Kram!

Head to the ache..

Jaha, hemma från jobbet med en bultande huvudvärk. Riktigt jobbigt. Mina huvudvärkar (?) har blivit så mkt värre sen hjärnskakningen. Har iaf tagit en tablett, o ligger redan i sängen. Får se om jag kan somna, brukar inte vara så lätt med hjärnsmärta. Men men:) Var trevligt idag på jobbet iaf. Chansen finns att jag får jobba imon oxå, men det återstår att se!=)
Imon ska jag iaf ta tag i lite roliga saker, så som csn och tv-avgiften! haha, fy sjutton. Måste vara de två jobbigaste vad säger man? företag? institutioner? nee..! aja, iaf att försöka reda ut saker med! Men det ska nog gå bra:) Måste oxå skicka in en formell ansökan till mitt sommarjobb, trots att jag i stort sett är garanterad jobb. När dessa saker e fixade har jag ingenting jag behöver oroa mig för. Härligt:)

Nehe, tror jag ska se om jag kan sova. Annars blir det nog en film:) Kram på er!
Här är min framtida hund! Inte just denna, men en boxer i denna färgen ska jag ha:) eller hur, bland det sötaste du någonsin sett? I knoow, hihi.♥

Hard work work

Jihoo, det blev bara en dag ledigt för mig! Poolen ringde idag o ville att jag ska jobba ikväll.. Well, of course i will:) Så ska snart iväg o jobba kväll. Slutar halv tio, å då hoppas jag på att hitta på nått med någon! haha, specifikt va=). Vi får se hur det blir.
Aja, nu ska jag sminka ögat lite till, sen bär det iväg:) Ha en fin dag! Kramis
Jag, just nu. Naturell look:) (förutom mitt röda hår då;))
ciao!

Ann.. Sweet Ann..

I need you  Ann, i want you Ann. Please pull me Ann, and i'll push you Ann. Please hurt me Ann, and bite me Ann, coz i want you Ann in the morning!
- Lalala.. en liten sång jag nynnar på bara. 
Sitter o kollar OS nu, men tror jag ska se om jag hittar en bra film ist. Till det blir det smörgås & sprite! hehe, udda kombination kanske men jag är lite småhungrig, å riktigt sugen på sprite;).
Om vi ska gå tillbaka till ämnet musik:) Vet inte om jag är sen, men stötte först idag på Rihannas låt "rude boy". DIGGAR! Kommer bli min nya partylåt känner jag!!:) Jäkligt snuskig låt, men vad gör det? Skönt sound.

Här är en del av låten. En rättså diskret del om man jämför med vissa:)

Tonight i'mma let it be fire. 
Tonight i'mma let you take me higher.
Tonight baby, we can get it on, yeah we can get it on, yeah.
Do you like it boy?
I wa-wa-want what you wa-wa-want.
Give it to me, baby like boom boom boom
What i wa-wa-want is what you wa-wa-want.

Aja, nu blir det sprite o en film. Hihi. Puss!

I wanna dance the night away

Haåå!:) Nu sitter jag i soffan o kollar eftermiddagstv, i väntan på kaffet o chokladsockerkakan som står i ugnen:) Ska bli gott som tusan!
Annars har det vart hyfsat lugnt idag. Har vart ute med vovven, sen bar jag o mamma in ved, tillsammans med två snöbusiga vovvar! Det var roligt, men nu ligger dom helt utslagna på golvet:) Jag känner likadant, haha.. Busade inte lika mkt som dom, men jag kämpade i snön, o ramlade flera gånger!

Ahaa, fick reda på att Stina o fredde är påväg för att joina oss i fikat, trevligt. Men ush, vad händer ikväll? Ingen aning.. känner mig trött (jäkla väder), men skulle va soft att hitta på något! Tror jag ska försöka få tag i nån som har viasat sport, så man kan se barcelona ikväll:).. 
På tal om fotboll, igår ringde min tränare för att tacka för tiden i HBK. Ush så hemskt.. Önskar att jag slapp sluta. Nej, vi skiter i att prata om detta just nu förresten. Tyckte iaf att det var fint gjort av coach:)

Nahe ni.. Nu kommer snart "gästerna" ;). Puss!
Just det, rubriken?! Jo, är så himla festsugen! Allra helst på att gå ut, men det har jag inte riktigt budget till nu. Men jag hoppas absolut på att det blir något slags partaj i helgen! ;) 
ciaoo

Sovmorgooon:)

Hejsii! Vad gör ni? Jag avslutar en bra dag framför american idol:) Har jobbat idag, sen jympat och sedan träffat johanna♥.. Väldigt trevligt, men är riktigt trött nu:).. Har jobbat mkt dom senaste dagarna, vilket är helt underbart. Har fått vara på mitt ordinarie jobb oxå dom senaste fyra dagarna, istället för i kalmar om nätterna, och det känns even better:)
 Imon, o en vecka (vad jag vet nu iaf!) framåt är jag ledig! Känns skönt, o ska bli jääättehärligt med sovmorgon imon.. Dock hade jag bara behövt ett par dagar ledigt, men vi får se hur det blir:) Blir kul att vara ledig över  helgen oxå.
Nahe.. Skulle kunna skriva ett par rader till, men ska kolla lite på tv sen gå o lägga mig. Tröttis e jag:)

Ska bara visa att såhär ser det ut hemma hos mig! Tog dom idag när jag kom hem från jobbet. Dumma, snea bilder men ni fattar=) Haha, se om du kan hitta en bil på en utav bilderna:)
Det värsta är att det inte slutar snöa heller! Det skulle komma ungefär en decimeter till imon. Helt galet:) Jag gillar snö, men nu börjar det bli riktigt jobbigt att ta sig fram!
Kram på er!!

Nope..

..känner mig tyvärr inte ett dugg mer uppåt idag. Var en lång å jobbig natt på jobbet, och jag känner att jag kanske inte gick dit med dom bästa förutsättningarna heller. Är man redan lite nedåt så plockar natten fram det värsta i en. Kände oxå att mina "arbetskamrater" var lite orättvisa mot mig, vilket gjorde oxå gjorde mig ledsen. Men jag kanske överreagerade, vet faktiskt inte..

Iaf.. Har inte blivit så mkt sömn idag heller, på grund av att jag har varit hundvakt åt syrrans lilla sötsak:) Hon behöver ju faktiskt kissa. Plus att det kan bli ett rejält race härinne med en ungkatt, en hundvalp o en.. annan hund:D. Men men, mamma kom o räddade mig vid halv ett, så därefter fick jag ett par timmar iaf:)
Men ska jag vara ärlig så hoppas jag på att jag slipper jobba natt så mkt till. Trivs inte särskilt bra med det.. Jag gör det ju om dom frågar mig, men tycker att det börjar bli slitigt.
Imon blir det iaf ett kärt återseende på jobbet i madesjö:) Är som tur är inte ett morronpass! Hade varit jobbigt att vända tillbaka dygnet IGEN, hehe.
-Jaha, så vad händer idag då? Inte en aning.. Men NÅTT Måste jag hitta på, nu när jag är ledig o vaken.. Ska se vad sisstah ska göra. Annars får jag väl ställa mig o baka muffins eller nått..?
Nehe, ska la hoppa in i duschen nu! Sätta på lite musik o grejja mig lite. Det muntrar alltid upp:)


haha, ps. Carca: När chefen kom in o hälsade idag på morgonen försökte jag visa, så tydligt jag kunde!, att jag inte hade nått nagellack på mig. Hoppas hon såg;D ds.
Puss!

I am swimming in an ocean all alone..

Blää ush lip, ibland känner man sig verkligen ensammast i hela världen. Just nu känns det som om jag bara sover, jobbar, äter osv.. typ. Träffar ingen om dagarna, o dom som känner mig vet att jag behöver människor runt mig för att trivas. Vill inte gå in på för personliga saker heller, men dom flesta av er vet väl att henke och jag numer bor på olika ställen. Det börjar oxå ta ut sin rätt på mig, eftersom jag är van att alltid kunna umgås med honom.
Helt plötsligt är jag helt ensam. Helt utan anledning. Utan social stimulans. Det sista jag behöver just nu är att vara ensam, men det verkar vara min lott. Eller? Varför tar jag inte tag i det o ringer några kompisar? Kanske har hamnat i en ond cirkel. Dom har säkert sina egna saker att göra, o inte tid att umgås med en socialt utsvulten o halvdeppig Elin..? Eller är det jag som egentligen inte orkar träffa någon?
Pratade i telefon med en vän idag oxå, vilket fick mig att inse hur mycket jag saknar henne.
Nää, allt e skit idag, så är det helt enkelt.. Allt är upp och ner, o jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, eller hur jag ska förhålla mig till saker. Det enda jävligare på jorden än saknad är nog ovisshet, o just nu lider jag av båda.
 Ska lägga mig o vila lite nu, innan det bär av till jobbet. Ignorera mig, jag är nog mer uppåt imon. Kram på er!♥

-Since you went away, my heart breaks everyday.. You don't know, coz you're not there.
I'm doing fine and the sun often shines. What are you thinking? I'm done bruised up my mind, with this thunderbird wine. Baby, i'm drinking. Only youuuuu, knoow meeeee.
Jopp, sad song-day. Denna av RW. - You know me.

Peace!

scrubs

Yähää, sitter i soffan och slappar lite.. Lite uttråkad, hehe..
Jaha, o nu är american idol och Simon cowell slut för denna veckan.. Jag passar på att titta lite innan alla auditions är slut o det blir för seriöst:P..
Har egentligen inget särskilt att skriva.. Tänkte sitta uppe en stund ikväll, eftersom jag ska jobba imonkväll..
Annars vet jag inte vad som händer imon.. Blir säkert en promenad med vovven o träning skulle jag gissa:) Är skönt att ha lite att göra nu, med jobb o grejer, men något jag saknar är umgänge! Saknar mina fina vänner i Östergötland, o mina vänner här träffar jag mest på helgerna. Får försöka ändra på det:) När jobbardagarna börjar sina igen, vilket dom säkert gör, så får jag ta en tripp upp till Link o Norp:) Börjar bli riktigt sugen på en rejäl röjkväll i Kalmar med! Var längesen.. Får se vad gänget här säger om det:)
Hmm, funderar på om man skulle sova till typ 1. Sen träna. Sen kanske hyra en film o mysa lite innan jobbet? Låter som en plan..:) 
Nej, ush, detta inlägget blev ju mest en massa blandade, ointressanta tankar. Men men, ni får stå ut. Inlägget e mest för min skull, eftersom jag är uttråkad;) 
Nehe, får nog se om jag hittar nån bra film, annars får jag väl lägga mig ändå. Slänger upp bilder från igår. "Elin @ work" .. 
(vet inte varför jag inte kan vrida på mina mobilfoton..?)
- ciao!

Update:)

Jaha, en snabb sammanfattning på helgen: Jobb, umgänge, spansk fotboll:) Verkligen kort, men helgen ligger ju bakom oss, så=). Iaf, det gick bra att jobba natt i fredags. Var ju som sagt första gången någonsin. Men trodde faktiskt att det skulle vara lite lugnare, att jag skulle kunna sitta med en bok stundtals, men det var verkligen FULLT upp. Damen jag vakade hos behövde verkligen uppsyn hela tiden. Men det gick bra iaf, det var bara när klockan började närma sig fyra, som man blev lite trött o frusen. Men det gick=) Dom ringde faktiskt idag igen, så ska jobba inatt, och onsdag natt! Härligt:) Sen på fredag blir det jobb i madesjö. Kul att det rullar på lite nu. O nu har vi ju typ kommit upp i varannan dag! Även om det bara är så i en vecka. Men ska jobba två pass till sen i madesjö, så det är skönt=) Kul att ha nånting att göra om dagarna, förutom att vara ute med hunden och träna, hehe.. Så vad händer annars idag då? Ska vila lite nu tror jag, för sen ikväll blir det träning o sen jobb då som sagt. Ska försöka hinna med lite mys med mamma oxå, med grönsaker o dip:) Mums.. 
Hehe, ärligt talat så är inte att jobba natt min grej. Trodde det, eftersom jag är kvällsmänniska. Men mellan 4 o 6 är det rätt hemskt att jobba! Men men, jag får ju ta det jobb som bjuds. Pengarna är ju fina med:)
Puss på er!
hotellet i Tunisien btw;)

I know a guy who knows a guy..

ojoj! Alla vet ju att det är viktigt att ha kontakter när det gäller att skaffa jobb. Men detta var verkligen turligt:) Träffade Lena igår på gympan (vän till mamma, vi brukade campa tillsammans på sommaren, o Stina o jag brukade umgås med hennes döttrar, som oxå är tvillingar). Iaf är hon nått slags chef nånstans på sjukhuset i Kalmar, o lovade att kolla om jag behövdes nångång sådär. Idag på förmiddagen ringer dom o vill att jag ska vaka inatt på kirurgavdelningen i Kalmar! Det var snabbt fixat!!:) Ska bli hur kul som helst. Är dock lite nervös, eftersom jag inte hittar på sjukhuset, o aldrig har suttit vak, men det är nog inga problem! Gäller bara att hitta på nått att göra nu, så jag kan sova lite i eftermiddag! Skulle jobba mellan 21.30-06.30 tror jag:) Wihoo, fan vad jag är peppad!!!!! Hehe, de flesta visste väl redan detta genom fb, men var tvungen att skriva det, blev så lycklig:D
Ska käka lite nu, sen åka in till stan för att köpa lite fika.
Kram på er!! aaaahh, vad jag är glad:):)
ps. ska inte vaka över någon döende, bara en nattrummlare. så ni inte tror att jag skulle tycka det var värsta roligt annars.. ds

Resultatet..

..av min lilla "manikyr" :)
Vet inte om det syns, men dom är hyfsat korta, vilket gör att dom ser lite mer äkta ut. Målande oxå ett tunnt lager med rosaglittrigt lack över:) Tycker det blev rätt fint! (haha, ignorera mina galna ögon, koncentrerade mig på fingrarna:D)
Nehe, nu tillbaka till tv:n. Ska sätta på lite te oxå:)
-Puss!

Uppföljning

:) Johodå, allt på listan blev gjort! utom... Att umgås med nån! haha.. känns lite b, men dagen är ju inte slut:) Blev lite mer inhandlat på stan än vad som var planerat bara! Jag köpte iaf en foundation, en mascara och en svart skinnjacka!=) Äntligen. Har velat ha en i flera år, men är alltid för sent ute. Alla S försvinner ju på en gång oftast. Men den var fin tyckte jag iaf, och hyfsat billig. Den enda "onödiga" saken jag köpte var lite korta lösnaglar med fransk look på! Det ska bli kul o pyssla med, är sällan jag grejar med mina naglar, så:)
Nu är mina pengar slut typ, men gud vad lycklig jag känner mig för stunden;) haha.
-Just det, färgade håret idag med. Ingen revolutionerande, bara lite mörkare rött. I de flesta ljus är det faktiskt mörkare, men jag såg att inne i en affär så såg det lika jätterött som innan. Men men:) Är rätt nöjd iaf.
Nu ska jag slappa; kolla simpsons och fixa naglarna!
Kram

Onsdagens planer...

...finns i form av en lista!
(Frukost)
♦Gymmet
♦Promenad med hunden
♦Färga håret
(Lunch)
♦Ringa chefen
♦Kolla runt lite på arbetsförmedlingens hemsida
♦Gå en sväng på stan för lite viktiga inköp
♦Umgås med någon?
Så ser dagen ut.. Verkar väl rätt vettig?:) Ska checka av imonkväll sen o se hur mkt av de som blev av!
På en resturang, sista kvällen i Tunisien:) Jäklar vad blond jag var där..:S hehe.
Hehe well, det var allt.. Har aldrig sagt att jag är bra på att blogga;D
-Kram på er!

Jaha, vad göra nu?

Nu har jag, stina o mamma vart på friskis o tränat o bastat. Skönt som vanligt, men tror jag ska gå på ett par andra pass istället, som är lite tyngre än vad medelpassen är. Hoppas på att testa på box på fredag:) Verkar skoj..
Ja, det är väl det jag har gjort idag i princip:P Har varit ute med hunden 2 ggr oxå, o ätit men det är allt.. Har varit riktigt skönt med en lugn dag idag! Har ju varit iväg i en vecka o flyttat brorsan, migsjälv, henke och sen flyttstädat! Har varit väldigt intensivt, så var trött som tusan när jag kom hem igårkväll. O jaa, tack vare detta krångel med flyttarna så har jag lyckats vända tillbaka dygnet!:) Gick o la mig vid ett igår, men kände mig klarvaken vid halv nio. O dom som känner mig vet att jag inte är särskilt morgonpigg:) Men men, detta är säkert kortvarigt. Nu är jag tillbaka i nybban igen, o mina arbetslösa/sysslolösa dagar. Så jag kommer försöka sova bort en bit av dagen, o så är man inte trött på kvällen, o så är cirkeln igång. Fan vad sorgligt det lät, men lite sanning ligger allt i det. Tänkte iaf att jag snart på allvar ska ta tag i jobbsökandet. O träningen e igång med, så snart kommer dagarna förhoppningsvis fyllas. Förhoppningsvis så kommer jag snart på fötter igen. Är inte riktigt på topp just nu, när jag precis har lämnat Linköping, lägenheten, vännerna, fotbollslaget och samboskapet bakom mig. Känns riktigt tråkigt. Särskilt nu när jag inte har något att falla tillbaka på. O då menar jag stimulans, i form av jobb eller skola. Lämna ett fint liv till ett långsamt o lite ensamt. Känns inte så kul. Men men, sakta men säkert kommer jag förhoppningsvis hitta tillbaka. Tror ett jobb (nu i väntan på studier) skulle förändra rätt mkt faktiskt.
Aja, det var dagens wajn!
Vad ska jag hitta på nu? Är lite frusen, så ska nog ta mig en kopp te! Sen ska jag antingen läsa slutet på en fantastisk bok, eller se om jag hittar nån bra film:) Blev genast på lite bättre humör! Imon ska jag ta en riktig långpromenad med vovven, (hoppas solen skiner lika fint som den gjort idag!!) o sen ska jag träffa en kompis. Ska oxå göra addressändring o ringa radiotjänst om tvavgiften. haha, ush, nu föll humöret igen! Nedå;)
Peace!♥
♥♥♥♥♥♥♥
åhh, min kisse har varit så himla gosig sen jag kom hem igår! Han är så underbar, min lilla tuffing. 1 år o tre månader han han blivit.

Torsdag

Jaha, idag är det disk o städ som står på schemat. Trist, men det är inget lite musik inte kan fixa!:) Men först blir det nog te, ett kex och scrubs.
Imon kommer henkes morsa o hennes sambo, för att hjälpa till att flytta henke till Norrköping. Vi ska oxå flyttstäda! Så det blir nog fullt upp hela helgen. Men det blir trevligt:) Sen på söndag lämnar jag nog min lägenhet för sista gången=/ Men inte Linköping såklart! ♥
Fan, hade hoppats att få spela en sista inomhuscup med HBK, men så blir det inte! Förståeligt såklart, eftersom jag inte har varit o tränat på ett tag. Men det hade varit grymt kul.
Nehe, nu blire slappis, så jag kan va duktis sen! Önskar jag kunde slippa min huvudvärk o nackvärk dock. Aja, Kram! ♥

Jag hittade er tillslut! :)

Jaha, nu ligger jag här på sängen och slökollar lite family guy med lite varm choklad. Träningen blev mkt mer dramatisk än jag hade velat!; Jag gjorde mig redo för träning i god tid före. Sen när det är fem minuter kvar tills jag ska sticka hemifrån så märker jag att min lägenhetsnyckel inte ligger i jackfickan som den brukar. Jag sprang runt HELA längenheten minst 7 varv, o lyfte på grejer! Slängde till o med undan dynorna från soffan! Letade så in i helvete, men kunde inte hitta den. Klockan gick, och jag började få panik. När jag väl hade hittat nyckeln var jag såå sen, så mitt sällskap till träningen hade stuckit för länge sen. Aja, jag sprang iaf ut, o började springa mot träningen (som är ett par kilometer hemifrån o nästan hade börjat). Hundra meter hemifrån märker jag att mina hörlurar inte är ikopplade till min mobil. Letar i fickorna, men istället för mobilen ligger en annan sak i fickan. Fan oxxå.. vill ha min mobil om jag ska springa genom ryd och skäggetorp ensam! Så jag vänder o kubbar upp för trapporna. NEHE, så kan jag inte hitta mobilen heller, springer flera varv runt i lägenheten innan jag är tvungen att ge upp o springa till träningen.
Väl där så hade jag bara missat uppvärmningen, men det gjorde ju inget=) Kul träning vare me! Vi löpte och körde doppboll i midjehög snö!:)  Iaf, sen påvägen hem, ungefär hundra meter från min lägenhet ser jag min lilla rosa mobil på marken. Halvt täckt med snö!! Visste väl att jag hade tagit med den ut! Sicken tuur:) O efter att den tinat lite så funkade den faktiskt som vanligt! (även om den redan e lite trasig!)
- Men gosh, vad skönt det är nu när det är över. Nu kan jag ta det lugnt innan det blir sängen:) Haha, vet inte om nån av er uppskattar inlägget, men det är ett sätt för mig att lägga det bakom mig;) Visst kan man vara så jäkla virrig ibland, o allt bara går åt skogen? O ju mer man stressar, desto mer fel blir det! Tur att saker o ting för det mesta löser sig iaf:) 
 Nattiii♥

Träningsdags!

Mhm, nu ska jag bara få i mig lite mat, sen joggar jag ner till skägget för träning! Ska bli hur kul som helst att träffa laget o träna, trots att snön öööser ner och det bara blir löpträning! Love it! ♥
Mössa på! Har typ tredubbelt lager med kläder på mig.

RSS 2.0