Can heaven wait one night

Heeeje!
Whatsapp? Jag sitter i soffan och käkar lite mellanmål. Ska snart ut i solen på en långpromenad med vovven och Maja:) Blir skönt, har varit inne o jobbat hela dan. Så himla fint väder alltså!
Imorgon är det internutbildning igen. Skoj skoj! Sen har jag faktiskt fått fredagen ledig, så jag är ledig fre, lör, sön! Så jäääkla gött. Tror inte jag har varit ledig en hel helg så sedan jag började jobba:) Hoppas på att träffa Mickes (och min) gode vän Christos. Sen får vi se hur påskfirandet är upplagt iår. Verkar vara väldigt löst planerat än så länge.
Annars e allt bra=) Det går bra på jobbet och jag trivs. Idag har jag haft två T2:or som svans. Rätt kul=)
 
Aja. Ska slappa tjugo minuter, sen ska jag ut o få lite luft.
 
 
 
Ciao 

Helgens tapetsering

Före:

 
Under/efter:


Paus i solen:)

 
Jäkligt dåliga bilder, men. Dom säger väl nånting iaf:) Det är ett helt annat rum, med en helt annan känsla. Lite färg o glädje, istället för den mörka, tunga, sorgliga, gula färgen. Nu gäller det bara att smycka lite. Behöver tex. en ny lampa o nya gardiner.
 
Nahe, idag är jag ledig. Har ingen aning om vad jag ska hitta på!:/ Ska nog iaf om en stund ut o jogga med vovven. Men sen då? Hade tänkt att gå en sväng på stan, men är inte sugen på det märker jag nu. Kanske skulle baka bullar?? Skulle eg. behöva handla, men bilen e paj och mike har cykeln.. känner mig lite bakbunden. Aja, jag hittar nog på något.
I eftermiddag ska vi iaf på AW. Ska bli trevligt, det är på tiden att vi hittar på nått mysigt.
 
Stina flätade mitt hår häromdan. Fiskbensfläta:) Ska träna på det!
 
Goskillarna.
 
Nahe. Ska se klart på ett avsnitt av dragons den uk o sen blir det ut o jogga!
Ciao.

RSS 2.0