Sjuk!

Ja, fyfan.. Trodde jag skulle slippa undan, men nått ska man ju ha.. Tur iaf att det inte blev vinterkräksjukan! Är iaf hemma i Linköping igen, efter julfirande i Nybro. Julen var toppen, men känns bra att det är ett år kvar tills nästa julbord:) Fick en hel del fina saker oxå!
Vi åker tillbaka till Nybro redan ikväll, eftersom vi bara kom hit för att skriva tenta och spela fotboll. Någon tenta blev det dock inte för mig, eftersom jag som sagt är sjuk. Måste erkänna att jag inte har haft tillräckligt bra självdiciplin, eller tid för den delen, att plugga över julen. Så det blir omtenta för mig. Tråkigt, men så får det bli.

Nyårsfirandet för Henke och mig blir med Johanna, Martin och många andra på en stor, fin herrgård utanför Växjö! Ska bli jättekul! De har fixat så att det kommer bli en upplevelse, med fin mat och kanske t.o.m livemusik.

Nu sitter jag och snorar, tittar på Gordon Ramsay och väntar på att klockan ska gå. Sen blire till att packa och iväg mot Nybban. Eftersom Henke inte kommer hit föräns runt klockan åtta är vi inte i nybro förrän 12-tiden. Men vi tänkte åka in till Kalmar imon o shoppa lite, så är lika bra att komma iväg ikväll.. Ifall jag orkar dvs, ska nog ta en tablett och en kopp kaffe.. Är ju ändå en bit, och med tungt huvud kan det bli jobbigt. 

Nahe, som sagt, nu blire kaffe och mr Ramsay! Platta håret med tror jag:P

För alla intresserade kan jag oxå informera om att jag är brunett igen! Var väl aldrig nån blondin direkt, men nu är håret mörkbrunt igen:) Gillar det, var så längesen..



Hehe, mm, såhär blev håret!

Pussis!

Trött!

Ja, usha, gud vad trött jag är. Har som tur är sovmorgon imon!

Hade ett väldigt lustigt seminarium idag. Min handledare var passivt aggressiv och pekade ut mig och försökte sätta dit mig! Blev assur, och skickade ett mail till henne nu ikväll för att reda ut det. Palla ha sin handledare emot sig, o som vill sätta mig på plats. Men hon svarade på mailet, och det var tydligen ett missförstånd. Skönt.. Men lite sur e jag allt fortfarande;).

Imon blir det en föreläsning om cirkulation. Efter det ere raka vägen hem, där mamma är på besök:) Hon ska köra hit vår nya säng, och sen på torsdagen hämta brorsan på Arlanda. Härligt med en större säng! En hel säng, den vi har nu står på tre ben och en resväska.
Helt okej oxå att brorsan e hemma, har inte sett honom på några månader :)

På torsdag har jag plugg, o sen ska jag Antingen åka med mamma hem till Nybro, eller väntar jag med det tills på söndag. Kan inte bestämma mig! Har inomhuscup på söndagen nämnligen.. Borde passa på att åka hem med mamma, eftersom jag sparar in nårra hundralappar på det, men det är ju kul o spela faktiskt.. hmm, aja får fundera lite till.

Nu blire lite käk och simpsons! Pussis

Det går bra nu:)

Ja, guud! Dendär jävla näringsvärdesrapporten! Var ingen särskilt svår uppgift direkt, men så sjukt omständig, och jag får väl säga att jag missbedömde totalt hur mycket tid som skulle krävas. Men igårkväll skickade jag in den iaf, och fick mellan varven hela 8 maskiners tvätt tvättad och tumlad! Så nu känns det verkligen som om jag kan börja ta tag i mitt liv, som har totalt förfallit den senaste tiden; inga rena kläder, ingen ren disk och bara plugga plugga plugga! Nu har jag mina rena kläder i lådorna/garderoben, ligger inte efter med plugget och ikväll ska vi städa härhemma! Japp, känns så sjukt skönt, för då kan jag snart ta tag i det jag verkligen behöver göra; tentaplugget..Vår tenta är ju så snällt placerat mellan jul och nyår, så man får väl försöka plugga in så mycket som möjligt innan julen kommer, för det känns dödsdömt att försöka plugga då!

Så nu, i väntan på bra tv-program och sambons återkomst (:S;)) ska jag faktiskt sätta på en gryta nudlar och slå mig ner och titta lite i böckerna.

Fick världens underbaraste överraskning när jag kom hem! Blev så otroligt glad. Rosor innanför dörren med ett jättefint kort till, och lite finurlig skattjakt med presenter i lägenheten. Bara världens underbaraste kommer på sånt gulligt<3<3 Det var precis vad jag behövde, jag fick nya krafter och känner mig till och med peppad till att ta tag i precis allt som behöver göras, istället för att sjunka ner i soffan! Han känner mig så väl♥ Pussar till min Henke:)

Imon efter plugget blir det nog en sväng in till stan för lite julklappsshopping! Sen på kvällen är det lite planer på bio, eventuellt tillsammans med Ida och Oskar=) Supernajs!! Hoppas på ett glas sen efter oxå, var ett tag sen jag festade känns det som;).

Nehe, nu måste jag göra nånting! Det bara sprudlar i mig, måste rikta min energi mot något vettigt:P
Pussssar!

Lay down and cry?

Ja, det är tamejfan nästan bud på det! Rapporten ska in måndag klockan 12:00 och för mig står det still. Den är verkligen så sjuukt tråkig, så jag pallar inte göra den! Har gjort litegrann, men vafan.. Kommer nog inte hinna! O hur motiverande är det att sitta med den en fredagskväll? USH. Aja, får se hur jag gör.. Eller aa, vad finns det o göra, den måste in liksom.. Blää..

Imon blire iaf ett kul avbrott i pluggandet..; Ska till rimforsa och spela årets (de senaste 4 årens för mig) första inomhuscup. Ska bli sjukt kul, men är jättenervös!! Fick reda på nu att jag kanske oxå får köra en minibuss dit, vilket är lite pirrigt oxå, med tanke på att jag inte kör bil helt ofta nuförtiden.. Men det blir la kul:)

Henke är i stan nu och köper lite öl och så, o sen blire nog till att sticka o fixa matsäck och nått gott till ikväll.. Blir såklart inget godis eller chips såhär dan innan match(er), men nått gott kan man alltid hitta på fruktavdelningen! (såg att dom hade vattenmelon och färsk annanas! mums).. 

Nehe, nu ska jag väl titta lite på rapporten igen, är fan lika bra..

Ha det bäst! Pussis


haha, i träningskläder då! :P


Jaha..

Ush, vad dålig jag e på o blogga nuförtiden känner jag!

Här sitter jag iaf, slö som faaan, och hittar på alla möjliga andra saker än att plugga.. Men har basgruppsmöte imon, så måste ju kolla på det.. Äsh, om en liten stund..

Var och klippte mig idag:) Är ganska nöjd, känns jätteskönt att bli av med lite slitet:) Äntligen fick jag luggen trimmad oxå, hängde ju ner till näsan:)..
Skulle egentligen velat slinga mig lite oxå, men hade tydligen bara bokat en klipptid, så får återkomma. Funderar dock på att göra det hemma, runt jul nångång, så jag har råd att köpa julklappar först:).. 

Och denna veckan blire fullt upp med plugg! Har en rapport att skriva, och har inte börjat.. fyfan.. Känns jobbigt, men ska ta tag i det imon.. Ärligt talat! Jag ska.

Nehe, nu blir det en macka, te, simpsons och lite plugg! Sen kommer älskling hem:):)

Vi hade förresten fotbollsavslutning i lördags:) Det var asnajs, bowling och sen kina-käk. Bowling var väl som väntat inte riktigt min grejj.. Pendlade rätt mkt, fick in nårra strikes faktiskt, men också ganska många rakt ner i rännan! Ush:) Men det var trevligt, skön musik och kul sällskap.
Sen hade Coach en överraskning! En liten prisutdelning.. Delade ut t-shirtar med de olika titlarna: Årets målvakt, back,  mittfältare, forward och spelare. Jag fick priset "Årets forward" Blev asglad!! Fick en rosa tröja med titeln på:) Wohoo! Tränarna blev glada för våran överraskning oxå: varsin hink med lite gott och blandat i:) Bland annat, kex, ost och vindruvor.

Nahe, NU blire käk, tv och plugg! Ciaoo

All i want is for you to be happy and take this moment to make you my family and.. Finally you have found someone perfect and.. finally you have found. Yourself. With me!

RSS 2.0