Do my hair

Kan inte Tünde komma till Linkan snart, o göra lite fina flätor på mig? haha:) Älskar flätor, men är urusel på att göra dom själv. Kom kom:D



Friii

om än bara för en dag! :) Nu är tentan gjord,  o det känns hur skönt som helst. Orkar inte bry mig om jag klarade den eller inte just nu, ska bara njuta över att få släppa den jäkeln ur huvet ett tag, nu innan resultaten kommer. Iaf så gjorde jag mitt bästa, o det kändes ganska bra. Det muntliga gick inte lika bra som det skriftliga, men förhoppningsvis är dom lite snälla. Men man vet aldrig. Har ingen aning om jag klarade det eller inte, men helt åt helsike kändes det inte iaf:) Vi får se.. kanske inte klarade det! aja, som sagt, ska inte tänka på det, inte idag.
En timmes sömn inatt, och frukosten höll på att vända o komma upp igen, men nu: friiiii.

Ska göra så lite som möjligt ikväll.. Slappa i soffan, och ikväll blir det lite mys med mat o fotboll på tv med Henken.

Snart drar Nolle-p igång med SSKadat, o det ska bli fruktansvärt kul! Kärlek åt folket.

Puss puss!

2moroo..

.. händer det. Kissar på mig.

Back to work! Har för mkt som står på spel..

Hörs senare, när det e klart hur det blir.

PUSS

Finns det nått värre...

..än att vänta?


Kom då förfaan:P Så vi kan ha trevligt, äta o sen sova! 

Gud vad jag är trött just nu, särskilt på jobbet.. Har jobbat hela jäkla sommaren, o det börjar kännas..

Aja, tillbaka till väntandet!


What a day=)

Det har varit en riktigt bra dag idag! Ett: Jag var ledig från jobbet. Två: Solen skeeen. 
Mamma och jag åkte tidigt till Öland för att ta vara på det. Vi var på ett jättefint ställe, med ganska lite folk. Värsta perfekta platsen med, nedanför en sluttning, två meter från vattnet, och i "ett hörn". Jättelugnt o skönt, o jag passade på att plugga lite i solen.

När jag kom hem vart det bara till att slänga i sig lite mat och sen möta upp johanna på friskis för lite gym:) Skitgutt vare, har som sagt inte tränat på HELA sommaren verkligen. Tror det kommer kännas imon!:) Vi tog även en promenad efteråt. Väldigt najs! Men vi måste hinna ses lite till, innan sommaren e slut!

Nu ikväll har jag grillat med mamma, slappat vid tv:n o ätit lite frukt. Trött som fasen e jag, efter sol o träning, så ska faktiskt lägga mig nu. Imon e det upp o hoppa redan runt kvart över 6.


Vi låg precis bredvid detta välta trädet:) Var tvungen att klättra lite, hehe..

Nehe, snark nu! Puss

Motivation

  <3<3

Nu får plugget snart sätta igång! SSKadat, festerna, "föreläsningarna"..


Imon äre jobb 07:30-14:00, om inte chefen ville att jag skulle jobba över=( Sen blire nog lite träning, plugg och en fika med Pulle.
På fredag ska jag äntligeen vara med Johanna! Får se vad vi hittar på för kul<3

Nehe, ska bita lite till på min kebab;D Puss

Köpenhamnsbilderna!

Nu äntligen funkade det:) Jippiee.. Ni har väl hunnit glömma bort det, men henke o jag har varit i köpenhamn på minisemester ju. Här kommer liten sammanfattning o bilder:)

Dag 1: På tivoli. Åkte karusell och åt karamell. Sen på kvällen blev det resturang, sen livemusik o öl:)


Dag 2 började i malmö, med superfint väder. Vi gick och köpte lite frukost och tidningen, o så satte vi oss vid vattnet o åt. Sen traskade vi runt inne i stan och längs med kanalen halva dagen. Sen blev det en öl, lite fotboll och tåget in till köpenhamn:) Här är bilder från malmö, å senare i köpenhamn.




Riktigt roligt och mysigt vare! Tack älskling:)

RSS 2.0