8/12

Helluu:) Läget? Med mig e det bra.. Sitter här i lägenheten o slappar lite:) Idag ska vi diska o städa upp lite efter oss, innan det bär iväg till Nybban igen. Åker troligen imon! Lite synd, eftersom jag gärna skulle stanna o träna lite fotboll.. Men men, har missat ett jobbtillfälle pga att jag e här, o jag varken kan eller vill missa ett till, så det är väl bara att åka söderut. Plus att vi måste hem till kloklipparen! När kissens klor börjar bli för långa ger han sig på tapeterna, vilken inte är så jäkla roligt! Vi fick ju lägenheten besiktigad i fredags, o vi har redan ett par tapeter att fixa.. Trist, men så är det. Annars hade vi inga anmärkningar:)
Cupen i lördags var superkul! Vi spelade om 3:e och 4:e-pris, som slutade 0-0 och fick avgöras på straffar! Vi vann:) Jag slapp som tur var lägga, haha.. Har inte nerver till det..
Sen på kvällen var det ju fest oxå. Det blev en Liten mysig förfest, eftersom ungefär 10 pers bangade. haha, men det gjorde ingenting, jag hade trevligt med dom av favoriterna som dök upp:) Sen drog jag och carro vidare till HG. Hade väldigt trevligt faktiskt, även om kvällen slutade på ett lustigt sätt:S haha.. Hoppas vi kan göra om det snart igen, o då köra riktigt hårt=) Men kul vare som sagt:D
Här är en skön bild från en inomhuscup förra året.. haha:) kommer inte ihåg hur den situationen slutade, men tycker det e gutt att jag hoppar över henne samtidigt som jag nickar;D
Nehe, nu ska vi diska.. och leta fram lite lunch!
Kramar 

Wohoo


Nu blire att snygga till det sista i lägenheten inför festen imon!! Kommer bli riktigt roligt! Förhoppningsvis blir det en blandning av HU-studenter och lagkamrater:D  Tror det blir ett gutt gäng, trots att så många inte kunde komma. Kom precis hem från stan, där vi har inhandlat god lördagsdricka:)
Och cupen imon med, så jäkla gutt! Är riktigt pirrig bara, det är lite jobbigt att bara vara fem stycken på plan och publik bara ett par meter ifrån planen. Men men, nervositeten brukar försvinna så fort spelet rullar igång. KUL ska det bli:) Inomhusfotboll är riktigt jäkla roligt! hihi.
Bjuder på en bild från Tunisien
Haha
Aja, nu blire som sagt lite städning, sen till att göra i ordning matsäcken:) Puss

3/12

Shit, känns helt sjukt att skriva månad 12. Snart jul, hua.. Kan inte säga att jag känner julstämning! Tyvärr.. Tycker som alla andra om den goda maten och dekorationer osv, men själva julen ser jag inte särskilt mycket fram emot i år.. trist.. varför? Jag vet inte riktigt. Det känns allmänt jobbigt! Jag är totalt pank ( =ge bort hemmagjorda julklappar?) och sen blir väl julen lika sönderryckt som förra, då henke och jag var på 7 ställen på 3 dagar.. Det blir lixom ingen ro till att bara sitta o umgås o ha trevligt, utan mest "vi kan bara stanna 2-3 timmar å äta, sen ska vi vidare till nästa ställe"..
Ush, ni ser att jag inte e nått vidare jul-sugen. Men jag ska försöka vara positiv. Det blir härligt att äta god mat med familjen och så och förhoppningsvis blir denna julen mer fridfull.
Blää. Ska jag vara ärlig så är det väl mina ekonomiska bekymmer som suger musten och humöret ur mig. Som ni kanske vet så har jag ju ett "uppehåll" från skolan (=inga csnpengar) och arbetslös. Dock så har vi fortfarande 3 månaders uppsägningstid på vår lägenhet som måste betalas. Går inte riktigt ihop, döhh. Är så trött på att inte ha några pengar, få låna pengar, och inte kunna unna sig eller ens göra någonting. När jag kommer till Nybban igen nästa vecka ska jag söka jobb som en galning. Vill jobba, måste jobba. Är sjukt rastlös oxå ju. ajajajajaja, nu kanske jag ska sluta rabbla upp mina problem i bloggen, men vafan det är så det är.
Iaf, just nu så är jag och Henke i vår fina lägenhet i Linköping. Märkte direkt när vi kom hit att jag har saknat stället. Vårat egna ställe. Sen vi kom så har den mesta tiden gått åt till att städa och tvätta. Riktigt jobbigt, men så sjukt skönt när det är gjort.
Igår var oxå Björn över på en fika o titta film. Väldigt trevligt:) Är fortfarande ett par här i länet jag vill träffa på innan jag åker söderut, och det hoppas jag att jag hinner. Blir nog lite lek med Cissi imon, och resten träffar jag förhoppningsvis på FESTEN JAG SKA HA PÅ LÖRDAG;) (ifall nån "bortglömd" ser detta, våga fråga så får du komma:D)
Ja, lördagen! Den kommer troligtvis bli underbart rolig! Först blir det inomhuscup hela dagen i Rimforsa.. Det ska bli riktigt jäkla roligt! Sen på kvällen blir det fest dårå:D Bara jag lyckas skramla ihop tillräckligt med folk, inte så lätt nu i praktik och kravalltider faktiskt..
Nu höjdes humöret rejält, vad härligt:) Tänk vad fotboll o fest kan göra. Nehe, nu ska jag nog köra ett litet fyspass innan huvudvärken kommer tillbaka igen!

RSS 2.0