Ahh...

Gud vad skönt det var med lite löpträning! Alltid lika trevligt att gå och snacka lite med Emma oxå:) 

Nu har jag ätit två ägg och lite fullkornsvälling (haha, orkade inte ställa mig och skala potatis!).. 

Så nu ska jag ta en härlig dusch, o sen sjunka ner i soffan med mina härliga frukter! Vid nio är det en film oxå, med varulvar och vampyrer! Sicken kväll:)

Puss puss

✬ Ps.  Slappna av, tagga ner and have fun with it!  ✔ 



Helg!

Jajamän, långhelg! Gud vad skönt:) Helgen kommer dock innebära mkt plugg för mig, eftersom jag nästa vecka har mycket att göra till basgruppen, ett muntligt seminarie och en redovisning. Men men, ändå skönt med långhelg, och hela helgen lär jag ju knappast sitta med böckerna. Faktum är att jag överväger fest! Sköna Växjö-Tünde skulle på en förfest här i ryd, med sin kille och två av våra klasskamrater, så hänger kanske på dit:) Blev lite sugen! Sen skulle dom dra vidare till antingen HG eller Flamman. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska vidare eller dra hem isf:)

Nu sitter jag och tar det lugnt, käkar lite.. Sen blir det nog lite plugg, sen till att möta upp Emma för att sticka till skäggetorp och löpträna med laget.. Najsigt:)


Det är bra att man har klasskamrater som påminner en om att sommaren snart kommer; så istället för att köpa godis tills ikväll/helgen så köpte jag faktiskt en bit färsk annanas och en mango:) Mumssss... Lär ju iofs köpa godis och snask till på lördag, men det är tillåtet! Iaf för mig:) Tror min kropp skulle få en chock om mitt sockerintag helt plötsligt ströps tvärt;).
mmmmmmmmmmmm ;P


Nehe, soffpotatis en stund nu:)

Pussar



Trött

Jaha.. Då sitter man i soffan och käkar choklad. Jäkla Ida, ditt fel att jag blev så fruktansvärt godissugen;P Som tur var hade jag inte pengar till att köpa mer än en chokladkaka, annars hade jag nog suttit här med en cola och lite ahlgrens bilar oxå;). Hade iofs inte gjort så mkt, lite måste man ju få unna sig.



Kom hem från plugget för en timme sedan. Som tur var var en föreläsning inställd idag, så var "bara" i skolan mellan 1 och 5. Så nu sitter jag här och mumsar choklad och kollar på Simpsons. De är på precis lagom nivå för mig just nu. Sen ikväll ska jag nog kolla Hannibal, som går pååå..3:an? Blev iaf sugen på det, var längesen jag såg den.. Längesen jag såg en thriller överhuvudtaget, jag som gillar det så mkt:)

Imon har jag självstudiedag, så ska plugga immunförsvaret, om tolkning och personlighetspsykologi. Ganska intressant alltihop=), hoppas bara att jag får lite ledigt på min "lediga" dag! Måste nog iaf upp på stan o fixa en grej, och sen snackade jag o henke om att ut o springa en vända:)

Nu ska jag hämta nagellacket;)  Puss på er

Just det, anledningen till att min rubrik heter som den gör är att jag är förundrad över hur trött jag är. Gick o la mig tidigt igårkväll, och gick inte upp föräns 10 idag på morgonen, och ändå satt jag o somnade två gånger under föreläsningarna. Kan ju inte vara mitt fel, måste ju ha något med föreläsaren att göra?

Ciaoo:)

Måndag:)

Har varit en trevlig dag idag, även om jag var näst intill död idag på morgonen. Sovit sjukt dåligt inatt igen, och så skulle vi båda upp tidigt.., Henke för att åka till plugget, och jag för att plugga lite innan plugget. Kul:P Men vi hade färdighetsträning: Sond idag, och det var ju kul:) Hoppas dock att jag själv aldrig behöver vara med om att få en trettio centimeter lång slang nerförd genom näsan och ner i magsäcken.
Efter färdighetsövningen så stannade vår basgrupp kvar, för lite förberedelser inför vår redovisning på psykologiseminariet. Allt är nästan klart, och vår powerpoint är oslagbart snygg;P. 

Nu är jag äntligen hemma hos min kissunge (som förövrigt är sjukt jobbig just nu, klöser på soffan) som har varit ensam hemma för första gången sen han flyttade hit. Det verkar dock ha gått bra, för han låg och slöade när jag kom hem, och reste inte ens på sig när jag glatt ropade på honom. 
Nu tänkte jag se vad som finns att äta (skåpen är inte direkt överfulla 2 dagar innan löning), och så blire väl lite eftermiddagstv innan jag sätter mig och pluggar lite. Imon blir en sjukt lång dag; åker hemifrån vid tio över sju, o är inte hemma föräns vid sex.. Missar löpträningen vid halv sex oxå, suck.. Men men, resten av veckan är ganska lugnt, så träna ska jag väl hinna:)

Åka hem till helgen och träffa min jojjo?=)


Nehe! Puss på er:)



Helgen

Ja, har inte skrivit på några dagar. Men har haft fullt upp med nya kissen (!!), tvätt, städ och besök. Stina och Fredde var här i fredags o hälsade på, o festade med oss:) Supernajsigt! Dagen efter var dock lite (jävligt) seg. Hoppas att dom kommer tillbaka snart, för ett lite längre besök:)

Kissen ja! Jag och henke fick låna brorsans bil till enköping. Vi fick först köra upp honom till finspång, o sen sno bilen därifrån. Det var kul och mysigt med en liten road trip, förutom att vi kom fram till Enköping för tidigt. Så vi traskade runt o köpte grejjer till katten; kattlåda, sand, leksak och en klösmöbel. När vi väl fick komma till kissens matte så gick allt ganska fort. Han var till och med finare än på bilderna, o det var inget snack om att han skulle följa med oss hem:) Så nu är han här! De första två nätterna var ganska sömnlösa, eftersom en rastlös och busig kisse traskade runt och bet mig i tårna. Men nu har han lugnat ner sig lite, och sover (iaf en stund) hos oss i sängen. Jättemysig:) Söt som attans! Och han är redan min gullegris.. Mamas boy! Sebbe heter han förresten:) Sebastian.. Har gett upp alla komplicerade, tuffa namn och gav honom ett enkelt, sött namn istället:)

Ush, fyfan vad det snöar här nu! Riktigt många, stora flingor faller utanför fönstret. Bild tagen med webcamen, men det snöar sjukt mkt mer än vad det ser ut som på bilden! På riktigt så ser man knappt skogen på andra sidan vägen:)

Lägger inte upp några bilder på kissen idag, är så sjukt svårt att få honom att sitta still! hehe.. Nu ska blire kaffe, lite godis och sen lite psykologiplugg! Sen så småningom blire träning:) Lovely.

Nahe! Vad mer? Har sökt till vårt festeri SSKadat! Hoppas att man får vara med:) Skulle va sjukt kul!!! Får iaf reda på det om ungefär två veckor..
Nej, fika nu:) hehe.. Kissen ligger bakom henkes rumpa här i soffan och snusar:) Gosingen. Haha, det är sjukt hur snabbt man fäster sig vid dom små kräken (som morfar skulle ha sagt;))

Ha en fin söndag! Pussss

Min katt!?

Nu har jag  troligen köpt en liten kissekatt! Han är hur underbart söt som helst. En blandning mellan bondkatt och perser. Henke och jag ska antingen låna brorsans bil imon, eller tar vi tåget, upp till Enköping och tittar på den lilla saken. Jag säger att jag troligen har köpt honom eftersom jag gärna vill titta på honom först. Dock så kan jag inte tänka mig att jag ändrar mig efter att ha hållt honom. Han är ju en kattunge liksom:)

Såhär ser han ut:


En fluffig liten buse:) Undrar vad han ska heta. NEJ, nu ska jag först lösa detdär med hur vi ska ta oss dit o sen träffa honom. Sen kan jag börja fundera på namn:) Har ialla fall vart och hämtat en katt-transportbur, ifall han följer med hem.

Nu måste jag städa=)  Haha, får se hur henke reagerar när han kommer hem. Det han hörde innan han åkte var att jag skulle få fler bilder på honom skickade till mig, och nu ska vi åka dit imon. Hoppas jag kan pruta lite på kissen pga avståndet, för med resa o det blir det ganska dyrt. Sen imon måste vi ju skaffa låda och sand oxå:) kanske.. hehe

Städning! Pusssss

Tisdag

Fasen! Fick inte den lilla svarta kissen=/  Väldigt synd, men jag visste ju att det inte var säkert.. Väntar fortfarande på svar om en annan kisse, men nu vågar jag inte hoppas lika mkt, hehe.. Men sitter en stund varje dag och kollar vad som kommit upp på blocket (det måste man göra, dom försvinner hur fort som helst).. Egentligen borde man åka hem till Småland och höra sig för, det finns väl säkert massa med bönder som behöver bli av med kattungar:) hehe... Nå? Någon därhemma som vet nån som har kissemissar? :) hihi..

Idag blire plugg, och så måste vi gå ner och kolla om en tvätt-tid till idag eller imon. Börjar bli ganska dåligt med kläder här nu;). Men plugg som sagt.. Tror jag ska läsa om nervsystemet och om stress. Det blir intressant:) Ska nog oxå beställa en bok jag ska köpa, och en jag ska låna till rapporten som ska skrivas om några veckor. Så jag kommer igång med det:)

Henke satt med och kollade på kissar igår. Vi hittade denna underbara bengal: Kitty. Hon är så fin, och bengaler ser ut som leopader.. Asfina. Tyvärr kostar hon ju 9000, o alla andra bengaler ungefär lika mkt, så är ju kört.. hehe.. Men visst är hon fin?


Yäyä.. Är på bra humör idag, det var skönt med en sovmorgon! Nu ska jag borsta tänderna och sminka lite grann, sen blire till att ta itu med denna gråa tisdag.

Puss på er!

Frusen

Ja, fyfan vad kallt det är härinne=/ Kan ju vara lite att jag "nyss" vaknade upp från min lilla nap. Har iofs varit frusen hela dagen.. Aja, ska ialla fall koka upp lite mjölk och göra varm choklad! Mums:)

Vad ska jag göra seen? Vet inte, pallar inte plugga idag, så blir nog lite tv, käk och nagellack:P Pallar verkligen inte.. Vaknade varannan timme inatt, o gick upp redan vid halv sex.. uss uss..

Jag letar efter en katt! Har hittat en på blocket som jag hoppas att jag får!:) Det är den lilla kissen längst ut till höger från vårt håll:) Så fin!! Hihi, sitter redan och funderar på namn till den, och letar efter transportbur och kattlåda och så. Dumt egentligen, men hoppas så mkt:) Det är en hankatt förresten. Namnalternativen just nu (sjukt svårt!) är Justin, Teo eller Gino men är absolut inte säker. Vi får se:D Vad tycker du han ser ut att heta?;)



Jaja, nog om kissen=) Nu ska jag värma dendär koppen choklad och en macka och titta på Judys domstol.

Pussss



Back-drunk

Ja, igår spelade jag först match mot Karle. Vi vann med 3-2! Asgutt:) Fick in ett mål oxå, o det var ju kul.. Sen hade jag en timme på mig att göra mig i ordning innan det var dags att åka in mot Norrköping. Förfest hos Alex, sittning och sen eftersläpp. Sittningen var trevlig, men som alltid så blir det lite segt efter ett tag. Höll på ända till 23! Sen på eftersläppet blev det mer ös:)

Det blev ialla fall att man drack en hel del, så är riktigt seg idag. Kom hem från brorsan (där jag sov) för en stund sen, och nu blire mumsiga mackor med mjölk, och om en stund så ska jag nog poppa lite popcorn och dricka cola med is.. Så jäkla gott;) Känner hur min kropp riktigt skriker efter käk och dryck! Träningsvärk har man oxå, på tal om kroppen. Å träning ikväll oxå.. Det får vi allt se om jag pallar, hehe..



Nehe, mackor nu, innan det blir simpsons och soffan!

Pusssss

Fredakväll!

Ja, då sitter man här, ensam och övergiven.. Närå, Henken kommer snart hem:) Har varit en bra dag idag, skola och färdighetsträningar:) Sen efter plugget blev det en sväng på stan med Emma! Väldigt trevligt=) Inhandlade ett par svarta "pumps", ett par strumpbyxor, en foundation och en mascara. Så nu är jag fit for fight imonkväll:) Blir förfest (typ i fem minuter för mig) hos Alexandra och sen trappan för SSK-sittning och sen eftersläppet "kärleksfesten". Ska bli riktigt kul! Innan dess spelar jag träningsmatch på konstgräset, återigen mot rydslaget Karle, och vinner vi inte imon blir jag riktigt sur.. För så dåliga är dom faktiskt:P..
Efter stan så provade jag det jag köpt (ja, till och med sminket, haha!) och beställde en pizza.. Inte lika kul att äta ensam, men det var riktigt gott.. Och eftersom man är student så ingick en kebabsås! Vissa fördelar har det alltså;).

Nu sitter jag framför Let's dance och ska hälla upp ett glas cola med is:) Fråga mig inte varför jag tittar på Let's dance, är första gången sen andra avsnittet första säsongen jag tittar:D Inget stort fan alltså.. Men det var verkligen ingenting på tv..

Här är en bild på skorna och tightsen jag köpte idag:) Dom är svarta, men ser lite gråa ut på bilden.


Får se hur det känns att krypa i dom skorna (storlek 36!) efter matchen imon.. Går nog bra:)

Puss Puss

Ahhh

Hemma! Så skönt.. Jag har haft en bra dag såhär långt, trevligt basgruppsmöte på morgonen, och så färdighetsträning: kateter, på eftermiddagen. Lunch blev det på fräcka frökens med Ida och Oskar:)

Jaha, vad ska jag göra nu då? Ingen aning faktiskt.. Funderar på att först spola upp ett bad, och ta det lite lugnt till en film.. Sen blir det nog till att sätta mig och organisera lite vad som behöver göras framöver! Organisation är inte riktigt min grej, men känner att det är viktigt just nu.

Förresten, vad tråkigt det är att åka buss med människor utan vett. När jag åkte in idag på morgonen satt jag bredvid en kille. Först så svor han högt när jag satte mig, eftersom hans kompis gick bakom mig och tydligen ville sitta hos honom. Sen satt han brett isär med benen och med armarna i kors= jag får sitta på halva mitt säte. Försökte att lite diskret knuffa in mig en bit, men han var orubb-bar;). Så fick sitta och luta mig utåt korridoren= ont i nacken och ryggen. Blää.. Iofs inte dagens största händelse, haha, men han kan väl fan maka på sig lite;P. Alltså ska det bli skönt med ett bad och få mjuka upp sig lite.

Imon har jag en föreläsning om nervsystemet och en färdighetsövning i deskriptiv statistik. Wihoo.. Sen blir det nog faktiskt dendär rundan på stan, för att inhandla foundation och pantyhose tills på lördag:)

Baad nu! Puss

Onsdag

Haha, ja, det var ju jäkligt nödvändigt att man åkte in till Norrköping idag. Hade bara en föreläsning, o när jag kom dit så var det typ 15-20 pers där, av ca 70. Och ingen jag känner särskilt bra, så satt ensam. Fem minuter in i den så insåg jag att jag borde stannat hemma. Guud vad tråkigt.. Forskningsdesign eller var det var. Åkte ialla fall hem efter halva.

Nu sitter jag hemma, mätt o glad efter en skål nudlar och en banan=) Ska plugga lite till basgruppen imon, ska bara sätta på lite te.. Eller kaffe? Synd att man inte har några bullar ialla fall:P

Här är förresten bilder på min nya jacka, jeans och tröja:)
Väldigt basic tröja, precis som jag ville=) Har lite knappar på sig, men det syns knappt på bilderna..

Förresten, jag har blivit lite smått paranoid sen igår. Var ett äckel som gick runt runt på hemköp igår när vi skulle handla. Så typ följde han efter oss lite "diskret" i affären. När vi gick mot kassan hade jag inte sett honom på en stund, o trodde att han var borta, men då ställer han sig tätt bakom, eftersom han skulle köpa yoghurten han hade gått o letat efter i en halvtimme (tss). Henke gick och packade medans jag betalade, och jag blev mer o mer nervös eftersom han stod så nära, och liksom så gärna ville gå samtidigt som oss. Så medans han sedan betalade så sa jag till Henke "skynda, packa" och han ba "jo, jag vet" o så halvsprang vi ut från hemköp, så han inte skulle se vilket håll vi gick åt. Vilken jävel! Vad ville han liksom? Råna oss? Följa efter oss hem? Det var ialla fall obehaligt.. Ush..

Nog om det, Varm dryck nu:) Puss

Självstudiedag

Nej, egentligen inte, men jag sov så dåligt inatt så orkade inte ta mig in till föreläsningarna. Hoppas inte jag missade alltför mkt. Hade ialla fall tänkt gå på den sista föreläsningen, men vi får se! Tror som sagt jag tar en självstudiedag idag.. Det är inte alla dagar man pallar med att pendla faktiskt.
Så jag ska läsa om omvårdnadsprocessen och omvårdnad vid feber idag tänkte jag! Tänkte oxå kolla på nervsystemet lite.

Varför sov jag så dåligt inatt? jadu.. Hade ialla fall lite konstiga Bröllopsdrömmar! Humm.. Var ialla fall inte sådär lyckligt som man kan tänka sig, utan trassel och problem hit och dit. Men jag hade ialla fall en väldigt vacker rosa (?) bröllopsklänning.
Vaknade bredvid drömmens brudgum runt halv sju nångång o klev upp en stund o kollade på när han åt frukost. Stackars älskling, han är iväg så mkt. Och stackars mig oxå för den delen! Dagar som denna (vilket är nästan varje dag) är han borta från klockan tio över sju till 8, 9 på kvällen.  Kul när man själv går hemma hela dagen.. Men men, det måste ju vara jobbigare för honom såklart.

Jaha, så nu blir det lite frukost först av allt; rostat bröd med salami och gurka och ett glas juice (ingen oboy tyvärr:( ) Sen blire till att göra mig i ordning, kanske ta en promenad medans solen är uppe (skiner dock inte särskilt mkt genom de tjocka molnen) och sen tillslut sätta mig med böckerna! Känner mig ganska taggad faktiskt:)

Imon är allt vi har i plugget en föreläsning som ska handla om Omvårdnad, forskningsdesign och datainsamlingsmetod. Låter ruskigt intressant.. Men den ska jag ialla fall gå på.

PUSS♥

mohaha


Uttråkaaad! =) Har sminkat mig, samtidigt som jag lyssnar på lite ståupp-komik på youtube. Nu ska jag sätta igång o städa lite!

Kyss!

9 februari

Japp, ledig idag! Hur skönt som helst:) Jag hade tänkt att jag skulle va jätteduktig idag, o träna, plugga och städa. Skulle oxå en runda på stan, men än har inget av detta hänt. Men nu har jag duschat, så ska bara göra mig i ordning, käka lunch, och sen får vi se om jag sticker till stan eller städar upp här lite. Ska faktiskt passa på att få lite saker gjorda.
Vet inte om jag pallar att åka in till stan, blir kanske en annan dag. Jag ska iaf ut en sväng, för solen skiner så fint! Härligt..

Nehe, har inte så mkt att skriva, ville bara fördriva lite tid faktiskt.. :)

Ha de! Pussar ♥

Sonntag!

Jahaaa... Blev en lång sovmorgon idag, eftersom det vart lite vin och öl igårkväll:) Jag sitter här med datan i knät, medans henke ligger på madrassen bredvid och läser psykologi.  Vi ska snart oxå läsa det i skolan, ska bli kul..
Dagen har varit väldigt lugn, det enda vi har hunnit med hittills är frukost, mathandling och en fika.. Nu blire snart mumsig tacos, och sen två timmars inomhusträning för mig=) haha, oj låter som att allt vi gör har med käk att göra!

Just det, skulle lägga upp bilder på kläderna jag shoppade.. Vet inte om jag orkar ställa mig och fota allt! Kanske räcker med en beskrivning, så kanske jag lägger upp bilderna lite på måfå så småningom:)
Jag hade ju som sagt bara en timme på mig att shoppa, så jag hann bara med Vila och Gina. Fick ialla fall med mig:
* Ett par ljusa jeansleggings
* Ett svart basic-linne
* En blå vårjacka (jippie, behövde verkligen en ny jacka:))
* En svart basic-tröja
* En jeansväst, kind of. Behöll kvittot för är inte riktigt säker på den
* En lila klänning

Det var nog allt tror jag=) Är något osäker på den lila klänningen också, men tror den kommer se jättesöt ut nu i vår=).

Jag är faktiskt ledig från skolan imon! Så tror faktiskt att det blir en tripp till på stan, eftersom jag inte fick med mig allt.. Bland annat måste jag köpa lite tråkiga saker som foundation och mascara, men oxå lite kul som partyskor, nån cardigan, strumpbyxor och nått festigt=) Sen får jag nog lägga undan lite pengar tror jag!

Nehe, nog med shoppingsnacket! Nu ere dags för käk.



Jag och kungen o så en bild på håret:)

Pussar!

Lördag

Oj, vad trött jag är! Men var riktigt skönt att få sova ut idag iaf.. Igår var det ju frisör och shopping på schemat, men saker blev inte riktigt som jag hade tänkt. Håret tex. blev en helt annan färg än jag hade tänkt! Och min shoppingrunda fick genomföras ensam, och på en timme ungefär. Men det blev ju bra ändå, är nöjd med håret ( bara luggen lär sig att ligga på plats snart!) och fick tag på ett par bra saker under shoppingrundan. Men det är fortfarande ett par saker som fattas, men det fixar jag nog på måndag, min lediga dag=)

Nu ska jag äta frukost, och sen om 2 timmar blire träning på konstgräs! Jag lägger säkert upp lite bilder på kläderna senare, är svinhungrig nu;).

I eftermiddag sen blir det nog lite städ, o sen framåt kvällen lite vin med Henke:)

 haha, ful-le bild.. tagen från en kräftskiva:)


Pusss!

Wihihoo!

Nu du! Nu händer det saker:) Får mitt "extra" csn imon, o då blire lite roligt! Vi har en tidig föreläsning imon, och sedan 3 timmars hål innan nästa föreläsning. Där på hålet har jag bokat in ett besök hos frisören, för lite klippning och färgning! Har inte riktigt bestämt mig för färgen än, men funderar något i stil med på bilden på Lindsey Lohan (haha) nedanför. Är sugen på en varm färg, och har velat bli ljusare ett tag nu. Hade ju ljusa slingor innan, men när det började skifta i grönt hade jag inte råd att gå till frisören, så tog den enklaste vägen och färgade det mörkare igen.. Whyyy? ;P..

 Sådär kanske! Får se om det går på mitt hår ens:) Kanske är för ljust.. Men lite åt det hållet iaf, en varm, lite ljusare färg som sagt!

Sen är det som sagt föreläsningsdags igen innan det är dags att åka hem. O då blire ännu mer kul, ska nämnligen möta upp söta Cissi på stan och shoppa! Som jag har längtat! Känns verkligen som att det är dags att skämma bort migsjälv lite, kan inte komma ihåg sist jag köpte ett fint klädesplagg! (förutom det nedan, haha) Ska dock komma ihåg att lägga undan lite pengar, eftersom csn fick mig att ta av mina sparpengar förra månaden. Men det ska jag inte tänka på imon! ;)

Var förresten och hämtade min tröja idag! Den var mkt mer rosa än vad jag trodde! Gillade det inte när jag tog upp den ur påsen, men på var den fin, och när solen börjar skina så är det ju fräscht med lite färg på ju! Såhär ser den ut på mig:

På bilden bakifrån gled linnet under upp, så den ska vara så kort, bara att det ser lite knäppt ut där=)

Nu har Henke stuckit för några timmar oxå, så ska se vad som finns på Tv tänkte jag! Är lite slö.. Sen ska jag nog vara lite nyttig också tror jag, här ser lite smått förjävligt ut!
Pussar

Onsdag

Har haft ledig dag idag, pga tentamissen. Har varit ensam hemma och bara tagit det lugnt, det var det jag kände för. Nu kommer Henke snart hem från Motala och då blir det käk, kanske träning och sen basgruppsplugg! Måste göra klart undersökningsplanen oxå, blää.. Just det, ska sticka till tobaksaffären här i ryd och hämta ut tröjjan jag beställde oxå! Spännande:)




Hoppas att ni andra har haft en fin dag!
Pussar


Haha

Sitter och småglor på dr. Phil. Han satt och pratade med en liten afro-amerikansk flicka i ett rum. Och så slog det mig: han lät precis som mr Mackey! I slutet av varje mening väntade jag på att han skulle säga M'key! Är det så dom har tänkt i south park? 
Vet inte om det är nån av er som känner till honom, men var tvungen att skriva det!:D Så tänk på det nästa gång ni tittar på Dr. Phil!

  =    ?

Jag hatar migsjälv!

Det var typ 40% som inte klarade tentan! Jättemånga, och hur många som helst av dom smarta och ambitiösa. Jag hann inte plugga någonting över jul och var sjuk, så jag gjorde inte den tentan, precis som endel andra. Helt okej.
Men jag visste ju precis hur jävla mycket det är och att det är svårt, så VARFÖR I HELVETE har jag inte pluggat? Har bara skjutit och skjutit på det, som om omtenta-datumet var flera år bort. Så nu sitter jag här ikväll: kvällen innan tentan, hög på kaffe och kan inte ett skit! allting bara snurrar runt i huvet, och jag har inte ens läst hälften av det jag borde.

Jag har fan fått nog av migsjälv! Visst, jag har aldrig vart den överambitiösa typen direkt, som suttit och pluggat 2 månader innan ett prov, men jag har ändå alltid skött mina studier tillräckligt. Så vad håller jag på med nu då? Jag visste ju när tentan var, inte som om det var en överraskning liksom.

 Jag har ju valt att utbilda mig till detta, o då måste jag ju klara alla moment som ingår.

Jag ska plugga lite till, och sen sova på saken o se hur det känns imon, men troligen blire ingen tenta. Ingen godkänd ialla fall. Blev så sur på migsjälv att jag satte mig ner med almanackan och skrev in datum då jag SKA plugga till denna tentan, för det får fan inte bli som det blev nu. Ångest och akutplugg, och ändå sjunker inget in. Nej, jag ska fan innan nästa omtenta känna mig 100% säker på vartenda liten jävla process i kroppen (nä, okej, men du fattar). Det hade inte spelat någon roll ifall jag hade kuggat imon ifall jag bara hade försökt lite mer. Men jag är tydligen för upptagen för att hinna plugga till en omtenta på en månad. Jävla pucko-elin. Känns så jävla pinsamt. Om läraren frågar varför jag inte dök upp på denna tentan heller får jag väl dra till med nått i stil med att jag försov mig. Fyfan..
Det enda som är lite lite lite positivt var att det är fler som funderade på att skita i det. Som iofs har bättre anledningar än jag. Mindre pinsamt ifall man är fler. Så slipper jag sitta ensam o skriva nästa omtenta kanske iaf=P

Nu ska jag gå ut och ta lite luft, kanske gråta en skvätt över hur arg jag är på migsjälv.

Kärlek till alla nära!

I'll bounce back from this.

Trött måndag

Var sjukt trött igårkväll efter cupen, eftersom det blev till att spela cup istället för att vila och äta bakismat (blev en pizza på kvällen sen iaf;)) Var lika sjukt trött när jag vaknade idag på morgonen! Och det är ju härligt när man har skoldag mellan 9-6 (bussåkandet inräknat) Hade iofs tre timmars hål mitt på dagen, men eftersom jag har tenta på onsdag så gick jag hem till brorsan och satte mig o pluggade lite njurar. Inte jättekul, men nu kommer jag ju verkligen inte undan längre! 

Idag hade vi en färdighetsträning! Ven-och kapillärprovtagning. Riktigt intressant.. Blev lite skakis när läraren sa att vi skulle ta kapillärprov på varandra (vilket iofs bara är ett stick i fingret, som på bilden, men det gör ju ont!:P) Venprov, som man ju tar på underarmen gjorde vi på en "dockarm", med synliga och kännbara vener med lite fejkblod i. Jag och Ida trodde att vi var riktigt usla på det, eftersom vi inte fick mer än nårra droppar blod, efter ungefär 3 försök var. Men precis som jag skojade om så var ju dockan "trasig". Alltså blodflödet, om man kan säga så, var inte på.



Kom hem för lite mer än en timma sedan alltså, och jag känner verkligen inte för att sätta mig med något plugg! Gör jag nog inte heller riktigt än, eftersom Henke kommer snart och är hungrig. Så ska se vad jag kan fixa fram! Är också hungrig, o utan mat i magen är min koncentration kass!

Nehe, kylskåpet då, Puss! :)

Lördagskvällen!

Jag har säkert skrivit att jag skulle på vinterkravall i lördags? Så blev det iaf, och jag hade hur kul som helst! Var längesen jag var på trappan, och det var riktigt skönt drag tyckte jag:) Vi hittade ju ingen förfest, så vi fick skapa oss en egen! Så det var jag, oskar, ida, carro, emeliee och karro som fick låna martins lägenhet och komma igång i! Blev jättekul! Hela kvällen var väldigt lyckad, det kändes verkligen att det var längesen jag var ute!=) Här kommer lite bilder från el förfesto

Ida är poppis, alla vill ha sitt kort taget med henne;)

Puss

RSS 2.0