Shorty is a killer

Räddad från migsjälv av mr R. Dock inte förrän runt nio-tiden. Så nu ska jag hårdsminka mig (det brukar ju hjälpa.. Not.) ta lite kvällsmat och sedan sticka iväg och köpa världens fetaste godispåse. Så kan nog denna kvällen bli uthärdlig ialla fall.
.
Bilden är tagen kvällen då vi träffades. Tiden har gått sjukt snabbt sedan dess. Det är en ren slump (eller ödet?) att saker blev som de blev. Men jag märkte redan första kvällen att det var något speciellt med denhär mannen. He's the shit. Tha bomb.
.
Puss! <3

Pissdag

Hej! Läget med er?
Här är det skit. Nej, det är det väl egentligen inte. Men jag har PMS (vilket väldigt sällan händer), så jag känner mig ful som stryk och tjurig. Sårad oxå, över att jag måste sitta hemma ensam i min lägenhet. Sen fyller jag år på torsdag oxå, men det känns bara trist. Ska plugga då, som vanligt, ändå.
Ska försöka skita i allt ett tag nu och försöka få lite ordning i lägenheten. Visst mår man bättre om man har det lite organiserat runt omkring sig? Då kanske jag har fokus nog att fylla i domdär formulären, förbereda mig inför S-HLR imon och tentaplugga. We'll see. Just nu pallar jag inte göra ett skit ialla fall. Bara känna mig eländig. Och ful.
Såklart när jag kom hem i eftermiddags var det detdär sorgliga avsnittet med dr Cox och Ben på scrubs. Man har sett det hundra gånger, men man blir lipig varje gång. Som om man inte redan vore det.
Så le, här skryter man om att man aldrig lider av PMS, men idag kommer det. Måste vara stress-relaterat.
Jag skulle vid denhär tiden suttit med Frida på krögers o tagit ett par bärs, men hon avbokade. Lika bra, jag hinner inte det egentligen ändå. Å nu slipper jag ju visa mig bland folk oxå.
NEJ USH! Ska diska o städa lite och ta ett bad. Sen får vi se om jag får grepp om plugget igen, annars ska jag försöka muntra upp mig med nått kul. Eller gott.
Lovade Stina att lägga upp denna bilden här, so here it comes; Jag, gungar i mormor och morfars trädgård.
Ser fett blek ut. Och ful. Hehe, skojar.
Det är inte så lätt att vara kvinna alla gånger! Tänk er om en man utsattes för de prövningar som våra hormoner ställer till med varje månad! De hade nog lagt sig ner och dött. "Du tycker jag är fuuuul, buhuhu" haha.
Ha det!

Any day now, love will let me down.

Tjipp! Kom precis ut ur duschen. Har varit så sjukt trött hela dagen. Har iaf legat och pluggat lite i solen. Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Inget speciellt troligtvis. Har så äckligt mycket att plugga på nu. Men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag ska läsa, så det är svårt att motivera sig. Å det fina vädret gör ju att man känner mer för att ta sommarlov, hehe. Men men, snart. Eller, har sista tentan nästa fredag, o börjar jobba lördag, men iaf. Får ju göra nått annat åtminstone. Nu ska jag blåsa håret o se om Mr R hör av sig snart kanske.
.
.
.
- I know i shouldn't wanna keep you if you don't wanna stay. But until you're gone forever, I'll be holding on... Holding you this way and baby I'm begging you to stay!

Mot alla odds

Hej kompisar!
Jag kom precis hem till M för lite lunch. Har haft praktisk examination idag. Momenten som skulle examineras var sond, sugning av övre luftvägar, steril kateter, syrgas, infusion och administrering i CVK.
Jag hatar dessa sorters examinationer. Man blir så äckligt nervös av att göra allt inför sina klasskamrater, två lärare och en filmkamera. Jag tyckte heller inte att jag hade läst på tillräckligt. Så i morse ville jag nästan vägra gå dit. "det kommer inte gå ändå" försökte jag intala migsjälv, mest för att slippa tror jag. Men det gick faktiskt bra. Eller bra, jag klarade det iaf. Riktigt gutt, för det trodde jag inte efter att jag hade utfört uppgiften. Jag fick sugning av övre luftvägar. Och eftersom det inte är ett lika komplicerat o tidskrävande moment som vissa andra så blev det lite utfrågning på slutet. Det var där jag trodde att jag gjorde bort mig. Men det gick bra som sagt:) gööööött!
Nu ska vi äta lite lunch, sen ska jag bort till bibl o skriva ut en massa papper o förbereda mig inför morgondagens examinationsseminarie. Kul liv man har just nu?:) aja.
Hangrii!
Här är en bild på när kissen hjälpte mig med plugget igår!


Hard work work

Tjipp! What up en klämdag som denna?
Jag har precis pluggat lite och skickat in "en" uppgift. Skönt o bli av med skiten. Men jag har nog att göra, har två tentor i början på nästa vecka och två st veckan efter det. Usch. Tänkte väl iaf att det får räcka för idag.. Vet dock inte riktigt vad jag/vi ska hitta på..... Är ju soligt, fast kallt ute.
Hmm..
A, jag hade som vanligt ingenting speciellt att skriva. Var på AW med Stina, mamma, Micke & Fredde i onsdags. Det var najs! Sedan dröjde jag o micke oss kvar en stund på krögers o minglade lite med ett italienskt par. Alltid trevligt:) Men jag har inga pics tyvärr.
Nahe, nu ska jag nog ta tag i fejset. Hehe=) Så kanske man känner av fredagsstämningen lite mer.
Kram på er!
/ En glad Elin & ett katt-arsel :D

Härlig söndag

Sitter i soffan, precis nyäten go. Väntar på att M ska bli redo för lite filmkväll. Vi har haft en underbar dag! Jag blev hemskjutsad runt 1-tiden. Men redan efter en kvart ringde telefonen, och det blev en spontan-resa till Öland. Mickes syskon var där och kollade på får (Gråborg eller något hette det). Så vi åkte dit och umgicks och låg i gräset och kollade på får & små lamm. Sedan åkte vi hem till Mickes syster & hennes pojkväns nya hus o fikade. På vägen dit köpte vi årets första öländska jordgubbar och två fina klänningar till mig på en outlet. Sen åkte vi mot Kalmar, och tanken var att jag skulle hem till papi och grilla. Men klockan hade blivit för mkt så vi bestämde oss för att ta det en annan dag. Så då åkte vi en sväng förbi Skällby ist, o tittade på getterna (& killingarna), kossorna och hönorna. Stod en stund och gosade med kossorna. Så snälla goa djur. Jättemysigt. Träffade även en Nybrobo med en brun kungspudel. Fidooo<3 så vi gosade lite med henne. Tydligen hade Fido och deras förra hund (en svart kungspudel) varit vänner. Hihi.
Nu sitter jag som sagt hemma i soffan. Sippar på ett glas cola. Här är lite bilder från helgen
.
I fredags blev det Sushi och AW med Stinis=)
Strålande sol på Öland. Fåren var lite blyga, så vi fick spana på avstånd. Micke hittade en pinne. ;P
Alltså, jag kan inte beskriva hur KÄR jag är den blåa långklänningen. Så snyyyyygg<3 100:- styck kostade dom. Jag har inte unnat mig något fint på sjukt länge, så det var inget snack:) Den svarta tänker jag mig blir fin på en grillfest eller något. Kom nu sommaren, så jag kan få bära dom!:) Dom gör sig ju självklart inte riktigt rättvisa på bild, men ni fattar ungefär.
Aa, här har ni en bild på colan oxå! hehe. Men ser ni hur fint det är utanför mitt fönster? Ett glittrande hav och strålande sol.
Har varit bästa söndagen på länge. Nu känner man sig lite bättre rustad inför kommande vecka. Men man är ju sjukt sugen på att köpa huuus. Alla har det så fint. Roligt också att göra i ordning o fixa. Hund är jag också väldigt sugen på att skaffa. Djur är fasen något av det underbaraste som finns. Men men, tålamod. Jag får väl mitt en vacker dag jag med:)
Nahe, nu ska jag nog packa lite grejer.
Puss!

<3

If i could steal one final glance, one final step, one final dance with him. I'd play a song that would never ever end. Oh how i'd love love love, to dance with my (grand)father again.
Jag saknar dig, älskade morfar.

Pluggpaus

Tjipp! Då var det fredag igen. Herreguuud vad tiden går fort nu. Helgerna oxå i och för sig;P. Vill att tiden ska stanna upp lite, eftersom det blir fullt upp med examinationer de närmsta veckorna.
Ialla fall.
Jag sitter hemma och pluggar. Har skrivit klart en av två examinationsuppgifter som ska in kl 16. Känner mig lite stressad inför den sista, eftersom den är lite omständig och all min kreativitet försvann. Men det är ju bara att hugga i o skicka in skräpet så man kan ta helg sen:) Men nu ska jag först ta en liten paus och hoppa in i duschen.
.
Vid halv fem ska jag möta upp systra mi på stationen. Vi ska dra o käka sushi:) Var hur längesen som helst jag gjorde det. Det blir gott, och trevligt att träffa henni:)
Annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen. Ska la kolla Sverige- Ryssland nånstans på nått sätt iaf=) Sen måste jag ut o shoppa skor en dag i helgen oxå. Nu är både mina sneakers och mina "aftonskor" (hehe) trasiga. Så jag går runt i mina joggingskor. Känns lite trist. Bidrag mottages gärna. Smsa för att få kontonummer:D
Nahe, let's get to it. En varm långdösch skare bli.
Tchüss!
("jag har en tubtopp på mig")
Puss

Testing, testing

Testar att blogga genom en app i mobilen. Måste testa hur det funkar:)


Pics


Bilder från de senaste två veckorna. Fina va? <3
Nu ska jag diska lite, sen ikväll blir det hockey-vm. Ska gå o lägga mig tidigt, för har varit mångalen inatt och somnade inte förrän 5, halv 6. Ush.
Puss

Lurrdag

Mot Nybro och Stina och Fredrik för lite mat o dryck!:)
Trevlig Lördag!
Tchüss!

"fredag"

Oj, vilken kort arbetsvecka. Underbart. I eftermiddag har jag legat o solat/pluggat med mr R. Kändes som vilken sommardag som helst, solen var riktigt het. Har fått lite färg i ansiktet, armarna och på bröstet tror jag. Lite förvånad att jag inte blev röd, med tanke på hur blek och ovan vid solen man är:) Det var riktigt skönt i vilket fall. Hoppas på sol imorgon med, men har hört det ryktas om oväder. Hope not.
Nahe, nu ska jag klä på mig ett par mjoukisar.
Dom utlovade bilderna kommer lite senare;) imon eller nått.
Puss
.
♥We touch and then, i wanna do it over again.
And It hurts to be in love, when you never ever get enough.
I'm always worried, you think i'm pushing too hard.
Oh baby it hurts me when you tell me i'm going too far. ♥

RSS 2.0