bakfull och på g?

Jaha, då sitter man på friskis o fiser igen. Ofta fiser, men.. Är bakis! Brukar ha turen (eller förmågan?) att slippa det annars. Men idag jäklar! Har inte så ont i huvet, men jag tänker i typ 2 km/h. Om man kan säga så:P. Men som Stina o Amanda redan har konstaterat så var det värt det:) Var jättekul. haha, råkade skriva fel på ordet jättekul så att det blev nått helt annat, o det var riktigt roligt. värsta satt o fnissade när det gick förbi en person oxå. oops:P haha, humorn e bäst dagen efter.. Ursäkta.
Vad skrev jag om? just det, blommor. oj oj.. förlåt..
Det var kul igår som sagt; lite nytt folk, nytt (inte jättegott) vin och musik. Så det var asnajs.. Man får tacka Stina o fredde för sin givmildhet, eftersom jag kom dit tomhänt (low on cash) och kom hem askalas. :).

Om klockan kunde ticka på lite! Så jag finge sticka hem.. Då blire fika med min underbara syssling Lina:), som jag träffar alltför sällan! men idag blire av iaf, hihi.. Sen e det ba hem o prep-a sig igen o sticka till Sara o Jennies inflyttningsfest:) gutt gutt. Då kommer det förmodligen lite folk som man inte heller har träffat på länge, o det är ju som sagt asarioliit (skånska). Hade stora problem igår om vad jag skulle ha på mig, men hoppas slippa den ångesten idag. Om man nu kan ha "ångest" över en sån lam sak..

lalala.. Det är en bra dag på friskis idag. Inte så mycket folk, men ändå trevligt. Skönt att det inte är nån rusning..

Jaha, är jag festsugen nu då? fast att jag inte riktigt hunnit återhämta mig? Den frågan vill jag besvara med ett bestämt JA. haha, robert gustavsson. Nämen, är sugen på att festa, men inte så mkt att dricka. Måste plugga imon oxå, och sitta på friskis igen, så vetikatten. Vi får se hur det blir:) Kanske bara tar nån ölis. Eller så kör jag fullt ös. Det får vi som saegt se.

shake that thing yo mama gave yo! (it's too big to hide)  haha.. jäkla jamaican..

Nu ska jag... just det, måste berätta om Madicken! hihihi, är så kär i henne! Mamma hade sagt att vi skulle va hundvakt åt en liten vovve (inte kassio), och jag ba jaha, jaja liksom. Men sen kom hon och hälsade på idag. Så otroligt jäkla söt! pytteliten sak som ba sprang hundra varv på golvet, o sen klättrade upp på mig o slickade mig i ansiktet. jag föll pladask för henne direkt:D. Hon är bara ett år, så hon e jättebusig, jättegosig och jättesöt! Bortskämd är hon med; hon är van vid att sova i sängen med matte på natten, men nu när jag träffat henne så förstår jag varför det är så! Lika oemotståndlig som en skrattande bebis.. haha.. Är inte van vid små hundar heller, som hoppar upp i knät o så, så tycker det är jättesött:). Det ska bli kul att ha henne i en vecka!

yeye, nu ska jag väl pilla lite här på friskis..vet inte med vad, men det finns la alltid nått:) Ha det bäst!

peace out! (K)


Japp

Dåligt humör!! Blev på det efter min lilla power nap. Att jag allri lär mig;). Sen e det första man hör när man vaknar att Stina inte orkar jympa.. shiet.. hehe.. Då funderade jag seriöst på att ut o springa i mökret o kylan, bara för att vara envis; jag SKA träna ikväll.
 Varför inte bara sticka o jympa själv? Nee, tycker inte det är roligt.. Att träna är ju lite socialt oxå:).

Så nu sitter jag här istället... igen... Blir iaf träning imon på förmiddagen:)..

Dagen har gått så fort, och har hunnit med både det ena och det andra=) Nu är frågan bara vad man ska hitta på såhär på kvällen. Det är ju lite då man saknar att ha sin pojkvän mindre än tusen mil bort dårå! För långt bort ialla fall.. Det är därför jag gärna hade stuckit och tränat eller något, så man slipper bli uttråkad och efter en stund ensam.. Man är ju så van vid att liksom framåt kvällen dra sig till honom eller dra honom hit;). Särskilt eftersom de flesta av mina kompisar har pojkvän/flickvän, så det blir ju inte att man värsta hänger med dom på kvällarna lika mkt längre. Så det är lite tråkigt.. Kvällar och nätter är tråkiga..

Nu blev det lite deppigt här! Berätta nått kul.. ummm... 2 fester denna helgen! En hos syrrebyrran imon, sen inflyttningsfest hos Sara o Jennie på lördag. Trist som faen att jag är så pank baa, har ju fan inte råd med mer än 2 bärs:) men men, jag är inte den som är den... Löser sig alltid:)

Nepp, blev inte på så mkt bättre humör faktiskt. Vad göra då? Äshfan, får väl hitta på nåt medans jag väntar på att henke ska komma hem från träningen, så vi kan prata lite i lurarna.

  - Saknar dig, sötisen!

Onsdag

Hopp hopp! Då sitter man med bloggen framför sig igen.. Vad har hänt i mitt liv sedan jag skrev sist? :P.. Nämen jo, endel trevliga saker faktiskt. Var på inflyttningsfest hos pulle i lördags tex, och det var jäkligt kul såklart=D. En blandning av folk som efter en stund var överraskande trevlig! Och det är ju alltid najs.
Sen har jag varit på mitt lilla kusinbarns dop! Det var najs o träffa släkten faktiskt, har inte gjort det på ett tag känns det som.
Har också fått lite kontakt med några tränare i linköpingstrakterna, så det kanske blir av att man spelar fotboll till sommaren iaf! Skulle ju va underbart roligt:). Får se om jag vågar bara;)..
Annars har det inte vart så mkt, endel påskmiddagar såklart..=) Så där är min lilla rapport, hihi.. :P

- Jaojao, just nu sitter jag bara o tråkar... Har annars varit rätt aktiv idag, fast inte lika aktiv som jag borde! Har varit duktig och både varit på körskolan och iväg o tränat. Fast sen var det ju meningen att jag skulle plugga matte o sen träna igen, men det blev ju inget med det. Skyller på mamma som bangade på o jympa, fast att jag inte orkar (ser ohyggligt kallt o mörkt ut ute:P). & matten får jag helt enkelt ta tag i lite extra imon.
"Det du inte gör idag kan du alltid skjuta upp till i morgon", som det står i bibeln. Men jag ska faktiskt PÅ RIKTIGT ta tag i körkortet nu är det sagt, så ska dit varje dag. Samtidigt som jag stressar med matten, så kan väl få starta lite lugnt (=..

Är otroligt hungrig nu, så ska välla fixa till något att äta, men är ensam hemma, och kan inte komma på något kul att äta. Är iofs inte sugen på mat, så kan nog fixa till en supermacka:P.

 Ha det bässsst! Pussis

image90
haha, så ego o ha värsta fetingbilden på sigsj?  whatever :), bilder får ett inlägg att se lite roligare ut...

Då ere påskaa

Jaoo, då är man hemma igen:) Kom hem igårkväll, till värsta vinterlandet:D. Var lite snö i Linköping med, men det var påväg bort.. Och klart som attan att det första man ska göra när man vaknar i nybban är att pulsa till friskis och sitta här i 2 och en halv timma. Men men, det går väl fort antar jag.. Lite överkurs förresten att ha öppet hela påskhelgen, inte så kul att sitta här då, särskilt när det ändå inte är alls mkt folk som har tid att vara här och gymma. but but(t) :P..
Hur vare i Linköping? jodå, det var jättebra:). Särskilt sista kvällen var härlig; vi lagade en jättegod lammstek, drack lite vin, åt fruktsallad och kollade på en bra film. Så gött kan man ha det..

Shit, när jag skulle gå hit idag; jättestark motvind med snö i, så hade smink ända nere på kinden nästan:P. Lite jobbigt.. Tycker om snö annars, men det ska helst falla stora flingor helt vindstilla.. Då är det mysigt:).

Vad händer idag då? Påskmiddag blire iaf! Sen är det inte hundra om det blir med henkes familj eller med min.. Det är lite veligt=)..
Sen ikväll blir det inflyttningsfest hos pulle iaf! Ska bli kul, hoppas det kommer mkt folk:).

Lalalala, inte askul att sitta här idag märker jag... Händer absolut ingenting..

Ushush, måste ta tag i matten med, ligger efter! Så jäkla tråkigt.. But i gotta do it, and it's killing me (8)..
Finns mer jag måste göra som känns jobbigt.. blää...
Är nervös som faen oxå att jag inte ska komma in på universitetet i Linköping.. Skulle va så tungt, pallar inte att läsa komvux, vill bara sätta igång o plugga nu.. Jag vill verkligen att allt ska lösa sig, så allt går bra; plugget, boende och fotboll. Japp, jag är assugen på att börja spela fotboll igen!! hihi..
Så vi har kollat runt lite och se vad det finns för klubbar i linköpingstrakten. Har t.o.m skickat mail till en, men han har inte svarat än.. men men, vi får se hur det blir med det, inte säkert det blir något alls. Men skulle va kul..

Men men... hehe, är som sagt lite uttråkad här!!! Aja, tror jag ska läsa lite eller nått.. Ha de bäst!!
Pussss

Heeej

Jao, då sitter man hos Henke i Linköping:) Han tar en dusch nu, så då kan jag ju passa på att blogga lite;). Kom hit i söndags, var helt oplanerat, men bestämde mig på lördagen att jag bara skulle åka hit. And here i am=). Vi har hunnit göra mycket kul sen jag kom, vi har handlat, haft filmkväll, kollat lite på stan och lagat en fantastisk mexikansk paj:). Idag ska henke spela match, så jag blir ensam en stund igen, men det gör ingenting, för måste ändå ta tag i matten idag igen. Sen när han kommer hem ikväll ska vi hitta på något najs igen, innan avresan imon. Då åker vi tillsammans mot nybban! Det ska bli härligt att få ha gullet hemma lite...
Men men... Nu blire back to whatever! Vet inte redigt vad vi ska hitta på.
Tror det händer lite roliga saker i nybban oxå när man kommer hem, förutom mitt kusinbarns dop=).

Ha de bäst! Pussssss

värdelös tisdag

Japp, vaknade idag av att jag bara ville somna om igen. Tog skitlång tid för mig att ta mig att mig upp, fick somna om två gånger först.. Så ringer ju såklart mobilen vid tio i åtta, men då svarar inte Elin Engström=) Inte nuförtiden, då sover jag vid den tiden.. som bäst faktiskt! Men den personen har inte ringt tillbaka, så var väl inget superviktigt. Efter en lång frukost med film och grejjer så var det dags för en runda med vovven. Såg att det var sol ute, så tog vårjackan och solbrillorna. Men såklart så blev det skuggigt och iskallt när jag kom ut, så blev ingen jätterunda. Sen tog jag en dusch, o stack sedan till pappa och solade och åt och kollade dr. Phil :). Inga småsaker idag alltså: en make som hade varit otrogen mot sin förra fru 10-11 ggr, och den nuvarande frun ljög han för hela tiden och han var sexmissbrukare. Helt sjukt... Men hon var ju lite vettig iaf och ville ha skilsmässa. Fast man skulle tydligen få följa den familjen i flera program, och jag tror att han ska erkänna ett mord! omg.. här i Sverige dumpar man sin kille efter Max en otrohet, annars ses man som blåst, där krävs det 10 för att det ska vara nog. T.o.m då kan de ge honom/henne en chans till. Alltid ska dom vara värst amerikanerna alltså... Men men, får se när dom kommer på att sånna människor aldrig förändras.
Nog om det ;P

Nu har jag varit hemma ett tag; kollade Inter-Liverpool. Rätt kul match, men sen slog Torres till och allt hopp för Inter försvann.

Så nu sitter jag här då... Känner fortfarande bara för att lägga mig och somna om. Men pga min inte helt ansträngande dag så är jag inte trött än... Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Hoppas jag är lite gladare och piggare imon! Vill ju inte hamna i någon ond cirkel här!
men men, nog för ikväll, orkar inte gå på djupet eller något annat, kommer bara bli trött och deppig..

Pussssssssssss


Hemma igen

Japp, tillbaka in good old Nybro efter helgens besök i Linköping. Det var helt underbart att träffa Henke igen efter hela 2 veckor isär=).
Jag åkte bil dit med hans mamma och hennes sambo. Första kvällen gjorde vi inte så mycket, vi var ute och åt thaimat och sen åkte de till hotellet och jag och henke fick umgås lite själva i lägenheten. På lördagen spelade henke match i Örebro, så vi satte oss i bilen igen och åkte dit för att kolla=). Det var iskallt att sitta och titta, men en hamburgare i halvtid värmde upp lite;)..
På kvällen åt vi lite och kollade melodifestival (och yeeees, carola blev krossad av Nordmannen!;). Sen blev det bara jag och henke kvar i lägenheten, och eftersom han varken hade träning eller match dagen efter så hade vi ingen deadline, utan kunde va uppe så länge vi ville och ha kul=) and indeed we did! Inte för att jag på nått sätt har glömt hur otroligt roligt det är att umgås med min Henke! =)
Sen handlade hela söndagen om shopping! De flesta timmarna dock inte om den roligaste typen av shopping, men såklart så var vi ju där för att hjälpa henke att införskaffa de grejjer han saknade i lägenheten.
Så vi sprang runt på ikea, i matbutiker och i sportbutiker, ända tills vi inte orkade mer=). Mitt i alltihop hamnade vi dock i en skobutik, och där hittade jag såklart ett par jag ville ha:) Så blev ett par bruna "kängor" med hög tjock klack. Kanske inte låter så fint, hehe, men jag tyckte dom var coola=).
Var jättetråkigt att säga hejdå och sen ha 3 timmar i bilen framför sig, men vi hade köpt ett headset till mig, så direkt jag kom hem så kunde vi prata genom datan istället för telefonen (INGEN vill ha den räkningen som skulle ha blitt om vi hade fortsatt som vi gjorde).
Det var helgen det=D! För dig som undrar hur jag hade det i Linköping. Det var jättenajs som sagt:) Ett tack till henkes mor och sambo som var väldigt generösa hela helgen! :)

Sov som en bebis inatt, var jättetrött efter helgens upplevelser antar jag=). När jag vaknade hade dock mitt halsont blivit värre, och det är ju inte särskilt kul. Mamma och jag stack sen till mormor och morfar och hämtade min reparerade cykel, och sen till Stina. Jag stannade hos henne och kollade på tv och umgicks o lite så. Hon saknar mig så mycket nu när jag inte är around varje minut=). Sen stack jag förbi Rob och hängde lite innan jag cyklade hem=). Och nu sitter jag här och mår inte jättetoppen! Har ont i halsen, hosta, ont i huvet och lite feberkänsla i kroppen. Inte alls kul, pallar inte va sjuk... men men, får se; det kanske går över tills imon på morgonen. Det hoppas vi på.
Imon blire förmodligen matteplugg, och Förhoppningsvis dubbelträning, om jag inte mår sämre..
Nu ska jag göra mig i ordning o sen sova tror jag... ush..

Ha de bäst! pussah


mittiveckan

Jag hade tydligen bara tur att få sova natten till igår, för inatt var min sömnlöshet tillbaka igen. Var nästan omöjligt att ta sig upp ur sängen idag! Sms:ade Stina o frågade om vi skulle strunta i mattelektionen vid halv elva, men nehe:) Så vi stack dit, helt i onödan visade det sig, för det var nog den minst givande mattelektionen jag nånsin vart på. Men vi fick iaf reda på våra prov, och det hade gått bra för båda två! Rätt förvånandsvärt bra:) Så vi var happy.. Direkt efter komvux (och en celebrations-hamburgare på mcd:P) stack vi och hälsade på vår kusin Emma och hennes lilla bebis Hilding.. Söt:D han somnade i famnen på mig (strax efter att han hade kräkts lite). Så vi fikade lite där, och höll bebis o så. Sen stack vi hem..
 Mamma hade också en glad nyhet idag, så blev lite kalas med fruktsallad och så:). Vilken uppåt-dag verkligen:).

Sen satt jag o segade lite hemma, tills jag o robban bestämde oss för att dra till stan o kolla lite. Det var trevligt:) Blev lite mat/fika, och jag köpte äntligen en vårjacka, plus två tröjor:) (och lite basic-smink).. 

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt.. Har vart en asbra dag, men rätt lång med tanke på min lack of sleep, så är gutt med lite chill nu:).. Det blir nog att kolla på Real Madrid- Roma. Nice ju, men lite tråkigt utan snacks! Får la ta lite av den överblivna fruktsalladen:). Just det, mamma ska färga mitt hår också. Hehe, jag brukar inte färga det såhär ofta, men är inte riktigt nöjd med färgen jag har nu:), och håret har ju fått vila nårra dar.. Sen får det fasen va på ett tag! =)..

Imon vettikissen vad som händer! Ska nog och simma med Sara iaf:) Sen får vi se resten. Kanske blir lite plugg med siss.
Men dagen efter vet jag vad som händer i alla faaaaaaaaall! Linköping och gullet=D


                                            Nehepp, fotboll nu:) Ha det bäst!! pusssa


:) :)

Vaknade idag av att jag hade sovit! :P Var otroligt skönt, somnade nästan helt utan problem och sov sedan hela natten:) Jätteskönt var det verkligen! Efter det var det frukost. Hade precis börjat fundera över vad jag skulle göra med min dag (nu när matten inte är min livsstil längre), då lilla Sara hörde av sig=) Så blev en låång promenad med henne i det fina vårvädret! Sen stack vi hem till mig och käkade lite & kollade TV. Sen blev det brottom iväg på Core. Jag och mamma körde nämnligen dubbelpass idag: Core och spinning. Gutt som fan:).. Kände mig lite dizzy i huvet i slutet av spinnpasset och kom på att jag hade ätit alldeles för lite idag. Mamma kände likadant, så vi körde förbi och hämtade en pizza på vägen hem=) Det var gott, var rätt längesen jag åt pizza faktiskt. Hehe, känns rätt skönt att jag tog en pizza, hade blitt för jäkla hurt-smörigt annars; "vårpromenad och dubbla träningspass" haha.. Det är inte riktigt jag, även om jag kan säga att jag nästan blir lite övernöjd med migsj när jag har vart så duktig:) haha, men det är gutt, man ska ju känna sig nöjd när man har gjort nått bra:). aja, enough now..

Så vad händer nu? Jao, blir mest att ta det lugnt. Skulle vart med Rob, men han har som vanligt fullt upp:P.. Är ju ny säsong av Simpsons vid åtta, så det ska jag nog kolla:D Gutt med lite avsnitt man inte har sett 300 ggr faktiskt:).

Fan, cykeljäveln gick sönder igår oxå! Hade brottom som fan till Friskhuset, o tro fasen att cykeln väljer att ba stendö utanför Lidl. Kejdan hoppade inte bara av, utan krånglade in sig på nått konstigt sätt, så det gick inte rucka på tramporna. Så jag fick låsa cykeln utanför lidl och halvspringa resten av biten för att hinna någolunda i tid. Attans tur man har eller.. Måste hämta hem den o fixa den snart, kul o gå överallt...

Aja, nu ska jag gå o hoppa i mjukiskläderna så det blir riktigt comfy till Tv:n=) Här kommer lite bilder från helgen först förresten! Enjoy... :)



hehe, oj, SEGDATA. aja, får la slappa till Champions league istället:) Hade vart roligare att kolla med älsklingen though! men men... Till dig som undrar nu då: JA, jag spelar gitarr, och jag är rätt grym på det med måste jag säga:)

Ciaooo!! ♥


Måndaa

Japp, gjorde matteprov idag.. Vetifan hur det gick asså, kan ha gått hur som helst=) I matte e det ju så att det kan ha kännts bra, men så får man inte ett jäkla tal rätt, eller så känns det dåligt, men man har lyckats få rätt svar somehow ändå.. Men men, skönt o ha det gjort i vilket fall!

Har inte gjort så mkt mer än skrivit provet idag, har vart så fruktansvärt trött. Var nämnligen lögn i helvete att sova inatt. Vet inte om jag var nervös eller nått:P, men fem i sex kollade jag på klockan sista gången vet jag. Sen väckte mamma mig vid sju, tack tack;).. Så vilade lite när jag kom hem, o nu har jag ätit och kollat lite på TV. Ska träna vid sju, o fram tills dess vet jag inte redigt vad jag ska hitta på faktiskt.. Är ju inte så lång tid kvar.. Hehe, ja, lite tråkigt har jag allt:P..

Fasen, min tyska verkar inte tycka att det var en så bra idé att komma i april.. Tråkmåns asså! Nämen, det var som jag trodde, har märkt att hon inte precis är den spontana typen. Man ska helst ha planerat långt innan, så inget blir osmidigt liksom. Jag hade inte brytt mig om att det var mitt i en pluggvecka om hon ville komma hit! Hon går ju gymnasiet oxå, och det kan ju inte vara så himla krävande att hon inte hinner leka med mig, stina o renate:) om renate hinner, så lär ju hon hinna.. Men men, man är olika. Vill hon inte så finns det inget man kan göra. Lite tråkigt bara...

Nehepp, nu ska jag ringa mamma o se vart hon håller hus, hon har vart borta sen jag började vila, o det var inte nyss:D

Ursäkta det meningslösa inlägget.. Försökte mest få tiden att gå tror jag:P

På fredag ska jag till älsklingeeen! I cannot wait, ska bli så mysigt:)  ♥

Peace!   

. . .





Frozen inside without your touch, without your love, darling. Only you are the life among the dead!




Just nu lever jag för den 7:e mars!!

Den första mars

Japp, idag har jag varit på friskis, som som vanligt på lördagar:) Var årsmöte, så det satt en massa folk bakom mig och pratade. De pratade bland annat om ekonomin. Friskis har verkligen blivit en stor förening i Nybro! .. Men fan vad irriterande hårt ordföranden slår med klubban när de har kommit överens om ett förslag. shit.. hehe

Yeah, igår var det fest hos Sara o Jennie. Det var najs:) Även om jag kom något för tidigt:P.. Men det var trevligt, och när väl alla andra kom så blev det riktigt nice:).. Ska lägga upp lite bilder ikväll eller imon, ska få dom skickade till mig:)
Kvällens kommentar fälldes av Sara:
"Att bli generad är samma sak som att bli kåt"
haha.. Ja, det är sant? Så jävla gullig:D.

Yeahyeah, vad händer idag då? Ska nog slappa lite, e seg. Sen kanske jag ska hjälpa Stina att bära lite lådor och så:) Var precis ute med vovven nu, och behöver egentligen något att äta. Ähh, får se..
 Sen ikväll så kanske det blir att hänga med Stina, Fredde o Amanda i lägenheten, kanske ta nån öl?  Annars kanske det blir att chilla lite med Rob. Vi får se:) Blir säkert en bra kväll iaf...

Natalie var så schysst o frågade om jag ville åka med till Motala/Linköping imon, eftersom de ändå skulle åka dit. Det var jättesnällt tänkt, synd bara att jag inte kan, måste ju göra provet på måndag. ATTANS, annars hade jag kunnat stanna i Linköping en hel vecka!!! hade vart asnajs.. Men men, vad göra. Är kanske lika bra iosf, så slipper man halka efter i plugget igen:P..

Yaoyao, nu ska jag som sagt slappa lite innan kvällens aktiviteter drar igång. Vad det nu blir för något:) Ha det bäst!!

//       ↓    ↓


RSS 2.0