You're the only teacher i'll ever need

 Tjipp! What up?
Jag sitter i soffan och sippar på en kopp kaffe och gnager på en ruta mörk choklad. Nam nam. Funderar på vad jag ska göra idag..? Jag vet vad jag ska göra, jag ska plugga, men ska jag plugga farmakologi, lärande eller akutsjukvård? Tror det blir farmakologi, iaf till att börja med.
Min sambo (yaay:)) åkte till jobbet för ett par timmar sedan o jag har sminkat mig o grejat lite, men nu är det dags att sätta igång o läsa. Därför var jag ju såklart tvungen att skriva ett blogginlägg först;)
 
Sen sist då? Var ju som bekant på operation i måndags o tittade. Det var väldigt spännande. Ingenting för den kräsmagade direkt, men väldigt intressant. Såg en gastroskopi (har jag ju sett förr iofs), två cholesystektomier (ta bort gallblåsan) och en korsbandsoperation. Det var fräckt vid den ena gallblåseoperationen; då trillade det ut massor av små glittrande guldklimpar (gallsten) när de öppnade gallblåsan på en bänk. Jättevackra var dem, hehe. Aja.
 
Träffade min kommande hyresgäst igår igen. Vi skrev på en ansökan om andrahandsuthyrning som jag ska skicka iväg till min hyresvärd. Men hon ska iaf flytta in i månadsskiftet (om 2 v). Det e najs att det går så fort. Måste bara hitta tid till att flyttstäda ordentligt innan dess. Yäyä
 
En bild är ju alltid trevligt i ett inlägg. Så såhär såg jag ut iaf i op-scrubs:)
Pretty cool, huh? Kanske nått att satsa på? Jag gillar ju lite blod och äckel. haha, nädå. Gutt att få ha pyamas på jobbet, även om byxorna kanske var i baggy-aste laget. Inte så kvinnlig outfit direkt. Jag tror att jag, när jag e klar syrra, alltid ska ha klänning på mig. O färgglada strumpor. Gillar alltid när andra har det:) Men det borde finnas ett par shorts eller nått man kan ha under, för jag har sett hur icke-najs det ser ut när en sån syrra sätter sig ner utan att lägga benen i kors. Haha, snöade in lite på scrubs här nu. Vi lämnar det.
 
Har egentligen lite fler bilder jag tänkte lägga upp men jag pallar faktiskt inte. Det får bli en annan dag. Känner att jag behöver komma igång nu.
Inatt kommer Steena o Frederico hem igen. Det blir najs att ha dom i samma land igen, även om jag inte ser fram emot att se Stinas sketbruna feja;)
 
Puss

She's like the wind and the rain and the flowers and the pain. She is everything

Tjenis!
Sitter här i soffan och är sådär lite fånigt glad. Fick precis tag på min hyresvärd, som sa att det gick alldeles utmärkt att hyra ut min lgh i andra hand. Han skulle börja greja med papper och så redan ikväll. Så då ringde jag till tjejen som vill hyra o bokade en visning nu på söndag. Hon är oxå väldigt peppad och redan helsåld, så det var roligt:)
 
Igår var jag och smulan på ikea och kollade lite. Förvaring är som sagt problemet som ska lösas. Kollade på garderober och bokhyllor, eftersom vi båda tydligen är väldigt belästa och välklädda;) Nädå.
Men det är klurigt; ska man tänka kort- eller långsiktigt? Alltså, ska man köpa det lite billigare alternativet som man kan hiva sen när man köper större, eller ska man köpa nått lite finare som man kan behålla sedan? Även om det är svårt, o man ändrar sig fram o tillbaka hur man ska organisera så tycker jag det är väldigt mysigt. Känns fint att mina grejer får vara framme lite här o där och blandas med hans. Att planera och inreda tillsammans. Det gör såklart jag börjar känna mig mer hemma här.
 
Imorgon (lör) så ska pappa hjälpa oss att flytta hit min säng. Det kommer bli underbart, eftersom vi nu delar på en halvtrasig 90-säng. Min är ju två 90-madrasser. Haha, sen blir det nog så i början, att man ändå ligger ihopkurade på ena madrassen. Tills man vänjer sig och kommer på hur skönt det faktiskt är med lite space när man ska sova. Hoppas att pappa har tid och lust att köra en sväng till ikea oxå, nu när vi ändå har släpet, så vi kan hämta upp en garderob o bokhylla.
 
På tal om nått helt annat..
Gick in och kollade på våran läroplattform, och på måndag ska jag på fälstudie på operation. Blir spännande! Min första tanke var "hoppas jag inte svimmar". Men sen kom jag på vad jag har varit med om i sommar utan att svimma, så jag är nog rätt hårdhudad egentligen. Blod är inte så otäckt.
 
Är så avundssjuk på stina och fredrik som är i Grekland att jag måste jävlas lite med dom. Så njut ni av eran semester, medan jag sitter här med en sovande meija över fötterna;) that's right, she's in Kalmar, livin it up with her aunt! (and cousin)
Puss
 

Packin'

Hallao!
Jag är i min lägenhet och stökar som faen. Gud vad mycket grejer (läs skräp) man har när man börjar rota i skåp och lådor. Har varit och lämnat tre kassar kläder hos erikshjälpen. Har dessutom slängt en massa småprylar. Har tvättat. Har packat ner husgeråd, böcker och hygienartiklar. Puh. Så två lådor och tre papperskassar får följa med till esplanaden i eftermiddag. Känns bra att vara på g:) även om det tar sjukt lång tid att göra allt själv..
Försöker att vänta lite med att packa ner kläder, eftersom det inte finns någonstans hos micke att förvara dem. Vi ska kolla på garderob/byrå eller liknande denna veckan.
 
Yäyä, det var lite hur det går för mig med flytten:D Imon åker stina o fredde på semester. The bastards! Är så avundssjuk... Men hopppas ni får det soligt o gutt:)
 
Nahe, ska packa litegrann till sen får det räcka för idag. Peace!

Say hello to the rainbow child

Hej!
Idag är det tisdag och jag har redan klarat av denna veckans skolgång. Igår var jag i skolan mellan 09-17:30. Det var rätt tufft. Eftersom helgen var rätt intensiv och jag inte sov så mkt natten till igår så var jag fruktansvärt trött igårkväll. Idag tog jag sovmorgon för att sova ifatt. Så skönt. Har varit en mysig natt, kissemissen sov i sängen i princip hela natten. Han låg på mitt bröst, på våra fötter (under täcket!), på mitt bröst igen o slickade mig på hakan och sen tillslut bredvid min kudde. Myspissekisse.
Drömde i morse att jag åkte på ett litet flak efter en cykel med små sköldpaddor springades bakefter som nafsade efter mig, och jag vaknade av att jag asgarvade. Haha.
 
Planen nu är iaf att diska lite grann, sen åka hem till min lägenhet och greja lite där! Har just nu två spekulanter på min lägenhet, så jag känner att jag behöver få ordning där, så dom kan komma o titta. Behöver även inventera lite o se vad jag ska ta med mig hit och inte.
 
Känns jätteskönt att ha självstudietid resten av veckan, för då kan jag varva plugg med fix, på mina egna tider. Känns som om man får passa på att få lite gjort när man har ett så öppet schema. Vill ju flytta så snart som möjligt:) Justde, måste ringa min hyresvärd med.
 
JAJA! Flummigt inlägg.
Ha det så bra:) Slänger upp en bild på när jag ville ha lite lockar i håret inför huskonserten med Dan Reed. Han har förövrigt lämnat sin e-mailadress till micke, eftersom vi pratade om att hålla lite kontakt. Rätt fräckt=)
Tjipp

We ride

Hey y'all! Läget?
Med mig är det bra, plugget är i full gång. Faktiskt ganska roligt. Skönt oxå att börja med en kurs med mycket självstudier. Fast idag har jag suttit på biblan med mina klasskamrater mellan 9-16:30 med en gruppuppgift. Är helt slut i huvudet. Men skönt att bli av med den, nu har jag torsdag, fredag att jobba med min individuella uppgift som ska in i helgen.
Sitter nu hemma hos Micke o väntar på att han ska komma hem från affären. Har tagit upp lite lax som vi ska äta ikväll. Mums:) Exciting news förresten, jag o micke har bestämt oss för att flytta ihop. Ska bli underbart=) Jag och Sebbe har ju i princip bott här sedan han kom hem från USA, så det blir ju inte värsta förändringen. Men skönt att få hit mina saker och kalla oss sambos. Myzpyz. Så ska försöka komma igång denna veckan med att rensa lite i garderoben och inventera mina grejjer lite grann.
Nae, orkar inte skriva mer nu. Ska ta en chokladbit så man piggnar till en aning. Var fett tufft att gå upp tidigt för första gången på 4 veckor! Men nu e man förhoppningsvis igång=)
Här kommer ialla fall lite bilder från när M och jag spenderade en vecka i stugan på Öland. Det var najs. Lägger oxå upp två bilder på mina favoritkillar♥
 
 

Till helgen blir det kräftskiva hos daddy-o förresten. Ser framemot det.
Puss
 
 
 
 

RSS 2.0