Lördag

Igår blev det hg med Tünde, (Jenny) och Björn=) Väldigt roligt! Tråkigast, men nu i efterhand ganska komiskt, på hela kvällen var när vi stötte på en dryg 08:a!
-Hej, vad heter ni?
- Tünde.
- Elin.
- Jag heter... Vad hette ni nu igen? Tylve och.. Tjorven?
What the f? haha, skoja förolämpning? Måste man heta som en Astrid Lindgren-figur bara för att man är småländsk? Noll-åtta asså:P
Aja:) Nu ska jag bege mig till soffan igen, för andra halvan av barca-matchen!! Imon är det upp tidigt o spela sista seriematchen för säsongen. PEPP!
Puss på er..

När latmasken tar över..

Ush, jag är verkligen fööör lat nu. Antar att de två veckorna jag tvingades spendera i soffan har blivit rutin för mig! Dock så har jag ju inte speciellt mycket att ta mig för egentligen. Lovade migsjälv att det var just detta jag skulle göra; döda huvudvärken med rejäl vila och komma underfund med nästa steg i livet. Ja, men nu har jag gjort det! Och idag e det fredag! Så varför sitter jag i soffan, med absolut inga planer för varken ikväll eller dagen imorron? Börjar bli rastlös. Men ändå så bekväm. Imon är det en suuuperfest inne i norpan, med både nya och gamla festerister, men jag kan inte gå. Förjäkligt, eller hur? Att man får pengarna på måndagen, istället för fredagen eller lördagen, när den 27:e e på en söndag. Blä! Men men, på söndag kommer ju Henkes mamma o sambo hem från Rhodos (är nästan pinsamt avundssjuk!;)), och då har de med sig lite dricka från taxfree:n eller vad man ska kalla det. Airshoppen. Då iaf, så kanske henke och jag tar upp kräftorna vi har i frysen o festar till det lite=) Perfekt, eftersom vi båda spelar match på dagen. Sista seriematchen för oss, är SJUKT taggad;P. haha, känner att jag lite hoppar från ämne till ämne på en sekund, men vafasen:) Jag skriver som jag pratar, o då blir det så.
Såå.. Vad göra ikväll då? Egentligen har jag lust att göra mig fin o sticka ut. Eller baka nått gott o hyra en film. Varför är inget kul gratis? Det enda gratis som jag kan komma på är de dexter-avsnitten vi har kvar att se. Eller vaddå gratis, det är ju inte som om vi laddar ner olagligt?:P nehedu..
Jag skulle ju kunna städa lite? Diska? Ta en promenad? Nääää, inte på en fredakväll?
Ha! Nu lockar Tünde mig med kalla öl och umgänge.. Låter inte helt fel. Är jag för lat? HMMMM
Nepp, nu fick jag nått att göra iaf: Smink o försök till pepp, så får vi se hur jag gör=)
Denna bilden MÅSTE få Camilla att kommentera min blogg! Det e det enda jag vill:) 
(till er andra: jag försöker ta ett kort, o henke försöker klämma sig förbi mig!!)
Haha, vet att syrran kommer skriva "nej Elin, den bilden kan du ju fan inte lägga upp"! o då kommer jag så småningom oxå tänka "neefan, det kan jag ju faktiskt inte" men men, känner mig lite provokativ idag, så vi får se hur länge den får stanna uppe ;)
Puss
Puss på katten, och på er:)

Livet

Japp, så är det.. För er som inte vet så måste jag ta ett uppehåll i mina studier. Fick inte dispans. Det är ju dock inte så lång tid, förhoppningsvis får jag börja redan i januari. Men det suger ju såklart att tvingas "överge" den kära klassen. Jag har ju dock kvar mina vänner där ändå<3.
Denna veckan har jag bara tagit det lugnt, återhämtat mig från min hjärnskakning och låtit avslaget få sjunka in.. Det är alltså att söka jobb som väntar för mig! Säkerligen lättare sagt än gjort.. Men jag är ju redan registrerad på vikariebanken, så förhoppningsvis kan de hjälpa mig rätt snart. Ska oxå på möte med min studievägledare, så vi kan göra upp en plan. Men just nu tar jag det lugnt. Känns lixom som att jag behöver det. Har varit rätt tungt på sistone. Men men.. Det ger sig. Försöker att inte deppa och se framåt istället.
Lite gladare: Idag har iaf jag och henke haft det mysigt=) Vi har vart ute o lirat lite fotboll och sedan haft en tv-kväll med lite god gino! Mums:)
hehe, har inte så mycket att säga, eftersom allt står relativt still just nu.. Så äre.. Saknar skolan, och alla där!=/ usha..
Kram på er!

Vi e skadade!

Jopp, snart ringer en sköterska o pratar med mig, sen får vi se om det blir till att åka in för röntgen kanske. Annars följer jag med Henke till akuten för att kolla upp ifall hans finger e brutet eller inte.. Sjuk tur vi har just nu:P Men men, inget har någonsin blivit bättre av att man deppar, så får försöka vara positiv ändå=)
Var iaf i skolan idag på ett obligatoriskt moment, å det är jag stolt över. Sen att huvudvärken är värre efter det, det är skitsamma. Har inte tid att missa fler viktiga saker now..
Hoppas allt är toppen med er! Kramar (:

Uppdatering!

Ja, herregud vad längesen det var man skrev här. Är ändå förvånade att folk fortfarande inte har gett upp hoppet om uppdatering. Så detta är till er:) haha..
Anledningen till att jag inte har skrivit på så länge är att det är fruktansvärt mycket på gång i mitt liv. Både bra och dåliga saker. Vi kan börja med dom bra: Det har varit nollning= mycket fest och lekar med det kära festeriet och de nya studenterna på HU. Det har varit hur kul som helst, även ifall allt annat man har hunnit med var ungefär att hem och duscha o äta, sen tillbaka för nästa grej. Hmm.. Ja, det var väl det som har varit bra. De dåliga sakerna som har hänt är: Jag har missat en spärrtenta, vilket är lika med att jag måste få godkänd dispans för att få fortsätta min utbildning. Det SUGER, eftersom jag då måste hoppa av skolan i minst en termin= sluta i festeriet=(=(=(, sluta i klassen=(=(=( och vara arbetslös och eländig. Jag valde iaf att börja terminen iaf, i väntan om beslut om dispans. Jag kan ju faktiskt få fortsätta, o då är det lika bra att fortsätta vara aktiv i plugget, o inte halka efter. Neeheduuu, för förra söndagen spelade jag fotbollsmatch och åkte på en hjärnskakning. PERFEKT TIMING! Så låg hemma nästan en vecka och hade huvudvärk.. Sen började det kännas bättre, o jag umgicks lite med en vän o var ute o gick. Igårkväll var huvudvärken tillbaka. Kunde inte gå till skolan idag, och jag halkar efter ännu mer i skolarbetet. Vi har tenta nästa måndag, o jag har ingen aning om vad det handlar om, eftersom jag inte kunnat gå på föreläsningarna.
Allting suger just nu... Det enda som suger mer än att halka efter är ju liksom att jag inte orkar göra nånting annat. Det finns inget jag kan göra åt. Det enda jag vill just nu är att få reda på ifall jag får fortsätta eller inte, så jag vet ifall jag kan släppa allting, eller ifall jag (när jag e hel igen) ska lägga i en extra växel o jobba igen allt jag missat.
BLÄÄ..
Så, nu vet ni allting.. Det är så tråkigt, eftersom jag trivs så bra här i Linköping, i lägenheten, med klassen, kompisarna och festeriet. FÖRHOPPNINGSVIS löser det sig. Men nu vet ni att just nu går ingenting min väg, och det känns tungt..
Får se när jag återkommer med ett förhoppningsvis lite gladare inlägg.. Kanske efter att jag har sökt läkare för min hjärnskakning, eller när allt med plugget känns lite klarare, men just nu så är allt skit..
Ska lägga mig och gosa med kissen...
Kram på er!!

RSS 2.0