Mjukstart

Heyye!:) lägish? Jag har precis druckit upp en kopp te och ätit "en" chokladbit. Sitter och kollar på 2 1/2 men och sorterar tvätt. Rätt soft. Hela dagen har varit soft, med tanke på att det är måndag! Har nämligen varit ledig å haft d bra. Har städat, diskat och grillat vid havet med Camilla och Amanda. Riktigt mysigt! Har även varit ute o sprungit två kvarter! Kanske inte låter så imponerande men för mig e det stort, eftersom jag har varit skadad i baksida lår i en dryg vecka. Så nu hoppas jag att jag e hel igen. Ska testa o mjukträna lite fotboll imon. Fingers crossed. Annars då? Helgen har varit UNDERBAR eftersom Henke har varit här. Vi har gått på stan, ätit kinamat, tacos, kollat fotboll osv.=) Vi har oxå köpt ett par skitsnygga fotbollsskor till mig! Kanske lägger upp en bild imon. Förlåt att jag inte bloggar oftare, men det e så jävla jobbigt med en halvtrasig dator. Måste fan laga den snart. Denna veckan e iaf riktigt slapp, med lektioner bara på tisdag o onsdag förmiddagar! E perfekt läge att börja tentaplugga! Sen till helgen hoppas jag på en liten roadtrip med mamma o pappa till Norrköping och bror och pojkvän! Yaay! Nehe! Funderar fan på att ta ett bad! skulle va skönt. Ett bad o ett avsnitt Dexter kanske? Puss

I'm no superman

Hajhaj! Rapport från soffan. Ska snart förflytta mig till sängen ist. Nae, Vet inte varför jag skulle blogga just nu, e ju svintrött. Äh, skriver imon ist:) då kommer Henkeeeee! Så jäkla underbart! Haha, måste nog vara det mest värdelösa inlägg jag nånsin gjort, men så är det! Sov gott vänner!

Veckan i bilder (ej kronologiskt)

Hej! Sorry för dålig uppdatering:) Här kommer lite bilder från de senaste dagarna som plåster på såren. Endel bra, endel överflödiga:) Enjoy!
Fest i fint sällskap
Bakisdag hos Siss
Fika och djurmys hos bästa mama
Mys ensam i soffan & badkaret
Övat på ktc 
.
Och bilder ifrån IDAG. Har varit en så jävla nra dag idag! Skuttade upp ur sängen klockan sju för att bege mig till sjukhuset för att ta kort till id-brickan ni ser nedan. Sen blev det en tidig semlefika med Amanda, Camilla och Maja innan vi stack till bibblan för lite grupparbete.
Efter det stack jag o hndlade, åt, diskade o sen blev d en riktig långpromenad med C & A. SÅ härligt väder! På bilderna nedanför ser ni det vackra stället vi ska till imon efter plugget o grilla! Så himla fint, precis vid strandkanten med ett gnistrande fruset hav framför! Sen kom jag hem o bakade en pizza och nu sitter jag här! Har varit en lång, men som sagt väldigt bra dag:) Nu ska jag titta igenom en liten film inför de praktiska övningarna på ktc imon, sen blir d sängen!
.
PUSSSSS

RSS 2.0