Uuush

Jag bojkottar Milows version av ayo technology. Vet att alla gillar den, men fyfaaan vad dålig den är. Man kan inte göra om en 50-cent, Justin Timberlake och Timbaland-låt till en fjantig gitarr-smörsång. Låter löjligt.. "Let's get it poppin' shorty, we can switch positions" blir lite fel när Milow messjunger det, istället för att 50-cent rappar det.

   VS   

hahah, förlåt, det kanske inte var värt ett blogginlägg, men jag hörde den på radion idag, o blev sjukt störd på hur det lät. Ayo technology är en festlåt, inte en tråklåt. Skitcover, det är min åsikt:)

Kram!

oops..

Det blev visst inte så att jag bloggade den dagen.. och inte dagen efter den, eller dagen efter den heller. Har ju varit så sjukt fint väder, så varenda lucka möjlig mellan jobb och sömn har jag fyllt med strandbesök=) Har varit med Syrran, med Johanna, Sara och Jennie, och med Emma och Emelie. Riktigt gutt, älskar verkligen att sola o bada och i Sverige får man fan passa på när det bjuds:)

Jobbet går förövrigt som smort=) Trivs väldigt bra! Både med jobbet, arbetskamraterna och tiderna. Vet inte vad mer jag ska säga:) Har dock jobbat väldigt många dagar i rad nu, men efter imon (8-14) så är jag ledig onsdag, torsdag, lördag och söndag.
På lördag åker jag, micke o chricke upp till motala och kollar henkes match mot Öster, o sedan åker han med oss hem för två veckors semester. Ska bli härligt=) Hoppas på fint väder på söndagen, så vi kan åka till stugan i sandvik o sola o bada!

Nahe, nu ska jag inta bekväm ställning och stanna i den resten av kvällen, för jag är sjukt trött! sol o jobb tar fasiken på krafterna. Ska lägga upp de få bilderna jag har från midsommaren så fort jag hittar den förbannade kabeln:)

Här är iaf ett par mobilbilder från dagens strandbesök:) Jäkligt knäppt att det inte gick att vrida på bilderna.. Haha, blev inte så snyggt, men men, du får väl vrida på huvudet;).


Mina nya pilotbrillor med ju:) Var och hämtade dem idag. Mitt andra nya par oxå, men dom har jag ingen bild på än. Dom var fina iaf, så jag är nöjd.

Nehepp, slappish på schemat nu som sagt! Men fasen vad fint livet är när solen skiner! Trivs sjukt bra just nu. Förutom en liten detalj..... Men det blir ju snart åtgärdad=))

Puss på er! 


Hej=)

Hoppas ni har haft en bra midsommar! Det har jag haft:) Tänkte återkomma och berätta om det, antingen nu efter att jag har åkt förbi Stina o hämtat lite papper, eller imon, efter första dagen på jobbet:) Börjar redan 07:00. Känns riktigt pirrigt! Kul, men ändå lite tungt att börja jobba, nu när det tydligen ska börja bli lite fint väder.. Men men, bara man kommer igång så blire nog bra:)
Idag åkte Henke hem till Linköping.. Väldigt tråkigt! Vi kommer inte se helt mkt av varandra nu i sommar.. Men men..

Nae, nu äre bara en minut kvar av första halvlek i Brasilien-Italien (3-0!), å då ska jag pipa förbi Stinisen=) Hörs sen, eller imon som sagt.

Kraaaaam

Varnar känsliga läsare

Igår hade jag och Henke en heldag tillsammans. Den var helt underbar:) Vi gjorde varsin kräft&ägg-macka och stack till varamon (en strand vid vättern) i motala. Vi solade, "badade", lekte med badboll och fikade. Väldigt trevligt. Trodde inte solen skulle ta något, eftersom det inte var jättevarmt, men vi var båda lite smårosa när vi kom hem. Score! haha:)
Sen när vi kommit hem åkte vi upp till stan för lite shopping:) Henke köpte lite tröjor och jag fick en midsommarklänning och ett par leggings! Tackis:) Vi kommer bli så snygga tills imon! 
Efter rundan på stan skulle vi avsluta dagen perfekt med ett biobesök. Detta blev inte som planerat. 

SE ALDRIG ANTICHRIST av Lars von Trier. Det var den sjukaste film jag nånsin sett. Och då snackar jag inte sjuk som i Saw. Då snackar jag: Första halvtimman i slowmotion, sen depressionssex (ungefär var tionde minut, obehagligt oxå) , räv som äter på sina egna inälvor, mer depressionssex, en kvinna som springer ut i skogen och onanerar under ett träd (ohyggligt intensivt), borrar genom ben, mer depressionssex, göra mos av buk/könsorgan, klippa av sin egen klitoris, blodsprutande penis,  ska jag fortsätta?!! Helt sjuk, PERVERS, dom borde ha vanat för denna film. Skräckfilm my ass! Sjuk helt enkelt. Var en tjej som fick nog och gick ut från biografen.. Varför gjorde inte vi likadant? Grejjen var iaf att deras son hade hoppas från ett fönster medans dom hade sex, så hon tog på sig skulden för det. Det var hennes lust's fel. Plus att hon hade blivit besatt av kvinnomord, och trodde att de förtjänade det, att kvinnor är falska och onda. AJA, heeelt cp. Ush. Ingen poäng hade den heller. Alla bra spår dom var inne på tappade dom bort, och allt blev bara en mix av äckliga händelser.

Så vår kväll slutade inte så bra, båda mådde dåligt efter denna sjuka film. Men vi försökte glömma den, och hade trevligt sen när vi kom hem. Jag ska iaf aldrig mer få välja film! Efter detta kan jag kanske hålla med;P.

Iaf, en väldigt trevlig dag:) Det var kul att åka iväg en sväng o få lite sommarkänsla. Och shoppa är ju aldrig fel heller:).

Ikväll åker vi tillbaka till Nybro för att fira midsommar=) Det blir ute i Markustorp, med Stina Fredde Kim mfl. Ska bli kul=) Innan dess blire brunch hos mamma, med frallor, jordgubbar och kransbindning. Mys!

Just det, är nog bäst att jag tar och packar ihop mina grejjer nu. GLAD MIDSOMMAR!

KRAM



Tillbaka i Linköping!

Japp, nu är jag tillbaka i Link i ett par dagar:) Anledningen är väl att det blev lite väl lång tid att vara utan Henken. Och för lång tid utan Elin oxå..?, inte så kul kanske att vara ensam i en lägenhet för länge.. men jag vet inte:) Så jag körde Christins bil upp, med katten i baksätet! Ingen bra dag att komma hit egentligen, eftersom henke är ända nere i Kristianstad och spelar, o inte kommer hem förrän ungefär halv 2 inatt.. Men men, jag har haft trevligt, har vilat och kollat på film:) Var hyfsat trött idag, sov riktigt dåligt inatt. Somnade vid strax efter 2, vaknade vid fyra och gick upp strax efter fem. Hehe=) 
Nu börjar det bli lite segt att sitta i soffan dock.. Ska nog fixa nått litet att äta! Såg att vi hade fisk.. mums! Vet precis vad jag ska laga nu.
Så vi får höras senare! Är reklam i filmen nu nämnligen. Ursäkta detta väldigt ointressanta inlägg:) Just det, kan meddela att jag hade otroligt roligt i fredags, på festen hos Sebbe. Var riktigt roligt att festa med Tünde och alla andra! Fick inte med mig kameran, så har inga bilder. Ska kolla med Sara om hon har nårra:) Lyckat iaf, och vi festade riktigt länge.



Kram på er!

Freitag

Japp, nu är jag hemma i Nybro för sommaren! Känns bra. Hade delegeringsmöte igår, så nu får jag ge mediciner i sommar oxå.. Gött mos.. 
Igår var vi och kasterade lilla kissen! Var lite motigt att lämna honom ifrån mig för sövning och operation, men allt hade gått bra, och han var inte ens farligt yr o trött när jag hämtade honom. Detdär med att hankatter ska bli lugnare efter kastrering måste ta några dagar, för idag på morgonen hade han väärsta dampet=) Sprang runt runt, o rakt in i en grind. Har oxå filmat på mobilen när han kasar fram och snurrar runt på mammas köksgolv, men det funkar inte att lägga upp på bloggen..

Just nu sitter jag o äter smörgås, o väntar på att klockan ska gå! Ska hämta Tünde (!!) på stationen vid 4, sen ska vi sticka till Stina o förfesta o sminka oss, innan det bär av till Sebbe för fest=) Ska bli riktigt kul:)


Jag, tuggandes på mackan.. HAHA

Ha en riktigt bra fredag! Jag är taggad iaf:) PUSS

Okej då:D

Här kommer äntligen en uppdatering. Efter allt tjaaaat, haha;D. Här är även "lite" bilder från förra helgen, då jag och stinisen fyllde 21:) 
Först var jag inne i Kalmar och festade med Johanna och hennes kompisar o grillade o festade på Lindö:) Mkt trevligt.

 

Sen på lördagen var det kalas i mammas trädgård, i solen:)

Mina fötter:)

Sen på kvällen blev det oleary's och bistrobar. Blev inte så många kort tagna där:)
(haha, fråga mig inte varför jag ler med allt utom munnen:) Ser riktigt knäppt ut.)

En väldigt bra helg i vilket fall! :)

Nu sitter jag ensam här i lägenheten, o väntar på att få laga mat. Sen ska jag iväg och spela match=) Ska bli kul.. Imorgon bär det av till Nybro, för resten av sommaren. Ska bli skönt att komma hem faktiskt!

Nehe.. Nu får ni fasen vara nöjda:) Fatta tid det tog med bilderna..

Pussss :)

Stressigt?

Hej:) Jag kommer snart med en uppdatering o lite bilder från helgen! Har lite mkt just idag bara. Nu ska jag sminka mig, äta, PLUGGA, och sen iväg på möte och tjejkväll:) Vet inte riktigt hur jag ska hinna grejja innan jag ska iväg, men jag får lägga på ett kol nu!

Ha det bäst sålänge! Puss

En kram till Stina, Mamma och M.F <3

RSS 2.0