Tisdag

Jag sitter här o väntar på att Tünde ska komma hem från farbror doktorn, så vi kan fortsätta våra hårexperiment:) Eller, det är väl egentligen hon som experimenterar, jag färgar och slingar mitt bara! Har än så länge bara fått i färgen, och jag ser ingen skillnad?? Hoppas att slingorna syns bättre iaf..
Tidigare idag var vi iaf på stan, och inhandlade hårgrejjer, make-up och jag köpte även en sjal:) Najsigt asså!

Efter hårfixet blir det mat, o sedan ner till skäggetorp för fyra timmars inventering (usha!) med fotbollslaget. Man får se det som att man gör en insats för HBK dam :)

Nehe, kommer hon snart? Är pepp, och börjar bli fruktansvärt hungrig på det!

Vi hörs senare. Puss

Måndag?

Hello everyhopa allibody! Vad görs? Jag sitter i soffan.. Har inte orkat plocka undan frukosten än, men det är väl dags att ta tag i det antar jag. Fick faktiskt i mig lite, även om det känns lite ostadigt på nå vis. Natten klarade jag ialla fall galant!! Sjukt skönt att slippa gå upp o hulka varje timme. Jag somnade som en liten gris, och sov sedan i stort sett hela natten. Så det verkar som om jag håller på att bli frisk:D!! Om jag nu nånsin var sjuk. Det kan ju bara ha varit så att jag mådde illa för att jag hade spelat cup hela dagen, o sen sätter mig ner o äter äckel som pizza, läsk o godis. Iofs borde det då inte hållt på hela natten.. Aja, vi behöver inte analysera, huvudsaken är att jag mår bättre nu:)

Vad händer idag då? Jadu.. Är ledig idag (och fram till torsdag!) så det blir nog väldigt lugnt tror jag. Eventuellt ska jag ringa min praktikplats, eller kanske börja småplugga inför kommande tenta. Men framför allt blir det nog till att slappa.. Har fortfarande lite huvudvärk o värk i kroppen, så är lika bra att passa på att ta det lugnt, nu när man faktiskt har tid till det.

Nehe, har egentligen ingenting att skriva! Kommer säkert en uppdatering senare idag, eftersom jag kommer hänga här hemma ENSAM hela långa dan..=/


*Man behöver faktiskt inte bara lägga upp bilder där man ser bra ut* 
En dagen-efter-party-Elin, men det är det närmaste vi kmr en bild på mig sjuk ;P Skulle iofs aldrig lägga upp en bild på mig som jag ser ut nu. Mjukisbyxor, en nirvana t-shirt, tofflor, Rufsigt hår och gammalt smink. Inte så snyggt- men väldigt bekvämt:)

PUSSAR

Fy faaan..

Hej kompisar! För er som undrar vart jag har tagit vägen; Jag är sjuk! Henke har varit magsjuk, och igårkväll fick jag det.. Så har varit uppe hela natten och spytt=/ Idag har jag bara legat på soffan och försökt att ta igen förlorad sömn, och kurera mig. Hoppas inte att natten blir likadan som den igår! FYFAN..

Det var bara det jag ville säga. Nu ska jag sno in mig o täcket igen.., kanske ta en värktablett för min ömmande kropp också.

Puss på er, hoppas ni mår bättre än vad jag gör.. *Lip* hahah..



El rapporto finito!

Ja, äntligen är jag klar med min rapport.. Det var inte nådigt igår! Fick sitta djävulskt länge med den, tog längre tid än vad jag trodde! Idag känner jag mig iaf fri som en fågel! Inte nått plugg i tankarna förens tidigast måndag, om ens då. Det var ett tag man hade det så bra! I love it:) 
Idag har vi varit på apoteket, och köpt lite piller o grejjer till stackars Henke som är sjuk! Inte kul alls, men förhoppningsvis blir han bättre snart. Jag ska inte ljuga, lite mysigt är det att få ha honom hemma, nu när jag är lite ledig:)..
Nu ligger vi här i soffan och slöar, har en Rambofilm på i bakgrunden... Jag tänkte att jag skulle ta tag i att röja upp här i lägenheten, eftersom den ser FÖRJÄVLIG ut, och eftersom vi kanske får besök imon.. Är jäkligt trött o slapp bara, så jag vet inte om jag kan förmå mig till det.

Just det, det blir värsta intensiva fotbollsperioden för mig ett tag framöver! Idag ska vi träna brottning, imon spelar vi inomhuscup, på söndag har vi match på grus, o sen vanlig grusträning på måndag. Fyfan vad kul det ska bli, förutsatt att kroppen klarar av kvällens brottningspass bättre än sist! Fröken Handikappad som mamma kallade mig:)

Troligtvis bjuder helgen oxå på lite tjejmys med Cissi! :) Härligt!


Jag kanske borde höra av mig till Tünde, som försökt få tag på mig. Men är lika lat som henne, orkar inte ringa:D Men nej, Tünde, jag ska inte på D's fest, och jag har inte pratat med någon, så vet ej vilka som ska dit. När ska vi fika o slinga håret?:D Höjden av lathet, blogga meddelanden till varandra:) Men men, alla vet inte vad vi går igenom med rapporter och PME:n o allt;)

Nu ska jag antingen:

❶ Vila en stund
❷ Sätta på en kopp te, och fika lite så jag kommer igång
❸ Dra igång direkt med städningen
❹ Borsta tänderna och sminka mig.

Hmm.. tror att det blir i ordningen ❷❹❸, första skiter jag i:)

  Saknar mitt ljusa hår lite=/  Ush, vet inte riktigt vad jag ska göra med kalufsen, fasen.. Nån som har en åsikt? Och fint som det är nu duger inte ;D

Puss!!


Ljuset i tunneln..?

...nja knappast, men nu finns iaf bevis på att man kan få saker gjorda:) Lärandeplan och basgruppsplugg är gjort! Wihoo.. Rapportjäkeln kvar. Det ska nog gå:)

Haha, sorry, kan inte vara särskilt kul att läsa om mitt plugg hela tiden, men tro det eller ej; mitt liv är inte bara fest och galmour! haha, om det nu var nån som trodde det;). Så ska ni läsa om mig får ni räkna med lite sånthär boring oxå.

Nu ska jag ta ett glas cola med is, och ta en halvtimmes pluggpaus, för att jag har varit så duktig.. Kanske borde duscha? Träningen är inställd idag iaf, så man kanske borde ta sig utanför dörren en stund? Vi var iofs och "storhandlade" förut, OCH gick ut med kissen för första gången, så vet inte redigt vad jag ska ut om?

Yäyä, måste ta vara på min lediga tid!

Tack alla i nybban för allt skojj och allt fint jag fått! <3

Pussen

Do not disturb

Japp, på grund av mitt supertrevliga(!) besök hemma så har jag hur mkt som helst att göra idag och imon. VFU-lärandeplan, basgruppsplugg och rapport. Det andra kommer ju lösa sig, men rapporten.. fyfan.. Har knappt börjat med den.. ÅNGEST.

Är iaf hemma hos Henke och kissen nu, och det känns jätteskönt! Nu blir det till att sätta på kaffet och hugga i igen! Så jävla dum är jag. Varje gång! haha, gud..

En kul sak är iaf att Johanna och Amanda (och förhoppningsvis Sara o Jennie) kommer och hälsar på nästa helg! :D Kommer bli så jävla kul!

Pussis!

Måndag

Idag känner jag mig riktigt taggad för att sätta igång o plugga! Jag försöker ialla fall vara det. Det blir ju vad man gör det till, som man säger, så är lika bra att vara positiv=) Lärandeplan och rapport är det ialla fall som ska göras. Spännande.

Idag vaknade jag redan vid nio, och var uppe strax innan tio. Helt okej tycker jag, eftersom jag känner mig helt utvilad, även om jag inte somnade föräns närmare 2 inatt.
Jag började iaf dagen med att sticka till pappa och sola lite. Har inte solat på flera månader, och det tar ut sin rätt på min hy. Så det var skönt.

Kom hem för en stund sedan, och gick en runda med hunden. Det var härligt att promenera lite, och mjuka upp musklerna. Man skulle ha en hund alltså:) Så man tvingas att gå ut några gånger om dagen o få lite luft och motion. Men men, en kisse räcker för mig, och nu har jag ju faktiskt köpt ett koppel till honom, så han får bli min lilla vovve ibland:)

Nu ska jag äta lunch och sen hoppa in i duschen lite snabbt, för snart kommer Stina o pluggar med mig! Kul med lite sällskap i't ialla fall, blir inte lika tungt då.

man kanske skulle ha svart hår igen?:)

(Senare idag blir det nog fika med Sara och Jennie:)

Pussen

❤ Såhär på kvällen saknar man...

 sin söta ekorre!!! (kolla öronhåret på första bilden:)..)

 

Och min fina pocke såklart!


❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Tillägnad Carca✮

Jag bloggar tydligen bara "en gång i veckan", så nu uppdaterar jag för att Carro ska få nått litet att läsa imorgon:) Hihi.. Nejdå, det var faktiskt dags för en uppdatering..

Nybro ju! Igår var jag på fest hos Patrik (man säger pulle;P). Och det var väldigt kul! Kul att festa ihop med de gamla rävarna igen, haha.. Synd bara att de inte riktigt håller samma nivå som innan; redan runt klockan två var det två, tre stycken som satt och halvsov i soffan.. Vafan?:) Jag hade ialla fall jättekul, och Sara o Jennie var så snälla att de följde mig hem. Hoppas att jag inte tröttade ut dom med mina "aj" varje gång jag tog ett steg. (Min träningsvärk håller på att ta död på mig. Kan knappt stå;P)

Idag blev det inget slöande, även om det hade varit välbehövligt! Jag och mamma susade upp till Öland för att köpa skor. Det var meningen att vi bara skulle köpa ett par bra, bekväma skor som jag ska ha när jag praktiserar/jobbar, men vi kom hem med mycket mer:)
För mig blev det: Ett par vita dojjor (vagabond), jättesöt bh+matchande panties, två basictröjor (från H&M), och så en sele, ett koppel och lite leksaker till lilla kissen:D. Just det, ett par joggingbyxor oxå!
Så jäävlans gutt att shoppa lite! Det var inte igår det. Tyvärr så var det ju mammas plånka som lättades, men endel ska såklart betalas tillbaka:) Jag är iaf supernöjd med grejerna, och gud vad bekvämt jag kommer stå och gå på praktiken och i sommar. Satt som handen i handsken fasen:)

Kvällen har spenderats hos pappa; Barcelona och popcorn:). Nu är jag tillbaka hos mamma o kollar Beck.

Imon blir det pluggdag! Har varken börjat med rapporten eller lärandeplanen, så det är fan dags nu. Förhoppningsvis blir det tillsammans med Stinie, som oxå hade plugg att göra imon.

Nu ska jag ringa Henke, se resten av Beck och sen sova säng.

PUSSSS

ps. Jag blev allt-i-allo och fulvinsansvarig i festeriet. En jäkla postering:D Men jag är supernöjd. Ska bara lära mig att göra vin!:) ds.

Lördagskväll!

Wihoo, visst älskar vi lördagar? Jag är på särskilt gott humör just nu, eftersom jag snart (runt 8) ska bege mig till Patrik, för att träffa många av mina härliga vänner:) Var sååå längesen, och jag är glad, taggad och på världens partyhumör! Härligt då att det väntar ett flak öl till mig hemma hos pulle:) 


Överst: Jag o Sara sjunger (Ronja rövardottersång tror jag!:))
Gruppbild: Patrik, Larssons huvud, Danne, Jennie, Sara, Sennita, Stina
Första nedre: Johanna, Simon
Sista bilden: Sebbe, Thomas

Detta är iaf några av polarna, endel saknas:) Skulle bara visa er hur SNYGGA dom är!

Nu blire smink.. Puss!

Lunch

Gud vad tråkigt det var med rapport! Tror jag ska ta en paus, och göra lite äggröra med lök och färska championer:) Mums... Var sjukt billiga champisar på hemköp nu, så man får ju passa på=)
Tror förresten jag ska ta och städa upp härinne lite med. Samtliga golv behöver damsugas, och det finns ingen ren disk över huvudtaget.. Gud vad tråkigt, men det är ju faktiskt ett alternativ till rapporten;). Nä, men jag ska faktiskt plugga idag, jag lovar, men det finns ju fler saker som måste göras! Måste packa oxå inför helgen ju:) Ska höra med Simon hur det går med mitt flak från Deutschland oxå! En sann student missar inte ett erbjudande om billig öl;P

Usha, åker ifrån kissen i flera dagar nu. Funderade på att ta med honom, men det blir så krångligt. Plus att Henke väl säkert vill ha lite sällskap härhemma medan jag är iväg:) Någon som trampar honom i ansiktet, så han kommer upp om mornarna;) 

Nehe, nu kurrar det i magen! Tchüss! På tal om allt Tysklands-aktigt: Stina träffade Willi Lang igår. Utsedd till Kalmar läns bästa lärare, eller vad var det? Iaf, nu ska jag säga till min kisse: "Hast du gestern meine Schwester grekratzt?"

Puss❤

Då var det dags..

...att sätta igång med den jäklans rapporten. Känner mig inte alls taggad! Inte så konstigt iofs.

Har ialla fall precis avslutat ett två timmar långt samtal med syrran på skype! Skype är bra, gratis och med videosamtal och allt. Asbra när man har tvillingsyrran 24 mil härifrån;). Ialla fall, jag har ju ännu inte fått reda på ifall jag kommer få ett sommarjobb i Linköping eller inte, och syrran kunde inte sommarjobba sommaren ut, eftersom hon börjar skolan tidigare än beräknat, och än jag. Så jag kanske får ta över hennes jobb några veckor, då hon inte kan. Jag hoppas ju verkligen att jag får ett jobb här, annars skulle min ekonomi inte bli särskilt rolig under sommaren, men man vet ju aldrig. Har inte hört något som sagt. Så då är ju några veckors jobb i slutet av sommaren ändå bättre än inget! Och så får jag ju chansen att kanske lira lite volleyboll och annat med gänget i Nybro:) Så tack Stina, för hjälpen! hihi..

Nu tänkte jag vara duktig i ett par timmar med plugget, och sen ska jag in till stan för att brottas med laget:) Ska bli kul.. Imon åker jag till Nybro redan klockan 8:) Eller, till kalmar, men förhoppningsvis hämtar nån upp mig där! Steenaaa?^^
På kvällen där så blir det fest hemma hos Pulle=) Hoppas på att många kommer, eftersom det var ett tag sen man träffade alla.
För Johanna kan jag berätta (om du nu läser min blogg? hehe) att jag stannar ändå tills på onsdag, så vi hinner ses:D Wihoo..<3
Ush, tyvärr kommer tiden hemma inkludera en massa plugg, men så får det bli. Har en rapport, en lärandeplan och lite basgruppsplugg som måste bli klart tills på torsdag och fredag. Blir nog svårt att ta tag i hemma, men får tvinga mig:)

Nahe, nu ska jag nog göra mig lite i ordning och dricka lite te innan tråket börjar:)

 Vi slänger in en bild;) <3

ciaoo!

I ain't doin nothing

Nej, ikväll är det paus; jag ska inte lyfta ett finger/öppna en bok! Är så himla trött idag, så behöver ta en liten paus. Särskilt eftersom jag tänkte hugga i lite rejält med rapporten och annat imorgon. Så kan det vara ibland:P

PME:t då? Jadu, det vetifasen.. Tror inte jag klarade det=/ Var lite virrig, och så fick jag ju såklart den hårdaste läraren, som har underkänt varenda elev hon hade haft hittills. Men men, det är ju bara att göra om , no biggie:) Hade vart skönt att ha det över dock.. Men jag har ju faktiskt inte fått domen än!

Jaha, funderar på att åka hem till helgen! Det skulle vara skönt.. Och kul! Men jag vill inte missa brottningsträningen imon, så jag åker nog på lördag morgon då tror jag.. Lovely..

Känner att det är dåligt flyt i texten idag.. Kanske inte har någonting att skriva? Aja, det får väl räcka då, så får vi se om inspirationen kommer lite senare;P Kan ju vara att jag är koma-trött idag:)

Puss!

Pust..

Jäkla PME. Är så fruktansvärt tråkigt att plugga till.. Har småpluggat lite till och från hela dagen, och ibland faktiskt lyckats hålla koncentrationen uppe ett par minuter. Tror att endel har sjunkit in, men jag har fortfarande lite kvar. Så nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen, äta med Henke som kommer hem snart, och SEN ska jag göra ett sista försök. Ska ju möta upp Ida imon och repetera lite med, så förhoppningsvis kommer det gå bra tillslut:) Annars är det inte hela världen faktiskt. Men jag ska ju såklart göra mitt bästa för att klara det, det är ju bara om jag klantar mig och glömmer nått som det kan gå illa:).

Pratade med Amanda idag, och jag hoppas som sagt att hon och Johanna kommer till Linkan snart:) Skulle vara så kuul. Har pratat med Patrik oxå för ett tag sen om ett besök. Skulle va så kul om my old pals kom och hälsade på=)! (Även ni som jag inte nämde oxå såklart!) ❤ Det är så svårt bara att tajma med pengar och tid, men det SKA gå:)

Nehe, duschen! sen MAAAT, har inte ätit nått riktigt på hela dan. Eller jo, iofs spaghetti och köttbullar, men UTAN ketchup och med vatten till, så det var inte världens roligaste, haha.

PUSS

17/3

"Godmorgon" :) .. Jag sitter med frukosten i högsta hugg, o passar på att blogga lite samtidigt.. Eller frukost, vi hade inget bröd hemma, så blir lite müsli och oboy bara, men det duger fint! Var ett tag sen jag uppdaterade såg jag, men jag pallar inte gå tillbaka i tiden för långt o berätta om detaljer, men jag kan säga såhär: Lördagskvällen var otroligt lyckad. Kalle var lätt den bästa toastmastern vi haft (uppenbarligen, eftersom jag o carro inte blev uttråkade efter ett par timmar på sittningen).
 Dansen ja! Den gick helt okej tror jag:) Förutom att vi kunde gjort den tidigare, eftersom taktkänslan börjar falna runt klockan 2:P.. Men det var kul:)
Tänkte lägga upp lite bilder från kvällen, men bloggen cp-ar sig, o jag hinner inte krångla med det nu.. Har PME imon (praktisk muntlig eximination), så måste sätta igång o plugga lite snart.. Är inte jättenervös, men jag vet att jag har endel kvar att plugga på.. Bilderna kommer senare som sagt! (kolla min facebook annars;P)

Fan, kissen är helt galen idag! Det började på morgonen. Då, när henke har stuckit, så brukar han komma o lägga sig bredvid mig, eller ovanpå min kudde. Idag låg han sig bakom mig och började kloa mig i nacken.. Sen klev han över mig och börja pussa mig i ansiktet så in i hååvete. Då vänder jag på huvet för att komma bort från honom, o få sova lite till. Då lägger han sig och slickar mig på örat, och gnager! Efter det så bet han mig o klöste vart han än kom åt, och just nu springer han runt o dampar i hela lägenheten. Hoppas att han kan lugna ner sig, så jag kan koncentrera mig:P:)

 Såhär djävulsk blir han!! :)

ha! den bilden funkade.. udda.

Just det, jag fick reda på vart jag ska ha min praktikplats v.15-20 (?), och jag är himla nöjd! Blev i någolunda centrala Norrköping, så det ska nog lösa sig med pendligen:) Skönt.. Hade inte velat hamn i Finspång igen!:P

Nehe, nu får jag väl äta min müsli! Ha det bäst:)

Pusssa



Jag blev ett måndagsbarn..

...hela livet blev en helg! Mm, nu är det måndag snart! Men jag lever för ikväll..

Jah, lördagen kunde inte få en bättre start. Träningsmatch; vinst med 8-1 (deras mål var offside iofs:P) och jag gjorde 3 mål.. tihihihihihih.. Riktigt kul! Nu har jag fått i mig lite mat, och ska hoppa in i duschen:) För ikväll bär det ju av till Norpan för en massa fest! Wihoo.. Fest & dans, fyfan vad bra man har det;).. Nehe, jag måste nog hoppa in i duschen nu, så jag hinner, för ska möta upp Aida på stationen redan till halv fem, o bussen till stationen tar jag väl runt 4 då.. Two tims!

Ha en bra lördag!

" Föddes en lördag, alla kallar mig för discotjej, så på en lördag ja då vet du vart du hittar mig! "

Pussa!

Fredag (igen)

Det är sjukt vad veckorna springer iväg alltså! Snart dags för praktik o tenta och gud vet allt, men just nu äre bara att le och vara glad över att det e helg! Och vilken helg det kommer bli:) Ikväll blir det lugnt, ska äta o mysa med Henken. Lördagen blir fullspäckad; match ganska tidigt, o sen iväg till Norrköping för 

förfest/dansrepetition -> baklängesgassittning-> vårkravall!

 Kommer bli så sjukt kul.. Är riktigt taggad över att få visa upp vårt första lilla spex!=) Söndagen tror jag det blir träning och plugg, beroende på hur nådig baksmällan blir.

I torsdags träffades alla i SSKrubbsår för första gången hemma hos Dan för att lära känna varandra lite och sätta ihop en dans. Det var riktigt kul, och jag känner att vi kommer axla ansvaret som sjuksköterskornas nya festeri utan problem:)

Igår var oxå en riktigt kul kväll, med tröjmålning, mat och öl med nya & gamla SSKadat! =) 

yeah........

Kom för övrigt hem från Tünde för en stund sen.. Vi har suttit o kollat på lagar o författningar till den praktiska muntliga eximinationen, o nu ska jag o Henke strax upp på stan en sväng. Sen blir resten av kvällen som sagt lugn. Känns skönt, de senaste dagarna har kännts ganska intensiva, med allt farande.. Men kul såklart. I tre veckor till är det en till i SSKrubbsår som bor i Linköping, så ett tag till får jag sällskap i pendlandet till sammankomsterna;P..

Nehe, nu måste jag resa mig upp ur denna otroligt bekväma ställningen o gå o jaga på henke lite, så vi kommer iväg!

Är det nån mer än jag som tycker att jag är jättelik Stina på denna bilden som jag tog i förrgår?:P Jag tyckte det var jättelikt.. Vad tycker du, Stina?=)




Ciaoo


I'm off!

Äntligen typ klar med basgruppsplugget:) Härligt! Så nu har jag precis bytt om, sitter med en kopp kaffe och en ostmacka och ska snart iväg till Norrköping! Wihoo..

Nåå, vad säger du Tünde, visst hinner vi ses en stund imon o plugga till den PME:n?:)

Kärlek till alla! (Är på sjukt bra humör:)) Och puss till min Henke!♥ Vi ses ikväll:)


Snabbis

Ja, det får bli en quickie, jag har mycket att hinna med. Nu först blir det smink och fix, sen PLUGG, och lunch.. Sen om jag hinner ska jag till Tünde och plugga lite färdighetsteori.. Vid fem ska jag bege mig till bussen mot Norrköping, för att träffa nya SSKadat och sätta ihop en dans:) Ska bli kul.. Men nu måste jag skynda mig! 



Puss på er

Självstudiedag

Japp, det äre idag.. Har sovit ut tillsammans med kissen:) Nu ska jag borsta tänderna o lite, innan det är dags att sätta igång med plugget.. Borde oxå städa upp i köket efter baket igår! Sjukt tråkigt bara:P.. 

Sen ikväll blir det träning.. Whoopie:) Eller aa, är ju på grus tror jag, o det är ju inte världens roligaste, men.. Kul ändå:). Vet inte varför jag påbörjade ett inlägg, har absolut ingenting att skriva om.. Jag tror att nya SSKadat ska träffas imon och sätta ihop vår dans och dricka vin, men det är inte spikat.. Sen på torsdag är det ju möte med nuvarande festeriet på trappan, för middag och snack=).. Ska bli trevligt..

Just det, här kommer bilder på mig och Cissi i våra väldoftande masker=)
 haha, du är för söt, C-C :)

Och så kissen!
Så fin! Min kanin, ekorre, boll:)  Min ςΣββΣ❤✮


Nahe, jag får väl ta tag i mitt liv.. Eller nått liknande:) Har ju lägenheten för migsjälv ändå fram till 8-9 nångång, så lite ska jag väl få gjort iaf!

Pussis



:)

Kom hem från skolan vid tre, sen gick jag och Tünde till hemköp. Vi hade snackat om mat och bak hela bussresan hem, och resultatet blev att vi båda ska baka och laga mat idag:) Så nu ska jag bara få i mig lite nudlar, o sitta vid tv:n tjugo minuter, sen ska jag dra igång och baka Kanelbullar!=) Har aldrig gjort det på alldeles egen hand, så det ska bli spännande. Det är ju så gott med, och så bra fika att ha hemma.
Sen till middag ska jag laga cous cous med en heta grönsaker och räkor.. Mums! Hoppas det blir bra:).. Blev riktigt taggad, och mat är ju så kul.



Nahe, nu blire nudlar som sagt! Uppdaterar om hur maten o bullarna blev:) Ska även lägga upp bilder från min och Cissis myskväll!

Pussis

Frukost

Jaa, sitter här och avnjuter dagens bästa mål! Riktigt gott har jag fixat med: Musli med fil, mackor med gräddost och paprika, o så juice och oboy! Mummms! Funderar på en kopp kaffe med, men det blire kanske i skolan ist.. Ska åka in till Norpan om 1,5 timme för föreläsningar. Känns ganska kul! 

Det har förresten varit en lugn helg. I fredags vare ju myskväll med Cissi. Otroligt trevligt=) Det borde vi göra minst en gång i veckan egentligen, aiight Cissi?:) Vi lyckades oxå klippa kissens klor tillsammans, så nu gör det inte hälften så ont när han försöker klättra på en. Men jag tycker allt lite synd om honom, när han trillar ner från saker och så bara för att han inte får grepp med klorna. Kan dock se jävligt kul ut;D.
Mamma kom på lördagsförmiddagen, o stannade över natten. Vi lagade mat, handlade lite och sydde på min overall. Det var mysigt:) Skönt oxå att få den lite mer fixad.. Känns ganska viktigt just nu;).
Söndagen var vi uppe halvtidigt, eftersom mamma skulle fara vidare mot Martin i Norrköping. Efter att ha vinkat av henne åt vi lunch, och sen stack vi till min träningsmatch.. Skitmatch, tänker inte nämna nått om den:P
Sen sov jag, och nu är det idag=) Det var väl min helg, för alla intresserade, hehe..

Vet inte vad mer jag ska skriva.. Planerna kring veckan känns lite luddiga:).. Det är nog bäst att jag äter upp nu, så jag inte går o missar bussen! Skriver säkert nått mer ikväll:)

PUSS

Ps. Till brorsan: Ja, det tycker jag absolut:) En anledning till att hälsa på oxå, o se hur vi har det! Puss


Heelg

Så härligt!! Har varit en skitbra dag, som hittills mest spenderats med Carca:) Vi gick en sväng på stan och köpte t-shirts och åt lunch, innan det var dags för en föreläsning. Synd att vi köpte t-shirtsen i onödan, men det var i vilket fall askul att hänga med Carro igen, har verkligen saknat det:)

Nu ska jag dra ett snabbt varv med dammsugaren, eftersom Cissi kommer om en timme för vår efterlängtade myskväll med film, frukt och ansiktsmask:) O så kommer mamma och hälsar på imon, och det ska verkligen bli underbart. Vi ska fixa lite, laga lite mat och umgås. Hur bra man än trivs så vill man ju bli påhälsad av sin familj då o då:).

Nahe! Nu får jag väl springa o plocka upp det nödvändigaste.. Lär ju ändå få städa som fasen imon, eftersom mamma och jag inte riktigt har samma uppfattning om vad ordet Städat innebär.

Puss!

And I pity every girl who isn't me today

Är SÅ TRÖTT, men glad=) Basgrupp idag, lärarfri = jätteroligt:) Kände det på mig när jag satt på bussen att hon inte skulle vara där idag.. Men det gjorde absolut ingenting, eftersom jag och Dan hade vår redovisning idag. Prestationsångesten försvann ganska fort där:)
Sen skickade vi oxå ett mail till kursansvariga, där vi framförde våra åsikter om vår handledare. Hon är helt enkelt inte tillräckligt engagerad. (haha, uppenbarligen, är inte ens där)

Fick ett härligt mejl från generalen; så nu står det FEST på schemat=) Eller aa, nästa helg;P.. Men imon sticker Carro och jag (kanske de andra me) till stan och köper t-shirts och målar, som förberedelse inför gasque-sittning, vårkravall och vårt första (mini)spex! (Hur coolt är inte det?;)) Så jag sitter nästan och hoppar här av glädje och förväntan. Är så glad att jag "vågade" söka till festeriet.. Kommer bli askul:)

Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt.. Kände mig så sliten och pluggtrött igår, så nu ikväll ska jag inte plugga ett skit! Jätteskönt.. Funderar på att sova en liten stund.. Eller om jag ska gå o lägga mig tidigt? Vill sova mkt iaf, eftersom det blir en lång dag full med föreläsningar imon. O sen på kvällen blir det som sagt CISSI=) Tihi..

PUSS

Känner för en bild på lite vackert folk!


Ciao


Wednesday!

Mmm:) Hade seminarie idag på morgonen.. Gick bra! Var dock lite segt att lyssna på fyra andra redovisningar, eftersom varje var på typ 45 minuter. Fick ju till o med dra över på tiden, på ett 4-timmarsseminarie! Jag och Tünde skulle precis spurta efter bussen (som skulle gå precis samma minut) men såg en annan linköpingsbo som sprang vända när bussen åkte iväg.. Så vi stack o tog tåget hem istället.. Sen gick vi förbi kina/thai-resturangen här i ryd och hämtade upp lite lunch, som vi åt hemma hos oss. Gott gott=) Efter det gick T hem, å jag och Henke skulle åka in till stan för lite ärenden..

Nu sitter jag här o ska plugga till basgruppen imon.. har, förutom ganska mkt "läxa", också en redovisning på träffen imon som jag håller på med nu.. Är bara så himla trött! Och känner mig nästan lite febrig.. Ush.. Men får väl kämpa! 

????


Snart blire kvällsmat; hemmagjord pizza! Mums.. Så himla bra med, så lätt att ta med till plugget som lunch.. Vilket jag kan behöva i övermorgon, då jag går 8-5 (ja, 7-6 för mig) .. Men det gör ingenting, för sen på kvällen blir det myskväll med Cissi:D Ansiktsmask, frukt, film, godis, läsk o jaa.. Ska bli jättekul verkligen..

Nähe, jag måste fan ta tag i't nu.. Pusss

:D

Jag kom med i SSKadat-festeriet
Fyfaaaaan vad glad jag är! :D





Självstudiedag

Mm, då sitter man här.. Ska precis gå till köket och ta en macka med philadelphia (stavas det så?!?) -ost och paprika, och en kopp te (Eller kanske kaffe?) .. Mums.. Är så svårt att ta tag i plugget när man är ensam hemma en hel dag. Tiden bara går, o inget blir gjort.. Nu när eftermiddagstv:n börjar närma sig också så blir det nog inte lättare.. Men jag ska iofs bara plugga till den muntliga redovisningen i psykologi imon.. Eller bara, hade tänkt att jag skulle plugga på det ganska mkt, så jag kan det, o inte blir så nervös! Haha, shit, jäkla redovisning... Jag brukade vara bra på det när jag var yngre, asså jättebra, men tror bara det blir värre o värre med åren! Hmm, brukar väl va tvärtom..

Sitter iaf i soffan och myser med min gosiga kisse:) Tänkte lägga upp ganska många bilder på honom, men det får väl vänta, eftersom bloggen är som den är!
hehe, han ser lite skrämd ut, men det är han inte.. Inte mammas pojke! haha..

Nahe. Vi hörs senare.. Puss på er:)

RSS 2.0