What a weekend!

Jaha, då är det måndag igen. Dom kommer verkligen för tätt alltså;). Vad har då hänt i helgen? Ja, i fredags kom lilla mamma hit och hälsade på! Eller hälsade på, hon hjälpte oss mest, med att fixa i ordning i vardagsrummet. Såntdär som man inte är så haj på själv, nämligen sy till gardiner och kuddar, borra dit gardinstänger och så:) Så nu känns vardagsrummet mycket mysigare!, är jättenöjd med gardinerna och tavlan!!
Så såhär ser det ut nu:

(kunde ju tagit bort damsugaren:P)


Sen på lördagen fortsatte vi o göra klart, och jag fick springa och städa lite, eftersom vi skulle ha inflyttningsfest på kvällen! Det var verkligen superkul!! Ashärligt folk som kom, och rätt lagom många:) Så jag hade jättekul! Får tacka för dom fina presenterna vi fick:) Det var vin, mattor och blommor! Jättegulligt!!

Jävlans vad kul, detta får vi göra om! :D

Synd bara att man inte fick lite mer sovmorgon dagen efter, fick gå upp vid nio och göra mig klar för samling, och sedan match! Vi loosade med 5-2, men vann definitivt andra halvlek. As-skön glöd från alla i laget:) Synd bara att vi inte fick vinna.. men men! Efter matchen stannade jag och henke kvar och kollade lite på ett kill-lag som tydligen bara har förlorat en match, NÅNSIN! Kollade även en stund när coach spelade med B-laget! Men efter en stund tog hungern och kylan över, så då cyklade vi hem och lagade tacos och mös:)
 
Hepp, nu ska jag ta mig nått litet o äta innan det är träning, o sen blire plugggg. Kanske oxå baka en äppelkaka med äpplena mamma tog med sig från mormor o morfar!
Ha det bäst, Pussss

Torsdag

Oj vilken lång dag! Upp klockan sex, o iväg med bussen klockan 7. Och kom inte hem föräns för tio minuter sedan! Är hur trött som helst. Har dock varit en väldigt givande dag. Lätt den intressantaste hittills i kursen. Var på studiebesök på ett sjukhus, där vi träffade en sjuksköterska, som vi satt och snackade etik med. Very interesting! Hon hade bara varit fördigutbildad i drygt ett år med, så man kunde fråga lite om vad som ska komma, o det var väldigt skönt o få lite frågor besvarade. Dock så sa hon som precis vad alla andra har tjatat om sen vi började; att vårt yrkesval kommer att innebära ett enormt stort ansvar. Vet inte om dom vill skrämmas?? ;).. Men hon sa oxå att man kommer vara redo för ansvaret som läggs på en. Skönt det iaf=).

Så nu då..? Är som sagt väldigt trött, men det finns endel som måste göras! Mamma kommer hit på besök imon, så måste diska och städa undan lite här känner jag;P. Sen har jag massa plugg jag måste ta tag i, men känner mig trött i huvudet, så vet inte om det blir så mkt gjort. Men nått av det ska jag iaf göra.. Helst båda liksom;P..

Imon kommer som sagt mamma, och då blir det till att gå på IKEA, hänga gardiner och speglar och grejjer! Ska bli kul o få upp sånt nu när vi har tapeterna klara:) Måste ju vara lite fint på inflyttningsfesten oxå!!:) Just det, måste köpa en massa grejjer till det imon oxå.. Bål och grejjer funderar vi på;). Blir en lång dag imon oxå, med liknande skolschema, o sen då mycket fix härhemma.. Men det gör inget!

Nehe, nu ska jag nog fixa lite, innan jag slöar till! Händer det så är det kört, hehe.. Här är en bild på ett par höstskor som jag köpte idag förresten! Dom är inte lika kompakta som dom ser ut på bilden, men du ser ju ungefär;D. Det jag gillar med dom är att dom sitter lika fotriktigt som ett par pumps på och runt foten, o sen är det pösigt däruppe.


Pusssss!

Ajsing!

Jaha, kom precis hem från träningen:) Lugn träning pga gårdagens match, men en kul träning! Vi värmde upp o så spelade vi hela.. Gött.. Känner dock att jag inte bara är allmänt blåslagen efter matchen igår, har också ont i benhinnorna! O ni som har haft det vet att det är fan inget kul.. Till en början kändes det inte jättefarligt, då var jag mest stel, men ju längre träningen gick, desto ondare gjorde det att sätta ner fötterna. Får ta det lite lugnt.. Hoppas det går över, tråkigt som fan o dras med det. Känner hur det bultar nu, fyfan.. haha, jag är fan tvungen att ömka mig lite, förlåt;P. Tror att det får bli ett härligt bad ikväll faktiskt! ååh vad skönt.. Blev genast på bättre humör! hehe.. Så bad och sen mat & dexter med Älsklingen. Perfekt kväll:) Imon blir det lite plugg, men det är saker jag kan göra hemifrån. Skönt! Så blir inget jäkla gå-upp-vid-sex imon inte.. Vet inte om jag är omogen, men jag har inte kommit in i den "fasen" då man liksom är vuxen och "inte kan ligga kvar efter klockan åtta". Tycker om att sova, iaf på morgonen=).

Jaha, nehe, detta blev ju ett litet onödigt och babbligt inlägg, men what the hey! Nu ska jag iaf kränga av mig fotbollsgrejjerna och in i den röda sköna rocken innan det blir bad. Ha det bäst!

Ciaooo

  I love my baby, yepp yepp i love my boy! hehe, supermysig bild från i helgen;)

Helg!

Yess, då var helgen äntligen här. Till och med nästan halv-över! hehe..  Igår var två sköna tjejer från min basgrupp här och festade:) Var meningen att vi skulle gått ut sen, men vi hade så trevligt hemma att vi blev kvar! Asnajsigt! Så dagen idag blir väl ganska lugn tror jag. Eller, ett tag iaf, för sen ikväll kommer Henke hem i sällskap med sin pappa, o då blir det väl till att vara lite social.. Ska nog också hänga upp en stor spegel han har med sig och lite så. Jätteskönt oxå att han fick med sig min cykeel! wohoo.. Så jävla gutt o äntligen få hit den alltså.. Man märker verkligen hur bortskämd man är med cykel när man blir utan en. Jobbigt att ta sig sträckor som är lätt som en plätt med cykel. Så nu ska jag väl slippa att gå två kilometer varje morgon bara för att komma till campusbussen! Skönt:) Hoppas dock inte att jag blir "sambo-tjock" nu, eftersom jag förlorar min vardagsmotion lite. Hehe, tror jag klarar mig..
Imon äre match!  Mot serieledarna.. Känns väl inte jättebra, men det är kämpa som gäller! Kan vi göra en lika bra match som förra så får dom det inte lätt.

Nahefan.. Ska väl slappa lite, innan det är dags att göra sig lite presentabel! Skulle verkligen behöva plugga, men jag är en idiot på att ta tag i saker på helgen. Ändå väntar jag tills helgen med att göra läxorna. Haha, hur smart är man då!?.. Men det löser sig. Får helt enkelt gå upp i normal tid imon, och plugga lite innan och lite efter matchen. Går nog bra.

Från igårkväll, presenting.... : Laura, Fanny och Elin




  haha

 glad-sexiga gänget;P


Nepp, filt och film:) Pussss

träningsvärk & städ

Jahopp, då sitter man här och har slutat plugget för dagen.. nej, så heter det inte, man säger "vi har inga mer schemalagda studier idag". och det är sant, har faktiskt lite att göra på egen hand idag.. Idag hade vi basgruppsmöte, o det var trevligt som vanligt:). Nu sitter jag här och samlar kraft inför storstädningen som ska göras här idag! Ser förjälvligt ut, vi har inte fått i ordning efter tapetkillarna än.. För dåligt. Ska lägga upp lite resultatbilder senare, men det får bli efter städningen;). Vi är ialla fall väldigt nöjda! Nu saknas det bara tavlor och speglar på väggarna, ser lite tomt ut.

Vad har då hänt i helgen? I fredags var jag så tråkig att jag bangade på bion. Ångrar det lite, men så blev det. I lördags var det meningen att jag skulle åkt in till Norrköping och festat, men då bangade Linköpingsfolket! Verkligen alla, så ville inte fyllependla själv. Blev istället att jag och henke hade vår egen lilla efterlängtade kräftskiva. Jättegott och kul vare:)
Bilder på kalaset;)



På söndagen var det match mot Borensberg! Hade missuppfattat tiden, så kom en halvtimme försent till samlingen:S. Men men, väl där så hade vi en superbra uppladdning och uppvärmning, o så gick vi ut och gjorde en av våra bästa matcher nånsin! (vad jag vet iaf:)). Sjuukt bra kämparglöd ifrån alla, och vi spelade verkligen som ett lag! Sån otur bara att vi fick stryk med 3-2. Men det spelar ingen roll, alla i laget kan vara asnöjda med sin insats. I'm so proud, som man säger:).
Henke var och kollade på och tog lite bilder, så äntligen kan jag lägga upp nårra:)


Jag hälsar på domare och lagkapten

HBK in action:)
12:an i vitt var nog den sämsta filmstjärnan jag jag sett


Friläge!!! Skottet går strax utanför min högra stolpe. Men gjorde 2 mål i matchen, det var superkul=)!



ajaj, sån sjuk rump-träningsvärk idag alltså:D Men har träning ikväll, o träningsvärk ska ju tränas bort:). Fram tills dess blir det som sagt städning och lite käk=) Har spikat ett datum för inflyttningsfest nu! Ska bli jättekul.. Skäll på mig ifall du känner dig bortglömd, så får du säkert en inbjudan;)

Nehe! Pussssss 

Jahopp!

2-1 mot Ungern:) härligt.. Henke Larsson är bäst!!

Har varit i stan hela dagen på olika föreläsningar. De flesta var bra och faktiskt intressanta. Sen var väl vetenskapsteori sådär;). Hade sån hemsk huvudvärk på vägen hem, så fick skippa träningen för en powernap o sen lite plugg. Sen var det ju fotboll, och jag är tvungen att sätta igång med plugget en stund igen. Känns väldigt jobbigt.

Imon blir det basgruppmöte x2 o sen in till Norrköping för lite bio med Carro, Oskar, Ida, Åsa, Frida och.. humm.. är nog nårra till, men kan inte komma ihåg just nu:). Ska bli trevligt ialla fall.

Nu har jag äntligen varit och hämtat ut mitt körkort! Jippiee! Bilden var inte superbra, men helt okej antar jag:) Hann även springa och köpa en stor handväska, vilket jag nu desperat behöver till min dator och alla mappar och böcker o sånt man ska kånka runt på:)
Nepp, nu måste jag plugga! Pusssss

  :D väskan, hehe. syns inte så bra, eftersom den e svart, men:P



Ciaoo

Tisdag

Fan oxå, måste må braa! Har sjukt mkt att göra i plugget nu, bara för att jag inte har haft energin att göra det i tid. Men nu har jag fräschat upp mig med en dusch och lite fix, så nu ska jag sätta mig med papperna och försöka få lite gjort! Det svåra är ju att sätta igång. Har tagit en tablett också, och hällt upp ett stort glas med vatten med is i, så kanske huvudvärken blir bättre. Imon är det fyra föreläsningar innan jag ska hem o försöka bli klar med det jag redan borde ha gjort. Men men, man har väl vart i större knipor än denhär, det fixar jag:).

Hade egentligen ingenting att skriva, tänkte bara göra nånting "kul" innan jag gräver ner mig i böckerna. Förresten, var en snubbe här och skulle börja tapetsera! Så snart blire nya tapeter i ett sovrum och i hallen. Förhoppningsvis tar dom vardagsrummet och det andra sovrummet när dom ändå är igång:). Fick mina böcker idag oxå, äntligen! Så nu känns det som om man kan hänga med lite bättre:)

Nehe, nu får jag sluta skjuta på det, måste plugga! Ha det bäst! 

Pusss Elin

Sjuk?

Usha, gillar inte känslan i kroppen! Känner mig glödhet och iskall om vartannat.. Inte jättesmart att spela fotboll då kanske, men kunde inte låta bli! Får se hur jag mår om ett tag, just nu är det sådär; huvudvärk och hosta och början till halsont. Men jag hinner inte vara sjuk! fan.. kan inte direkt några huskurer, men får väl försöka undvika att bli sängliggandes.

Kom som sagt hem från matchen nyss. Förlorade.. Skittråkigt.. Så är fan allmännt miggig. Pallar inte laga mat, fast att jag är svinhungrig, så blir väl säkert en fet och härlig pizza. Perfekt söndagsmat.

Nu ska jag slappa en stund, innan jag orkar pallra mig till pizzahaket. Ha de! pussss

 sickot (?)  fan vad snygg jag känner mig.

Lugna lördan

Dagen har varit väldigt lugn.. Mm, Tråkig är faktiskt ordet. Både Henke och jag har haft mycket plugg, så vi har pluggat hela dan.. Sprang en sväng förbi Tünde och lånade två böcker och sen oxå förbi Hemköp. Nu har jag precis kommit ur duschen och väntar på att Henke ska bli klar med plugget. Min koncentration har inte vart på topp idag kan jag ju säga. Körde fast lite, o då tog det stopp. Kunde inte hitta motivationen till att fortsätta och då blev det andra grejjer ist, såsom dusch och musik och sådär. Men men, jag har ju en stund imon på mig oxå, så det är ingen jätte-panik än..

Nu ska vi snart mysa med tacos och film, för det har vi fan förtjänat:) Senare ikväll funderar vi på att baka lite bröd. Så gott med hembakat ju.. Får se hur det blir:)

Sen imon har vi match båda två, som sagt! Ska bli askul.. Ett litet dilemma är dock att vi för tillfället bara har En nyckel, och jag går först och kommer hem först. Hehe, vad göra?:P

Ha det bäst, nu ska jag slita pojken från böckerna:)

 I will love you more. But never less than this <3

5/9

gäsp, gäsp, Elin trött.. Sjönk ner i soffan direkt jag kom hem och blev otroligt seg! Känns ändå inte som om jag har haft en så intensiv dag? Tog bussen vid 12 för ett lunchmöte med basgruppen och sedan hade vi träff med vår handledare.
 Fick vårt första scenario! Känns kul att sätta igång:). Sen blev det bussen hem igen, så var hemma strax innan fem. 
Nu sitter jag här och försöker organisera mig: skriver upp alla uppgifter jag måste göra, o tills när. Att missa en läxa här är absolut inte samma som att göra det på gymnasiet. Vill göra dom oxå, det känns kul och intressant, och jag är verkligen sugen på att lära. Har kommit fram till att jag har två rätt tunga uppgifter att lösa nu i helgen, och sen ytterligare två som också borde göras snarast. Har inte fått böckerna jag skickat efter!! O dom behöver jag nu.. hmm.. Hoppas dom kommer snart. Fick en lapp idag iaf att mitt körkort finns att hämta ut på ett postkontor här i Linköping. Härligt! Ska bli kul att se det. Hoppas oxå på att min cykel får åka buss hitupp från nybban imon! Need it so badly:)

Nehe, har väl inget mer o skriva egentligen. Ikväll blir det nog lite film-mys med älsklingen. På lördag blire PLUGG och på söndag spelar jag match:) Det är väl min helg. Hoppas att man får lite roliga förslag angående lördagskvällen:)..

Nu ska jag SSKära (haha:P) upp min mango & dra på mig mjukisarna! Känns som om detta blev mer en rapport än ett inlägg, men.. Så kan det bli:)
Hareeeeeeeee! Puss



Ledig dag

Jaha, då var det ett tag sen man skrev.. Vad har hänt sen dess? Vi har haft vår finsittning. Den var superkul! Synd bara att eftersläppen aldrig verkar hålla måttet. Annars har det inte hänt så mkt, iaf inte i festväg. Har varit rätt så mkt plugg nu, eftersom det har kört igång på riktigt. Längtar bara efter att föreläsningarna ska börja innehålla intressanta saker, istället för att hela tiden introducera oss för kursen vi redan har börjat med.. Lite segt..

Igår var det kalasmottagning i cloetta center! Vi gick dit vid 3 och gick ett varv och plockade på oss godis, pennor, block, lypsyl, reflexer och allt dom delade ut. Det bästa tyckte jag var en tandborste, en vattenflaska och en t-shirt. Får se hur mkt man kommer använda av allt. Har iaf rensat ut ENDEL papper och talonger man blev påprackad, från tex univeristetskyrkan och olika kampsports-center. 
Efter det stack jag och carro hem hit och åt och drack lite vin o gjorde oss i ordning, o så stack vi till en förfest här i Ryd, hos en tjej i klassen som heter Tünde. Många från klassen var bjudna, men det var bara jag, carro, sandra, tünde och agnes som var där. Det var väl säkert jobbigt för dom andra att pendla EN gång:P Men vi hade trevligt, satt och drack och spelade singstar och lite så, innan det var dags att åka tillbaka till Cloetta. Där var det väääldigt mkt folk, men väldigt lite action. Så åkte redan efter en timme. Men men, var ändå överlag en trevlig kväll:)

Idag har jag och henke haft tvättdag! Äntligen, började bli brist på rena kläder:) Så när henke kommer hem blir det nog att sitta och vika tvätt, och para ihop strumpor framför Arkiv X-filmen. Skulle stuckit och tränat, men det blev inte så. Ska iaf spela match på söndag, och det ska bli sjukt kul!! Känns som om det var längesen nu.

Nehe, här kommer lite bilder från finsittningen


Nehe, nu kan jag inte sitta här o slöa längre. Funderar på att kolla på läxan, men den är ju så tråååkiiig. Väntar nog en stund till;) PUSS

RSS 2.0