A lovely day

Tjipp tjipp!
Jag sitter i soffan och kollar på finalavsnittet av Topmodel Sverige. Har pluggat med Maja på biblan idag. Som vanligt... :)
I måndags var jag o micke som sagt o boxades, o det var skitkul! Fan vad vi kämpade:) Synd att Alex har dibbs på honom, för det hade varit kul att träna box varje måndag tillsammans. Men men, en vecka till är han min, eftersom hon är bortrest.:) Efter boxen käkade vi våfflor eftersom det var våffeldagen:)
 
Igår var det artikelseminarie. Var faktiskt väldigt nervös, men ännu en gång var vi så väl förberedda, så det gick jättebra.
 
Nu kollar jag som sagt på tv o väntar på att Micke ska komma hem, och faktiskt oxå mamma. Hon ska komma o hämta hem sin bil. Hoppas hon stannar på lite fika.
 
Förresten; fick en underbar nyhet idag: FICK GODKÄNT PÅ MIN JÄVLA SJUKDOMSTENTA!
Fick godkänt med råge på sjukdomsdelen och VG på farmakologidelen!! 3 jävla fel på farmakologin! hur underbart?? Så jag är så sjukt lättad o glad. Så det blir nog lite fira ikväll<3<3 Nu är jag i FAS. har ingenting efter mig. Wohoo!
 
Nahe. Have a good one!:)

Ännu en helg till ända

Gud vad dagarna går fort nu! Och speciellt helgerna. Man hinner knappt blinka så är de över.. 
Det har varit en bra helg ialla fall. I fredags var det som sagt AW med tjejerna. Väldigt skoj=) kom inte hem förrän vid tolv=)
Igår på dagen åkte vi på utflykt till Rismåla med Loke. Det är så fint där, särskilt nu med snön. Vi gick halvvägs runt sjön o sedan in på en av skogsslingorna. Loke älskar att vara lös i skogen, åh vad roligt han hade.
På kvällen träffade vi Christos och Cecilia. Vi samlades här o sedan gav vi oss ut på staden för middag och några öl. Skitskoj:)
Idag har vi varit i nybro och storhandlat och hämtat hem vår lilla vovve. Micke är och käkar middag hos sin familj. Jag passade idag, kände att det skulle vara skönt att vara hemma o slappa lite istället. Ladda inför veckan. Kollar på Wallace & Gromit. Väldigt märkligt, men ändå spännande.
Hoppas M kommer snart! Då ska vi se på film, äta godis och baconsnacks o mysa. Blir nog en si-fi-action och sedan om vi hinner lite Kalle Anka. Köpte en dvd med gamla klassiska avsnitt:) det är jättekul att titta på.
 
Imon blir det som vanligt plugg med Maja, o förbereda oss inför ytterligare ett seminarie. Sen på kvällen ska jag och min älskling träna box tillsammans, Good stuff. 
Hoppas att ni oxå har haft en bra helg!
 
puss

Me-time

Hiya!
What up? Jag sittligger i soffan o kollar på project runway. Micke är ju som sagt borta hela eftermiddagen/kvällen idag, så jag har lite Elin-tid nu. Skulle egentligen lekt med Natta, men vi bestämde oss för att ta det imon ist. Så då tar vi nog box o sedan afterwork tillsammans med Maja o Amanda. Trevligt värre:)
I vilket fall, det gör ju att istället för att hänga med natta ikväll så ska jag vara ensam. Det ska bli hur skönt som helst. Dom som känner mig vet att jag inte tycker att det är jätteroligt att vara ensam, men just nu känns det väldigt välbehövligt. Inte för att jag behöver en paus från micke, inte alls. Visst, vi ses typ hela tiden, men det är bara trevligt. Nej, men jag är så trött these days efter allt slit i skolan. Så att få komma hem, inte umgås med någon, utan att bara göra min grej är väldigt skönt. Nummer ett på min lista när jag kom hem i eftermiddags var att äta en udda måltid, vilket jag nästan aldrig gör nuförtiden, men som jag ofta gjorde när jag bodde själv. Denna gången blev det stekta prinskorvar och en sallad. Haha. Jättegott.
Just nu tittar jag på en serie som inte intresserar micke något vidare. Sedan ska jag nog passa på att måla om nagellacket både på händerna o fötterna. Sen ska jag nog bara ligga i soffan, poppa en påse popcorn och chilla. Kanske läsa lite. O sen vips, så kommer micke hem, o efter en dag isär så blir det mysigt att krypa ner i sängen o sova. Ahh:) Jaja, nu lämnar vi detdär med egentid.
 
Idag har jag varit i skolan mellan 09-16. På förmiddagen hade vi ett artikelseminarium. Var faktiskt nervös inför det, men jag och Maja var så väl förberedda, så det gick faktiskt skitbra. Sen fick jag springa hem på lunchen för att mata och gå ut med vovven, slänga i mig mat o sedan tillbaka till skolan. Vi hade föreläsning om hur vi ska analysera våran data från artiklarna. Satan vad hon rörde till det i våra små huvuden. Alla bara satt o stönade. Men men, vi är inte där än i processen, så jag tänker inte stressa upp mig i förväg. Det ger sig säkert när vi väl kommer så långt.
Imorgon ska jag träffa Maja på biblan vid 10 för att jobba med uppsatsen, o sedan på kvällen blir det som sagt träning o aw med natta o compani. Det blir en bra avslutning på veckan.
I helgen har vi inte planerat så mycket, men jag är lite sugen på en utflykt.. frågan är vart... hm.. 
Nahe, nu ska jag faktiskt koka mig lite kaffe. Är sjukt sugen på det. Har en chokladbit i skafferiet med;)
såhär känner jag mig idag, ba fläker ut mig på soffan:) aaah. förutom att jag inte har picken i vädret=)
 
Puss & kram

Ge mig maaaat

Sitter framför datorn o skype:ar med Stina. Väntar på att älsklingen ska komma hem med lite mat till mig:) Han är på verkstaden med mammas bil o byter ut två framdäck. Jag har varit i skolan hela dagen o pluggat c-uppsats o förberett mig för seminariet imon. Då går jag oxå hela dagen; 09-16... Micke är oxå väg hela dagen imon från typ 11-21, så det blir att pussla lite med vovven. Men det går bra.
Sen på kvällen, eftersom jag är ensam hemma till typ 21, så ska jag o Natta ha lite tjejkväll:) Det blir najs.
Huhuhu, är trött i huvet efter alla artiklar o pyssel. Blir långa dagar när man både ska på föreläsningar, seminarier o samtidigt ska försöka komma någonstans med uppsatsen. Men snart e ju metodkursen (den vi kör parallellt med uppsatsen) klar. Vilket iofs innebär tenta... men men..
På tal om tenta, väntar ivrigt (och ångestfyllt) på mitt resultat på medicintentan. Kommer lipa röven av mig om jag kuggade den, o bada i skumpa om jag klarade den. För som sagt, klarar jag den innebär det att jag inte ligger efter med NÅN-JÄVLA-TING. O det skulle vara så underbart. Så det är bara att hålla tummarna, någon dag denna veckan bör jag få mitt betyg.
 
Nahe.. nu borde Rinaldo komma snart:)
Vi hörs!
Puss

bläbläblä

Ush, vad segt det går med c-uppsatsen. Vi läser artiklar efter artiklar efter artiklar. Vi ändrar sökord, inkluderings/exkluderingsfaktorer o gud o hans moster. Hoppas vi får ihop dethär, fyfan. Nu vill jag bara känna att vi kommer framåt. Vi ska iaf träffa våran handledare imorgon och prata igenom ett par grejer. Om hon nu är till någon hjälp: hon visade ju förra veckan hur lite koll hon egentligen har. Så rör hon till det mer för oss är hon dödens... hehe.
 
Jag är klar för idag iaf, orkar inte mer. Har bara ätit en macka till lunch. Så nu är det mat o slapp som gäller, så får vi se om jag orkar slänga ett öga till på det. (tror inte det).
 
Det gick iaf bra hos veterinären. Loke älskar att vara där, han drog mot dörren när han såg vart vi var. O han älskar sin ögondoktor, hon är superrolig o har mkt godis! Ögat är som det är nu, har vi tur så åker det inte tillbaka, även om det tenderar litegrann till det nu. Nu vet man ju vad det handlar om iaf, så jag är inte orolig.
 
Imon är det plugga som gäller. Ska ha möte med handledare som sagt var, sen ska Maja och jag förbereda oss inför ett seminarie vi har på torsdag.
 
 
 
ciao
 

Tues

Hej!
Jag sitter i soffan med en kopp kaffe. Ska snart sminka mig å åka med Loke till veterinären. Inget har hänt, det är bara ett återbesök med ögat. Micke är i skolan fram till lunch.
Igår så tränade vi. Micke körde box med Alexandra o jag var på gymmet. Sjukt nöjd med tanke på hur längesen det var jag sprang. Körde 20 minuter på crossen o sprang 4,2 km i ett sträck på löpbandet, i hyfsat tempo. Känner det i arselet idag;)
Oj, nu blev det brottom helt plötsligt, ska vara hos veterinären vid 11.
Kanske bloggar sen...
ciao!

skallebank from hell

jag. har. så. fruktansvärt. ont. i. huvudet.
 
Tror det var morgonens föreläsning som satte ribban; "Deskriptiv statistik", i 3 timmar. Gick hem från plugget vid halv tre, tre med världens jävla huvudvärk. Tog två treo o somnade på soffan, men det har inte hjälpt. Har svinont i huvudet o nu har jag börjat snegla på medicinskåpet igen. Micke är rar och lagar kvällsmat iaf. Fläskpannkaka. Sen blir det nog mästerkocken. Hoppas jag inte får svårt att somna ikväll bara. Trodde lite sömn ihop med tabletter skulle göra susen, men nu har jag BARA en jävla huvudvärk och är pigg. HMM. Hoppas jag inte är sjuk, det har jag inte tid med. 
yäyä. Smell ya later.

dlfhäk

Hellu! Sitter i soffan med en kopp kaffe. Väntar på att M ska komma hem så vi kan sticka till gymmet. Vi var på boxen igår. Micke boxades med Alexandra och jag med Maja:) Det var askul, var så jävla taggad. Kickade Majas ass!;) Iaf, idag blir det nog bara en liten sväng på crosstrainern eller löpbandet. Känner att jag behöver mjuka upp kroppen lite efter igår.
Nu ska jag titta lite till på de vetenskapliga artiklarna vi håller på med. Ikväll ska jag på afterwork med Natta=) o lite senare ikväll är det Barcelona- Milan! Så jävla viktigt!:)
Här kommer lite bilder. Det är så jäkla najs väder nu, sol o nån minusgrad. Helt underbart att gå ut med vovven. Den andra bilden är tagen på Öland. Vi är ute på havet, på isen:) Det var en riktigt rolig utflykt, Loke var överlycklig. Vi gled på isen, gick i skogen och nästan plurrade. Det var svinkallt o började snöa, men oj vad kul det var:)
 
 
Nahe, back to work, then workout;) Livet e gött nu!:)
Ciao
 
 
 
 
 

Gääsp

Jag som har tyckt att jag har varit så duktig o gått upp vid sju en vecka i sträck. Det börjar kännas nu. Inte pga att det e tidigt, utan för att dagarna är så långa. Haft föreläsning varje dag denna veckan, sen utöver det c-uppsats. Sen ska man träna och handla/laga mat emellan. Idag ska inte maja o jag träffas på biblan förrens halv tio, så sov till åtta. Det var skönt. Skulle dock kunna tänka mig att krypa ner o sova några timmar till. Men icke!
 
Nu blir det frukost med min älskling o sen trippar jag snällt ner till biblan. Vi fick byta ämne tillslut.. men vi fick hjälp med sökningen igår så idag ska vi grotta ner oss i vetenskapliga artiklar.
 
Nahe. Puss

Here we go

Hej! Jag sitter i soffan och tar igen batterierna. Igår skrev jag ju fetingtentan och idag har varit första riktiga dagen med c-uppsatsen. Känns roligt, men frågan är om vi har valt ett för smalt ämne; vi har lite problem med att hitta bra artiklar. Men vi ger det ett par dagar till, ska få hjälp av en bibliotekarie på onsdag med sökningar oxå, så vi får väl se efter det.
Iaf, tentan gick rätt bra tror jag. Som vanligt är det svårt att säga, men jag kämpade så in i helvete! Satt i 3,5 timme och använde kladdpapper o grejer. Sätter jag den inte nu så lipar jag. För som jag har kämpat, både innan och på själva tentan. Var så frukantansvärt trött efteråt. gaad.
Känns väldigt skönt att det är gjort i vilket fall. Nu har jag bara c-uppsatsen! känns otroligt skönt att inte ha något mer-jobb när man kommer hem.
Nu ska jag ta ett knäckebröd o sen gå en liten sväng med vovven. Sen e det dags för det första passet på actic! Egentligen inte, men som kortinnehavare iaf;) Jag och Maja ska boxas! Blir skoj:) Jag har inte tränat regelbundet sen i höstas. Helt sjukt.. Ska bli så skönt. Många som har kort på just actic med, så det blir nog inga problem att hitta träningskompisar:) Ska bli kul att träna tillsammans med Micke oxå:)
Nahe, nu får jag resa mig upp från soffan, annars finns risken att jag stannar här resten av eftermiddan/kvällen.
 
Ska ba säga att en fördel (den ENDA fördelen) med att ha pluggat hårt förra veckan och i helgen är att jag har fått rutin på att gå upp på morgonen! Sov till klockan åtta idag, o det kändes som rena sovmorgonen! Helt fantastiskt. Ska fortsätta i den andan.
 
Puss
 

blodsjukdomar, tumörsjukdomar, njursjukdomar, metaboliska syndromet..

.. magtarmsjukdomar, anorectala sjukdomar och multisjuka. Det är vad min lördag består av. Och så en massa mediciner till detta såklart. Det känns tufft, det är mycket som ska in tills imon, men samtidigt är det lite mysigt/roligt. Klockan åtta i morse satte jag mig med frukost och en kaffekopp och körde igång. Micke passade på att sticka iväg och umgås med sin far, så jag sitter här ensam och pluggar samtidigt som jag har lite noice på i bakgrunden. Drömde inatt att det var någon som slängde ut en hink med bajs över balkongräcket och ner över mig. Men jag spelade cool och gick därifrån. Gick till bilen där min lilla hund väntade! Saknar honom så mycket just nu. Han har varit hos mamma sedan i torsdags kväll för att jag skulle få lite pluggro. Men i eftermiddag kommer han äntligen hem! och min lilla kisse oxå! honom har vi oxå saknat!! Men man märker hur livet har förändrats sen vi skaffade hund. Sa till micke igår när jag låg i soffan o pluggade o han spelade tv-spel "fan vad soft vi hade det innan Loke kom". Inga avbrott för att gå ut o kissa eller busa. Men inte heller nån som går mot en, busigt morrandes med en leksak i munnen och trycker in nosen i magen på en. Ush, nu får jag sluta.. Han kommer ju snart.. o mina andra två pojkar oxå <3.
Så nehe, det är bara att köra vidare medans man e ensam o kan ha full fokus på plugget! En kanna kaffe till? Oh, why thank you:)

RSS 2.0