Nyår

Jaha, imon är det nyårsafton igen. Känns inte som om det var så längesen sen man firade det sist, i ett hyrt hus i upphärad! Det var en otrolig nyårsvecka, hela gänget var där och vi festade och badade jacuzzi och allt möjligt. Detta nyåret är dock inte lika välplanerat och glamoröst (?). Vi har inte planerat nån liknande roadtrip eller någon resa nånstans. Nyårsaftonen kommer istället spenderas hemma hos Natalie och Tobbe (som verkade vara de enda som detta året kommit ihåg att man måste ju fixa en fest för att det ska bli nån fest på nyårsaftonen). Gänget har jag dock fått för mig är lite mer splittrat detta året än förra. Alla kommer inte va med hela kvällen, och vissa kanske inte alls. Detta stör mig dock inte så mkt, för man kan inte begära att alla alltid kan komma när nånting ska firas. Det finns ju annat folk man kanske vill träffa, hur trevligt vårt lilla gäng än må vara:P.
Det som är bättre detta nyårsfirandet är ju såklart att gullet ska va med=) var hemskt att vara iväg en hel vecka förra året, men nu kan jag och alla andra njuta av hans sällskap hela kvällen..

Imorgon tänkte jag ha på mig en svart klänning som jag fick av papi i julklapp (dock utvald av moi). Tyckte den var fin, men dragkedjan var åt helvete svår att dra upp och ner, så bad mamma laga den. Det visade sig vara lättare sagt än gjort, men hon fixade det tillslut. Det ledde dock till att klänningen blev nån centimeter bredare i midjan, vilket jag inte riktigt tycker om, då den ska vara så tajt som den var från början. Aja, vad göra, inte världens undergång.
Vet inte redigt vad jag ska ha för skor heller, men det är inte heller en särskilt viktig sak, eftersom vi ska va inne större delen av kvällen! Färgade håret lite mörkare och aningen rödare med, så det skulle så fräschare ut till den kolsvarta klänningen:)



Nu sitter jag här och väntar på Henke. Är lite uttråkad om jag ska vara ärlig... Det har jag ju så svårt för att bli, verkligen... Imon måste vi ju upp till systemet herregud, och köpa lite champagne (eller öööl:P) hehe. Är ju rätt viktigt.. Känns som om det är något mer jag har glömt att göra.. humm..

Är sugen på vindruvor. Gröna, utan kärnor.. :) mumz..

Shit, vad jag verkligen inte har nått att säga, men fan. som sagt, jag är ju uttråkad, och här är en blogg som vill prata med mig.. :S..

Aee, ska lägga ner! får väl fräscha till mig lite, är så slapp som man kan va=) Ska prova o platta håret med, o kolla om jag ska ha det rakt eller lockigt imon. Har aldrig lyckats platta mitt hår särskilt bra innan! hehe. too wild it is..
Nu bestämdes det här att vi ska mötas på coop och fixa mina druvor, och kanske en film, så får ju rappa på rejält!

Ha det bäst, och om vi inte hörs innan så GOTT NYTT ÅR!

image48

Kyss!

Zzzzz

Trött som en apa. Har inte sovit på tre nätter i rad nu... Trött nu efter att ha vart social med olika delar av släkten hela dagen och kvällen. Hoppas jag kan sova..

Kom hit nu henke, så sover vi.

Till er andra.. emm.. Jag ska försöka att finna tid till att slå mig ner och berika eder vardag med ett blogginlägg som speglar ett uns av Elin Engströms eleganta och glamorösa liv. Har bara träning på schemat än så länge, så det fixar sig nog.

        ( Man väljer själv vem man är. Önskar du kunde inse vem du kan vara.  )

  Gud vad henken dröjer... Kanske ska öppna en av böckerna jag fick i julklapp sålänge då.

Allmänt: Don't you ever get to think you're irreplaceable. Så jävla sant är det. Vad du än är, vän, flick-pojkvän, du kan och kommer troligen att bli ersatt. Hur många fina ord och roliga stunder man än delar med någon så finns det kanske någon eller något runt hörnet som bara kan få dig att bli mindre viktig eller t.om inte ett dugg väsentlig längre. Det är fan någonting som jag har insett på riktigt idag. Det spelar ingen roll hur bra nånting kan kännas. Är man inte nykär längre så är fönstret öppet; Kom och ersätt mig. Kanske låter lite överdrivet och paranoit att säga så, men det är den känslan jag har slagits av, vad ska jag göra?.. Man vill ju alltid ha det bästa. Har man haft det bästa länge så tappar det sin glans, och just då kanske nånting annat, med en annan slags glans, en ny spännande glans dyker upp. En till synes bättre glans. Det är bara hoppas på att man är tillräcklig för att den man älskar inte ska bli öppen för eller intresserad av något nytt, att man håller även om man är vana vid varandra och känner varandra "för" väl. Den tryggheten är nog svår att hitta. Vi kanske är för unga för att känna den. Kanske till och med för att behöva den.. Jag tycker bara det är tråkigt när man som jag har ett stadigt förhållande, blir påmind om att jag egentligen inte är oersättlig. Och att jag förmodligen inte har någon aning eller förvarning om när jag blir det. 

Men men. Är inte bra att försöka vara djup när man är övertrött. Lite neggigt nu när jag läser det, men fan.. är trött. och rätt neggigt ämne. Hoppas att nått maked lite sence iaf.

Nu är älskling påväg, och jag får äntligen krypa ner hos honom och sovaaaaa. Hos dig är jag så trygg som jag nånsin kan vara in this crazy crazy world :)..

Later! Kyss

Jul

Jaha, God jul på er alla! =) Juldagen idag..

Har haft en fin jul med familj och släkt! Många fina presenter... haha, som ni märker har jag inget särskilt att säga om julen, så min rubrik är lite missvisande kanske.. men vafan.. Just det, man brukar festa på juldagen, bra planering Elin. Synd att det är så omständigt att ta sig hem ifrån Emmaboda, annars hade man ju kunnat haka på det såhär i sista minuten.. men men, är faktiskt inte vidare sugen på att gå ut eftersom jag knappt sovit en blund på två nätter. Konstigt. Men jag är ändå väldigt sugen på alkohol (farligt?), så jag sticker till Jennie och super lite med några kompisar istället=) Blir med all säkerhet trevligt det med.
Imon annandagen blir det stress, då ska jag hinna vara på två ställen! Men det ska bli kul, för vill till både mina kusiner på pappas håll och mina sysslingar på mammas håll. Lina och Ida och resten av goingarna där:D!

Så nu sitter jag här och väntar på att Sessan ska komma hem så vi kan dra and get ferschnicked (hur man nu stavar det:)). Har varit hur rastlös som helst, så har övergjort-migiordning och sprungit runt och grejjat. Så nu får dom fasen komma snart;).

Åhh, min klänning som jag ska ha på nyårsafton är sönder. jävla bajs bajs, hoppas att mamma har tid att laga den. Är dragkedjan som är kaputt. Det löser sig nog=).


hehe, bilder jag har tatt nu när jag var rastlös. Jag hade ju bara för jäävla roligt. ;P
ego-varning ;P. You think i'm so mysterious, don't take me all too serious ;)

..........

Onsdag. Gick inte till jobbet idag, det tog emot för mkt.. har mått lite konstigt dom sista dagarna, har frusit och vart för varm om vartannat och haft en liten feberkänsla i skinnet. Du vet när man är lite öm i skinnet, man vill inte att någon ska ta i en.. Vet inte om det var enbart det som gjorde att jag stannade hemma, men det är lätt att ge efter för känningarna när man ska upp så tidigt.

Så nu sitter jag hemma hos henke. Ska till jobbet imon, är ju min sista vecka trots allt. Henke bestämde sig för att sticka och träna med nybro if. hopp.. så jag sitter här med lite popcorn och tar det lugnt.

Har inget att skriva. Blir lite deppig när man sitter såhär helt ensam i ett stort hus. Blir kanske inte bättre av att lyssna på sorglig musik, men vafan.. kanske är nyttigt att deppa ibland. Och jag är sån att är jag deppig så tillåter jag mig till det, istället för att försöka göra något åt det. Inte alltid dock, men när man sitter såhär och inte ska iväg eller nått. Är ju förjävligt att vara deppig egentligen, man mår så dåligt. Jag har så lätt för att må dåligt med, det kan räcka med en sorglig låt eller att vara ensam vid ett tillfälle då man helst inte vill va det. Att andra mår runt om en mår dåligt är inte heller bra för ens välbefinnande..

"I have no soul till i look in your eyes. There is no wisdom in my word, without your listening smile. My only sense of time begins when we'e apart. My song of love follows the rythm of your heart.
I could die in your arms when you hold me, born again in your kiss. Everyone knows seasons will change but i know; i'll never love you any less than this."

Nu kommer väl älskling förhoppningsvis snart. Tja tja tja tja tja

Jobb & julklappsshopping

Tisdag. Var så jääävla nära att jag tog telefonen och sjukanmälde mig idag. Är så sjukt svårt att gå upp vid femsnåret på en tisdag. Okej härda en dag, men den andra dagen är ett living hell. Det som hindrade mig var endast att jag inte kunde telefonnumret till kontoret och jag ville inte väcka Steena och fråga. Fast som vanligt så blir man ändå glad att man gick dit, när man märker att det bara var att just gå upp och ut som var det jobbiga. Rätt kul dag idag, jobbade med john:).. Nasim var inte där heller, det var rätt skönt.. Han är inte en av mina favoriter precis. Men jag är inte den som är den som hänger ut folk på internet, rätt taskigt, även om jag vet att han aldrig skulle läsa dethär:P..

Igår var det också kul på jobbet; kul folk, föör långa raster och bus (vi limmade ihop en saftflaska för en person och sen lekte vi i verkstan och böjde och gjorde hål i mynt o så. Hur kul kan man ha?:P).

Men men, det blir inget vilande efter jobbet för mig idag heller! Först ska jag gå en ytterst liten runda med dumhund:) Och sen kommer pappa strax och så ska vi dra till kalmar och shoppa julklappar. Skulle va så skönt att hitta allt jag behöver. Tycker om att köpa presenter, men just inför jul känns det lite sådär... ansträngt och hetsigt. Men såklart ändå kul:)..

Sen efter det ska jag och gullet träna:) najs najs..

Faaan va najs, utgång på fredag! Har varit så sugen ett tag nu:) Hoppas att vi får med oss mkt folk, skulle va ännu najsare:) You gon' be there? :P

 Nopsi, vovven står här och är sigsjälv, så jag får väl gå med honom. Måste ju hinna svälja en macka med innan pappa kommer!
Tc!

-   I love the way we used to laugh, i love the way we used to smile. Often i sit down and think of you for a while. But then it passes me by and i think of someone else instead. I guess the love we once had is officially dead. 

/.Eliott 

Ännu en söndag

Jaha, då var det söndag igen. O inte bara söndag, söndag inför morgonveckan.. Fyfan! Ska försöka sova tidigt ikväll så jag kommer upp när klockan ringer vid 04.45 imon! Iofs så är det bara att härda eftersom det är min sista (vad jag vet nu) vecka på smurfit kappa. Lite tråkigt är det, eftersom det känns som att det känns som att jag nu trivs mer och mer med mina arbetskamrater och arbetsuppgifter. Det ska ändå bli rätt skönt att vara lite ledig. Ett tag iaf. Tills jag blir rastlös och pank, hehe.. då är det inte så kul längre kanske.

Aja, söndag som sagt. Är rastlös och uttråkad. Ska duscha nu snart och sen hoppas jag att Jennie o Sara vill leka en stund:) kanske några fler..

aja, har inget alls att skriva egentligen. Har ju lovat att jag ska lägga upp bilder från Playa del ingles, kanske gör det imon:):) hihi..


("Vissa män är inte mer än storväxta pojkar.")




Outta here. Kyss

uttråkad/a la fjortis


image38image39
HAHAH , sån jävla fjortisbild:D
 Förlåt för att jag laddar upp den :P

Festaaarggh!

Är så festsugen nu, inte privatfest, utan shake-a på palace lr nått=) Får kanske byta musik på min mp3 tills jag SKA gå ut, så jag inte blir så fruktansvärt sugen:)
Här är nått jag hör i örat:
"On the floor, as I pull you close in, hands all up my back with my arms wrapped around your waist and. Temperature be risin', beat straight hypnotizin'. Ain't no time for talkin', girl let's keep this whole thing movin'......
Let's dance, get on the floor, no need to hold back, bla bla bla bla bla, and shaking all that :D..
image35

I wanna skaka all det too! ;P Blir väl snart hoppas jag=)..




Älskling:
Livet är så underbart nu när jag har dig. 1 år och 7 månader igår. Hur lycklig är inte jag?=) ♥


Kalla helgen

Hopppp, då sitter man i friskhuset igen, precis som vanligt på lördagar.. Var en fruktansvärt hård (och iskall!) motvind på vägen hit, och jag hade inte långt till lipen när man var på raksträckan vid Lidl. Nee, skojar, men alltid motvind till friskis av någon anledning. Hon som satt här i receptionen innan mig höll med. Värsta frost ute ju, blää.. Men det är sånna här dagar man har lust med en lång promenad i kylan, sedan en film, en filt och lite glögg? Låter mysigt iaf, ska se om man får ut pojken på en walk sen;)..
Var så jäkla festsugen igår, men fan, Takida skulle spela hörde jag, och då försvann liksom suget;P. Nää, har inget emot dom (hur kan man ha det när man knappt hört en låtjävel;)), men det brukar bli så tråkigt på palace när det är någon som spelar. Så avslaget...

Igår (fredag) var jag på förmiddagen hemma hos mormor och morfar och bar in en massa ved. Busade även lite med Puck, labradorsaken som vi ska vakta nu i tre veckor, men hade inte lust och busa med den * efter att han tydligen tagit min arm för ett vedträ, och högg tänderna i mig. Fick lite bitmärken (ett) och blåmärken och en bula. Gjorde fan ont:(..... hehe..
Sen stack jag och Henke till växjö, där han skulle provspela för Öster. Medans han var ute på planen och gjorde sin grejj så trippade jag runt på staden och shoppade. Tanken var ju julklappar, men eftersom jag inte hade en enda plan på vad jag skulle köpa till någon så var det mycket lättare att ist köpa en massa saker till migsj=). Så jag köpte ööö.. tre tröjor, ett par jeans, en halsduk, en mössa och två par öronhängen. Ett par leggins med, men fan vad för stora dom var märkte jag när jag kom hem och provade dom. Attsing, eftersom dom liksom hörde ihop med en av tröjorna:P..
Iaf, sen när vi kom hem så var vi båda två hungriga som apa, men ingen av oss kände egentligen för att äta ute, så vi ba hämtade en pizza (och hyrde en film och köpte lite snacks) och stack hem till henke.
Filmen vi såg var Freddy vs. Jason. haha, rätt cool film.. Det som var lee med den var när dom två slogs, och fast att dom typ blev spetsade, mosade och styckade så överlevde dom..
Kelly Rowland var med i den, gav den lite star quality;). I told ya'll i was gonna bump (?)  like thiiis.

Jaha, nehe, vad händer idag då? Lördag liksom.. Jag är sugen på att hitta på någe! Inte ba på kvällen utan något nyttigt nu på dan med. Skulle ha tränat nu efter att jag blitt avbytt i receptionen av siss, men hann verkligen inte packa väskan innan! Så får bli imon.. Ikväll kanske det blir bio iaf?

 Ciaoo


Friskhuset



Yeah, snabbt rycka in i vardagen igen; det var inte länge man fick vila huvet och kroppen innan man som som på alla lördagar skulle iväg till friskis och jobba!
Tog med mig träningskläder, för ska banne mig träna!!! hehe.. nämen, jag stänger ju friskhuset idag, så jag låser helt enkelt in mig och har hela gymmet för mig själv=) ja, alla lokalerna, ifall jag nu skulle vilja hoppa upp på en spinncykel eller köra ett egetkomponerat jympapass till låtsasmusik. Men jag tror jag nöjer mig med gymet;P. Men det är skönt att ha hela gymet för sig själv, allt e alltid ledigt, och man behöver inte tänka på någon eller något annat än det man själv gör.

image31



Fan vad törstig jag blev! Kanske var för att jag borstade tänderna precis innan jag stack hit.

haha, sitter här och lyssnar på kocovski's glada skratt:D, det överröstar "The final countdown"
..Han är trevlig ( i lagom doser)  ;P. Nej, har inget emot honom, han är alltid schysst mot mig:)..


Reflection: Har man hamnat i en ond cirkel borde någon försöka ta steget att bryta sig ur den!
Reflection number 2: Shit, julen är påväg. I jäävligt task rask;P! rask takt. Not a big fan egentligen, men brukar vara lite småtrevligt, lite mysigt och så..
Final reflection:  FAN vad bra min nyligen utlästa bok "Ansiktet" var! riktigt bra skriven! Gillar den skarpt. Även om slutet inte riktigt motsvarade förväntningarna. Fast, det gjorde den kanske? Var lite av ett "jaha, okej, det var som jag anade"- slut, men det ändrar ändå inte min uppfattning om boken. Riktigt spännande!! Lite övernaturlig. yeah...


--- Fick reda på att vi ska till familjen Jonsson på annandan! RIKTIGT kul, har inte träffat dom på år känns det som. Och Lina och Ida (dom andra oxå såklart) är ju ba underbara, haha! lätt högt upp i släkt-top ten:et ;P.

Undrar vad som händer sen ikvell.. nånting, men inte för mkt hoppas jag, det har jag inte energi till. Kanske en film och lite gott? Låter lovely.. Är lite sugen på "Alien vs Preditor"! tycker dom är så coola;P.. hehe..

image32Kolla aliens minimun i munnen! :Pimage34 Men preditor är ju lätt coolast! :D

haha, moget och lägga upp en massa sånna jäkla bilder.. men jag diggar, och jag har inte helt mkt att göra här just nu. sorree:)

Ska ta nått varmt o dricka nu, sen äntligen träna=)! Pussssss

Hemma igen!

Jaoo, då var man tillbaka i kalla Svea igen då! Det brukar alltid kännas skönt att komma hem, även om den känslan bara håller i sig i nårra dagar, sen skulle man kunna vara redo för nya äventyr igen! Hoppas att det blir någon mer resa på våren eller sommaren, innan det är tänkt att något slags allvar ska komma in i mitt liv igen (jag jobbar ju iofs, men ba i väntan på the real deal liksom, vad det nu är).

Iaf, veckan på Playa del Ingles med Henke var Underbar. Vi mixade lata dagar vid poolen med galet partajande på kvällarna:). Vi var oxå, som man alltid är när man e på semester, ute och åt mycket. Det var väldigt najs, dom hade ett Steak house som vi tyckte var så jäkla najs; El gaucho. Femstjärnig säkert;).

Det är kul också att man träffar så mycket trevligt (och otrevligt!!) folk när man är utomlands. Jag träffade en astrevlig engelska och på boat partyt vi var på träffade vi även två jättetrevliga schweiziska killar, som vi senare åt och kollade på fotboll med på en pub. En av dom sa att hans jobb var att ta hand om kamelritter, eller kamelerna i sig, vet inte. Har fortfarande inte listat ut om han drev med oss eller inte:D. Den andra var bilmekaniker, det verkade rimligt faktiskt..
Bilder på dessa trevliga tre personer kommer i ett kommande (;P) inlägg, har inte hunnit föra över bilderna än, eftersom jag bara har varit i nybban i 4 o en halv timme, varav jag sov två. Nästan ett dygns resande tar ju lite halvt knäcken på en, särskilt när man är påväg hem liksom.

På tal om trevligt folk! sista kvällen bestämde vi oss för att en andra gång äta på El gaucho och bränna upp de sista pengarna. Hade då för en dag sedan flätat håret hos en gullig afrikansk familj på torget. Han då, som jag snackar om:P, var engelsman. När han kom in med sina kompisar till El gaucho så sa han till mig på brittisk engelska
"Your haaair, is wicked. Wicked!"
jag ba tack, haha.. Sen satte han sig ner med sina kompisar bara en bit ifrån oss. Men han reste sig snart för att gå ut för att ringa ett samtal. Innan han satte luren till örat sa han (till oss, till kompisarna??)
" I'm gonna call my boyfriend and tell him he's a Prick!"
vi ba okeej, skojar han eller vill han skylta med att han är homosexuell? iaf, vi gillade han i vilket fall som helst. Sen kom han tillbaka, och lutade sig då åt mitt (?) håll och sa
"Many guys are such wankers. Especially polish guys!"
ba haha igen liksom. Sen innan vi skulle gå så vinkade han in mig till deras bord, där jag fick ytterligare komplimanger för mitt hår och sådär. Han skakade snällt min hand och sen sa vi hejdå.
Konstigt möte! Henke undrade om han verkligen ville verka utstuderat homosexuell; liksom, värsta berömma en tjej för hennes hår, samtidigt som man tydligt försöker visa (om han nu inte drev med oss) att han var gay. I vilket fall var han väldigt trevlig!!

Ska berätta mer om resan i samband med att jag lägger upp bilderna=) blir bättre..

Pusssssssssssssss

RSS 2.0