Att belöna sigsjälv..

.. är sjukt viktigt.
Är så jäkla glad att världens jobbigaste, nej men verkligen dryyygaste, uppgift äntligen är inskickad och jag får njuta av friheten, om än bara för kvällen. Men jag ska göra det bästa av det och riktigt insupa känslan. Ska plocka lite härhemma och sedan slå mig ner i soffan med en skål popcorn.
Tror det är ett bra sätt för mig att få saker gjort; dela upp det i delmål och sedan bara beta av en sak i taget. Å då kan man verkligen känna sig nöjd med.
Nog om det, ville bara uttrycka hur nöjd jag är med migsjälv, haha. Tror inte ni fattar hur trist och meningslös uppgiften var. *kräks* ;)
.
Anyway, imon har jag som sagt ingenting schemalagt. Men jag ska till bibl o skriva ut en massa papper inför VFU:n, ringa lite samtal och sätta igång med nästa uppgift. Sen ska jag nog förbi Stinas jobb o låna en bok av henne. Till kvällen hoppas jag på lite förströelse:)
.
hos mandy, igår.
ps. längtar till på onsdag, då mitt fula skrivbord åker ut, o in kommer en fin, nymålad byrå! ds.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten

Haj!
Precis hemkommen från plugget. Idag har vi sugit (övre luftvägar) och satt syrgas. Piece of cake faktiskt.. Men det var roligt:)
Har bara en till schemalagd dag denna veckan, men ändå så sjukt mycket att göra. Idag kommer jag sitta hela jävla dagen med en uppgift, sen e det LMB-tenta på lördag och en annan inlämningsuppgift. För att inte tala om allt som ska göras under VFU:n, som jag måste börja strukturera upp. Tycker det suger att man inte bara kan få vara ute på praktik o lära sig praktiska saker, utan att behöva hålla på med en massa skrivuppgifter samtidigt. Hörde att vi under denna terminen (varav 15v är praktik!) så har vi 15 inlämningsuppgifter? Sjukt. Och sen utöver det två skriftliga och en praktisk examination. GÖTT! O sen ska det skrivas dagbok, inlärningsplaner och helvete under praktiken med. Haha, vilken ångest jag fick nu! Bäst att sätta på spisen, sen kaffekokaren o ba köra igång så man kommer vidare. Känner mig ändå rätt taggad, mest eftersom jag tycker det ska bli så himla intressant och kul att gå ut på praktik. Särskilt första stället, som är psyk. Det är skittrist att det är i Västervik, men det får gå.
Nahe!
Jag och Sussie suger!:)
Puss

She said he was her dude, i said is that a fact? She said i let him go and play but he always come back.

Haj!
Sitter i soffan och surfar runt bland alla inlämningar och tester som ska göras. Suck. Dom ska jag dock göra imon, orkar inte nu. Men bra att ha lite koll på det iaf.
Idag har jag varit hos frissan! Yaay. Blev lugg igen, kände för det.
häxan själv:) Men är nöjd iaf, skönt att bli av med lite ris o få en svårskött lugg:)
.
Sen har jag hängt med Amanda, o kollat lite på plugget och fikat. Sen kom Stina oxå, o då käkade vi lite mat. Nu sitter jag o väntar på att klockan ska gå så jag kan gå o träna fotboll för första gången på två veckor. Ska bli kul, men jävligt kallt! Får väl se hur halt (och snöigt?) konstgräset är.
Imon ska jag till biblioteket och plugga på förmiddagen, öva på att sätta sond på eftermiddagen och bowla på kvällen. Bra dag:)
Så där har ni dagens och morgondagens rapport. Fint va.
Nahe.
Usch, vad trött jag är. Men ska verkligen försöka att komma isäng tidigt ikv, så jag kommer upp vid 7-8 imon.
Kyss!

Welcome to the good life

Finns det något bättre än en fet jäkla frukost?:)Sitter fortf och hickar här, med en stor kopp kaffe på bordet. Härligt.
Är riktigt trött idag, men vet inte varför. Eller jo fasen. Det var en lång dag igår. Lång, men sååå bra.
Det började med skola på morgonen, sen lunch med Amanda. Direkt därifrån till Nybro och leka med Stina och vovven. Sen tränade vi. Asgutt! Sen tillbaka till kalmar igen, o direkt in till stan för att ta en öl med hemkomna Amanda:) Sen somnade jag väldigt sent inatt oxå, o upp hyfsat tidigt, så är väl inte så konstigt att man e lite slö.
Men det gör inget. Ska slappa en timma nu tänkte jag, sen ska jag möta upp Amanda o plugga lite.
Föreläsningen imon blev inställd, så jag är "ledig" då med. Skönt. Då kan man välja sina egna "arbetstider" = sovmorgon;)
Nahe. Snoosa lite till hem till gården! tihi.
.
Puss

Söndag

Tjipp!
Sitter i soffan och har precis avnjutit en baconsallad med vitlökssås. Köpte såsen på city gross, ser ut som en såndär flaska dom har i kiosker (eller tex kineskorven på larmtorget;). Vit, med spetsig pip. Asgod:)
Har precis gjort ett test, som förberedelse inför övningarna imon. Så nu ska jag ba vika lite tvätt och duscha innan jag ska sätta mig o titta på nya Wallander med lite popcorn. Gutt med en hemmakväll:)
Har inte så mkt schemalagt i veckan, däremot riktigt mkt att göra ändå. En inlämningsuppgift och ännu en läkemedelsberäkningstenta till nästa vecka.
Yäyä. Ska pyssla lite nu, så jag kan sätta mig (igen) sen.
.
Roses are red and violets are blue. They both look pretty good babyboy, but then so do you!

PMS?

Haha, glömde berätta. På intervjun frågade chefen, när vi pratade om mina egenskaper;
"men om du alltid är glad och positiv, hur är du när du har mens? har du världens pms då och är arg eller, för isf kan det bli jobbigt att jobba här"
Jag ba "haha. hade du varit en manlig chef hade du fått väldigt mycket skit för frågan du nyss ställde! men nej, jag har ont i magen första dagen på mensen, annars är det lugnt"
Hon bara nickade, typ lättad.
Haha, sjukt kul att prata om min mens på anställningsintervju.
.
Det var ba det:) Nu ska jag hoppa in i duschen och förhoppningsvis snart veta hur kvällen ska bli. Känner mig lite bipolär idag; först glädjen över jobbet, sen har jag suttit o lipat till en fin film. Mycket känslor nu:)
Men jag ska försöka tagga om och bli på bra humör igen, it's friday and i'm happy!
.
Tchüss!

I got it!

Jag fick jobbet på IVA i sommar! WOHOOO!! Så himla glad!
Var på intervju i förmiddags. Sen efter hon hade visat mig avdelningen så sa hon "ja, men jag har inga betänkligheter, så välkommen till IVA" Hur coolt att jag fick jobbet direkt?:) Yaaay
.
Nu är tvätten i maskinen och jag sitter o kollar på debatt. Barnmodeller, Juholt och lchf, intressant. Väntar på besked om det blir sällskap till lunch eller inte. Annars ska jag röja undan lite plugg innan jag tar fredag och firar mitt sommarjobb!:D
.
.
Usk-Elin;)
Trevlig helg!

Flow

Guten Tag! Hur är det med er?
Jag sitter i soffan och har precis ätit en mansportion pyttipanna med ägg. Gud vad mumsigt det var:) Igår var jag och en vän och storhandlade på city gross, så nu finns det äntligen lite gott i både kyl o frys. Underbart.
Det är städat i lägenheten och transfusionsövningen i skolan idag gick bra. Jag har hyfsad koll på allt som ska göras, o i vilken ordning det ska göras i. Jag känner att jag är i ett flow.
Ska sätta på en kopp kaffe på maten nu, och sätta mig och pilla på CV och personligt brev. Imorgon är det nämnligen dags för intervju! Sommarjobb är det som gäller. Ska bli riktigt kul, men jag är såklart lite pirrig. Tror det är många i klassen som har sökt samma tjänst, så är väl ganska tuff konkurrens. Men när CV:t är klart ska jag skicka in det till Landstinget, så fler får se att jag finns och e intresserad:)
Imorgon är jag ledig (förutom intervjun vid tio), så då ska jag passa på att tvätta och röja undan lite plugg tänkte jag. Annars är helgen ganska öppen faktiskt! Kanske tar en tripp till Nybbet på lördag, vi får se.
Nahe, diska upp faten o sen köra igång med CVt innan jag slöar till.
.
Just det, BARCA vann igår (El clasicó)! 2-1. Så underbart. Riktigt kul match. Precis som i förra mötet gjorde Ronaldo mål för Real tidigt i matchen, men efter paus kvitterade mitt ♥ Puyol med hans klassiska slängnick! Beautiful. Ja, ni kanske inte bryr er, men missade ni matchen så kan jag säga att det var en rättvis seger för Barca. Vi hade spelet, lägena, allt. Abidal gjorde andra målet:) Två backar alltså. JAJA, ge dig nu.
.
Tchüss!

If you get too near, i might disappear. I might lose my mind.

Hej!
Har jag sagt förut hur tråkigt det är att ha tenta på en lördag? Hur drygt det är att sitta o råplugga en hel fredag, när det e meningen att man ska ha kul/slappa?
Alla jäklar som uppdaterar på fb "äntligen fredag" "ikväll blir det fest" osv. BLÄ på er.
Ännu en kanna kaffe puttrar i köket, så det är snart dags att rycka igen. Längtar sjukt mycket tills imon eftermiddag, när det är över. Jag ska slappa, festa, träna och ha det gutt resten av helgen:) O då skulle det väl va kul att ha gjort bra ifrån sig innan dess? Japp, så let's do this.
.
Kanske inte är så kul att läsa mina inlägg dagarna innan tentan, men det är ju ett sätt att pausa för mig. O eftersom mina dagar handlar om plugg så blir det väl så naturligt;).
.
Fick reda på av min VFU-samordnare att det troligtvis blir Västervik för mig den första perioden av praktiken. På psyket. Fett ogutt, eftersom det tar ca 2,5 h med tåget. Måste ju typ pendla också, pga kissekatten. Men men, det är ett senare problem. Ska ju iaf vara dom andra två perioderna i Kalmar.
Nae, nu blir det kaffe och lite choklad + metabola syndromet. PEPP!
.
Puss
ps. Solen skiner i Kalmar! Ba så ni vet. ds

Pluggdag

Japp, tentorna börjar närma sig med stormsteg, så det är fullt ös medvetslös alltså. Ska sätta på en kanna kaffe o käka lite citronmuffins jag fick av mammi. Jag cyklade till affären för att köpa mig lite koffein, socker osv. Vem möter jag därinne? Jo, mamma! Påväg att köpa fika till mig o köra bort med, för att peppa mig. Hur gullig? Känns som om det var längesen jag träffade henne, o jag blev så löjligt glad av att se henne. Synd att hon hade brottom. Men det boostade mig iaf. Så tack mamma:) För muffinsen och morötterna, hehe.
Har fått en liten boost överhuvudtaget, praktiken o sommarjobb lockar, så det gäller att köra på med det andra oxå, så att det går vägen!:)
Hoppas dock att det jag har känt ligga gnagandes i halsen en vecka nu ger med sig. Hade feber igår tror jag, men bara lite grann. Köpte ju faktiskt lite apelsiner idag, så det kan ju va en bra grej att tugga i sig!
Yäyä, let's get to it.
Vill sprida lite kärlek idag till tre av de bästa tjejerna i mitt liv: Stina, Johanna och såklart mamma. Mina tre stöttepelare:)

"You created me, Mom. So I guess you're to blame. For the love that I feel, just from hearing your name. You're as tender as corn-beef and warm as pastrami! -I love my mommy!"
.
Puss!

Hush baby

Hajje!:)
Sitter o tittar på full frys (haha, stefan o krister är best<3), dricker kaffe o käkar kola. Fint snus!
Har haft muntlig examination idag. Gick hur bra som helst. We passed, o slipper komplettera nånting. Göttans. 3,5 hp ba sådär;)
Sitter o väntar på att första avsnittet av Sveriges mästerkock (master cock) ska börja! Funderar på en dusch innan, vore skönt.
Imon blire upp tidigt som fän o plugga jäkel.. Måste sätta rejäl fart nu alltså. Söka sommarjobb ska jag oxå göra! Ujuj.
Hepp, hade som vanligt inget vettigt att skriva. Händer inte så mkt just nu, inget schemalagt utan bara tentaplugg. Eller just d, spelade inomhuscup igår. Kul som FAN, trots att vi inte placerade oss så bra.
Najnajnaj!
Ha det!:)
.
Get high with me, come touch the sky with me. Fly with me, see life in new eyes with me!

A little bit of circumstance and a chance to make out

En onsdagsöl. Sitter och lyssnar på musik. Är fett festsugen. Särskilt eftersom jag vet att det inte blir något partaj till helgen (cup, samling på öland vid 8 på möra!).
Hmm. Sitter och raggar just nu o hoppas att någon nappar. Inget advancerat, bara en öl på oleary's eller nått:) Yäyä. Vi får väl se. Synd att inte Jojjo är här, hon hade aldrig kunnat säga nej till dessa ögonen;D
.
.
Puss!

Ready, steady...

GO!
Nu är allt verkligen tillbaka som det "ska" va; fullt ös med tentaplugg och seminarier. Har varit ohyggligt skönt med ett lov, men känner att det har gjort mig lite trögstartad. För mycket skoj och för mycket sömn har jag haft. Men jag tror redan jag har lyckats hyfsat med att vända tillbaka dygnet; gick iaf upp vid halv nio idag o var jättepigg.
Sedan dess har jag tvättat (det var verkligen dags!), gått en minipromenad, pluggat och duschat osv. Nu ska jag bara plocka in kläderna i garderoben, äta och sen e det dags för ett pluggryck igen. Viktig jävla tenta, så det gäller att köra på. Inte lockas för mycket av allt annat roligt, som jag hellre skulle göra.
.
Nyårsfirandet var bra. Som vanligt lite smått kaotiskt stundtals (blir det ju jämt med tanke på hur mkt o länge man dricker), men i stort hade jag väldigt kul:) Tog inga bilder, men det gjorde ju Stina och Johanna så jag hoppas jag kan sno ett par st av dom kanske.
.
Saknar min lilla Mandy, som är i USA och har kul. Hon kommer hem snart (imon?) men åker i princip direkt vidare till Sri Lanka. Wtf?;)
Tänk om man kunde vinna ett par mille. Då hade jag utan att blinka hoppat av o stuckit ett varv runt klotet o vilat upp mig. Men det kommer jag ju inte göra (eftersom jag inte spelar på lotto:P), så jag måste försöka hitta min kämparglöd och motivation igen. Bäst att sätta igång direkt fan!
.
Hare bäst!

RSS 2.0