Färdigpackad!

Så, äntligen klar:) Tycker det är rätt roligt att packa (särskilt när man packar ner sommar o badkläder!), men idag kändes det lite stressigt. Åt frukost hos mormor o morfar, o sen dess har jag alltså tvättat o packat. Men nu ska jag bara se till att jag har dom viktiga sakerna i handbagaget, o sen tar jag en liten paus. Kvart i sex kommer papa och skjutsar mig till stationen. Ska bli avvinkad av både mamma, pappa o Stina. Haha:) Härligt. Det bär alltså av till Växjö som sagt! Möjspöjs.
Nehe, nu ska jag sätta mig ner lite. Tror verkligen inte att jag bloggar från Turkey, så vi hörs i slutet på nästa vecka:) Ha det bäst härhemma!
Jag, just nu:)
Peace! ♥

Resfeber.

Yes, ligger här o kan inte sova. Funderar på vad jag ska tvätta imon o ifall det är något vi har glömt att fixa. Nää, allt e fasen klart, men ligger ändå o tänker.. Men men:) Somnar nog snart.
Idag har varit en bra dag! Joggingturen jag skulle ta blev inte av (fan, beach 2010 är såå kört för mig:P), men vi får se om jag hinner med den imon. Kanske.
Men efter frukosten stack jag till banken o sen till Johanna och hängde med henne o Martin. Vi tog en fika på stan, o sen såg vi den lååånga och meningslösa filmen "the road". Men trevligt vare ju ändå:)
Sen ikväll så hängde jag med Stina o Fredde o kollade på filmen "Salomon Krane". Hyfsad. Hehe, två filmer på en dag förresten. soft=) Skönt att hänga lite med syrran innan jag åker oxå, känns som om det var ett tag sen.
.
Jaja! Ser verkligen fram emot morgondagen. Har lite o greja med. Ska som sagt tvätta och packa (kan ta en stund!), o sen hälsa på mormor o morfar. På kvällen bär det av till Växjö för att kolla in Johanna o Martins nya lägenhet. Vi har snackat om att grilla, dricka vin o lite så. Blir jättenajs:) Jag övernattar där, o sen mitt på dagen på fredag så hoppar vi på tåget mot flygplatsen och sedan vidare mot Turkeeeey! Aa, behöver väl inte skriva en gång till hur peppad jag är!
 Johanna, Elin, solsken, pool/hav, musik, öl.
.
Nee, nu SKA jag sova. Natti!
.
ps. Saknar min Henke! Puss på dig älskling. ds.

Känner ni nån....

....som ska åka till Turkiet på fredag??? Wohoo:) Jag och Johanna har pratat om att göra en resa tillsammans i sommar, så ikväll började vi småkolla lite på vad som fanns i slutet av sommaren. Men sen kom vi fram till att det är bättre att vi åker nu INNAN sommaren istället, eftersom vi jobbar o sen börjar plugget o så. Så lite spontant sådär stack vi ner till resebyrån och bokade en resa till Turkiet!:)
Hittade en perfekt resa! Väldigt billig och med all inclusive. Så vi ska bara sola, bada o ha det gött:) Alanya ska vi till förresten. 150 meter till havet och någon kilometer till centrum. Perfect. Så underbart att åka utomlands, och faktiskt första gången med bara bästis!♥ hehe:) Blir riktigt kul. Vi åker från Göteborg på fredag kväll.
Nehe, nu måste jag sova! Imon blir det till att inviga mina nya supersnygga joggingskor. Måste fasen lägga upp en bild på dom imon:) Fick dom i födelsedagspresent. 
Men nu får ni en bild på Kleopatrastranden, där jag kommer ligga o plaska på lördag!:) 
Fasen, måste ju börja packa imon.. PEPP!
Ne, ringa henken sen nana! Puss

Update!

Ja, nu var det ett tag sen man skrev igen:) Anledningen är att efter det stora släktkalaset, o Stinas o mitt födelsedagsfirande så stack jag till Norrköping en vecka, o då blir det inte av att jag sitter vid datorn. Har iaf haft jättekul, har firat Henke och hängt lite med Carro:)
Kom hem i söndags kväll och igår jobbade jag. Nu är jag dock ledig en vecka (vad jag vet nu iaf). Det är väl det som har hänt:) Typ.
Dagen idag blir trevlig! Efter att jag har käkat lunch o gått ut en sväng med vovven ska jag till Johanna, o sen i eftermiddag ska vi sticka o träna Core:) Blir riktigt najs, har varit förkyld o "bortrest" så är verkligen dags att röra på sig.
Nehe, nu ska jag packa träningsväskan och ta mig en ägg-o räksmörgås=) Puss

RSS 2.0