Det börjar med mat

Hej!:) Gårdagens lilla dip känns som bortblåst. Visst, det är inte jättekul med höst/vinter ändå, men jag känner mig mer positiv. Skönt.
Idag har jag varit o pluggat med Amanda en stund på bibblan. Vad heter den nya kursen, vetenskaplig metod eller nått sånt. Är ungefär lika kul som det låter. Men den verkar ändå rätt slapp, ba söka på lite vetenskapliga artiklar och sådär. Sen ska vi göra en poster där vi presenterar två artiklar. Haha, känns som BF-programmet eller nått.
Sen träffade jag iaf min lillasyster (;)) en snabbis innan jag handlade. Så jag håller mig alltså till planen; nu ska det bli ordning och reda med mat, plugg och träning.
Köpte en massa mat, frukt och grönt. Finns det nått härligare än att fylla kylskåpet? Och fruktskålen?
Nu har jag precis avnjutit spaghetti med köttfärsås innehållande röda linser, vitlök o lite annat gott. Blev även ett par matlådor.
Ångrar att jag inte köpte en flaska glögg. Det hade varit gott till pepparkakorna, men kassarna skulle redan bli så tunga. Aja, får väl springa bort imon.
Nu ska jag röja upp lite efter mig, innan jag sätter mig med lite farmakologi. Kanske ska se klart på programmet först. Extreme makeover weightloss eller nåt. Älskar tjockisprogram:)
Puss på er!

Lost in the valley without my horses

Denna trötthet. Jag måste rycka upp mig. Antar att det är mökret. Måste ta tag i det. Plugga. Laga riktig mat. Jag ser såå mkt fram emot lite ledighet runt jul. Får försöka köra sista rycket nu innan då. Blää.
Vore kul att sticka iväg en sväng. Kanske nu innan jul. Frågan är ju vart man ska ta vägen. Hade jag haft lite mer pengar att undvara hade en solresa varit klockren.
Okej, nu ska jag peppa lite. Ta ett skönt bad o titta på en bra film. Så kör vi gärnet från o med imon. Plugg, träning, ordning och reda. Brao.
We are the ones who will make you feel better (8)
Tchüss!

I thought to my self; what the fuck

Jahopp, lördag igen då. Tentjäveln gick åt skogen. Stört stor och svår. Tror de flesta fick en smärre chock. Men men, det var väl rätt väntat att det skulle gå dåligt eftersom jag har varit sjuk hela veckan, men det e ju tråkigt när det känns riktigt förjävligt. JAJA.
Nu fick man ialla fall ta helg! Håller på att reda lite i hur kvällen kommer te sig. Det lutar åt fest med Johanna o lite klasskompisar! Blev lite slö nu, eftersom jag la mig o slappade på sängen efter tentan, men jag kommer väl igång. Lägenheten måste ju fräschas upp efter en veckas slapphet. fy.
Fan, bäst o sätta fart kanske, klockan e ju redan kvart i fyra.
Rör på fläsket nu dah.
Trevlig helg.

ET phone home


Plugg i sängen is the shit.
Peace!

Sicko

Fyfan.. Jag har inte tiiiid att va sjuk. Det är jättemånga i klassen som är sjuka just nu, och den gemensamma uppfattningen är att det inte endast är pga årstiden, utan all stress som har följt med att vi har haft en tuff temin med alla medicinska kurser. Iaf så känner jag mig förkyld o lite febrig, sen nu på eftermiddagen oxå lite magsjuk=/ Hoppas verkligen att det går över. Äckligt. Sjukt dålig timing ialla fall, eftersom tentan närmar sig med stormsteg. Men jag tror jag ska mysa ner mig i sängen o ligga och försöka läsa lite ialla fall. Jag vill så gärna klara denna tentan, så får väl härda ut lite. Fast jag egentligen bara vill krypa ner under täcket o kolla på film och sova.
Yäyä. Tillbaka till njursjukdomar.
Här är en gammal bild på mig och världens bästa syster!
Puss

.Dusch.

Gäääsp! Har precis hoppat ur duschen. Läääänge o vaaarmt duschade jag.
Har känt mig förkyld och lite småfebrig idag. Inte bra alls, jag har verkligen inte tid att vara sjuk. Fast vem har det. Jag har ialla fall stannat inne hela dagen och pluggat så gott jag kunnat. Tabletter och vatten, och så isäng tidigt ikväll så hoppas jag att det går över. Tenta på lördag igen som sagt, så det är bara att köra gärnet.
Imon blir det nog bibblan med Amanda.
Nu blir det "den som dräper" ! Godnatt!
Just nu, blöt, osminkad och med en finne på näsan. ;)
Ciao!

What do you call those? - We call them n... wienerbröd.

Haj! What up? Jag sitter i soffan och håller på att somna. Är så sjukt trött. Partajade igår, o så hade vi årets första inomhusträning idag! Det var jättejättekul, men jag blev supertrött i benen. Konditionen är verkligen inte på topp. Vi sprang en runda ute innan vi gick in o spelade också. Hoppas man kommer i form snart, för tydligen var löpningen idag en "mjukstart".
Anyway, sitter med en kopp kaffe och en färsk ostfralla med salami på. Till efterrätt blire en chokladboll:) Myspys.
Egentligen borde jag städa o diska lite, men jag tror inte jag orkar. Ska nog krypa ner i badkaret och sedan i sängen och kolla på en film. Imon sätter tentaplugget igång igen. Har tenta på lördag i kursen "Människans sjukdomar III". På tal om tentor, läkemedelsberäkningstentan jag skrev igår gick bra. Jag hade alla rätt! Jag är sjukt stolt o glad för det:)
Nä. Spola upp ett bad dårå!
Ser ni något spännande, killar? <3

Fredag?

Gud vad veckorna rullar på fort. Tillräckligt fort iaf att göra att matte-tentan är redan imon?! Ångesten är total. Har iaf tagit en liten paus o käkat pizza o nu e idol på oxå. Känns lite fredagsaktigt iaf. Har ett test på 26 frågor jag ska förhöra mig med under kvällen, sen tror jag inte jag kan göra så mkt mer faktiskt. Svårt att säga hur det känns.
Efter tentan blir det som sagt foboll i sporthallen, vilket ska bli väldigt roligt!^^
Hepp.
Fanta o hawaii (med kebabsås såklart) o sen peppa sista inför tentan!
Haha, rena strumpor? fan, det kanske ni inte såg..;)
Puss

Girl on girl action

Upptäckte en skoj funktion på min dator. "spegel" heter effekten. Här Elin får du en puss för att du är så duktig och sitter o pluggar matte! Jag tror på dig!
Hehe, var tvungen att vinkla mig lite konstigt för att få "munnarna" så nära varandra.
Haha, Stina kommer be mig ta bort denna bilden. vi får väl se:D
nehe, tillbaka till matten..
Puss!

Bilder

Tjipp! Nu är bredbandet inlämnat på lagning. Äntligen. Det tog bara fyra samtal och ett nytt simkort innan de fattade att det var själva dongeln som var problemet. Och nu är jag utan internet i två veckor, eftersom de inte hade nått bredband att låna ut. Dock visade snubben mig hur man kopplade upp sig på iPhonen, så nu kör vi så lite provisoriskt innan jag får ett nytt bredband. Då kan jag nu alltså lägga upp lite bilder tagna med min telefon! woo. Vet inte om det är så mkt o se, men bloggen ser så trist ut utan bilder. Så här kommer lite random bilder från min telefon; allt från slottet, mange schmidt till katten som byter däck.:)
Nu ska jag sätta mig o plugga matte. BLÄ. Har läkemedelsberäkningstenta på lördag. Ysh. Efter den ska jag o syrran kolla st sigfridscupen:) Det blir kul. Sen på söndag kör Äntligen inomhusträningen igång! Är riktigt peppad:) Har dock inte rört på fläsket på flera veckor, så fick ett ryck igårkväll o körde på crossen och Zumbade. :)
Nahe, är väl bäst att sätta igång och räkna.
Puss!

Zzz

SÅ trött. Det känns att det är fredag alltså.. Har bara haft muntlig redovisning idag. Det gick bra:) nu ska jag ställa mig o diska lite, sen ikv ska jag o Amanda äta pizza o kolla på idol:) känns som lagom fredagsaktivitet eftersom vi var ute i onsdags! Fan, måste få tummen ur o fixa bredbandet snart. Har ju bilder på lite nya kläder från onsdagens och torsdagens shopping, bilder på Mange schmidt osv, men det funkar inte att lägga upp dom med mobilen, vilket suger. Yäyä, bäst o ta tag i disken nu, jag somnar fan snart i soffan annars. Trevlig helg på er! . . -Pearl harbor sucked. And i miss you.

Söndagsfeeling

Heye! Jag är hemkommen efter en långhelg i Nybro. Sitter i soffan o äter godis och kollar på Gustavsson 3tr. Näjs bäjs. Riktigt behövligt med en lång, lat helg. Känns lite tungt att det e skola imon, men så är det. Tråkigt också att Henke åker hem till Norrköping imon, men det har varit härligt att ses. Nae, nu ska jag poppa lite popcorn o slappa! Imon tänkte jag försöka ta tag i mitt liv (som vanligt på måndagar?;)) och träna o plugga. Ciao! ...…................................…………………......,.,,,.......... - There's always that one person who will always have your heart. You never see it coming coz You're blinded from the start. Know that You're that one for me, it's clear for everyone to see. You Will always be My boo.

Fredag

Hej! Då var det fredag igen, härligt. Känns som första fredagen på länge som jag faktiskt kan vara ledig o ha det skönt, istället för att sitta och plugga. Vi var lediga igår också, så vi var ute en sväng i onsdag:)
Nu sitter jag ialla fall hemma i Nybro o ska plugga lite. Är ingen panik, men man kan ju passa på att få undan lite, så blir det inte så körigt sen.
Annars då? Ja, har väl inte så mycket att skriva egentligen! Fick tillbaka en godkänd tenta i onsdags, vilket var väldigt skönt. Nu fick man lite motivation att jobba på lite. Är rätt tungt annars, med 3 medicinska kurser i rad. .
Nahe, nu ska jag ta en kopp o sätta igång. Ska nog köra lite blodsjukdomar tror jag. Puss!

Mm

Ja, jag bloggade från mobilen nyss. Därför funkade tydligen inga styckeindelningar eller så. Men men. Jo, för mitt bredband funkade tydligen inte alls med min nya dator, men jag kände lite ansvar nu när jag lovat att börja blogga igen, så jag knapprade ihop lite på mobilen. Får ta med bredbandet till stan imon och skälla på dom. Såhär kan vi ju inte ha det. Puss o kram

White flag

Haj! Jag har precis varit ute på en löprunda med amanda! Riktigt skönt. Tog i och spurtade som fan sista biten. Gött! Nu sitter jag i soffan, uttråkad och ensam.. Vad ska jag hitta på ikväll?? Får väl titta på house o sen sova. Sorry, men blev på lite tråkigt humör precis nu. Livet är lite roller coaster ibland. Känns jobbigt hur man ibland hamnar i situationer man egentligen inte vill vara i. Man tvingas att välja bort något man har levt i så länge, och inte för att man vill. Man tvingas. Det suger. Men är det meningen så blir det så tillslut säger folk. Och så är det väl. Men just nu suger det. . . Ja, där blev det lite deppigt. Ni som vet vet vad det handlar om. Nog om det, nu ska jag äta godis o kolla tv. Peace! . . . - But if I didn't say it, well I'd still have felt it where's the sense in that? I will go down with this ship. I won't put my hands up and surrender

RSS 2.0