Mitt hår

Japp, precis som med alla andra hårfärger jag haft så tröttnade jag ganska fort på min "blonda" färg. Så, nu har jag gått från: 
 
till
Jag är ganska nöjd (: Men färgade det igår, så hajar fortfarande till när jag ser mig i spegeln. Är till och med rödare än på bilden, med lite lila i. Men jag var sugen på nått fräscht och vågat, så jag är la nöjd.
Idag har jag varit med Johanna! Riktigt kul, var längesen:) Imon (eller om en stund, har inte bestämt mig) så ska jag ut o löpa en runda. Måste komma i form till inomhusturneringen om två veckor:D ska bli så sjukt kul, älskar att spela inomhusfotboll.
Så redan på fredag eller lördag åker henke och jag upp till Linkan! ska vara där en vecka, så hoppas att få återse lite kära vänner.
Nehe, nu tror jag att jag ska titta på saw 3 och ta mig en kopp te. Eller ut o springa! Vilket e bäst? En springtur i mörkret o kylan eller sitta inne och titta på tortyr? Älskar att springa, men vädret/mörkret får mig att vilja krypa in under täcket.. Aja, ska sluta tänka högt i bloggen:)
Henke är ialla fall i Lund o tränar, kommer hem imon. Ska bli härligt, jag o kissen saknar honom lite:)
Just det, bilder från tunisien. Vet inte om jag orkar lägga upp alla dom här. Kanske struntar i det o lägger upp dom på fejjan ist. Tar ju sån tid här. Men vi får se=), är inte säker på att jag vill ha upp dom på fejjan heller iofs, haha.
Puss & Kram

Hallå:)

Jag hann bara lova flitigare uppdatering, o sen blev det en sista minuten till Tunisien! Har en massa fina bilder jag ska lägga upp, men inte nu.. Måste plugga!=/
Iaf, allt e bra med mig! Det har gått nästan en vecka sen vi kom hem från Tunisien. 
Vet inte vad jag ska skriva om egentligen, allt står så still just nu. Väntar på att höstmörkret och regnet ska försvinna! Det får jag väl iofs vänta ett par månader på. Men gud vad slö och deppig man blir! Dendär resan kunde inte komma mer perfekt faktiskt. Dock så skulle jag gärna ta en helpensionsresa och vara borta från november till mars:) Visst, fint med snö, men alla månaderna innan och efter, som e så mörka och tråkiga e riktigt tunga.
Mm, jag ska skriva tenta snart, så ska plugga nu dom närmsta dagarna. Henke har fullt upp med att åka runt och provträna och grejja! Gött. 
Ikväll blir det nog lite pizza och pyssel med mamma:) Men nu får jag sätta fart om det ska bli någonting gjort här! Det e bara fan oxå att jag har (ända sen jag tog svin-vaccinet) haft ont i huvudet och nacken. Skitjobbigt. Men men, det är nog inget lite kaffe kan ändra på:) Ska nog ta en kopp och måla naglarna lite fort innan jag sätter igång med pluggandet. När jag väl grävt ner mig i böckerna måste väl motivationen komma smygande?
Saknar Carca, Tünde, Cissi och vissa SSKadade<3
Kram på er!

RSS 2.0