Time to get down to buissness

Nu börjar det bli dags att bestämma sig. Jag ska ju plugga till hösten, och i april ska man ju söka. Inte jättebrottom tills dess, men ändå. Kan ju vara så att jag måste läsa upp mitt betyg i matte (nej, absolut inte mitt ämne), och då är det dags att sätta igång med det. Men vill ha reda på om jag verkligen behöver det först, för vill ju inte läsa matte i onödan liksom:P. Därför tänkte jag försöka hitta vad jag vill läsa dom kommande dagarna, så jag vet tills på måndag (skulle ringa nån dam om matten då) , så jag vet om det ska bli nått pre-plugg. Jag är verkligen sugen på att komma igång och plugga igen. Inte just plugget liksom (fast man väljer ju nått kul), utan hela studentlivet. Man börjar känna sig lite uttråkad här nu, börjar bli dags att hitta på något. Jag har ju liksom jobbat sen i somras typ, så är ju inte att jag bara har såsat, men nu har jag gjort det i en & en halv månad, o nu vill jag att det ska börja hända saker. Är ju lång tid tills själva plugget startar, men tills dess får jag väl uppehålla mig med ett jobb. Inte för att jag är särskilt motiverad till det egentligen, det är tungt att gå tillbaka till "gruvan" kl 05.45. Behöver ju inte jobba där kanske, men lönen är rätt fin, o när man väl kommit in i det så flyger tiden på rätt bra & det finns trevligt folk där. aja, detdär med jobb kan jag ta det lite chill med att tänka på, för har lite saker jag ska fixa innan jag tar ett jobb igen.
förlåt om du får läsa en massa tankar som kanske inte är intressanta för någon annan än migsj. fast det är väl lite därför man läser andras bloggar antar jag. Vafan, varför finns en rosa helikopter med i spellistan! shiet:P.. byt byt. så, usher e sneppet tyngre.

Aja, iaf.. Känner att det e dags nu. Det var allt jag hade att säga. Ingen aning om vart jag ska hamna eller vad jag ska läsa, men jag ska som sagt klura ut det. Är rätt glad att jag tog ett år "off", har vart gutt o jobba och lite sådär. Hade iofs inte så mkt val eftersom jag inte visste vad jag ville plugga (vet jag ju fortfarande inte, så). Ska bli spännande/läskigt att se vart fotbollen tar Henke också. Jag kan inte säga att jag inte tänker anpassa något efter honom, för det tänker jag göra så mkt som jag kan. Är inte så mkt för den där 3 års distansförhållande-grejjen. Inte göra slut-grejjen heller. Så då måste man ju anpassa sig lite. Skulle va perfekt om han fick gå till en klubb som har eller är nära en stad som har ett bra universitet där det vi båda vill plugga finns. Perfa, då kan vi bo tillsammans. Är ett rätt stort steg att flytta iväg långt annars, helt själv i en helt ny stad, skola & lägenhet. Vill helst ha sällskap. Skulle vilja ha syrran med också, skulle underlätta Allt. plugg, hela skiten. Är ju inte som att jag har behövt klara mig utan henne innan liksom, hurfan ska det gå till?;P

AJA, VI FÅR SE. Blir yr i huvet av att tänka en massa, när man verkligen inte har någon aning om hur något kommer bli. Hoppas att allt reds ut denna veckan, att jag bestämmer mig för något & att Henke får besked.

Japp!  Ciaoooo ♦

Bye bye baby

Hopp, torsdag. Vad göra idag? Ska snart ut på en långpromenad med vovven hade jag tänkt. Tror jag behöver lite tid för mig själv för att fundera lite över saker och ting. Plus att lite måttsjon always is in order.

Igår hade jag och gullet en underbar dag! Vi stack till coop och handlade käk, och sen stack vi och spelade fotboll. Det var hur kul som helst o lira lite:) Var rätt små mål med hål i, men vi sprang o passade lite, lite inlägg och hörnor och sådär. Fotboll e verkligen hur kul som helst, varför i helvete slutade jag med det? Aja, ska inte tänka på det, då mår jag bara dåligt:P. Det var kul iaf, var längesen. Sen efter det stack vi hem till henke och lagade till maten vi hade köpt. Blev thaigryta med wokade nudlar. Gott gott! Dock lite för stark kokosmjölk- (uuuurk) smak. Men det var gott:) Sen kollade vi på film och sen var det sängelisängen, and here we are today. Iaf jag, Henke åkte för 2 timmar sedan mot Motala för att provträna med dom. Så jag är lite sådär utan honom tills på söndag eller måndag. Tråkigt, men kanske nyttigt för mig. Kommer sakna honom i vilket fall.

Har gjort en sak idag också som gör mig väldigt stolt över migsjälv:) Fast vad det är håller jag för migsjälv, hihi. Men det är alltid gutt när man kan känna sig lite duktig.

Vet inte redigt vad som händer idag som sagt. Något kul hoppas jag:) Du kan ju höra av dig liksom;). Men nu ska jag klä på mig och gå ut med vovv som sagt.
Är jävligt festsugen förresten!! Ska bli kul med inflyttningsfest hos Jossan & sen KM på lördag:) nice nice.

Ha de bäst!!! ♣

oh happy day

Eller inte.. jävla skitdag. Vädret är grått och tråkigt & jag sitter ensam hemma och har ingenting att göra. Kanske skulle ta en långpromenad med hunden.det låter bra, men som sagt, vädret är ju inte det roligaste. Regnar ju inte iofs. Hmm.. Kommer säkert sitta här och inte kunna bestämma mig föränns det är för sent. Ass ass..
Är på sånt jäkla skithumör alltså. Funderar på att ba bädda ner mig igen och inte gå upp föränns imon.

Nefan, jag går en promenad, pallar inte sitta instängd vid datan, det har aldrig nånsin fått mig att må bättre. Blir dock ingen långpromenad, pallar inte, har redan vart ute med honom en gång.
Hoppas att träningen sen kan få fart på endorfinerna och vad nu alla må-bra- hormoner heter. Tills dess: Fuck off, jävla skithelvete


All i wanna tell ya is that now you never ever have to compromise!!

Nahe

Blire inget skojj för Elin ikväll? Rob skulle spela poker & det verkar inte bli nått med de andra.. Boring, vad göra? Pallar inte ta mig nånstans heller. aja, får snart ett home delivery från Mcd, så där har jag väl nått som kan uppehålla mig ett tag antar jag:S hehe.. Sitter och snackar med "min tysk" Michelle på msn. Jag bodde hos henne och hon hos mig på ett utbyte vi gjorde i plugget. Jäkligt schysst tjej alltså:) Iaf, Stina vill att vi ska till Tyskland i april och bo och festa med våra tyskar. Låter som en bra idé! Så ska kolla med Mimi om hon också tycker det=) isf kanske det blir Tyskland i en vecka i april (: ... Har fortfarande kontakt med lite andra tyskar också, o vet att dom vill att jag o syrran kommer o festar lite iaf=).

Sitter och kollar på american idol nu. Tyckte jag att amerikanare var knäppa innan så är väl detta inte rätt program för att omvända mig. Freaks alltså! Sånna finns ju i den svenska versionen oxå, men USA ska alltid va värst alltså:P. Tur att Simon Cowell är med, han vet hur dom ska tas:).

Aja, snart kmr henke förbi, så får välla hoppa in i duschen.. palla, men måste..  lalala

tja.


Mhm:)

Då sitter man här hemma. Alldeles ensam och övergiven.. De skämdes inte att lämna mig ensam med alla plikter heller. Måste både ut med vovven och elda i pannan.. Ush, tråkit.. Eller, promenad kanske e gutt.. måste göras nu iaf.. Och jag som ville ta en långdusch.. Aja, det får väl vänta en stund.

Har vart i kalmar idag med Stina och shoppat=) Det blev en massa kläder, inklusive träningskläder. Det var kul, har inte shoppat på ett bra tag faktiskt. Fast nu var det dags kände jag, har t.o.m drömt om shopping, så då var det bara att ge efter till behovet:) I don't mind. Tråkigt bara att det börja sina lite, såhär nån månad efter att man blev arbetslös.. aja.. Pengar e ju ändå inte till för att läggas på hög, så är bara att passa på att ha kul för dom, medans man har några..

Yeah, men som sagt, det var kul o komma hem med lite nytt.. Hittade dock inget till fest, det var lite tråkigt.. men men..

Träningskläderna får jag förresten användning av redan imon, för då är det spinning igen:) Gutt gutt! Blir nog en tripp till gymet på förmiddagen också.
Kanske tar på mig nått av de nya plaggen ikväll med, vem vet? Är dock inte redigt säker på vad jag ska hitta på. Antingen blir det film med rob, eller kanske jag kollar vad som händer hos Sessan & ganget :).. E sugen på att hitta på något i vilket fall:)..  Men men, för att ha kul så måste man göra lite nytta först, så är väl bäst att jag går ut med vovven nu! Ha det best!!!

Hemma igen

Då var man hemma igen från  en liten tripp till Falkenberg:). Vi bodde på ett mysigt hotell typ två kilometer från centrum. Det var najs, var som en liten lägenhet, så vi hade kök o grejjer med:).. Synd bara att det inte var bättre väder, var regnigt o blåsigt alla dagarna. Annars hade jag kunnat vara ute lite medans henke var och tränade. Hade gärna gjort det, eftersom falkenberg verkar vara en riktigt fin stad! & alla säger att den e fantastisk på sommaren. Men men, orkar inte skriva mer om "resan" faktiskt. Det var trevligt helt enkelt & henke gjorde bra ifrån sig=)
Igår när vi kom hem skulle vi ju ha festat med kompisarna, men vi hade rest hela dagen, med fördröjda tåg och allt, så vi var rätt trötta när vi kom hem på kvällen. Så det blev en pizza och en film ba, sen sleepy..

Nu har vi nyss ätit middag härhemma, och vi sitter och kollar handbollsfinalen. Danmark vinner änsålänge:) Det e gutt.. Sen efter detta ska vi till pappa och kolla lite Barca. Efter det blir det antingen Real Madrid oxå, eller lite spelkväll uppe hos Jennie:) Inte redigt bestämt än. Trevligt blire i vilket fall som helst:)

Naa, har inget spec. att skriva, tänkte ba jag skulle uppdatera lite, eftersom jag har vart iväg några dagar. Nu ska jag kolla klart handbollen=)

Pussssssssss


Tisdag

Jaha=) Sitter hemma framför Tv:n med gullet och kollar handbollen:) Ligger under just nu, kom igen Sweden! Provade spinning idag med Stina, mamma och henke. Det var rätt kul=) eller iaf bra träning. Riktigt jobbigt med ett medelpass när man aldrig har spunnit (?) innan.. men det ska jag göra fler gånger=). Så nu sitter man som sagt här och kollar handboll. Är rätt nöjd med, för köpte mest nyttiga snacks. Blev lite grapefrukter, granatäpplen, blåbärssmoothie och en flaska loka. Kunde dock inte vara för hurtig, så köpte lite popcorn med;).
Imon eller i övermon åker jag och henke till falkenberg för provspel (bara han;)). Stannar några dar på hotell där och så.. Men blire fest hos Zak's på lördag så är det ju givet att vi e hemma tills dess;).. Tror vi kommer hem på eftermiddagen på lördagen faktiskt.. eller tidig kväll, så det löser sig väl!
Ska ta med mig en massa att läsa, eftersom det säkert blir ett par timmar ensam på hotellrummet för min del, men det är bara bra, finns ett par saker jag måste läsa lite om (högskolor & körkort). Men det blir säkert trevliga dagar annars, med lite sajtseeing (ne, vet inte hur det stavas:P) i falkenberg och lite käka ute o sådär. Sen e det ju alltid lite kul o ba komma iväg lite annars. Första valet hade ju dock vart o komma utanför Sverige, till värmen! men men=) falkenberg kanske e milt och fint?

Oki, nu ska jag fokusera på handbollen! första halvan har snart gått, och vi ligger fortfarande under. Dock bara med två mål, så det är inte kört:)..

Hare fint! Kyssss

Eloo




..............

So it ain't we, It's me and her, 'cause what she prefers over me, is work. And that's where we differ, so I have to give her free time, even if it hurts. So breathe, mami, it's deserved. You've been put on this earth to be all you can be. And me? My timing is on me. So I have to allow she, her time to serve. The time's now for her, the time she'll mature and maybe we can be we again like we were. Finally, my time's too short to share. And to ask her now, it ain't fair, so yeah, she lost one..

sjukt bra text..  synd att man kan relatera bara..

så trööööööött................. blä blä blä blä..

Handboll

Sitter och kollar Sverige- Slovakien. Gotta win! Än sålänge går det skitbra=), leder med 14-7!  Vi kickar på att lobba än sålänge med, höhö.. Vill kolla, men orkar inte engagera mig idag faktiskt.. men har det ju på, så småkollar lite.. 16-9 nu, det går fort. 
Jahopp, vad göra idag? Ingen aning. Henke är med släkten och käkar middag, men vi ska väl ses sen när han kommer hem. Kanske ska träna sen, annars blir det nog rätt lugnt ikväll, e lite seg. Vet inte varför, men har blivit så jäkla "trött av mig".  Jag behöver inte sova på kvällarna, men vill ligga hela dagarna i sängen, kan typ inte gå upp föränns runt 1. Det är ju sjukt... Hur ska jag kunna ta tag i mitt liv när jag sover hela dagarna? och varför är jag så trött? konstigt... 19-11 nu till vårt Sverige:).. Sticker in med lite resultat då o då?:P.. Ska iaf försöka att gå upp i tid imon! Eller? Har ingen direkt motivation, är ju så jäkla skönt att ligga i sängen och sova.. Shit, är jag arbetslös eller vad? Jag borde ta till vara på tiden o göra det man inte hinner när man jobbar eller går i skolan.. Har ändå varit rätt duktig på att träna tycker jag, men det är väl säkert för att det oftast blir runt 7 på kvällen. Men det e ju goast att göra nyttiga saker på förmiddagen och mitt på dagen, som tex att gå ut med vovven och dra till körskolan. Men det blir ju som sagt inte av när jag sover hela dagen.. Imon ska jag till mormor och morfar och hjälpa till med veden och fika och lite så. Då kanske man skulle sticka upp till körskolan lite en stund innan? naa, måste repetera, så läser nog bara lite i boken först.. Men om jag kommer upp någolunda i tid imon och gör mig nyttig så kanske det blir lättare att fortsätta i det spåret. Och det skulle ju va gutt.. Får väl ta mig i kragen helt enkelt. Men ärligt, det är inte så lätt.. Vet att allt kommer gå bra, bara jag kommer igång.
Nu är det halvtid i handbollen och vi leder med 20-12.. Men jag börjar tröttna. Gutt som fan o kolla landslaget, men idag var det inte askul..
Aja, ska försöka att komma igång lite grann igen!, Har som sagt redan kommit igång lite med träningen, så det går åt rätt håll=) Ska fundera på hur jag vill göra med jobb med.. väntar ju på att smurfit ska ringa, men jag är inte så säker på om jag vill tillbaka dit längre. Man borde kanske prova nått nytt egentligen.. Aja, vi får se. Har lite saker jag ska göra innan jag skaffar ett jobb igen iaf.
Nu leder vi med 25-15, fan va bra dethär går:)..
Just det, Real madrid spelar mot Atletico madrid ikväll med, gör dom inte? Ska man kolla den? Får se vad henke säger, vi kanske sticker upp till pappa o kollar lite, vet inte.. Annars kan jag tänka mig att hyra en film och mysa lite:). Men yeah yeah, nu ska jag kolla resten av handbollen och sen blir det promenad med vovv, dusch och fix inför kvällens aktiviteter, vad det nu blir.. Ska smsa Jojjo med, har för mig det var idag hon flyttade! Så vill höra lite hur det går o sådär=).. Så jäkla gutt, e oxå så sugen på att flytta hemifrån. E dags nu känns det som=) Ska bara reda ut hur det blir med plugg o sådär! 
Aja som sagt, handbollen!   Ta det lugnt!  /Elin

Lourrtag

haha, JA, jag sitter på friskis. Som vanligt.. Allt e la bra, förutom att jag har lite ont i magen, men det är inte så farligt:).. Sitter och funderar på vad man ska hitta på idag daoo.. Förutom att äta skräpmat, för det är redan spikat;). Snackar lite med folk på msn nu med, så får se om jag hakar på nått där, eller om jag ba ska dra till pappa och softa, kanske kolla om det är nån fotboll... Vet inte om jag pallar så mkt annat:). Blir nog så.. Är rätt skönt att bara ta det lugnt en lördagkväll då o då. Ska fan ringa daddy o kolla läget iaf.
Just faan, det är handboll ikväll ja påminde farsh mig om.. Lär bli en rysare, är mot Frankrike. Den ska vi apselut kolla på:) Där var det avgjort, jag sticker till pappa och solar, köper käk o godis & så kollar vi handboll. Steena skulle nog dit med:).. Kul o kolla handbollen, får hoppas att det går lite bättre nuförtiden. Lite tråkigt ba att dom gamla goingarna e borta, dom var ju underbara. Slangen, vranjes och allt var dom hette:). Har aldrig tyckt om att lära mig gilla nya spelare, vill ha dom gamla stjärnorna;) hehe, nee lite skoj, men det blir kul..

Hopphopp, tiden går fort när man har roligt, klockan börjar närma sig fem och det är dags att stänga butiken för natten. Har klarat även denna lördagen jäkligt smärtfritt. Sålde bara ett månadskort och en loka till migsj:). Så nu e det dags att släcka o räkna kassan o grejja, rätt trevligt, hehe :)..

Shit vad jag är sugen på en iphoneeee, den e så fet=) Ska fan ha en. Helst idag;)..

http://sodergren.com/ipod/bilder/iphone.jpg

Som sagt, dra var det ja! Om folket i gymet ba kunde hehe, tänkte skriva gasa med sina svettiga rumpor, men fan va otrevligt det lät:) Skynda sig menar jag ju:) gick en kille förbi mig nu som var riktigt lik Darin, haha. Var det han? Isf går han under ett annat namn när han tränar på gymet i nybban. Aja=)
Ha en trevlig lördag! Pusssssss


Sömnlös

Är ju inte så assent egentligen, så är väl inte jättekonstigt att jag inte kan sova. Men det e fan att man ska behöva ha sån jäkla huvudvärk och vara "aspigg" när han bredvid måste sova. Har skitsvårt för att bara ligga och slappna av när jag inte kan sova, vill ligga och snacka eller något. Kan inte vara tyst och ligga still om jag inte är trött. Otroligt frustrerande. Vill ju inte vara ego egentligen och tvinga henke att vara vaken, men vafan. Kan inget annat sätt, för jag blir bara irriterad som fan om han somnar ifrån mig när jag ligger och pinas. Hans förslag idag på att jag skulle gå upp och hitta på något lät inte så bra först, men jag märkte att han verkligen ville sova och att jag verkligen inte kunde, så fanns inte så mkt mer o göra om vi inte ville bli osams med varandra.
Så nu sitter man här. Den enda jäkeln det fanns o snacka med på msn skulle dra. Attans bananer, vad göra? Kanske ska ge sängen en chans till? Nee..? Den mobbar mig bara.. Är iofs mörkt, kallt och ensamt här vid datorn, men tror inte att jag kan få någon ro i sängen än. Kan kanske läsa lite? Är lite jobbigt, särskilt när man har ont i huvet o ögonen me.. Umm...Snopp!!.. Ursäkta mig. Är som sagt lite frustrerad. Hade varit lättare att va sömnlös hemma hos mig, det hade vart lett som en plett att hitta på något att göra. Men vafan då. Skulle gärna ta en promenad o få lite luft, men e inte asgutt o gå sj såhär sent egentligen. Plus palla klä på sig och grejja.. Vafan gör alla såhär dags? Klockan är ju inte asmkt som sagt. Vad dom än gör så vill jag också göra det, dom lär ju må bättre än jag. Jag har ju tiden nu att skriva ett låångt inlägg, och om sånt jag inte alltid hinner skriva om annars; typ känslor och funderingar. Djupa saker. Men känner att min hjärna skulle koka, explodera eller sakt frätas sönder om jag försökte det nu. Tänker bara ytliga oslipade tankar, och känner bara enkla känslor. Typ basbehoven:P.. Fast stryk mat och lägg till 3 huvudvärkstabletter ist. Måste inte gå på toa heller. Hehe, vad finns kvar? Sex? Jag lovar att det inte var det jag försökte få fram att jag vill ist för att sova. Har ju till o med ÄKTA huvudvärk, så liksom;P
Oki fan, ska försöka höja nivån lite på dethär inlägget. Palla förresten..

Ja, men nu har ju klockan tickat lite, kan jag sova nu? Nepp.. Känns ingen skillnad. Inte en enda gäsp kan kroppjäklen framkalla. Känner mig bara uttråkad ist.. Har ändå bestämt mig för att krypa ner igen. Går det verkligen inte får jag väl öppna en kalle ankas pocket. Lagom lätt läsning när man inte kan sova:) Ska försöka att inte avbryta Henke i sussandet, men det tror jag inte blir några problem. hihi. Är ju dessutom graciös som en dressyrhäst när jag smyger in (false, snubblar alltid på allt som går när det är mörkt, och får nedsatt balans:P)

Imon blire att kolla på Henke när han spelar match med Öster. Högst intressant=) Annars e det väl inte så möe..
Just det, sova! bra, hade ju ändå inget (mer) att skriva. Synd att man inte kan hänga med ut imon, hade vart najs faktiskt! men men.. Man kan inte få allt..

Puss. /Elliott

Bad girl gone good?;P

Precis, idag tänkte jag vara lite duktig flicka faktiskt=) Har redan varit duktig mot migsj genom att gå en relativt lång runda med vovven och sedan gjorde jag en ansiktsmask och lite så. Nu ska jag bara langa iväg dethär blogginlägget, sen ska jag städa mitt rum och sortera mitt skrivbord och tvätta o lite så. Tänkte vara ännu duktigare och sticka och träna, men skiter nog i det. Tränade ju ändå både igår o i förrgår, så är rätt nöjd:). Sen hinner jag nog inte vara duktigare, man måste ju ha lite kul med:P. Så efter allt detdär blire la duschen och sen en inflyttningsfika med rob:).

Igår var gutt; henke och jag var o tränade, sen stack vi in till kalmar och kollade AvP2. Vilken besvikelse! Inte alls bra. Asså preditor var ju fortfarande kick ass, men det var ingen direkt handling, plus att det var så mörkt hela tiden. Nej, den kunde vart mkt bättre.. men men.. Sen efter det hade vi ett tag innan bussen kom, så vi satt på Cafecorner och fikade och kollade Mord i sinnet. Good stuff=). Hann inte se hela dock.

Yeah yeah, bäst att jag sätter fart så att jag inte blir slö och allt rinner ut i sanden:P. Funderar på att sticka upp på stan och kolla lite också, var längesen. Synd bara att Smurfit rånade mig på 567,24 kr igår! *svär en ramsa* tsss:).. I don't care..........
Aia, nu ska jag börja med rummet to the sound of mr Justin Timberlake. Ha det bäst!

Extra puss till henke, för att vi tagit ett viktigt beslut tillsammans:) och för att han jagade upp mig alldeles för tidigt idag!! ;)

Tja ?

Uh-huh

Jahopp, tisdag idag då. Har inte gjort så jäkla mö idag alltså. Vi sov för länge och blev väkta många gånger. sista gången vi blev väckta så var det av Steena, som frågade om vi ville ha pizza till frukost. Hell yeah liksom;) hehe,nämen..  Efter ett tag gick vi ut med hunden (Cassio e äntligen här igen!) & sen stack gullet hem. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och funderar på om jag ska träna eller inte. Jag borde, fast borde inte eftersom jag fortfarande är förkyld.. Eller, borde kanske, men e inte så motiverad. Blev jäkligt slö nu. Men jag tror jag ska tvinga mig faktiskt. Har aldrig vart på Lindvalls pass heller:P..
Fan, fick brev från min före detta arbetsgivare oxå. Måste lämna tillbaka mitt stämpelkort (oj) och är skyldig företaget nära 600kr (aj!). Pga att de har betalat ut för mkt lön till mig eller nått, jäkla konstigt att dom inte har bättre koll på det:P.. men men.. Får väl gå dit imon och fixa't. Då kanske man stöter in i ngn trevlig gammal arbetskamrat:), typ Elak (eller Skräcken, som man kallar chefen;P)..
Annars vet jag inte redigt vad som händer imon. Är sugen på att gå o kolla på Alien vs. Preditor 2 :) ... yaya, får se..
Men nu har jag inte så mkt mer att skriva (som om jag hade nått när jag började:P)..

Men men.. Nu måste jag väl göra mig i ordning om jag ska få arschlett ur huset till jympan.
C ya ♥



Baby, you've got the sass, the class and the ass!

Lördag = Friskis

Yess, tillbaka i den härliga friskhuslokalen igen för lite "helgjobb". Inte mkt att säga om det egentligen, det är som vanligt, förutom att det har börjat komma mer folk på lördagar än tidigare. Det är väl kul, då kanske man får lite mer att göra. Det blir lätt lite segt att sitta här annars:).. Just nu väntar jag på lite öl att anlända hit, eftersom det är snack om fest ikväll. Har dock inte bestämt mig än, men e ju bäst o va förberedd i vilket fall=).
Hehe, kom en tysk farbror nu, förstod inte RIKTIGT vad han ville. Men det verkade som om det var han som hade missuppfattat något för han sa "Du vet alla tyskar är dumma" ba jaha:D.. Sen sa han att ögonfransar på tyska hette en Wimpe flera Wimpen. "När jag hörde på svenska första gången; ögonfransar, åh det var roligt!". Haha, cute, synd att jag inte vågade säga till honom att jag visst kan lite tyska, hade nog vatt kul:D..

Jahaja, förutom kanske festen då så vet jag inte redigt vad som händer idag.. Måste hitta på något.. Hmm..

Ojojoj, vad jag är trött på allt. Vill bara som man säger "fly vardagen". Vill åka iväg igen, till nått varmt ställe och ba ta ut det bästa av livet. Ingen grå vardag, bara den roliga, lätta biten. Fan va skönt det skulle va. Jag som har en så krävande vardag, nej det har jag inte sagt, jag sa att jag ville iväg. Vill bara ha kul, ha det skönt. Man kan väl säga att jag egentligen redan flyr vardagen. Har ju klarat mig undan både jobb och plugg och försöker göra det jag tycker är roligt och försöker undvika det som är tråkigt. Fan vilken glidare.. ush.. Jag kan ju vägen ut ur denna cirkeln och bort från denhär känslan egentligen. Men det är ju som sagt en cirkel, och dom är inte alltid lätta att komma ur. Det är särskilt svårt att ta tag i sitt liv när varje dag är som en fredag. Tänk dig själv;P.. Tur eller synd att man inte gav något nyårslöfte..? lika bra i vilket fall.
Varför snackar jag skit om migsjälv? Hehe, menar inte att jag hatar både mitt liv och migsjälv om det är det jag har fått dig att tro:P. Är i en svacka bara, och jag är fruktansvärt rastlös. Måste göra nånting.. Fan va ändring det ska bli nu! haha..

Yeahyeah, ska dra mig o jobba lite här nu, o sen ska jag försöka komma in i en bok jag har fått. Den har inte lyckats fånga mig än, men är ju bara på sidan 27, så.. :).. Sen får vi se vad jag hittar på idag. Sticker nog upp till pappa en stund och solar iaf, har fasen inte träffat honom på aslänge.

Jupp, ciaoooooooooo <3

Fan vad tråkigt

Guuud, vilket skitväder! Grått och fult ute sen regn. Kallt och jävligt är det härinne med:S.. blää! Man blir ju så himla peppad på att dra ut och hitta på nånting alltså.. Skulle hjälpt robban o flytta idag, men det blev inget med det, så vet inte redigt vad jag ska ta mig till här;). E på shoppinghumör egentligen, men som sagt, väderjävlet gör en ju inte bautasugen på att springa runt ute.. Så vadfan ska man göra? är ohyggligt trött på att bara sitta hemma och va förkyld och inte göra nånting...

-Galen känsla. Vet inte hur jag ska bete mig, vad jag ska göra. Vågar knappt visa att jag känner vissa känslor heller, för jag vet vad detta betyder för dig.
Vill bara skrika, klänga mig fast på dig och aldrig släppa. Som ett litet barn. Skärp dig Elin, ta dig samman. Försök se det positivt, allt löser sig ju alltid.

Nehe, nu ska jag. Whatever.. ät min röv

Ännu en dag i soffan

Jaha, ännu en dag. Sitter och slöar framför eftermiddagsserierna igen.. Mår inte så jättedåligt idag, men är fortfarande väldigt förkyld. Vill egentligen hitta på något, men det är redan mörkt, och jag e för seg.. Men vill ändå ta mig ut ur huset. Duscha, och sticka och umgås lite med någon.. Men det får vänta, för är inte tillräckligt motiverad eller kry. Kanske imon..

Sov på soffan inatt. Det var rätt svårt, det är mkt lättare att somna på soffan på på dagtid när man e lite slö märkte jag. Men jag lyckades tillslut, var rätt mysigt. Vaknade dock av mamma när hon skulle äta frukost innan jobbet. Det var jäklar vad hon lät. och länge! Men lyckades somna om sen:).

Fan, måste stänga av musiken, blir så jäkla festsugen. E sugen på att duscha och lägga festsminket:S. Kanske för att jag såg dom göra det på Tv nyss. 
Hehe, aja, är två fester denna helgen oxå. På fredag vill folket till palace, och på lördag pratas det om en "avskedsfest" för Larsson som ska in i lumpen på måndag. Har inte bestämt mig redigt om jag ska till palace eller inte. Lite tungt med två fester med om man inte e på topp. Plus att henke kommer hem imon, men han ska ju träna med Öster torsdag fredag, så kommer kanske inte träffa honom så mkt. Aja, får fundera lite till, partypersonen i mig e lite envis.. Särskilt nu efter min slöa vecka så är ju fest och fart välkommen. Om jag nu pallar..
E sugen som fan på att träna oxå. Spinna och simma:) skulle va kul. Eller, simma e ju astråkigt, men det e bra träning!. 

Fan vad skönt, skulle vilja ta ett varmt bad. shiiit, vad skönt det skulle va. Inte för att mina muskler behöver bli uppmjukade eller nått:).. Men skulle va skönt o ba sjunka ner i skummet och känna det varma vattnet omfamna hela kroppen.. ahh:) mysigt..

Fan, nu e jag uttråkad. Uttråkad brukar ibland för min del leda till deppig, men ska försöka att klara mig ifrån det. Vet inte vad jag ska hitta på bara. Vill bara ha Henke här.. Inte göra nått särskilt, bara ha honom här som sagt. Vem hade kunnat tro att det skulle bli såhär? Att våra långa promenader i kylan skulle leda till något sånthär? Känslor så djupa att jag har svårt att sätta ord på dom. Vi känner varandra och förstår varandra så väl. Vi har varit tillsammans i snart 1 år och 8 månader nu, men är fortfarande så otroligt kär i dig. Tänker inte försöka sätta ord på det vi har, skulle nog bara låta smörigt:) men Jag älskar dig, det vet du. Du är så otroligt fin, som person och mot mig<3.

Aja, ska försöka komma på nått att göra nu.. få tiden att gå tills gullet kommer hem och tills jag blir frisk och helgen kommer och bla bla bla.. Ha det bäst alla!


I have no soul, till i look in your eyes. There is no wisdom in my word, without your listening smile. My only sense of time begins, when we're apart. My song of love, follows the rythm of your heart. 

Rapport från soffan

Två inlägg på samma dag, oj oj oj.. värsta författaren ju (well..)
Ska se om jag har nått vettigt att säga, eftersom jag gör både dig och mig besväret med att påbörja ännu ett blogginlägg. Gullet hörde precis av sig ifrån Falkenberg. Fick inte reda på så mkt (ska ringa honom sen) men allt verkar ok this far. Saknar honom redan, det är ju lite konstigt, eftersom jag träffade honom idag på morgonen. Men det är ju lättare att sakna någon när han är så långt bort, o man vet att det dröjer ett tag innan han ens är påväg hemåt. Men han verkade gilla Falkenberg, och det är väl bra, eftersom det kanske kan bli så att han flyttar dit. Dom pratade dock lite konstigt sa han, men det gör ju alla utom vi här (yeah right, hej bönner!). 

Jag är rätt sugen på att flytta. Har inget emot lilla nybban, e född och uppväxt här, men det kan va gutt o komma iväg en stund och se nått nytt, som sagt; är ju född och uppväxt här. Skulle va kul o dra nånstans o plugga. Träffa lite nytt folk och skaffa eget place.
Om man bara visste vad man vill plugga. Ska sätta mig framför datorn någon dag snart och kolla upp vad det finns för olika utbildningar att gå. Tänkte börja till hösten. Är bara så att jag inte är redo att gå åt ett annat håll än henke, så hoppas att hans fotbollskarriär går att kombinera med mitt pluggande, alltså så vi kan va iaf i närheten av varandra. Nått annat skulle va så fruktansvärt tråkigt.
Sen är man ju lite bekväm också; jag har ju alltid haft syrran i samma klass, så vi har kunnat ta sällskap och hjälpas åt i plugget hela tiden (jag hjälpt henne;)), så det kommer nog kännas läskigt om vi inte ska gå samma utbildning, att få stå helt själv för första gången. Inte känna någon. Är helt övertygad om att jag klarar det, men om sagt, kommer nog va lite läskigt i början. Kommer nog känna "Vad har jag gett mig in på? kommer allri fixa dethär plugget". Men förhoppningsvis så försvinner all tvivel fort. Är ju bara att övervinna den känslan och söka utbildningen själv som kanske kommer bli lite knepigt.

yeah yeah, ska ta lite nässpray, en huvudvärkstablett och sen ska jag läsa lite innan Simpsons sätter igång.. It's a beautiful life, right? Vad kul jag har, verkligen... men så är det när man är förkyld som en SOB.


Sjukeliott ---   image60
   in da house

Slappdag

Mår fortfarande inte bra, jäkla förkylning.. Tack o lov så är Nybro open slut, så man slipper sitta i en kall ishall mer, utan kan ligga hemma och återhämta sig lite. Jag lär få det lugnt oxå, för idag åkte henke till Falkenberg för att provträna. Lycka till gullet! Skulle dock hellre se att han fick kontrakt med Öster eftersom det är så mkt nämre, men jag hoppas bara att det löser sig. Fast jag är inte orolig egentligen:). Så han kommer inte hem förräns onsdag eftermiddag. Lite tråkigt, men kanske lite nyttigt oxå:).. Idag ska jag alltså bara ligga hemma och ta det lugnt så jag blir frisk. Har en massa böcker och filmer o sånt, så jag ska nog kunna underhålla mig. Iaf tillräckligt för att inte börja klättra på väggarna,

Annars känns allt lite deppigt, vädret är tråkigt som fan, och jag gör inte så mkt eftersom jag inte mår bra. Har inget jobb heller, så har inte direkt någon "meningsfull aktivitet" som stimulerar mig och får mig att känna att jag gör nått meningsfullt (ibland har psykologiläraren rätt alltså;P). Har ju iofs friskis, där jag hjälper till ideellt, men har tröttnat lite på det, så får inte ut lika mkt av det längre. Nu kom jag på vad jag kan göra för meningsfullt medans jag väntar på att få tillbaka jobbet (förhoppningsvis iaf) eller skaffar ett nytt; körkortet. Är ju för vek som inte har tagit tag i det, men nu när jag inte har så mkt att göra skulle jag ju faktiskt kunna ta tag i det! synd att det inte är roligare:P. Men e ju bara lite grann på teorin, och jag hatar inte att plugga, så det ska väl gå bra. Knepet är bara att ta sig dit.. särskilt nu i snöhelvetet, fast det verkar ju bara påväg bort; tack o lov.

Nått annat man skulle kunna ta tag i på allvar är träningen, har vart för dåligt med det på sista tiden. Men tycker gymmet är så jäkla tråkigt nuförtiden, och medelpassen e för veka för mig(?;P). Skulle kunna ta intensiven, men tycker det e för mkt styrka. Pratade med Susanne quist för ett tag sen, och blev jävligt sugen på hennes spinnpass. Hon hade lagt in mer kondition och så sa hon, och även om spinning inte är världens roligaste träning så känner man resultat jäkligt fort, o det är ju kul=). Både mamma och henke har lovat att prova med mig, men det har inte blivit av än. Henke och jag skulle gått imon, men han är ju i Falkenberg, och det kanske är aningen viktigare än att nybörjarspinna med mig:).. men det är ju ingen brådska, får bli nästa vecka..
Nu blir det inget sånt hurtigt, för Stina var precis och handlade och jag skickade med henne en rätt onyttig inköpslista. Ska man ändå ba ligga och dega kan man väl lika väl ta steget fullt ut och vara rejält ohälsosam?

Nu ska jag se mig om lite i huset och se om det finns något att göra!
See ya!

(        "Normally i don't like these coloured people, but this 50 cent kid, he's alright":
If i can't do it, man it can't be done. I'ma let the champagne bottle pop, I'ma take you to the top, for sure I'ma make you hot baby!         )

......

Fan vilket crap.. är Sjuk.. Förkyld, hostig, ont i huvet och feber. Hate it, är så jävla tråkigt o ba ligga hemma o ligga..
 Har ingen henke som kan vara hemma och ta hand om mig heller, för han åkte iväg på släktkalas nyss. Så får ligga här och tycka synd om migsjälv ist.. Har inte lyckats få i mig någon nämnbar mängd mat än, och det känns som om det får vänta ett bra tag till, e inte sugen på nått.. Gutt iaf att man inte missar nått kul på nybro open idag, det hade varit ännu sugigare om alla hade vart där o haft kul.. Men e meningen att vi ska dit imon, kanske redan vid 07:00, så får lägga på ett kol i tillfrisknandet om det ska gå. Jag är inte den som tar tabletter heller, så om inte febern och huvudvärken inte går bort så blir det nog jobbigt att vara i ishallen hela dagen imon..

Aja, ska hämta en filt och en film och bädda ner mig i soffan och ta det lugnt. Har sovit förjävla dåligt inatt, pga igentäppt näsa och allmänn oro.. Så är det ibland. Det är inte så lätt att finnas till alla gånger.
"Jag vet att det kanske är mer mitt fel/problem än ditt många gånger".

Som sagt, bädda ner mig! Ska se om Stina har hämtat hem Simpsonsfilmen än, den skulle va mysig att slöa/sova till:). Hade läst om jag inte hade haft så ont i huvudet och ögonen..
Ska skicka lite sms till gullet med, och hoppas att tiden går fort så att han kan komma hit och vara med mig. Allt känns så mkt lättare med honom.

Ha de bäst! Püss püss

Freitag!

Varenda dag är som en fredag när man är tillfälligt arbetslös:) Trivs med det än så länge. Kommer nog bli uttråkad om ett tag.. Men inte nu, när det finns så mkt skoj att göra, tex Nybro open=). Tycker det e skoj att titta på fotboll och träffa folk. Så jag sticker dit ikväll med. Men inte föränns vid 19.40 när "uppföljaren" från igår fortsätter. Vill se vilka lag som hamnar i semifinalen..

Nu väntar jag på att henke ska ringa klart sina samtal så att vi kan dra upp till stan en sväng. Helt otroligt makalöst jobbigt att ta sig fram i snöyran idag. Tyckte det gick ovanligt trögt, och då märkte jag att bakhjulet inte rullade. Det hade fastnat snö mellan stängskärmen och bakdäcket. Ba jaa, tro fan att man kämpar ihjäl sig:P.
Vi skulle egentligen till simhallen idag o träna lite, men kom på att det e nog ingen bra idé o va i simhallens bassäng när man redan är lite halvförkyld liksom. Så det fick va..

Vill som sagt till Nybro Open ikväll igen. E bara på jakt efter lite trevligt sällskap. Men det brukar lösa sig:).

Nää, nu e det ciaoo ciaoo! Kyss

Snö & Nybro Open

Jaha, då var det torsdag. Nyårsafton var ganska lyckad, om man bortser från dom alltför ofta återkommande skandalerna.. Men jag hade rätt roligt, även om oinbjudet pack kom och sabbade något!.. Men tack så mkt för festen Tobbe & Natalie, för att ni fixade och sånt:).

Idag är det som sagt torsdag, och första dagen som man kan njuta av Nybro Open! wihoo:).. Jag och gullet ska dit och kolla lite ikväll. Innan dess ska vi sticka och träna och lite så.. Sessan frågade om vi ville till henne och dricka lite innan delar av gänget ska dra dit och kolla, men det hinner vi inte, så vi lär ses nere i ishallen ist:)

Shit vad det snöar förresten! värsta vinterlandet ju:P. Rätt mysigt, vi var ute och gick en promenad förut idag. Det enda jobbiga med snön, förutom att man blir så blöt, är att det e så svårt att ta sig till olika ställen. ja precis, särskilt när man som jag inte har tagit körkort än:P.. Snön är ju en utmärkt anledning till att vänta ett tag till med att ta tag i det;). Nej, skojar. Det är faktiskt meningen att jag ska ta tag i det nu när jag för tillfället inte har ett jobb, och jag ska faktiskt göra det. Hoppas bara att man slipper snö på uppkörningen.

Hopp, nu ska vi snart äta o sen träna. Men jag pallar fan inte träna idag tror jag. Har lite träningsvärk från igår, så får inte så jättedåligt samvete. Blir nog en timme i bastun medans gullet tränar. Gutt som fan=)..
Ha det bäst!
Kyss

RSS 2.0