Never less than this.


I have no soul, until i look in your eyes. 
There is no wisdom in my word, without your listening smile.
My only sense of time begins when we're apart.
My song of love, follows the rhythm of your heart.
I could die in your arms when you hold me. Born again in your kiss. 
Everyone knows, seasons will change. But i know, i'll never love you any less than this!

Världens bästa kärlekslåt? Jag älskar den iaf. Och jag älskar Henke❤

Nybro...

..here i come! Imon på morgonen bär det av hemåt. Ska bli ganska skönt faktiskt. Och roligt att bli firad på söndag såklart! Syrran hämtar mig i kalmar vid halv 12 imon, o sen blire hem till mamma:) Ska ganska snabbt iväg igen dock. Ska till Kalmar o grilla o festa med Johanna o hennes kompisar:) Ska bli riktigt najs! Syrran ska oxå följa med. Eller huuuur, Stina?!=)

Nu ska jag börja packa lite smått.. Sen kommer väl henke snart! Det är så tråkigt att han är iväg hela dagarna=/.. Men men.. Hans plugg är ju snart slut:)
Älskar denna bilden! Plockar verkligen fram eran identitet som det bästa partysällskapet!

Nahe.. Ska nog förresten fortsätta slappa i soffan.. Nått är på tok, men kan inte riktigt klura ut vad. Eller jo, kan jag kanske. Hoppas Nybro-folket kan muntra upp mig lite. De på bilden ovan är några av favoriterna:) Får se hur mkt jag hinner se dem, eftersom jag bara är hemma fredag, lördag o halva söndagen. Sennita är ju i Gävle, så hon är väl tyvärr utesluten helt:)
Oj, detta var roligt! Fler bilder från de gamla goda tiderna!:) Enjoy..




Ni fick se lite naket till o med! Förväntar mig lite fler läsarna nu bara för det;P

Puss på er!

Swim or drown

Är skitnervös inför imon! Känns inte som om jag kan nånting överhuvudtaget, och hjärnan har sagt stopp. Förhoppningsvis är det bara den vanliga dagen-innan-blackouten, och förhoppningsvis så kommer det faktiskt gå bra. Men det känns inte som det nu såklart.. gaaaaaaaah, kan denna dagen och morgondagen bara vara över? Sov två timmar inatt, o kommer troligen sova max så många inatt oxå, o sen är det dags att göra tentan. Ska iaf kämpa på en stund till. Efter min träning. Fick ett sms av coach, och jag känner att det är precis vad jag behöver. Bara glömma allt för en stund och få göra av med lite negativ energi. Springa som fan, o släppa plugget.
 Förhoppningsvis kan jag finslipa kunskaperna när jag kommer hem:) Borde inte vara nervös, antingen klarar man det eller inte liksom, gud så farligt. Men det är den muntliga delen jag flippar ut på. Är rädd att göra bort mig, o bli frågad om saker jag inte kan. Uaaa..
Nehe, kram på er! Ger en rapport imon på hur tentan kändes. Förhoppningsvis en glad rapport:)



Shalom

Min kväll

Är helt ensam och övergiven ikväll.. Vad göra? En överbliven pizzabit, en folköl och La liga? Ja, får nog bli så.. Skulle dock vara trevligt med lite sällskap. Får väl titta med kissen, han gillar ju fotboll.

  ❤


Kram på er!

We so in love...

 LA LA LA LA LA! 





"Lördag"

Yes man, nu är det helg igen! Denna helgen blir dock för mig väldigt lugn. Är i full gång med tentapluggandet, o det går faktiskt bra:) Kände bara för en kvarts paus nu.
Igårkväll ringde Tünde upp mig, och jag fick lyssna på Veronica Maggio's livekonsert i växjö! Härligt att iaf få höra lite av den, hade gärna gått o sett den om jag kunnat:) Var ett jäkla liv, men nånstans långt bak, bortom skrik och publikens sång hörde jag Veronica! Wiho..

Börjar längta hem till Småland nu. Kanske mest till sommaren egentligen, eller bara bort från det som komma skall här. Men redan nästa helg blir det ett snabb-besök för att fira min och syrrans födelsedag:) Ska bli kul..

Jag vill ha sol, bad och lata dagar!!! Musik och fest! Jag ser det som en sporre att jobba på här, för nu är det faktiskt inte så långt kvar. Längtar också till att få jobba lite. Make some money:) Längtar efter att få sno mammas bil och åka en sväng. Förhoppningsvis kommer jag se en del av Carro och Tünde i sommar oxå:) Syrran, Jojjo och resten av gänget lockar också. Med volleyboll och nattbad:P Vill åka till farfars stuga och de sköna stolarna, o ha grillfest på kvällen.

Nej, tillbaka till nuet. Ska värma ännu en kopp snabbkaffe, och återgå till hjärtats aktionspotential och de glatta muskelcellerna i blodkärlen:)

Puss på er!

What's your excuse?

Gud vad svårt det är att sitta still och plugga! Har kommit igång lite, men när jag sitter här ensam så finns det så mkt annat jag vill göra.. Tv, mat, städa, allt möjligt jag kan komma på. Men jag har kommit på varför min studieteknik har försämrats så drastiskt sen jag kom till Linköping. Svaret är Stina. Eftersom syrran och jag hela vår skolgång har gått i samma klass o haft samma läxor så har vi alltid hjälpts åt. Förhört varandra, hinkat kaffe och pluggat tillsammans. Men nu när jag sitter här ensam så har jag ingen som peppar! Ingen som har precis samma prov på ingång, som är nervös att hon inte ska kunna det lika bra som jag, och tvärtom. Ingen att bolla med. Även om jag har klarat mig såhär långt i utbildningen, så är faktiskt Stina mitt lilla handikapp:)  Har svårt att sådär råplugga inför prov, som vi brukade klara så bra tillsammans. Tack för de åren syrran, men kan du inte ta dig upp till Linköping? :)❤

(Vet att ni har sett denna bilden 100ggr, men det kan inte hjälpas:))

Äsh, nu är bara att bita i. Ska sätta på lite tevatten (skulle verkligen behöva kaffe) och se om jag hittar nått ätbart, sen ska jag sätta mig och plugga som fan. Det ska gå:) Viktig tenta..

Kram på er!

Nu gräver jag ner mig...

.. i Haug och resten av böckerna, och tänker inte titta upp förrän efter tentan! Ångesten har förvandlats till viljestyrka och motivation, så nu jäklar. Undrar hur länge den känslan håller i sig? Aja, ska iaf plugga arschlet av mig.. Känner mig faktiskt nästan taggad, till o med..? Egentligen inte, hela jag skriker efter sommarlov, men innan denhär tentan har jag inte förtjänat det!

Så nu; på med tevattnet (katten välte sönder kaffebryggaren, gutt i tentatider, haha), skära upp grape:en och fram med böckerna.



PUSS!

Lurrtag

Nu sitter jag här och väntar på min skjuts, sen bär det av till Motala för att kolla när älsklingen spelar:) ska bli jättekul, har inte kunnat kolla någon match än iår. Spännande.
Igår var det vi som spelade match. Vi fick stryk (orättvist, vi kämpade bäst:)), och jag är jäkligt sargad. Sprang ihop med två tjejer, blev tufft glidtacklad och sen försökte en sparka benet av mig. Så jag har en hemsk lårkaka på höger ytterlår, ont hela vägen upp, och bak på rumpan, och ett fult blåmärke på samma knä. Har till och med svårt att gå idag, och det bultade och värkte igårkväll.. Ush. Hoppas det går över snart, är jobbigt att ha ont o knappt kunna gå. Så, nu har jag gnällt av mig lite=)

Är lite rastlös, när man e klar och väntar på att få sticka iväg! Ska nog ta mig nått litet att äta.

Vet inte varför jag skulle blogga, men det var väl trevligt=)

Ha en underbar lördag allihop! Återkommer med nått (kanske) mer intressant..


Så ser jag ut idag, i solskenet från fönstret:) Har iaf med mig kläder; för lär bli sjukt kallt o sitta o titta.. 


PUSS

Fältstudiedag

Japp, har kutat runt i Norpan halva dan idag för att se vad det finns för aktiviteter för de äldre i samhället. Så vi har varit på vattenjympa, bingo och seniorjympa. Visst, det var väl lite småtrevligt, men jag kan inte säga att det gav mycket, utbildningsmässigt.. Eller vad man ska säga:) Men det var trevligt att hänga med Ida och Oskar iaf, det var längesen=)

Vad händer nu då? Jaaa... Är trött! Vet inte vad det är med mig, men har varit så sjukt trött nu den senaste veckan! Vill bara sovaa.. Önskar nästan att det vore som precis efter praktiken; att jag vaknade vid sju och kände det som om jag fått sovmorgon. Nu är jag fortfarande dödstrött vid klockan 9. Och på kvällarna, det ska vi inte tala om...... Men men, får väl börja käka rosenrots-tabletterna som Henke köpte till mig!

Nu ikväll får vi se vad som händer; blir nog ganska lugnt.. Henke kommer vid åtta, o då blir det mat. Kanske lite film? Borde diska lite, men det får nog bli imon.. Ska iaf färga mitt hår! Det ser ganska udda ut nu; konstig färg. Så det blir en vanlig, ganska mörk, brun färg=) Så som jag borde se ut.. 

Kanske inte syns här, men det har en konstig röd ton i det! Haha, ursäkta att jag lägger upp ännu en sån bild! Den är iaf ny=) Och jag skäms inte, vi hade jättekul! hehe

Nehe, nu ska jag nog ta o träna lite (haru hört på fan!). nämen, har missat två träningar denna veckan, och det ihop med att jag är så trött får mig att känna mig ohyggligt degig!;P

PUSS på er!

(Ps. Det blir jobb och häng Nybro hela sommaren lång! Hoppas det glädjer någon:) Ds.)

Nu så!

Förlåt, uppdateringen kom inte så snart som jag hade hoppats på. 
Vad har hänt i mitt lilla liv sen sist?=)
* Praktiken har tagit slut (ganska skönt)
* Vi fick storstryk på vår senaste match (damn)
* Vi har haft skiftesvecka med festeriet (h*ll yeah)

umm.. Är det nått mer? Det enda jag känner att jag vill berätta om är väl skiftesveckan! Jag har inte varit med på så mycket, eftersom praktiken har tagit så mycket tid. Men iaf, i fredags så höll vi nya festerister i en kväll för de gamla, där vi drack, lekte och lite så.. Roligt vare:)
På lördag var det en heldag, där första ölen sveptes klockan 08:30. Sen var det en rad aktiviteter o lekar (+ en massa fulvin). Sen var det paus, så då åkte jag med carca hem o vilade, åt och fräschade till oss. Sen var det tillbaka till Norpan för förfest med hela gänget och det sorgliga, fina skiftet, där de gamla tackades av med ett fint tal, och vi fick på oss våra egna SSKadat-tröjor! Sen stack vi till trappan och dansade o så:) Riktigt kul dag! Känns riktigt kul att äntligen kunna kalla oss SSKadat:)

Här kommer några bilder från festligheterna:)

De två sista bilderna är på de gamla festeristerna:) 

Tack och förlåt carro, för att samtliga bilder är stulna ifrån dig!;)<3

Idag har jag och Tünde varit på fältstudie i Norrköping.. Har kollat på vattenjympa:) Sen stack vi hem, gick förbi en suschiresturang och tog med oss mat hem. Nu är jag hemkommen igen, och ska skära upp lite vattenmelon att äta till Tv:n, och senare ikväll blir det nog träning..

SÅ=) Nu har jag skrivit lite.. Förhoppingsvis blir det bättre med det nu! kommer väl behöva lite pauser i mitt omtentapluggande om inte annat:)

PUSSS

Tjaa..

Jag lovar att en uppdatering kommer snart:) Förhoppningsvis ikväll.. Men nu ska jag dricka vatten och ladda inför match=)

Ciaoo

Bra helg:)

Ja, har varit en riktigt härlig helg! Igår var det som sagt match, sen stack jag, henke, Christin o Micke till Thai-resturangen och åt och drack. Jättetrevligt (och riktigt gott!). Sen stack vi hit och kollade på El classico (BARCAA:)) och drack lite öl.

Idag har det varit full rulle. Vi stack ut till Tornby, mot Ikea, biltema och andra affärer:) Inhandlade många bra saker, som saftkanna, bestick, glas, maat, cykeldäck, tvålkopp, tandborstställ m.m. Åt också lite mat och mjukglass=)

Cykeldäck ja, micke fixade våra punkterade cyklar! Så himla skönt!!

Jag drömde om shopping inatt (igen) så jag var tvungen att köpa mig något fint idag. Så kom hem med ett par ljusa, trasiga jeans från Gina, ett par vita shorts (gina)  och ett snyggt svart linne med tryck på, o ett par knästrumpor från bikbok. Det var gutt som fasen. Något vårigt var jag tvungen att ha, går inte ha mina svarta jeans nu när solen skiner så fint:) Nu lär jag ju få hålla lite i pengarna ett tag, men som sagt, ibland måste man unna sig lite nytt.

Nu ligger vi i soffan och slappar till hockeyn, nybroborna åkte precis hem.
 Känns inte som om vi behöver äta på ett par dagar:) Det brukar vara så när familjemedlemmar har varit o hälsat på. Härligt.

Imon är det upp tidigt o praktisera som gäller. Måste maila min lärare oxå.. Och uppdatera min loggbok:P. Iaf, sen efter praktiken är det dags för min jobbintervju! Måste kolla upp vart det ligger.. Ska bli spännande, hoppas jag får jobb:)

Nu är det andra perioden, efter hockeyn sticker vi nog ut o testar cyklarna en sväng=)

Tack Chricke och Micke för allt!!

Puss

VINST

Riktigt jäkla gutt! Slog Kenty med 2-1 på bortaplan idag. Wihoo.. Låg under med 1-0, fast att det var vi som hade spelet (och jag en ribbträff!).. Men som sagt, jävligt kul! Värsta stora, seriösa föreningen, som hade plockat ner a och b-lagsspelare, å var helt säkra på att de skulle vinna.
Men vi vann, och lördagen blir bara bättre; nu kommer snart henke hem från sin match, med sin mamma och hennes sambo. Och då blir det mat, öl och El classico! Vinsten (och mitt 1-1 mål!) satte humöret, och denna dagen kan omöjligt bli annat än asbra:) Ska bli kul o öla lite oxå, känns som om det var längesen.. Har varit så mkt på min praktikplats.

Nepp, nu måste jag klä på mig och sminka lite, dom kommer la snart. Ha det bäst!!

En kram till carca, som har fyllt systemet=)

PUSS


(tagen minuter efter min lyckade uppkörning, men ja. Den ska symbolisera lycka:))

RSS 2.0