Sommarjobb!

Nu har dom ringt från kommunen här i Linköping oxå, så på måndag ska jag på intervju! Får jag jobb så blir det fyra veckor här i Linkan, och 4 veckor i Nybban. Perfekt=)

Trodde inte dom skulle ringa, eftersom det snart är maj månad! Men joho.. Det är kul hur saker löser sig ibland. Trodde inte jag skulle få nått jobb över huvudtaget, men så fixar syrran in mig i Nybro, o sen mer än en månad efter att inte hört något från L. Kommun så hör de av sig. Jippiee:D

Var bara det:)

Puss

Lediiig☺

Ja, nu ÄNTLIGEN ledig efter 6 dagars non-stop praktik, med 4 dagars morgonpass i rad. Fatta att jag har sovit inatt=) Dock blev det som väntat: jag vaknade ganska pigg redan framåt 7. Det är ju ändå nästan 3 timmar längre än vad jag har fått sova på ett tag. Men fasen heller att jag tänker stiga upp så tidigt när jag är ledig. Så jag låg kvar, halvsov, vilade, sov, gosade med katten och sov. Vid framåt 10-11 tyckte jag det var okej att stiga upp:) Så nu har jag ätit lite gröt, o kollat runt lite på datorn.. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag! Jo, jag ska plugga lite.. Men resten då? Är ensam hemma hela dagen, vilket faktiskt (förlåt Henke) känns rätt skönt:). Kommer dock säkert inte känna så om ett par timmar, då rastlösheten kommer. Men det är då jag tänkte sätta mig med plugget! Perfect:)

Nu tänkte jag iaf ta mig lite te och skorpor, och se om jag hittar någon bra film att se! Ska njuta av att vara ledig till 100% ! Just det, måste sms:a Johanna från "jobbet" oxå, och säga att jag inte kan hänga med och se på speedway i norrköping ikväll. Det var kul att hon bjöd med mig dit. Har aldrig varit på speedway innan, och även om "sporten" kanske inte är min grejj så är det ju kul med en massa folk o bra stämning o sådär. Var visst vargarna mor några som skulle köra. Men nej, när jag nu äntligen slipper, så tänker jag inte åka in till Norrköping. 

Hade mittbedömning igår. Dock bara med min handledare, men det gick bra. Vet dock vad jag måste ta tag i lite. Everything's gonna be alright:)



Jag och sebbe vilar:) Är från första veckan hos oss. Då var han liten och harmlös:) Måste kastrera stackarn, han börjar bli för galen. Men söt är han iaf.. ❤

Puss på er!

Helg?

Njaa, vet inte om man kan kalla det för helg.. Har jobbat onsdag tills idag (lördag) och ska jobba söndag och måndag oxå.. På morgonen oxå, så noll helgkänsla för mig!
Det går iaf bra på VFU:n nu. Gick väl aldrig direkt dåligt, men jag kände att jag fick lite oprovocerad kritik. Men vi har snackat om det, och det känns som att det går bättre o bättre:)

Idag.., som sagt jobbat! Kom hem vid fem. Då stack jag till hemköp och mötte upp Tünde. Sen stack vi till en nära gräsplätt o grillade korv och drack folköl:) Riktigt härligt. Behövde lite umgänge, känns som att allt jag gör är att hem o sova o packa lunchlåda, sen iväg och jobba igen. Men men, det är helt okej ändå:)

Imon sticker jag direkt efter jobbet och spelar säsongens första hemmamatch! Är riktigt taggad! Kommer bli jättekul..

Nehe, jag ska hoppa in i duschen, göra en läcker pastasallad och sen gå o lägga mig:) Vi kanske hörs imon..

Ciaoo

Ingen kommentar..

Jo, okej, ett par stycken:

- Lägenheten trashad (Förstörd) av vårt katt-arsel
- Halvsjuk
- Pluggångest
- VFU-kritik

Too much for me to handle just nu=( Ska titta runt o se om jag hittar nått att trösta mig med, annars blir det fan sängen för min del. Har ju bara sovit ungefär 4 timmar per natt, två nätter i rad nu, och så jobbat 8 timmar båda dagarna, när jag egentligen inte mår bra. Det skulle kunna vara svaret på min känslighet? Tycker iaf att livet inte borde vara så svårt på våren?

Kram

Yeaaa

She grabs the yellow bottle, she likes the way it hits her lips. She gets to the bottom, it sends her on a trip, so right. She might be going home with me tonight.
She looks like a model, except she got a little more ass. Don't even bother, unless you got that thing she likes. Oh, i hope she's going home with me tonight.

LALALALALAAA

Festsugen, trots att man är sjuk? Ja, det är faktiskt vad denna låten gör med mig.

Tchüss! ( <-dedicated to my german reader Bub:D)

Onsdag

Om ni har missat det, så har jag varit sjuk måndag, tisdag. Skulle gärna ha stannat hemma idag med, men man måste ju få ihop sina dagar på praktiken tyvärr. Så det var upp o hoppa vid halv fem! Men det var trevligt på "jobbet", så det gick fort. Nu är jag dock jätteseg! Helt igentäppt oxå, måste ta lite nässpray, så jag kan slippa sitta o flåsa med öppen mun=) Man blir så tung i huvet av att vara förkyld.. Tror ialla fall febern är borta.

Hoppas att Henke kommer hem snart oxå, så vi kan käka lite, o sen ta det lugnt.. Han har ingen träning idag, o jag skippar såklart min!
Det är ju mumien på tv idag, den ska jag se! Charmig film faktiskt:) Nehe, nu ska jag ringa honom.. kommer han inte snart så sätter jag på lite nudlar tror jag!

Ha de bäst:) Kramar 

En stackers Elin

Ja, fyfasen vad synd det är om mig! Ente woligt..

Nu är henke iaf hemma, eller, just nu är han och handlar lite åt mig! Så snäll.. Det är tråkigt att ligga ensam hemma när man är sjuk. Ingen som skämmer bort en eller ömkar en. Nu hoppas jag iaf att resten av kvällen ska få handla om hur synd det är om mig;) Nejdå.. Men förhoppningsvis blir det något att äta, o lite slappmys i soffan. Kissen har ialla fall varit jättemysig idag. Legat och sovit o kelat med mig hela dagen.. Härligt

Skulle vara skönt att få vara så pass frisk imon så jag kan åka till VFU:n. Skulle vara jobbigt att ta igen två dagar, men som det känns nu så vill jag inte dit. Om inte annat för att inte smitta ner de gamla. Vi får se hur det känns vid kvart över fyra imorron bitti, men jag kan ju ana!




Slänger upp en bild bara för att min blogg har blivit så tråkigt bildlös på sistone! Ska försöka ta med mig kameran lite mer.. Hade te.x. vart roligt att lägga upp kort från mackes fest. Se det som ett löfte:)

Puss

Sick

Mm, är sjuk idag=(.. Skittråkigt. Vaknade med halsont och feber. Blä.. Satte mig ändå och åt frukost och försökte komma igång, så jag skulle kunna åka iväg o praktisera.. Men jag bara satt där, o ingenting hände. Fick i mig lite macka, men mådde inte alls bra.. Så fick ringa till jobbet o säga att jag var sjuk, o slängde mig i sängen igen. 

Bra att sommarens arbetsgivare ringde mig just idag, o ville snacka om schema. Måste ha låtit förjäklig! Både täppt i näsan och rosslig i halsen.. Men men=) Bra att ha det fixx iaf..

Måste nog försöka få i mig nått att äta.. Ska se vad som finns. Ush, jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu. Med allt i plugget o praktiken o så.

Nehe, nu ska jag ömka mig lite på skype, med mamma och syrran,sen äta.. Hörs kanske sen!

Ciaoo

Lurr-dawg

Kom precis hem från festeristutbildningen. Inte ALLS lika kul som man hade tänkt sig. Mycket, mycket information, och hälften av den överflödig.. Men men, nu vet jag ju hur det står till med trappans (studentpuben) ekonomi, och hur man ska behandla artister som ska spela där.

Snart kommer Henke hem, tillsammans med sin pappa. Henke hade seriepremiär idag, så ska bli spännande o höra hur det gick. Sen ska vi väl äta lite tillsammans, innan Bertil åker hem till Nybban igen, och vi går på fest:D Ska på Markus inflyttningsfest! Ska bli riktigt kul:) Jag, Henke och Tünde tar sällskap dit. Eventuellt möter vi upp Cissi och Fanny oxå. Ska bli härligt att träffa gamla basgruppsgänget:)

HAHA, denhär bilden fick jag tag på genom facebook (vuxen-lunarstorm;P). Jag vet inte hur många av er som vet vem Willi Lang är, men alla som gör det.. jaa, inga ord krävs=)

Han gör sin berömda "höja på ena ögonbrynet-min" .. Brukar se coolare ut dock:) Han är ialla fall sjukt grym, både som lärare och som person.

Snodde även denna bilden av Johan, som oxå är tagen från utbytet i Tyskland. Ingen modellbild direkt, men tyckte den passade eftersom det är lördag o allt:)




Nu blire nog dusch innan grabbarna kommer! PUSS

Heelg

Gud så skönt! Har jobbat åtta timmar varje dag denna veckan, och varannan morgonpasset och varannan kvällspasset, så är hyfsat trött. Kommit hem tio på kvällen, och sen upp vid kvart över fyra på morgonen o sticka iväg igen. Så nu ska jag ligga på soffan en stund, och ber till gud att jag orkar sätta mig o plugga sen. Henke kommer hem snart iaf. Gutt.

Jag trivs för övrigt bra på min praktikplats! Go personal och jättemysiga boende. Charmiga, trots att de är väldigt dementa. Har fått börja göra mer saker oxå, men ännu inga venprover eller andra SSK-uppgifter. Hoppas det kommer nästa vecka:)

I helgen blir det inte så lugnt som jag har hoppats, men kul blir det säkert! Imon ska jag på festeristutbildning, och på kvällen förhoppningsvis på inflyttningsfest hos macke:) På söndag är det seriepremiär och PLUGG som gäller.

Ursäkta språket, men Katt-j*vel! Titta vad han har gjort med tapeterna, precis ovanför soffan i vardagsrummet, och på två ställen till !! GRR, ser förjävligt ut=( Måste hitta tejpen, så han inte får loss mer! Usha, precis på sånna synliga ställen oxå..



Idag efter praktiken mötte jag upp Ida och tog en fika på stan. Jättehärligt i solskenet! Synd att man träffar folk från klassen så sällan, eller inte alls, nu under praktiken. Hoppas på att få träffa Carro snart oxå??:)

Nehe, soffan nu! PUSS

sovasovasova

Kom hem från jobbet för en halvtimme sedan, och ska upp o dit igen vid halv fem. SOVA!!! Men det var en riktigt trevligt dag idag faktiskt, alla tanter o farbröder var så snälla o glada.
Imon slutar jag ungefär vid 15, och då hinner jag äntligen sätta mig ner och tentaplugga lite! Är sjukt stolt över att jag satt o pluggade lite på tågen hem ikväll, fast att jag är så trött. Men har sjukt mkt kvar, är inte ens i närheten av redo för tentan.

Men nu ska jag ialla fall hoppa in i duschen lite snabbt, och sen slänga mig ner i sängen:)

Fick ett långt mail från festeriets general, och gnistan för SSKadat kom på nytt; ska bli riktigt kul när vi kommer igång som nytt festeri:)

Godnatt alla! Puss

All better

Har varit o praktiserat idag. Det var kul:) Nu är jag dock väldigt trött, eftersom jag inte somnade förrän runt klockan 2, o sen skulle upp redan vid kvart i sex. Men jag ska försöka hålla igång en stund till, o sen sova sött ikväll;). Funderar på att göra nått jag aldrig trott att jag skulle göra: se en harry potter-film. Ja, jag är en av de som tycker att harry potter är barnprogram, och inte ett sevärt sådant. Liksom, hur kan vuxna och ungdomar läsa samma bok som tio-tolvåringar? Men det känns perfekt att ialla fall ge en film chansen ikväll, eftersom jag ändå tänker spendera kvällen i soffan.

Imon "jobbar" jag mellan 12.30 och 21. SEGT! Särskilt eftersom jag behöver plugga oxå.. Men jag får väl gå upp i bra tid imon bitti o läsa lite innan, och på vägen dit. Förstår inte riktigt hur man ska hinna tentaplugga och ut på fältstudie samtidigt som praktiken alltså. But but(t) ska verkligen ta tag i det nu.

Hemlängtan har ialla fall lagt sig. Tycker fortfarande själva skolan känns lite tung just nu, men förövrigt så är ju allt tillbaka till det vanliga igen. Kissen är hemma nu, o henke kommer väl så småningom oxå.


=P


.....

If i heard the angels sing I'd sing it back to you and bring a sound that heaven is ringing just for you. And if i saw the sun fall down i'd pick it up and make a crown: one that was a perfect fit for you 


.....


Tillbaka...

...i Linköping! Känns inte alls sådär skönt att komma hem som det brukar; jag ville stanna i Nybro i minst 3 dagar till.. Kändes som att jag bara kom dit, åt o drack och sen vände på klacken igen. Hann inte ens träffa Johanna eller pappa i mer än några minuter=/ Och nu sitter man här ensam i lägenheten oxå.. Fyy.. Har lust att lipa lite egentligen, men tror jag ska kolla vad som är på TV, ta någonting att äta (godis från mina påskägg?) o sen gå o lägga mig. Vill inte till praktiken imon, vill inte tentaplugga, vill bara vara hemma hos familjen å vännerna och ha det bra. Lip igen, men vafan, ibland känns det lite meningslöst och tråkigt.. Bläää..
Okej, nu lipar jag. Har hemlängtan!! Satt och firade brorsan idag, jag, syskonen, mamma, pappa och mormor och morfar. Sjukt längesen vi alla var samlade! Så jäkla underbart. <3<3. Och alla dom är kvar hemma. Jag sitter här helt ensam. Vadfan gör jag här?? =(
Såhär har jag inte känt under hela tiden jag har bott här, men just nu vill jag bara hoppa av skolan, säga upp lägenheten o åka hem. Vet att det inte kommer kännas så imorgon, men det gör det just nu.

Nej, ska ta lite te och en macka.. Försöka att tänka på något annat. Känns inte jättebra att sova ensam nu heller, men jag får väl sova i soffan till TV:n.

Kärlek till alla därhemma! Saknar er redan..

Ciao

Trööött

Japp, kom hem från VFU:n för 20 minuter sedan ungefär. Är sjukt trött! Jag fick ialla fall ledigt i helgen, så JAG SKA TILL NYBRO:) Så jäkla gutt, påskfirande med familjen, o lite fest med vännerna. Ska bli jättehärligt. Har dock inte fått nått svar från min lärare, om exakt hur många timmar man måste få ihop på praktiken, men befarar att jag kommer få ta igen ganska mkt de kommande veckorna på grund av helgens ledighet. Men det får det vara värt! Måste hitta tid till att tentaplugga oxå, herregud... Lite smått ångest har jag, både över praktiken och tentan. Får bli superwoman de kommande veckorna fasen.

Nu ska ialla fall jag o henke käka lite baguetter, o sedan sova. Imon blir det upp tidigt, klockan sju ska första maskinen tvättas. Senare blir det nog en promenad med Tünde, och sedan kommer vår skjuts (!) till Småland. Toppen!

Ha det bäst nu! PUSSAR

VFU

Ja, första dagen på VFU:n igår. Det var ganska trevligt:) Var dock inte beredd på att få jobba till klockan 21.. Men men, det gjorde väl inget:) Skit oxå bara att jag missuppfattade dagens schema, så jag fick strunta i att åka dit idag. Får jobba en dag extra i helgen istället. Men det gör ingenting, eftersom Henke ska åka hem, och jag ändå inte kunde åka med. Jättetrist, hade tänkt att åka hem och äta påskmiddag o sen utgång för att fira Sennitas kommande födelsedag. Men men, saker blir inte alltid som man har tänkt sig. Hehe, är på lite dåligt humör här, som ni kanske märker... men det går över:)

Trivs ialla fall bra med min praktikplats; min handledare är trevlig (hon är tyvärr inte ssk dock), dom boende är härliga och jag kan promenera dit från stationen. Toppen. Jag har fina arbetskläder; riktiga scrubs, med mina nya inneskor. Känns riktigt proffsigt=). Det enda som suger lite är schemat. Min handledare jobbar ett så himla skiftande schema, och ibland är det svårt att tajma in med tåg o allt. Men men.. Det ska nog funka.

 
Lilla sömnmarodören!!! ;)


Nehe, om man skulle langa iväg ett mail, o sedan fika lite med Henke, som också är ledig idag. För oss sjuksköterskestudenter finns det liksom inget som heter påsklov, så man får passa på=)

PUSS

Hejje

Lika härlig sol idag, men vinden var kall! Gick en sväng med Henke, o köpte ett busskort (640 spänn!) till praktiken, o köpte lite påskgodis. Hade dock klätt av mig lite för mkt, det var som sagt inte lika varmt som det såg ut. Men men, så länge solen skiner så får man vara nöjd:)
Henke stack precis till sin träning, o jag sitter i soffan och slappar lite. Tänkte att jag skulle plugga lite, innan det är dags för mig att stick till träningen. Vi hade träningsmatch igår. Astråkig match; dåligt tempo och motstånd. Förlust med 3-2. 

I lördags stack jag till Tünde och satt ute i solen. Hur härligt som helst!!! Vi satt ute hela dagen o drack o snackade:) Solen stekte, var t.o.m lite rosig på kinder och näsa.
Ungefär såhär såg det ut:


Ungerskt dessert-vin. Hur gott som helst!! :) 

Imon är det dags för VFU. Är riktigt nervös. Fast skönt att jag inte börjar förrän klockan 14. Har fixat tvättid innan dess med. Ska bli skönt att få det gjort.

Nehe, nu ska jag kolla vad som är på tv, sen maybe study då! Ha det bäst..

Puss

Lördag

Härligt med helg. Dock så är jag ensam hemma hela dagen idag. Lite trist eftersom vädret är så fint ute! Vill inte sitta inne hela dan, men vet inte vad jag ska göra ute ensam..? Henke är o spelar match i Sthlm.

Tänkte börja plugga lite smått till tentan iaf.. Tråkigt, men nödvändigt antar jag.

Imon har jag match, nånstans vid Finspång. Östgöta-cupen eller nått sånt:) Årets första gräsmatch, ska bli kul.

haha, ooj, har verkligen ingenting att skriva! Vi får höras senare;)



Vår 20-års dag. VILL HA SOMMAAAR! :)

Puss



:)

PME:t gick som smort! SÅ skönt att det e gjort:) Förhoppningsvis klarade jag det oxå.. Det kändes bra! Inga problem alls. Men man vet ju aldrig. Venprov blev det, med två olika tester som skulle göras. Nu ska jag ha helg:)

Var förresten och hämtade min nya mobil idag (med 3-abonnemang!). Den var fin=) Jag ska ha samma nummer, men nummerflytten sker inte förrens den 14:e april, så än så länge ska jag ha båda med mig. Måste ju få över lite nummer oxå.. Men då vet ni det, alla kompisar som har 3: att till mig ringer ni billigt/gratis i forts. :D


Denna fina rosa walkman-en blev det. Måste ju ha en musikmobil:)

Nu ska jag tillbaka till henke och soffan! Jag är sådär riktigt fredagsmystrött, så blir väl kanske en film o sen natti natti.

PUSSAR

Liten kisse tittar ut (8)


Gud, jag har verkligen NOLL lust att sätta mig o pluggaaaa... Hittar på alla möjliga sorters ursäkter o aktiviteter att göra istället.. t.ex. blogga..
bläbläbläbläblä.. Vill inte ha tenta imoooon. 

Nehe, jag får väl byta om, måste gå till träningen om en timma! Nedå, men hoppas att jag kan fokusera bättre efter fotbollen.. Måste få in lite i huvet tills imon.

Nytt försök!  Kram


Idag kom två fina festklänningar med posten:)


Och så den svarta:)


Vad tycks? Inte så bra bilder, men jag är nöjd med klänningarna. Den svart-vita är lite pösig vid magen bara, men äsh.. Kul med ett tillskott bland mina partykläder, behövdes verkligen:)

Nu måste jag sätta mig och plugga, till den praktiska tentan imon=/ Ush.. Sen blir det träning! 

Pussa

Sooool

Gud så underbart väder! Henke och jag gick i princip rakt från sägen och ut o satte oss på en bänk:) Inte ett moln på himlen och fåglarna kvittrar! Sommarkänslaaaaaaa, åh gud vad jag har längtat! Man blir så lycklig, o allt känns så mkt lättare. Vi gick sen in och hämtade kissen, som ju oxå kan få njuta av lite solsken. Han tyckte bättre om att vara ute denna gången: lekte med myror och kände på gräset. Gullig:)

Nu är vi inne igen, o har precis betalat lite räkningar. Tänkte jag skulle försöka räkna ut hur mkt pengar jag måste spara, för att kunna betala dessa nu i sommar. Har fortfarande inte fått reda på om jag får något sommarjobb i Linköping, men blir det att jag jobbar hemma i Nybro, så jobbar jag den sista semesterperioden, o då behöver jag ju lägga undan pengar till hyran för de första veckorna.

Nu ska vi ut igen! E fasen omöjligt (och onödigt) att sitta inne en sånhär dag. Behöver inte plugga så mkt idag heller, så det kan vi skjuta på en stund. Vi går till skäggetorp, och Sveriges billigaste mataffär (har jag hört?) och handlar lite. Mycket för vädrets skull:) Samma affär som jag igår inventera i, i 4 timmar! Pust.. Lite kul, men ganska jobbigt! Det tog aldrig slut, o var en jäkla o-ordning, så det var ganska svårt att räkna.. Jag fick det ialla fall till 305 paket skånerost tillslut.



Ikväll blir det träning, o lite plugg! Men nu, på med mina nya vårskor o brillorna!! :D

PUSS

RSS 2.0