Måndag.. igen.

Åhh vad helgerna går fort! Har haft en superbra helg, men hade önskat att den varade lite längre.. I fredags var vi på AW med Stina och Fredde. Det var kul:) Kvällen avslutades hemma hos oss med spel och vin.
Lördagen gick i stort sett åt till förberedelser: vi skulle bjuda Natta & Gustav på 3-rätters:) Det var jättekul och maten blev superlyckad. Vi bjöd på toast skagen med hemmagjort vitlöks/parmesanbröd, smördegsinbakad fläskfilé med svampstuvning, örtpotatismos och sparris. Till efterätt blev det exotisk fruktsallad med kladdbrownie och grädde. Mums! :) Första gången jag testade att göra inbakad fläskfilé, men det gick bra!
Igår var vi en sväng i Nybro o hälsade på Mami, Stina och Meja=) Fikade lite i solen o sådär. Sen var den helgen över som sagt!! Nu är det måndag, vilket innebär att vi återigen har satt igång o jobbat stenhårt med uppsatsen. Vi har fått feedback från vår handledare o nu har vi denna veckan att redigera o greja. På måndag ska den in på allvar. Fy. Kommer bli en lång jäkla vecka, men den ska fanimej bli klar. Ska bli så skönt, är så trött på den nu;) Men handledaren verkade iaf nöjd, tyckte att det var ett intressant ämne och att uppsatsen var bra. Gött det, men är ändå endel att komplettera.
 
Nu ska jag iaf inte göra mer idag, börjar se dubbelt. Ska istället ta ett par mackor o sedan ladda inför boxen ikväll!:) Älskar det passet asså. Ska kicka nattas ass denna måndagen oxå! fint:)
 
Ha det gött!
Puss

Never less than this

I have no soul 'til i look in your eyes.
There is no wisdom in my word without your listening smile.
My only sense of time begins when we're apart.
My song of love follows the rhythm of your heart.
 
I could die in your arms when you hold me, born again in your kiss.
Everyone knows, seasons will change, but i know:
i'll never love you any less than this.
 
I love you now, for me there are no tomorrows.
I will love you more, but never less than this.
<3
 
 

Lugna gatan

Haj! What up? Jag sitter i köket och målar naglarna och kollar på biggest loser. Gött. Har träffat Maja lite idag o pratat om uppsatsen, o sen mötte vi upp Micke på stan och lunchade på stars and stripes. Det var gött:) Solen skiner o det är 14 grader, men det e kallt i skuggan. Brr.
 
Imorgon ska vi träffa Stina o Fredde på AW och på lördag ska vi umgås med Natta och Gustav:) Låter som en bra helg tycker jag. Ska bara se till så att vi tar spin och core lördag förmiddag:) Igår var vi o tränade på förmiddagen. Skulle blivit reshape o core, men ledaren var sjuk, så ersättaren körde istället spin och core. Så jävla gött vare! Det är sjuk skillnad på passen beroende på vilken ledare det är.
 
Denna veckan har varit väldigt lugn. Vi har valt att ta det lite lugnt, så att man kan hitta motivation till att redigera det sista med uppsatsen. Vi ska dock ses en liten stund imon o ge förslag på förändringar.
 
Igår var vi på andra valpträffen. Det gick jättebra. Börjar dock kännas lite meningslöst, eftersom vi först är ute en timma, o kör väldigt få och utdragna övningar, sedan är vi inne en timma o kör "teori". Teorin är helt utan struktur där ledaren bara sitter på katedern och pratar skit. Mest om sigsjälv och sina hundar. Eller frågar folk väldigt specifika frågor om sina hundar som e helt irrelevant för oss andra. Men men, hoppas att det kommer lite mer matnyttiga övningar snart. Det är ändå två timmar i veckan och 1500kr..
 
Nahe, om man skulle samla lite kraft o vara duktig. Tänkte laga lite god mat: fläskfilé, hasselbackspotatis, rödvinsås och sparris:) Eller ska jag spara det till Natta & Gustav kommer? Eller ska jag göra thai-wok tills dess? Hmm. Iaf så ska jag damsuga lägenheten oxå. De två håriga som bor här lämnar ju sina spår.
 
Ha en fin torsdagseftermiddag. Tchüss!

På biblioteket

Det är lördag, solen skiner och det är riktigt vårväder ute! O här sitter Maja och jag inne på biblioteket och pluggar. Fyfan rent ut sagt. Men vi får snart vara klara, i need to get out. Pallar inte. Den får va som den är nu inför måndag. Kanske kollar igenom den lite smått imorgon innan jag skickar in den, men.. Det är ju trots allt två veckor tills den ska in på riktigt, så hon får står ut med att den inte är helt komplett.
Vi ska till mamma och lämna hunden, sen ska vi på Karins avskedsfest ikväll. Hon bjuder på middag först o sen ska vi till söderport o möta upp mer folk o partaja! Blir skoj att se hur söderport ser ut nu efter renoveringen. Pianobar på övervåningen tydligen:) Najs!
Nahe, nu ska vi greja klart med referenserna så vi kommer härifrån nångång. Ha en bra helg!
Just nu, med otvättat hår och rödsprängda ögon.
Ciao.

Tisdag, o vi har eld i baoken

Ja, det är precis vad vi har fått. Jävlar vilken tid det tar att skriva resultatet. Vi har denna veckan på oss att skriva klart ett utkast på hela uppsatsen och skicka iväg den till handledaren för bedömning på måndag morgon. O vi sitter o kämpar med resultatet. Vi kände att det var ganska lugnt; hinner vi klart med resultatet på onsdag så kör vi diskussionen på torsdag o fredag o sen e det klart! Men så är det inte riktigt, vi måste skriva dit forskningsetiska överväganden, abstrakt, inledning, slutsats, skriva referenslista, klippa ihop allting på rätt sätt, skriva klart vissa delar såsom datanalys och metoddiskussion. Alltså det tar aldrig slut! Det som är fullständigt klart (för tillfället) är metoddelen och bakgrunden. Alltså, vi har ju såklart börjat på alla de andra delarna oxå, men de är INTE klara.
Fan vad vi har mkt jobb framför oss denna veckan. Jag sitter i soffan nu o kämpar med att hålla ögonen öppna. Okej inte riktigt, men jag är sjukt trött efter att ha jobbat med uppsatsen hela dagen hemma hos Maja. Men det är bara att kämpa på. Det är ju faktiskt bara ett utkast som ska skickas till handledaren så hon kan se att vi har följt processen, vi har därefter två veckor till på oss att skriva klart den på riktigt. Men ändå, alla delar ska finnas där på måndag. Men men, bara vi kommer förbi resultatet så är ju det andra ganska kul. Antar jag:)
 
Nu sitter jag i soffan o kastar en blick på mina papper. Vi sa att vi skulle jobba lite enskilt i eftermiddag/kväll, men jag är så trött. O grannen spelar dunka-dunka. Har lite svårt att koncentrera mig. Men Micke har precis varit och köpt en paprika, så nu kan jag ÄNTLIGEN laga fläskfilé a' la Stina! :) Tar mig nog en paus med det, o ser sedan om jag kan få något litet gjort ikväll.
 
Imon ska vi på första valpkursträffen med Lokis! Ska bli så himla roligt! Hoppas han uppför sig någolunda bara, så man slipper skämmas alltför jävligt;) Träffade för en timma sedan fina vovven Klura, en vit ung tik, härute på gården. Vi pratade om att träffas i hundgården i Funkabo för att låta dem hälsa och leka ordentligt. Det var så sjukt, för det var först idag, när jag cyklade hem från Maja, som jag fick syn på den hundgården! Yaay, så dit kommer vi nog åka då o då i fortsättningen o se om man träffar nån trevlig jyck-kompis till Loke.
Nahe, fläsk-fille var det! Gäsp, prutt, puss!

Lurrtah

Hóla!
Vi hade en hurtig förmiddag med träning, precis som planerat. Skulle kört core och sedan spin, men de måste ha kört igång för tidigt, för passet var redan i full gång, så vi gick upp i gymet istället. Sedan var det som sagt 45 min spin. Hade glömt hur jäkla mkt man svettas av att cykla alltså. Gud vad svettigt det var! och riktigt jäkla jobbigt!! Har träningsvärk i hela kroppen nu, efter veckans alla träningspass. Gött.
Sedan gick vi till bageriet o köpte lite frallor och åt brunch. Mysigt:) Micke är iväg o handlar med sin mamma och jag har städat lite i lägenheten. Ikväll ska M till Karin, jag ska träffa Maja och Amanda o sen ska vi sammanstråla allihopa lite senare:) hoppas att vi kanske får lite besök från Nybban oxå, men det får vi se:)
Loke traskar runt o snurrar på sin leksak som läcker godis. Det tycker han är roligt.
Nahe, nu kommer snart Micke med mor o fikar.
Ha en najsig lördag! Här kommer en bild från en solig dag. Mina älsklingar.
Puss

Fredag

Såhär ser det ut i grupprummet på universitetsbiblan denna fredag:) Vi klipper och klistrar som om vi gick BF-programmet=)
 
 

Hey ho(e) let's go!

Haj! Jag sitter i soffan och väntar småtittar på biggest loser. Tjockisprogram är bäst alltså=) 
Det har varit en sjukt lång och jäkligt produktiv vecka! Vi har jobbat på stenhårt med uppsatsen, vilket har resulterat i att vi har kommit en bra bit på vägen. Måndag och tisdag bara spottade vi texter till vår handledare. Från att nästan inte ha något material alls, så har vi nu i princip bara resultat och diskussionen kvar. Plus lite (en massa) småpill då, men. Mycket jobb gjort denna vecka alltså! Igår tog det dock stopp, så då satt vi bara och slappade, snackade skit o åt gott. Det behövde vi.
Idag var det på att igen, så Maja kom hem till mig vid nio, o så körde vi på till halv fyra. Så jävla duktiga;). Vi har ett jäkligt bra upplägg nu hur vi ska gå vidare o göra allt klart, så det känns verkligen toppen. Från att ha panik o känna att man inte kommer hinna, till känslan av att man har allt under kontroll. Helt underbart.
Har även fått lite rutin på träningen nu de senaste veckorna. I måndags boxades jag med Alexandra, vilket var svinkul (som vanligt:)). Igår var Micke och jag o simmade och nu om en stund så ska jag och Maja gå på först core (30min) o sedan ReShape (30min). Ska bli askul:) Älskar core och ReShape verkar superkul oxå. Imon kanske Micke och jag kör ett pass på gymmet, sen kanske morgon-core på lör. Låter som mycket, men det är det ju inte. Jag skulle egentligen helst träna varje dag om jag orkade och hann. Man behöver det, särskilt nu när det är så jobbigt i plugget. Och med jobbigt menar jag alltså krävande. Har varit så himla trött de senaste veckorna. Men det är ju pga att man lär sig och jobbar med någonting nytt precis varje dag. Och det tär. Det är jobbigt. Men det känns bättre inför nästa vecka, för då ska vi sammanställa resultatet, o det ska faktiskt bli lite kul. Allt annat har ju trots allt bara varit kring-jobb, resultatet är ju det man jobbar för egentligen.
 
Har lagat lite najs mat denna veckan oxå: bland annat revben (i söndags iofs) och dill-kyckling! Supergött:) Imon ska jag laga Stinas exotiska fläskfilé:) Blir spännande.
 
Nahe, nu ska jag ta en bit lakrits-choklad (var tvungen att köpa en efter ditt blogginlägg, Steena!) och sen sticka o möta upp Majsan på gymmet.
 
Ciao!

RSS 2.0