Heey y'all! Läget?
Jag tar en välförtjänt liten pluggpaus. Börjar bli yr i huvet, hehe. Ska nog snart ta tag i studieuppgift 2 är tanken. Det jag funderar mest på just nu är dock ifall jag ska till Harry's ikväll eller inte..? Är ju lill-lördag o det vore ju kul. Men sen imon ska jag ju till frisören vid lunch o sen till stan med Johanna efter det. Kan ju bli jobbigt ifall jag partajar ikväll? Aja, vi får se.. Det kanske blir upp till dom andra två att avgöra.
Nahe, hade väl egentligen inget speciellt att skriva. Ska snart sätta igång med lite käk; ris, fisk och sås. Gott:)
Hepp. Vi hörs. Puss!

Softaar.

Det var superskönt med en promenad med tjejerna. Är en perfekt slinga i skogen oxå. Blir perfekt för mina kommande löprundor:) Japp, nu är det fan dags att ta tag i träningen på allvar. Är så trött på mycket snack, lite verkstad. Vi börjar med en (eventuell) löprunda imon o sen box-passet med Stina. Bra bra.
Nu har jag iaf tagit ett varmt bad, och är mjuk o skön i hela kroppen. Ska ta en liten kvällsmacka o lite te nu, o kolla lite serier innan jag går o lägger mig. Imon är det plugg m.m som gäller.
Vilken höjning; 3 inlägg på en dag:) Såja!
Natti

hihihihihi

Faan vad taggad jag blev nu! Sitter o planerar inför mammas 50årsdag! Kommer bli riktigt braaaa. Har även bokat in ett frisörbesök på torsdag. wihooo! Så att man kanske blir lite snygg!
Kanske måste upp på stan o köpa nått fint med, till när vi ska greja med mammas present. Vågar inte skriva mer, utifall att hon skulle läsa detta! Tihihihi.
Nu, disken som blev uppskjuten pga alla samtal fram o tillbaka. Nej fan, mat först, svälter ihjäl:)

Jaha, uppdatering!
Helgen har det varit full fart på! Fredagen bjöd på förfest med lite klasskompisar och sen ut på bistrobar och festa till Pirat-tema. Riktigt roligt:) Får se om jag kan få tag på nån bild på hur snygga vi var, hehe.
På lördagen var jag lite seg, men hade lovat syrran att hon, fredde o två kompisar skulle få förfesta hemma hos mig. Så först käkade vi lite pizza, o sen kom dom andra. Precis som jag visste så slutade det ju såklart med att jag oxå följde med ut, och sen blev det efterfest i Nybro. Förstår inte varför alla ska utnyttja att jag är så lättövertalad! haha.
På söndagen jobbade jag mellan 16-21 och sen sov jag hemma hos mamma.
Det var helgen det! Ingen vidare uppladdning inför veckan, men som tur var så var jag ledig igår o kunde ta igen mig lite:)

Idag har jag klarat av min första dag på praktiken! För er som inte vet så ser våran praktik lite annorlunda ut än den man brukar ha. Istället för att va inom äldrevården ett par veckor så har vi fått en s.k mentor. Det är alltså en person som man ska besöka en dag i veckan och umgås med, hjälpa och lära av. Jag har fått en liten tant som bor hemma, men har hemtjänst. Ska bli riktigt kul! Vi var lite blyga idag båda två, men jag tror vi kommer få jättetrevligt tillsammans. Så nästa vecka ska vi gå ut o fika eller nått annat mysigt:)
Kom precis hem därifrån. Ser fram emot nästa möte. Nu ska jag ta tag i o diska o laga lite mat innan jag sätter mig ner med lite plugg. Ikväll ska jag ut och gå en sväng med Camilla och Amanda. Blir najs:)
Ska nog passa på att boka en tid till frissan med, ser förjävlig ut i huvet:), längesen jag klippte mig!
.
Fyfaaan vad det stormar i Kalmar förresten! höll på att blåsa bort på vägen hem. Riktigt ruggigt!
Nehe, får nog sätta fart nu om jag ska hinna innan jag ska träffa polarna! Imon är det skola 09-15, men sen är jag "ledig" både torsdag o fredag:)
.
Ska förövrigt rekommendera den nya mascaran från Maybeline! Den röda lash stiletto volume. Riktigt bra mascara med en bjöd, tunn borste:)
Jag, idag:)
Pusss

Nollningen

Här kommer äntligen lite bilder från insparken i Kalmar:)
.
Ja, visst syns det att vi hade kul?=) Mexikanfesten var rolig! Nu på fredag e det dags för temafest igen. Då Pirate ´n hoes-tema. Tänker ju inte klä ut mig till hoe direkt, så får väl bli en lapp över ögat eller nått:) Det ska bli roligt iaf. Hoppas på en bra förfest med klasskompisarna.
Jaha, vad har man gjort idag då? Var i skolan mellan 9 o 11 o skrev klart uppgiften med studiegruppen. Bra bra. Sen stack jag hem o åt, slappade o städade lite innan mamsen kom hit. Vi gick en riktig långpromenad med vovven. Gick ute på stensö, vid havet. Hur fint som helst=) Hittade ett par slingor som blir perfekta joggingspår för mig. Så funderar på att ge mig ut redan imon! Sen mamma stack har jag inte gjort så mkt. Har ätit, gjort matlådor o kollat lite på tv3play. Lämnade ifrån mig min sysslings tvbox idag, så är tillfälligt utan tv, vilket är väldigt tråkigt. Tur att jag har lite serier nertankade på datorn.
Haha, det hände iaf en rätt rolig sak precis när mamma stuckit hem:
Jag stod och försökte koppla in en annan tvbox som jag har fått låna av henkes mamma. Det funkar inte, men jag byter lite plats på kablarna o pysslade. Då ringer det på dörren. Jag brukar inte öppna, eftersom vänner o familj brukar höra av sig innan dom kommer på besök. Så de som då ringer på är ju antingen försäljare, jehovas eller tv&radiotjänst i kiruna. Så för ett par dagar sen när det ringde så öppnade jag inte.
Jag bestämmer mig iaf för att "vara modig" och öppna dörren iaf. Tror ni inte att det är radio&tvtjänst bara för det?!?! Precis när jag står o håller på att koppla in tv:n. Så sjuukt=) Lyckades iaf klämma ur mig att jag faktiskt inte har nån tv, eftersom jag e relativt nyinflyttad. Puhh. Men så himla ironiskt, bara för att jag har varit rädd att dom ska komma, o så kommer dom första gången jag öppnar dörren o precis när jag grejjar med tvboxen. Det var nog sista gången jag öppnade dörren:) Trodde faktiskt att dom skulle ringa och tjata innan dom kom på besök.
Just det, Johanna var här o fikade lite idag med. Väldigt trevligt=)
Imon är jag ledig, o då blir det som sagt ut o springa lite. Får se om jag får lite tvättat oxå! Sen på eftermiddagen blir det nog lite quality time med Amanda och Camilla:)
Det var allt för idag! Får fan räcka;)
.
Puss!
Edit: Fan, nu funkar det inte att klicka på bilderna bara för det. Orkar inte fixa det nu, får göra det imon:)


åhfyfan

Okej gutt, fyra blåa år till. Och SD i riksdagen också. Kan det bli bättre?! fy faaan.
Däremot så tycker jag att det är fruktansvärt barnsligt av andra partiledare/medlemmar att inte kunna bete sig civiliserat på grund av att man har olika åsikter. SD är trots allt ett parti som svenska folket har röstat fram, precis som tex moderaterna. Så nu får vi (vi andra också!) stå vårt kast. Hoppas nästan på att vi får se lite konsekvenser, så att folk tar sitt förnuft till fånga och röstar fram de röda nästa val!
Det är allt jag kommer att säga om valet. Lite deppigt äre allt.. usch!
IAF.. Idag har vi haft föreläsning mellan 9-12. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Sov inte så bra inatt, så jag e lite seg. Nu är det iaf snart dags att ta tag i plugget som ska göras tills imon. Är inte så mkt, bara lite att läsa igenom. Blir nog en heldag imon i plugget, men förhoppningsvis hinner vi klart med uppgiften, så man kan få resten av veckan nästan helt ledig:)
Fasen, nu regnar det med. Bara för att jag tänkte ut o gå om en stund. Skulle iofs kunna gå iaf. Eller skulle jag kanske ta mig en kopp te till plugget, o sen krypa ner i badkaret? Hehe, aja nu tänker jag bara "högt".
Nope, nu ska jag iaf get readin'! Puss

Lurr-dawg

Idag har jag hunnit vara djävulskt duktig. Tycker jag iaf:) Klockan är bara strax efter två, och jag har redan hunnit både städa, diska, dammsuga, damma, gjort rent i kattlådan och nästan skrivit klart min lilla uppsats! Wihoo. Trotsade alltså huvudvärken och högg i med allt som behövde göras. Känns jävligt skönt att jag faktiskt kan om jag bara vill. Har inte känts så de senaste dagarna. Har bara velat ligga inne och inte göra ett skit. Men nu är jag som sagt på G igen.
Om någon timme kommer nog mamma hit och hälsar på. Kanske syrran oxå! Ska bli väldigt trevligt. Synd att det inte e lite finare väder så vi kunde dra ner till långviken och promenera lite.
Sen ikväll får vi se vad som händer, tjejerna i klassen pratar om utgång och det låter ju inte helt fel? Ska se hur mkt pengar det finns kvar på kontot först, har gått åt en hel del nu i och med flyttan, skolstarten och allt. Blir det inte utgång antar jag att jag åker hem till Nybro en sväng. Måste ju trots allt rösta imon!
Ska fixa håret sen när mamma kommer också tänkte jag. Orkar inte med detta blonda längre, med all jäkla färgning av utväxt osv. Så blir brunett igen:) Känns väldigt bra. Måste ta en tripp till frisören snarast också och klippa mig. Maken till slitna toppar alltså..
Nehe, nu ska jag knåpa lite till på uppgiften så jag blir klar innan mamma kommer. Handlar om integritet och värdighet. Intressant, no?
Ha en fin lördag.
Sådär hoppas jag det blir typ:)
Peace!

16/9 ✄

Hejje!! Whatsapp jaal? Jag sitter hemma och kollar på idol, samtidigt som jag sippar på lite saft med is och knaprar på en morot som jag dippar i lite filmjölk. Udda? haha, ja men faktiskt väldigt gott. Hade ingen dipp hemma:)
Idag har jag inte gjort många handtag alltså. Henke åkte hem på förmiddagen, så jag har deppat lite och haft huvudvärk. Men imon blir det lite högre tempo förhoppningsvis. Då blir det seminarie på förmiddagen, sen lite plugg, träning och förhoppningsvis fest på kvällen:) Men men.. Ush, ingen vidare skrivarglöd här inte! Känner mest av huvudvärken just nu tycker jag. Och hålet efter Henken.
Aja, nu blire kniven mot strupen och sen nana. Har ju min lilla kisse iaf!:) Ciaoo

Gääsp

Hejhej:) Nu har jag återvänt till min lilla lya i Calmaare efter en helg i Nybban, som bland annat bjöd på jobb & kräftskiva! Najs najs:) Idag hade jag egentligen en föreläsning, men eftersom det bara var en resursföreläsning så valde jag att jobba idag oxå istället. Bra med lite extra klirr ju:)
Imon blir det iaf föreläsning mellan 9-12 och sedan ett litet samtal med studiegruppen. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Har pratat med Johanna om att hitta på någonting, men nu kom jag ju på att Henke faktiskt kommer till Kalmar för att spela fotboll. HMM. Vi får se.
Fyfan vilket tråkigt inlägg. Men e så sjukt trött, har verkligen sovit skitdåligt inatt, o sen upp vid halv sex o jobba. Så ska bil riktigt skönt att krypa ner i sägen om en stund. Men först lite skype:ande och slötittande på tv:)
Puss på er!

Heeej!☺

Nu e det dags att ta tag i dethär med bloggandet igen:) Har tagit lite time-out för det har varit så mkt ett tag nu. Vad har hänt sen sist? Kör en kort och koncis sammanfattning:)
.
* Jag var lite ledig efter en hel sommars jobb!
* Jag var på Liseberg med Stina, Fredde och Kim
* Jag har flyttat (!) in i min fina etta på Stensö i Kalmar
* Jag har varit med på inspark och allt som det innebär
Och slutligen har jag klarat av min första "riktiga" vecka i skolan!
Så det har varit full upp som sagt, mycket jobb med flytten och full rulle med aktiviteter på nollningen. Men det har varit väldigt roligt! Känns så skönt att äntligen ha mitt egna place igen, och att komma igång med skolan:). Imon åker jag mot Nybro för att träffa jobba, träffa Henke, hämta ut böcker och gå på kräftskiva. Så helgen blir nog riktigt bra oxå:)
.
Det kommer upp lite bilder från nollningen så småningom, men nu ska jag fasen gå o lägga mig. Var ute på Harry's igår o så hade vi skola idag, så är riktigt trött o seg nu. Men kul hade vi:)
Nehe, godnatt på er! Tack för att ni fortfarande hänger med, trots kääs uppdatering:) ❥

RSS 2.0